Heders



    

Picknick med Alma och Frida vid älven och sen for jag hem och möttes av denna underbara lilla sötsak Bella. Bilderna visar absolut inte hut söt hon egentligen är, jag är kär. Nu ska jag fortsätta titta på film och sen försöka göra lite ULS... tack solen för en solig dag...

A sunny day

Nej jag ser inte ond ut

Nanny borde vara hemma...då hade vi kunnat ha en riktig cykelgängetdag ute i solen och sen inomhus under kvällen. Men det blir icket av eftersom våran käre vän just nu är påväg till Ryssland i en buss tsm med sin klass. Jag tycker synd om stackarna som måste sitta instängda en hel solig dag som denna, men jag skänker dom telepatiska tankar genom luften och hoppas att det hjälper. Annars så ligger jag ute på gården i min sjukt gula bikini och steker tsm med Emy, mamma har just hittat pyttesmå morötter i vårat trädgårdsland och är väldigt exalterad över det och pappa går runt med en såndär maskrosuppplockare (3 p:n, bra svenska) och drar upp maskrosor och täcker sedan igen hålen med jord från blommorna. Partyfamiljen här alltså... Haha nä nu ska jag ut i solen igen, adjö.

Jag vill ha dig nu

Lasse insperation, sanning, falskt, vad du nu vill... olika sådär.

Mina tangenter fungerar alldeles utmärkt just nu och det flyter på som bara den. I like it. Tänk om dom vore så hela tiden.

   
Idag var iaf varmste dagen hittils under 2009, sjukt så sjukt...man skulle haft en pool eller ett hav i närheten på gården som man kunde svalka sig i. Men jag trotsade denna tryckande hetta och pallrade mig ner till den fullsmockade stan och sen vidare med Angelica och Cajsa till yran för att se finalen, men där gick det typ inte att vara så vi for tbx efter 1h xD. Efter våran grillningsmiddag så cyklade jag iväg till amanda där hon jag och Frida busade omkring hela kvällen på hennes utegrej. Och ni ska ba veta hur många myggor jag har mördat... I'm a riktig murdermachine!!! Men myggor kan faktiskt dra dit peppern växer...dom är så små och fula och låter som gud vet vad... nej det finns inget positivt med dom, jävla blodsugare... borde utrotas. Nu ska jag nattduscha :O 


In action

Jag bad mamma väcka mig klockan 10.00 för att hinna med många soltimmar men eftersom jag för andra gången i mitt liv vaknade upp "bakis" på  endast låånga promenader och galen dans så råkade jag visst somna om en och en halv timme. Men vadå.. klockan är bara 12.00...hela dagen är ju kvar. Kanske borde jag pallra mig ner till stan och fixa en morsdagspresent för jag tror man kommer dö om man bara ligger och steker i denna värme. Vi får väl se hur det blir. Här är iaf lite bilder från min fina gårdag :)

    
Yran In action                   E&E in action             OMG in action               A&A in action

     
BK utbränd in action      Marcus in action           Jerry in action                   Jesper in action

   
S.M.S in action         Mat in action             5or & 6or in action            Snygg bil in action  


Party like a rockstar

Förra året idag (30/5-08) hade vi våran sista idrottslektion ever då vi kastade vatten på varandra, på kvällen hade vi bal och jag hade en "sjuhelsikkes jävla fett ond" träningsvärk i låren efter att ha sprungit  coopertestet för två dagar sen. Och i förrgår (28/5-08) förra året var vi cheerleaders på killarnas DM-match mot Prolympia som de förlorade trots våran fetsatsning med högtalare osv. Fina minnen det där.

DAGEN!! Underbar. Ingenting förstörde den. Lika bra hela tiden, om inte lite bättre vid vissa tillfällen,men nu är jag så trött att jag skulle kunna somna var som helst när som helst. Mina ben har inte mkt kraft kvar och än mindre mina fötter som gör ont efter att ha gått i platta skor typ heela dagen fram och tillbaka överallt, men det är helt klart värt det. Yran, mini återträff av 9D, subwaymacka på kajen, mellanstadie disco på hartan med vild dans och söta små barn och tillslut nattmat hos Nanny där vi blev våldgästade av några fulla vuxna i en sjukt snygg bil. läskigt. Men dagen förblir i mitt hjärta och jag kommer leva på den hela helgen som förövrigt ska bli sjukt varm, tagga 29 grader!! Ajja, nu ska jag sova, bilder kommer när jag har vaknat. Godnatt
 


Humöret på topp

Jag ska inte säga inget, men det är iaf verkligen inte mkt som kan förstöra denna dag för mig! Sjukt underbart. Vi började dagen med att göra bort oss för spanskaläraren och typ skratta oss igenom vårat muntliga nationella, vi sprang coopertest på 3km och jag slog mig själv med 20sek från i höstas och fick ut dagens motion samtidigt. Sen fick vi tbx nationella proven i matte och YEEEEY jag var godkänd, tillochmed med en liten marginal!!!!!!! Vi hoppade och fjantade runt alldeles lagomt mkt i korridorerna eftråt... sen fick vi skippa ULSen och sluta typ 2h tidigare. Haha,livet är underbart. Jag log hela vägen hem och tittade samtidigt på gröna lilla pytteUmeå som idag duger alldeles utmärkt. Nu ska jag packa ner frukt i min väska och sedan bege mig till brännbollsyran!!


Hej vi lekte

Jag är vaken och har kommit på att jag åt alldeles för mkt fika igår... mend et var gott!!! Satt och spelade gitarr hela kvällen och glömde typ bort tiden, det finns väldigt kostiga ackord som jag undrar varför folk än lär sig. När använder man dom liksom??Ajja, nu blir det iaf frukost, sen taggar vi spanska muntliga, coopertest, få tbx matte nationella, dryga både Svenskanoch ULSen och sen bär det av mot Mariehemsängarna och brännbollsyran.  Äntligen FREDAG.
Bilder från gårdagens eftermiddag på teg:













Känns som sommarlov


Så har vi upplevt skönaste torsdagen på länge. Den började med en kort skoldag med lugn spanska, lugn engelska och lugn kommunikation, Sen bar det av på en vinglig blåststyrd cykeltur med angelica på pakethållarn på krokiga vägar mot teg tsm med Frida, Cajsa, Julia och Amanda. Väl framme så dukade vi fram Cajsas stoora berg av tårtor, godis, chips, frukt och kakor, utomhus alldeles jättefint på ett bord. Och sedan gick vi lös på allting och ba pratade, lyssnade på musik, klagade på blåsten, älskade solen, hoppade studsmatta, stod på händer och pratade ännu lite till. Myspys. 10 veckor utom dom lär bli lite trist... Dagen kändes som vi hade sommarlov och vi är näst intill fria från skolarbete, yeeeey, snart leker livet sådär igen =).


english please

De trötta datatektnikerna var upptagna och kunde inte ta emot mig. Damn. Får spara på tårarna.
Spanska muntliga får också vänta tills imorgon...hjälp... jag kommer suga.

Vi slutar om 2h och sen blire feeeeetkalaaas hos Cajsaa. Yeeeey :)
Snart börjar det riktigt livet ign, frihet, frihet och frihet!! Underbart.

Hej vind, vad gör du bakom hörnet?

Åhh blåst, oerhört skönt. Blåsten rensar själen vettni. Jag var ute och sprang förut idag och trodde att jag skulla blåsa bort...hela lilla jag ba styrde åt vänster, kul ju. Fast det blev typ jobbigt att andas, så det blev en kortisrunda. Sen var jag hemma i 2 sek innan det bar av till lilla sötfarfar för att klippa hans gräsmatta och 20 min senare var jag 50kr rikare. Yeey. Jag hade lätt hjälp honom helt gratis men han bara kom med pengarna så jag tackade och tog emot :) Han tycker det är tur att han har mig och att det är en ära att få känna mig och jag kan nog inget annat än att hålla med, men måste säga att jag känner likadant för min lille sötfarfar :].

Aja, nu är det kväll igen, dags att sova... fast först ska jag gå ut och rensa själen, duscha och sen somna.

Speech LD, speech

Och bara för att jag har lämnat skolans lokaler så går tangetnerna lös igen.Great. Får kanske gå dit och gråta imorgon istället ifall de fortfarande är störda. Idag började vi 10.00 och slutade 11.15, på de 75minuterna var vi nio tappra LDsjälar som genomförde varsitt tal på scenen inne i aulan. Visst det var lite pirrigt och nervöst i början men det gick ju typ toppen för hela högen så vi kunde alla gå därifrån stolta som tuppar sjunga högt att det var över. Och jag fick en fint  hyllningstal av amanda :}.  Sen blev det stan och fika på Station ... och jag har nu en gul bikini med en sån överdel som jag sa att jag aldrig skulle köpa... jag har visst gått lite över gränsen xP. Ajja, jag taggar iaf slutet av dagen då det blir fettostrips och film med Nanny the plums. Nu ska jag vara kvinnlig och måla naglarna...pussbajs


Drömmarnas land

Nu är klockan äntligen i en normal tid så man kan gå och lägga sig... pjuuh, den långa hemska dagen är äntligen över. Sängen. Sova sova sova. SOVMORGON! Somnar jag inom 10 minuter kan jag få ihop 11 timmars sömn, åh så underbart. Och imorgon har vi endast vårat svenskatal i aulan och får sen sluta där vid 11-tiden vilket inte känns ett dugg jobbigt faktiskt xD. Nu fungerar typ tangenterna normalt... värt? Jag skulle ju gå och gråta hos datateknikern!! Ajja, dom lär väl svika mig igen inom en kort tid... nu ska jag säga adjö till verkligeheten och hoppa in i drömmarnas land :)


Minatangentergårmigpånerverna

Tittavaddomgör!!! Mellanslagstangentenfunkarbaraibalnd och enterknappen och "suddabort"knappen likaså...Sjuktjävlabajsdrygt. Imorgon skajag gåtill de trötta datateknikerna i N-korridoren och beklaga mig. Ska kanske dra till med några fejktårar också så domfatttar hur drygt detär!! Ursäkta svaningen och de ihopsatta orden... men jag kan somsagt inte rå för det.

Dagen sög...jag är sjukt astrött och vill bara gå i ide... men snart... snart är det sommarlov, bara att härda!! Men idag var det faktiskt inte lätt.. höll på att dö under många stunder (rimmet) men jag klarade det. Och jag vill gå på Hogwarts... tänk er att vara en liten trollkarl (häxa?) och gå omkring i de där mysiga stenkorridorerna med facklor hängandes på väggarna. Åh, fint. Dom skrattade åt mig när jag sa det högt!!!  Erkänn att det skulle vara väldigt trevligt!?När jag kom hem satte jag mig med en fet daimstrut, harry potter(kalla mig nörd (A)) och mina talkort ute på bron....sen gick jag i dvala.



Åhh, nu funkar tangentarna igen, gud vad det flyter på bra....det är ju rena drömmen. Nu ska jag gå i dvala lite mer...gonatt

And I'm tiireeed

Jag är trött, jag vill sova. Min hjärna är totalmos. Jag kan inte läsa instruktioner. Mina tangenter dampar lös. Jag drunknar i mina fina "idolers" fina röster istället för att göra det jag ska. Jag vill hem. Nu.

Jag åt tre småbitar munkar men fick ingen sockerkick för det... synd, jag hade behövt det. Och smurfgubben med den blåa luvan som alltid brukar gå sin morgonpromenad klockan 8.00 har jag inte sett på typ 2 veckor. Tänk om han har blivit värsta sjuk och ligger på sjukhuset eller nåt... sorgligt isånafall. Jag saknar att möta honom varje dag påväg till skolan. Hoppas han är tillbaka snart. Och bilar kör som dårar, en dag kommer jag dö i trafiken...

Amanda och jag ägde fett på muntliga nationella.... vi skrattade typ lika mkt som pratade....men våran lärare tyckte tydligen det var trevligt så hon var nöjd. Tur det :)

En tå med pygmén pinglan



   

Sen efter några timmars "pluggande" på varsitt håll så lessnade vi, sen styrde våra fötter mot kavntum där jag förlängde Amandas liv en aning, men det är ju inget ovanligt. Sen gick vi hem till tå för dela munkar i fjärdedelar...det var party. Sen satte vi på oss mitt på gatan och ingvigde typ... sommaren? Sen fortsatte vi gå ner till älven. Sen förlängde jag Amandas liv lite till. Sen blev vi myggattackerade. Sen mosade Amanda en "bananfluga" i håret och jag fick förstås ta bort den och alla inälvor som hon kletat runt. Sen blev klockan mkt och vi vända om och gick hem. Sen kom jag hem och dom hade låst dörren. Sen öppnade dom dörren. Sen kom jag in och nu sitter jag här. Sen var det slut.

But would they write a song for you?

Här sitter jag med svidande ögon och sörjer fortfarande över mina 2 förlorade skönhetssömstimmar. Det var en fet onödig fail som skedde bara för att jag var för trött för att använda hjärnan. illa detdär. 

Folk går iaf fortfarande på att min tatuering är riktigt och frågar mig frågor som "gjorde det ont?", "hur mkt kostade det?" och "vart gjorde du det?" Och endel säger direkt att jag ljuger och frågar om den kom från tugummiförpackningn. Det fattar inte jag.... brukar det finnas tatueringar där i??

Idag var det varmt, idag var det sol, jag stekte, läste och åt skorpor... lovely.

I would write a song for youuuu!!

Fail

Mitt första ord imorse var "fyfan".... 10min senare låg jag fortfarande kvar och sa "jag vill inte". Men duktig som jag är så gjorde jag mig klar i tid och cyklade till skolan för att mötas av endast 3 klasskompisar som satt och såg purkna ut och sa att vi hade sovmorgon. Baaaaah!!! Så jag vände på klacken och cyklade hem igen. Jag hade helt raderat det ur mitt minne och nu sitter jag här och mummlar fula ord till mig själv. Jag kunde sovit 2 heeela timmar längre!!!! Osså kom jag på att vi har spanskaprov sista timmen....yeey. Härlig start på dagen anna...


tattoo


Jag har lyckats lura rätt många med min cooola tatuering på vristen, fast alla kom på det efter några minuter. Eller alla utom pappa... om inte mamma har sagt något så tror jag att han går på det fortfarande. Och hans reaktion? ingen. Han var bara hur lugn som helst och frågade vart jag hade gjort den och hur mycket det kostade. Kanske skulle sattsa på att göra en riktig...blev typ lite sugen faktiskt. Fast det skulle då vara ett annat motiv på ett annat ställe på kroppen... det är iaf ett som är säkert.

Dagen har sprungit förbi sjukt snabbt och mitt tal är ännu inte färdigt eftersom jag pausade 2h och umgicks lite med Emy och Nanny (de två cykelgängsmedlemmarna i 100% orginal). Men om jag har tänkt följa min plan som innehåller en joggingtur, dammsugning och film-tittning så måste jag nog lägga på ett kol xD. see yaa

Paradiset

Kulturnatta börjar bli överskattat och det typ sög. Det enda som var bra var Crazy Bacon och mina vänner. Jag blev t.om lite ensam och borttappad mitt i vimlet mitt på stan där klockan 1.00 men hittade Nanny och Sara efter ett tag....sen fick vi dissen av alla vi försökte prata med!!!

Idag vakande jag upp till ett kvarter som levde om och förstod att det var bra väder....fast sen tittade jag ut och såg massa en massa moln som var påväg för att förstöra...så jag stannade inne :P dum. Men jag fastande för ett partyprogram på 1:an som handlade om ett gammalt par som varit gifta i 65 år och var asgoa. Han bakade en sockerkaka med potatismjöl och när han kom på att det var fel så svor han som fan. Och hon dansade runt för sig själv  i hallen med tapetrullaren. Ungefär som nya "The hills" fast det utspelar sig istället i svenska vildmarken.... haha underhållning på hög nivå.

Min dag är redan gjorde både på sms, tv och msn-hållet. Partyyy, nu ska jag skriva tal om cykelgänget ute i "solen" :)


Regn regn, försvinn försvinn

Dagen hänger på vädret. Det är ju värsta varmt i luften, låt bara molnen försvinna och solen komma fram så det kan bli en perfekt Kulturnattakväll. Umeå behöver det. En galen kväll med alla invånare samlade på ett ställe. så fint... tänk bara en stor fin kvällssol på det =). Som förra året.... fast det året går nog inte att slå... då vare Thomas DiLeva, F-type, Syjuntan och livet lekte till max. För prick ett år sedan idag hade vi nattiné och hååå jag vill inte tänka på det. 19.00 företällningen då jag och alma skrattade lös på medlyt och nattinén som inte ens går att besrkiva med ord... underbart. Maj 2008 in my heart!!!!




Vi gjorde Nordmaling

  

   
  
      

1. Vi gick till havet
2. vi gick längs havet
3. Vi käkade 2 feta och goda pizzor
4. Cajsa är 2 cool 4 school
5. Vi lekte
6. Vi gungade och sjöng
7. Vi blev vän med leksakerna i vagnen
8. Vi hittade ett par som parade sig
9. Vi fastnade sen för några kinesiska tatueringar
10. Så vi gick hem till Marica och tatuerade varandra
11. Epa... så äkta Nordmaling
12. Jag körde moped för första ggn i mitt liv!

Ja...en dag då 3st umebor åkte 5mil för att göra Nordmailng. Värt? Oja. Jag blev kär i den lilla staden, det skulle lika gärna kunna vara en stad man ser i små söta sommarkärleksfilmer. Som ni såg så har vi nu varsin tatuering på samma ställe, en med det kinesiska tecknet "Hot" en med "cool" en med "sword" osså jag med "Buddah" + nån snitsig grej nere på vristen. haha, nä men det var en rolig dag och borde göras igen :).

Väl hemma så dansade jag och Nanny bugg/foxtrot med mamma och hennes kompis nere i vardagsrummet....jäävlar vad det svängde! ;) Fast sen såg vi älskade Dirty Dancing och med ens så kändes våra kunskaper väldigt små...  men vi taggar buggkurs och bara om ett år så sätter vi nog också klackarna i taket på logdanser här runt om i trakten =D.

Make a sound

"Har du lyft luren?
om inte, gör det nu!!
Jag pausar på 6 sekunder.
Du får några extra sekunder
men det är bara några få."


Jag fastnade för ett sånhär helt världelöst ordprogram på 7an och hur dåliga kan folk vara egentligen!? Ett djur på 3 ord, jag är asbra och såg på en sekund att det skulle vara säl... sen gick det typ aaslänge och man fick t.om S som första bokstaven, och sen vare nån pantad tant som ringde in och gissade på mink!? Hahah  vafan, hur dum får man va liksom?

Igår natt vid 02.30-tiden gick jag ut på våra små gator endast i klänning och ballerinaskor och dansade runt och hade en musikal för mig själv...det var typ hur härligt som helst med den lilla dimman som låg över Umeå  och inte en männsika var utomhus....bara jag och gatorna, det kändes som sommarlov.
Aja, idag ska vi iaf göra Nordmaling, yeey och om 2h bär det av så jag borde ta mig upp ur sängen, skriva lite tal och sen städa.

"Men vem rider hästen så hårt!?"

"JAG"

Idag var jag duktig. Idag har jag läst NK, skrivit idrott och varit ute och joggat. Tänkte liksom att det skulle vara skönt att fara ut eftersom det var molning men lyckades såklart tajma minuterna då solen precis tog sig fram och molnen helt försvann. Så det blev en äcklig joggingtur ute i solen och värmen men jag överlevde och kände mig som vanligt lite småstolt när jag kom tbx. Emy och jag ägde fett på att laga middag, proppa i oss maten och sen cykla racer till lägenheten för att möta upp hela lindehellshögen som skulle med till teatern. Den var bra och jag är kär. Det är fint. Men det pirrar inte. Ingen riktig crush. Bara tillfällig. Och efteråt gick det såkallade cykelgänget lös på Guitar Hero world tour, vi skulle lätt bli kända.

Haha jag äger så hårt... humor verkligen. Förut satt jag och tränade puppy eyes i spegeln för mig själv så jag kan visa Marica imorgon och nyss lyfte jag armarna och sjöng så att tandborsten ramlade ner på glovet. Oerhört kul. jag gjorde just Jesper social, awsoome, jag äger!! Nu ska jag fortsätta borsta tänderna lite mer fokuserat, pussbajs.

"jag kunde fått en ryss"


Smile like you mean it

Det kör jag på idag.... 100%.
Jag är som en såndär 40årig kvinna som säger hejdå till sina tonåringar när dom ska ut och ha roligt och inser att hennes ungdom redan är förbi. Fast jag är då istället 17 och säger hejdå till min stora lillasyster som är 16 och ska ut göra stan med nåt snyggo även på en röd dag medan jag sitter instängd i mitt äckliga rum med en hel hög av läxor. Orättvist det där.. Och nu har jag lyckats tappa bort min typ enda fungerande penna på en sekund....damn. Nä nu ska jag ´som en 40årig kvinna ta och göra lite nytta bara för att jag måste.... "keep smiling keep shining"....

It's late and youre mama don't know

  

Så nu har jag varit på grubberevyn 2 föreställningar på rad varav ena var nattinén. Precis som jag förutsåg så bröt jag halvt ihop innerst inne men kom över det och klarade den andra alldeles galant. Var det värt 80 spänn då? njaa.... lite önskar jag nog att jag hade 40kr extra men så farligt var det inte, stämning ju :) Det är en fin kylig natt ...vi borde egentligen vara ute på en nattlig promenad nu, fast alla sover och vi har FF och måste alltså vara inomhus och ta reda på de här timmarna väldigt väl xD. Imrogon blir det ännu mera teater och ännu mera plugg....nu ska jag gå och ta väl hand om detta föräldrafria hus, godnatt =)

Smile, an ever lasting smile

 

Det ser ut som att jag får ta tillbaka allt det där om att läxor endast ligger på femteplats. Vi har åter igen en hel hög med grejer som ska vara klara till nästa vecka... en hel engelska rapport, ett svenska tal, ULS, nk, idrott och säkert nåt mer som jag har glömt.  Usch och fy säger jag bara. Men alla de där roliga sakerna står fortfarande på listan så det gäller bara att prioritera rätt och försöka hinna med allt så gott det går. Hejja hejja. Nkprovet gick helt åt pipsvängen, korsningsscheman är verkligen inte min grej så får jag G blir jag överlycklig. Annars var dagen rätt chill, vi satt ute och stekte på vårat hål och Cykelgänget kommer snart att skrivas till ett tal som ska utföras i aulan av mig. asballt jue. Och nu är det endast 2h kvar tills vi sitter i den gamla goa grubbeaulan för att titta på årets revy..... jag kommer dö och bryta ihop inuti, men ändå så taggar jag på nåt sätt, ska bli lite mysigt sådär. Hoppas också på att få Alma och Frida till att dansa revydanserna från förra året med mig =D. DET är heeelg for fuck sake!!! :O :O haha


Thank god it's onsdag


Äntligen onsdag... idag efter vårat NK-prov som jag förövrigt är sjukt körd på så får vi en fin liten långhelg. Denna långhelg är rätt uppbokad men jag taggar eftersom inte ens hälften består av läxa, hur otroligt det än låter så ligger plugg endast på femteplats av göra-saker. Ikväll blir det Grubberevyn med tjejsen, imorgon heldag med Emy och Nanny som avslutas med en teater på Waldrof, på fredag bär det av mot Nordmaling och på lördag taggar vi Kulturnatta!! Det är inte direkt någon "Maj 2008" men det duger, helt klart =). Vad säger ni, ska vi fara och se våra norska vänner i Salangen möta Tromsdalen "imårra klokka 19.45"!? Haha, söta killar detdär...eller är det språket som är sött kanske? xD Nu ska jag kleta in ansikte i smink och sen dra mig till skolan, so long freaks :*

Hej kom och hjälp mig

Det kändes som riktig sommar när jag drog upp rullgradinen imorse....visst var det mulet, men ändå. Det var känslan av en fin varm mulen dag efter flera soldagar som gjorde själva grejen. Det var fint. Jag tog mig till skolan och 10min senare satt vi i Aulan och gjorde 2h nationella prov i matte....  tur att tiden går snabbt när man gör prov, annars hade det varit en ännu större plåga, men nu är det iallfall över och A-krusen är avslutad och klar, bara att hoppas på G också. Resten av dagen rullade på väldigt långsamt, vi spelade La crosse och vandrade runt så vi blev yra i huvudet. Det sitter fortfarande kvar jag lovar att mitt huvud kommer sprängas utifrån och in vilken sekund som helst, fan ta mina bajsdumma käke. Men det är bara att tänka bort värken för ikväll blir det 100% Nk-plugg och sen täntke jag stupa isäng rätt tidigt. ha en lite roligare kväll en mig,,,  och nu tittar faktiskt solen fram :)


Vilse i pannkakan

 

Juventus nya tränare heter Ferarra höde jag på radio... så jag kom på en fin liten ramsa om honom:
Tja jag heter Ferarra
kör en ferarri och
ska till min mamma
och käka sparri(s)

Fantasifullt, eller hur!?

Ännu en solig dag... vi satt ute och stekte på lunchrasten precis som alla andra och på ULSen hade vi en fin liten tipspromenad i noliaparken. Första nationella provet i spanska var väl inge vidare svårt och jag la faktiskt inte till några svenska ord på "uppsattsen" denna gång... det bådar ju iallafall gott....tror jag xD. Väl hemma har jag lyckats med rätt mkt utom med att plugga NK. Jag har sett  halva sex and the city-filmen, stekt plättar, pratat högt för mig själv, sjungit, vandrat med Nanny, snackat bort 1h i telefon med Angelica osv osv...som sagt, rätt mkt men inte NKn, som jag nu sitter och tittar på men inte tar in något. Och  mamma sitter och tittar på nå danskt tvprogram här bakom där skriker som dårar. rätt kul att lyssna på fakiskt...ajja nu ska jag ägna mig åt läxa.. tagga matte nationella imorgon då...

ny vecka

Ny vecka, nya lektioner, nya prov. Partyy. Fast skolveckan är ju faktiskt 2 dagar kortare än vanligt och det tackar jag för! Nu sitter vi på nk-lektionen och snackar mutationer som icket stavas med två t. Tagga att sitta kvar en timme längre i skolan än vanligt och göra 2 timmars spanska proov...yeey...

Jag och Nanny saknar bodbysund....jag saknar våran egen båttaxi och hon saknar kortnäset....tänk så fint. SNART SOMMARLOOOV.


Service and repare


Jag hatar mitt rum på sommaren...det blir sådär sjukt äckligt jättevarmt och luktar instänkt hela tiden. Det går nästan inte att vara här inne och är man det så får man ont i huvudet efter en kvart. Såå inte kul!! Aja, dagen har iaf varit sjukt varm och som vanligt så har bron varit mitt place to be tsm med spanskan. Alma tittade förbi och vi tog oss en promenad till Jejja och Jonas och snackade bort en timme ute i solen...sen fortsatte jag vidare med Nanny till Kavntum där jag låste cykeln men hade glömt nykeln hemma...så det blev till att åka i barnsadeln påvägen hem, men det gick ju bra det också. Den är ju som lite av våran kompis och man sitter faktiskt riktigt skönt i den. Har ni tillgång till en så testa vettja ;). Nu ska jag antingen se Horton eller plugga spanska...

7 seconds away

    
Varför ska jag alltid vakna så sent de finsate dagarna!?? Elller jag vaknade förstås där vid halv nio då morfar ringde och väckte hela huset...men sen somnade jag såklart om och vaknade inte förrns typ nu. Men jag drömde roliga drömmar om Failarn, pottipott, strips osv så det kanske var värt det. Haha. Igår kvälls var iallafall myspys och vi fick träffa Jejja och Jonas igen. Det blev en hel del "höra-fel-moments", godsaker, skratt och melodifestivalen =). Så idag har jag bestämt mig för att lära mig lite spanska ute på bron....lycka till till mig.


It's quite alright

Nu är jag less på spanska och vill inte plugga något mer everrr!!!!! Jag slår vad om att jag inte lärt mig någonting alls idag och att alla dessa timmar varit förjäves. Och man blir typ smutsig av att ligga ute i solen och bara sola utan att röra sig så mkt. Iallafall jag. Osså luktar man som om man legat ute på en strand hela dagen..... hur kommer det sig tro? någon som vet?

Har suttit på mitt rum med öppet fönster och spelat på min ostämda gitarr för hela kvarteret.... vågade inte ta ton och sjunga med i låtarna utan det skonade jag dom ifrån.....de som nu lyssnade xD. Haha ah nu ska jag iaf gå ner till duschen och skölja bort denna mytiska strandlukt.

9/6 2008 21.55
"Men ajja, som tur är så har vi ju fått några toppen minnen från de
senaste veckorna så det är dom jag får leva på och nöja mig med =)"


Haha jadu, det skrev jag i Juni förra året efter alla våra underbara veckor som vi haft från Maj och fram till dess... och nog har jag levt på de där alltid.... det är ungefär så jag har tagit mig fram under det här året... tänkt så det kan bli...

Hace buen tiempo

y hace calor.

Vädret in my heart!!! Ligger ute på bron och pluggar spanska och solen steker typ sönder en. Det är lite synd att man blir brun av att sola... för börjar jag att sola redan nu kommer jag ju vara svart till sommaren och det låter verkligen inte ett dugg lockande, så lite lugnt måste jag ta det :P. Och jag tror bestämt att det måste vara flugornas år i år. Sjukt så många det finns och de flyger omkring och finns överallt heela tiden. Högst irriterande!!!! Fast tur att de inte gör någonting annat än sätter sig ner och studerar omgivningen, hade de bitit en eller något liknande hade jag stannat inne!! haha jävla stadsunge...men jag kan inte rå för det (A). Nu ska jag ta 20 minuters pluggpaus och lägga mig med musik i öronen och ba fetnjuta ett litet tag. Ut ut ut och kut.


"Kontokort"

Efter dubbla lyxmiddagar + efterrätt + Supermario smash bros+ kvällspromenad+lite folk+ Horton+ett kraschat Guitar Hero world tour så är jag sådär alldeles lagomt mätt och belåten. Och det är en såndär riktigt skön vårkvällsvärme utomhus så man vill typ nästan inte gå in. Vi var förbi grubbe några minuter på våran kvällspromenad och åh vad jag ville vara en av dem som just varit där inne och gjort världens revypremiär och sen bara fått fara hem och umgås med massa kompisar. Men jag var faktiskt en av alla dom för ett år sedan, så det så, det är det inte alla som har varit, och jag tycker lite synd om dom för minnena och känslorna man får därifrån är ingenting att leka med x].Nä men visst jag saknar det sjukt mkt och kommer bryta ihop inombords när vi ska titta på en föreställning men jag får inte bli sådär övertöntig och börja tjata om det alltför mkt.... ska försöka att hålla allt för mig själv. Haha. ajja, nu ska jag sova för att sedan vakna upp till en lördag full med plugg. kul.


Thank god it's friday


Sötbusisar


Äntligen fredag och helg. Kommer dock inte kunna njuta så mkt av ledigheten med tanke på läxhögen som ligger på mitt golv. Blääääääääää. Aja, dagen var iaf gó och vi busade omkring som vanligt i korridorerna och på lektionerna. Jag var ascool och varvade på brännbollen... helt sjukt.....not...haha nämen jag har typ ingen skrivfantasi idag. Nanny och Sara(&även jag ett litet tag) blev förföljda av läskiga gubbar på stan...usch,det var faktiskt läskigt på riktigt. Undra vad deras mål var, jamenar man kan ju som inte kidnappa 3st tjejer mitt på stan inför typ halva Umeå..nej... låg IQ på de där gubbarna. Och jag kan meddela er om att jag tror att denna dator kommer kolappsa rätt snart.... den låter och tangenterna är typ cp, och jag har haft i en sketen liten vecka!!!!...jag hatar datorer. Idag har de premiär på grubberevyn!! Åhhhh jag vill jag vill jag vill jag vill vara med och stå på scen och dansa för allt vad man är värd. Tänk så kul!!! Lev helgen nu.


Svenne banan

 En lugn skoldag, utan huvudvärk. underbart. Spanskan dög, Engelskan var chill och på kommunikationen hade vi charader...great. Sen bar det av till stan och jag må nu vara nyfriserad med kortare och tunnare hår....vet inte min egen åsikt än. Blev klar 13.30 och 20 minuter senare låg jag ute på bron och stekte med spanskaboken och en skål glass. Så skare va, sånt gör en kort dag bra!! Nu efter ett somvanligt toppen Sex and the city avsnitt så ska jag fortsätta plugga spanska och lyssna på Lilo&stich-låten och senare iväll blir det ännu en kvällspromenad med Plumsen...det är lite av våran grej vettni xD.


 

Fearless

 

Nu sitter jag somvanligt här på engelskan och söker fakta om au-pairer i england och lyssnar lös på Lilo och Stich-låten som måste vara världens härligaste låt. Man blir ju glad bara av att höra den och jag vill åka dit och surfa bland vågorna och dansa i sånadär kjolar och glömma alla bekymmer. Fatta helhärliiigt!!! Det är min dröm! Jag sitter och drömmer mig iväg nu.... hakuna matata liksom...glöm alla dina bekymmer, imorgon kommer inte nya. Dit vill jag, dit ska jag.

Vars ska vi sitta?

Min kväll var sjukt död och Nannys likaså, så vi bestämde oss för att ta en promenad till konsum och köpa en glass. Det satt riktigt fint och vi var båda så trötta och virriga i bollen att precis allting blev roligt och helt plötsligt tappade nanny sin Daimglass rätt i backen, ni skulle hört ljudet när den landade,hahah,fick ett såndär skönt skrattanfall från magen igen. Fast det slog faktiskt inte Jerrys fall som var så sjukt underbart så det finns inte!!! Haha nä men det var en väl behövd promenad med frisk luft och partyhumör fast vi egentligen mådde bajs. Jag taggar morgondagen då vi slutar klockan tolv och sen bär det av till frisören där jag ska förvandla mitt hästhår till förhoppningsvis någon sorts repris av åttans krull. Nu ska jag sova, och här kommer 2 bilder från min dag, en på Karlsson som lekte Harry Potter och en på Nanny och sin tappade glass.

 


På ett annat sätt

Jag använder hårspray så sällan att när jag väl känner lukten så tänker jag direkt tillbaka på Revyn och balen eftersom det är de enda gångerna jag typ någonsin använt det...eller inte på revyn, då vare bara alla andra runt mig. Men det är fint... fina minnen. För ett år sedan hade vi temavecka och dansade 8h per dag. Underbart!

Att ha nationella prov i matte istället för 2 timmars sovmorgon sög verkligen och medförde ingenting positivt. Hela klassen typ dog innan sista lektionen, alla var jättetrötta och hade noll energi i kroppen. Vi bara satt och ville långt långt därifrån, Och nu sitter jag iaf här hemma på min säng, är helt slutkörd, vill ha en stor varm bamsekram och vill se Dirty Dancing... men jag måste plugga spanska!! Är inte livet sjukt orättvist ibland!?

Jag är lost nånstans

 

Bra dag till en början, klassen var speedad och glad och inte minst jag...som vanligt. Vi Sjöng Astrid Lindgren-låtar, solade på en sten, skrattade i korrodirerna, gjorde Stina förbannad, pratade under lektionerna, var med om saker i Aulahallen, dansade utanför matsalen, skrev msn-konversationer på nkn, och jag misslyckades med att "stajla" inför en 3a. Sen under idrottsteorin dampade min käke vilket medförde både huvud,tinning och tungvärk! Fatta att ha tungvärg...det är inte normalt! Så sen blev sista lekionen och resten av dagen bajs.. jag halvsov framför tvn i en timme, sen åt jag i dvala och sen vare bara till att räkna mattebajs resten av timmarna och nu har jag gett upp. Det fåt gå som det går på nationella imorgon, det jag behöver nu är en liten promenad och sen mkt sömn!!! Lycka till till alla små ettor imorgon!

Low class

Hmm...jag hade skrivit värsta fina inlägget igårkvälls om att jag snackat 3 hela tmmar med Angelica i telefon och att det enda jag lyckats med under kvällen var att göra svenska... men att den "nu" var inlämnad och klar. Undra vars det tog vägen...bara spårlöst försvunnen. Ja men som sagt så pratade vi i 3h om typ.... jadu jag kommer knappt ihåg..det var nåt om "umgåsare", SP:s kallingar osv osv i 3h. Nu sitter vi på engelskalektion och idag ska jag faktiskt ägna mig åt engelska, så det så. NU kommer Amanaaanda och ska ta med mig promenad :D

Smirnoffs kaffeblandning

Haha random, ingen som helst betydelse. Bara min egna hjärnas simpla fantasi.

Gissa vem som nu är inne på sin 3dje skoldator det här läsåret??
-Jo, Jag!!!
Jag hatar alla dessa mekaniska manicker som man inte någonsin kan lita på till 100%. Min förra hade jag haft i drygt två månader och sen pajjade den i lördags och det var typ inte virus som jag trodde utan nåt annat knäppt på engelska som bara de trötta datateknikerna förstår sig på. Det som är positivt med en ny dator är ju att den är så ren och fin...inga kladdiga fettfläckar och smulor gömda bland tangenterna. Men det är den enda...

Solen leker typ kurragömma bakom molnen och vädret har party för sig själv...regn, sol, moln, sol osv. Man måste ju som tända och släcka lampan hela tiden beroende på det. drygt.

Ajja nu är det 45min kvar till jag ska lata mig 1h framför tvn så jag ska jobba stenhårt fram till dess. Ciao

Här är trädet

Hej skola. Hej svenska. Hej ännu mera plugg.

Gårdagskvällen var hur party som helst med mina allra bästaste grannar (frida du är också bäst). Vi skrattade ungefär ï 2,5h och resten ba tjattrade vi om allt möjligt. Hel härligt och borde göras mkt mkt oftare. Vi taggar sommaren :).

Vi kommer gå under av läxor och prov...och än går vi bara i ettan....stackars stackars oss. Nu ska jag skriva klart min novell på riktigt.

You call me a stranger

Idag är det söndag, jag har inte söndagsångest...undra varför!? veckan som kommer borde bli rätt tuff med novellinlämning, ULSredovisning, matte nationella!!!!, osv. inte kul.

Så vad jag har lyckats med idag?

Suttit flera timmar framför datorn
Nästan skrivit klart min novell
Nästan ramlat ner för trappen
Inte ätit någon lunch
Ätit  2 ägg,skorpor och 2 kex
Varit ute och sprungit till mina westlifelåtar
Trott att lungorna skulle gå sönder
Pratat med mig själv
Dansat Excited-dansen
Glömt bort tiden
Älskat blåsten
Pratat i telefon
Sjungit högt och falskt

Och ja....ungefär det. Vilken partysöndag!!! haha nej inte direkt. Men den dög, helt klart. Och än är den inte slut utan klockan 19.00 så väntas både Nanny och Megha och vi ska väl ba babbla på som vanligt skulle jag tro. trevligt trevligt. Och sist måste ju ba säga att jag gillar mina nya fina läsare som verkar hålla sig fast. Vad kul att ni hittat hit, hoppas ni trivs, sett er i soffan därborta och ta lite av godiset så ska jag dra mitt liv för er varje dag xD. Pussbajs


Whomchakaha

"Jamenar vad skulle han göra, Hoppa ner från Eifeltornet?"

Min novell så så sämst bajs i världen att det suger bajs!! Håå.... G G G ..

Och min dator går verkligen inte att lita på. Igår hade den disco för sig själv där mitt på dagen typ... då trodde jag att det var virus och sparade allt på USBminnen, sen fungerade den typ efter några timmar och Pappa och Miles skulle fixa den men fixade den alldeles för mkt så att man inte ens kunde logga in. Men nu imorse så startade den helt normalt och funkade normalt men jag litar fortfarande inte på den, det är säkert nå fuffens som har hänt. Datååårbajs.

Jag saknar barnprogram och barnfilmer... jag funderar på att skriva klart min novell typ assnabbt och sen sätta mig framför barnkanalen i nån timme... fast då kommer solen hinna försvinna. Håå. Shit vilka problem jag har alltså :(


En middag med vuxna

Halva middagen bestod av prat om maten, hur god den var, vad man tål/inte tål, om vinet var gott, om man har någon "egen maträtt", åsikter om matprogram osv osv. Sjukt mkt matsnack iaf. Jag satt och lyssnade och låtsades vara intresserad.

Andra halvan bestod av prat om vad JAG ska göra efter gymnasiet och vad JAG har för starka/svaga sidor och alltså var ALLA deras 8 ögon riktade på mig i typ 10min....sjukt jobbigt. Jag visste varken på vem jag skulle titta eller hur länge som var normalt att ha ögonkontakt osv... och bara för att jag inte visste vart jag skulle ta vägen så började jag istället flina stort och fult åt hur komiskt det var (typiskt mig) ...och då flinade de ju såklart tillbaka..skräck :O.

"sätt in snoppen, osså trycker du, ahahaha"

"jag hoppar in i toan"

Sånt började de snacka om när jag hade rymt från bordet och upp till datorn.

Vart tog elden vägen?

Mitt ansikte mår lite bättre nu, känner mig lite mer levande. Inte så död som när det inte fanns något blod där i.

LARS WINNERBÄCK är mannen och hans låtar kan man aldrig få nog av. Varför kan han inte bara pallra sig hit och ha en utomhuskonsert på Nydala en varm sommarkväll i Juli!? Det ligger helt seriöst på min topp 5-lista av önskningar och har gjort det enda sen 2006, det är faktiskt länge och jag tycker den önskingen borde gå i uppfyllelse!!!!

Vuxna och deras samtal är ofta väldigt underhållande att lyssna på, har redan fått höra några partykomentarer från pappa och Miles som just nu sitter där nere och mixtrar med min virusdator och jag hoppas på att få höra fler under kvällen.

Mamma liknade min gång med extremt fulla fyllegubbar som dricker dag ut och natt in. Men jag kan inte rå för min extrema träningsvärk och tar liksom ett trappsteget i taget nivet...det är sjukt komplicerat för hjärnan och tar oerhört lång tid, men vad ska jag göra? det gör ju ont.

weeeird

Jag har typ inget blod i antiktet, det är alldeles..... mystiskt. Och nyss föll mitt huvud genom händerna. Sjukt. Jag kanske har fått samma virus som min bärbara dator fick idag. Hemskt i sånafall. Mina datorer är rätt duktiga på att tajma mina stora svenska arbeten. Förra gången gick den sönder samma kväll som analysen skulle vara inlämnad och nu bara 2 dagar innan novellen ska vara klar och  jag har massa kvar att skriva. Men som tur var hade jag hjärnan med mig denna gång och sparade novellen på ett usb, så den har klarat sig, tack och lov. Nu äter jag lite mat för att försöka återfå mitt normala ansikte och hoppas stort på att det kommer fungera... håll tummarna med mig

Wake me up before you go go

Jag har grym träningsvärk i låren ...vad det beror på borde vi egentligen inte ta upp men det har nog nånting att göra med upphopp och brännboll. Otränade jävel. Var det inte jag som skulle ta tag i träningen för ett tag sen!? Men jag skyller på skolan, den tar över!

Igår hade vi iaf en trevlig kväll hos Rebecca, vi sjöng/skrek väldigt fint, skrattade åt allt möjligt, botten uppade äggkoppar, pratade och skvallrade osv. Och idag är jag hes...faktiskt, brukar inte bli det och var inte det igårkväll men så kan det gå när man "sjunger" lite för högt. Det är inget jag klagar på, tvärt om...det är ju kalasparty att vara hes, ska bara ta på mig ett par hotpants, pushup-bh, ett linne, sjunga någon mystisk sång och sen blir jag nog sääxxigaast i världeen. yeey. 
   


   


Jag kan inte, jag vill inte, men jag vill!

Alla mina tangenter dampar sönder en efter en. Först fixar jag den ena....osså dampar en annan. Just nu är det "sudda bort-knappen" som är ur funktion vilket inte är så bra eftersom jag stavar fel typ hela tiden.

Jag är trött. Jag vill sova. Jag sov nästan nyss. Det var inte skönt. Jag och Angelica gick och deppade tsm på stan efter skolan. Jag har smittat henne med ordet bajs, och bajs var precis vad det var. Vi såg små "tecken" hela tiden som visade på att alla andra mådde toppen utom vi...  som typ några som gick omkring med 3 blombuketter, några som skulle säga hejdå men inte klarade av det första gången utan sprang tbx mot varandra och pussades igen osv.. Det var inge snällt tyckte vi men kunde inte låta bli att le bara för att det var så typiskt. Tur att vi var 2 iaf. Kom ihåg min begravning.

Jag vill jag vill jag vill.

adjö livet

Nu sticker jag
nu börjar mina bättre dar
han har kommit för att hämta mig
och äntligen, äntligen slipper jag dig.

Det är 10 minuter kvar av sista lektionen men jag tror att jag lägger av ändå. Jag var sjukt taggad i början av dagen....sen blev jag skadad på ULSen och nu tror jag att jag snart avlider. Nä alltså...  nu är jag tönt. Men jag vill inteee längre!!! HELG. TACK. BEHÖVS. Megha...snart så...

komihåg att ha How to save a life och Westlife på min begravning...det är allt jag kräver. Osså dricker ni alla champagne och dansar lös efteråt. Och ni kan ju alltid dra historier om alla kostiga saker Anna gjorde när hon var i livet. Adjö.

Anna (L) Killar



Och jag är, jävlar i min låda, ingen tanklös idiot.
Jag är en grabb som söker bot
mot mina grabbiga begär
.

Idag är en såndär bra dag då jag älskar killar!! Alla killar! Dom är bara sådär jättefina och jätteroliga och jag skulle mer än gärna vilja vara en. Det finns många favvoriter t.ex Stevee min lilla plutt, Nick tha man, Bowling som jag själv styr över, Kevin the one and only,  jesper och jerry charmknuttarna, alla span, mina kära farföräldrar och minst men inte sist min absoluta favorit Johannes min egen bästis. osv osv. Grabbar for laajf, right!? Haha ja, nu ska jag gå och vra lite pojkaktig av mig....typ.. prata motorer. Hare (så säger killar)

Du kan ta och skriva opp att jag ska bli
en reko kille med finess!

Bara vara, vara vänner



Så var engelska nationella avklarat... det tog 3 hela timmar och var typ halvsvårt men nu är det slut och vi har fått lämna skolan för dagen. Sjukt skönt. Och som tur var så steg värmen och jag har hunnit spendera pengar på stan med Turk-Amanda som är hemma i sverige igen. Vi cyklade sen hem i solen och 10min senare landade jag ute på min bro med min dator, glass, musik och feta glajjor....nu ska här skrivas novell!! Allltså jag skriver typ novell heeela tiden låter det som, vilket jag också gör...men grejen är att jag typ aldrig kommer någon vart och den ska vara klar på måndag, hjäälp! Nu ska jag fortästta att studera de gröna plättarna på våran gräsmatta och försöka få lite insperation... ciao.

Godmorgon världen

Ännu en ny dag med blå himmel och en skinande sol, men får jag fråga vad som är värdet med -1 grad??? Minusgrader, komigeeeeen, sånt tjafs har vi inte tid med nu när det är maj och gräset ska hinna bli grönt!!! Annars hade man ju lätt struntat i stan efter skolan och istället satt sig på bron och stekt hela dagen lång men se där, det fick man inte. Vi får hoppas att det sjunker? stiger? tills klockan 11.00 för då vill LD1AD ha värme!! Nä nu ska jag kleta vidare i anstiktet, tagga nationeeeellla snaart då..

Så högt.

 

Innan jag gick på en promenad med lilla Nanny ner på strandpromenaden så var jag sjukt hög på skärm. Det suger. Man känner verkligen hur datanördig man är men tvingad ändå att sitta kvar eftersom det är där själva skolarbetet ligger som man är tvingad till att hinna klart. Nä, jag längtar somsagt väldigt mkt till de där kommande sommarkvällarna då man slipper sånthär skitgöra. Ajja imorgon är det iallafall en kort skoldag med endast engelska nationella i 2h, sen slutar vi där vid 11...skönt. Då tänkte jag spendera lite pengar på stan och sen gå hem och fortsätta med plugg plugg och åter plugg. yeey. Nu plugg. Snart sägen.


Gråa dagar skyndar aldrig på

"fängelset"

Nä nu är jag läss, igen...  händer rätt ofta. Men skolan tar ju död på en fast man för det mesta sitter och inte gör något. När vi äntligenfick sluta idag känds det ungefär som att klockan var 20.00 och att vi just blivit släppta ur fängelset. Haha men dagen var ändå helt okej, vi strosade omkring i korridorerna, sjöng i klassrummen, blev stoppade av polisen för att vi skjutsade på cykel och uppdaterade skvaller på frasss. Ba najjs. Skulle gärna bara sätta mig ner och apslöa heela kvällen men tyvärr, det får jag inte...novellen och matteboken väntar på mig. Förövrigt så är fåglar sjukt läskiga på nära håll....har varit nära på att bli attackerad 2ggr idag plus seglande fåglar rakt mot mott fönster....hemskt.

hallåå, ni där bak

Här sjungs det allsång med Tomas Ledins "Du ska veta att jag saknar dig" på Nk-lektionen. Jag är trött och vi ska äta stripsmeny om en timme. yeeeey. Vi har stött på några fina ansikten ett x antal ggr idag, det var fint =).... shiieet, nu stänger läraren locken på våra datorer...


Pikaboo

Igår skulle jag föra över ULSarbetet på ett USBminne och sen skriva ut det, och gissa vad jag hittade!!?? Jo en massa söta/fina/fula/hemska bilder från 2006-2008 som jag inte har sett på jääätttelänge. Nåååh, det var värsta....vad äre folk brukar kalla det, Nostalgitrippen!? Plus en massa låtar från sjuan som man kan helt utantill fortfarande. haha ja, det var fina minnen det... fast min sista pluggtimme försvann så det blev nästan ingen mattepluggning igår, men skit samma för jag vet nu att man kan få IG utan att måste gå sommarskola. yeeey =). Nu har jag slösat bort hela min sovmorgon också på saker som musik, nagellack, kläder osv....så det blir till att plugga jävel ikväll istället, men nu ska jag ta min cykel och cykla iväg i regnet bort till skolan.

  


Film på tv tack

Varför har dom typ slutat att sända filmer på tv!?? jag bara undrar liksooom. Även typ under helgen. Det är fett onödigt. Jag är inte en av dom som äger massa sånadär femtusen pluskanaler med typ en kanal för varje tvprogram, men jag skulle gärna vilja att det gick en bra film då och då på en normal kanal som 1an, 2an, 3an, 4an eller 5an. Förut gick det typ i överflöd i filmer, så många att man hade svårt att välja vilken man skulle se. Och nu är det ytterst sällsynt att det går en bra film på en bra tid under helgen. Inte för att jag brukar ha tid med att se filmer på helgen med det skulle ju vara trevligt att iaf ha som ett alternativ xD. Högst onödigt tycker jag.Vars ska världen ta vägen?? När det inte längre går filmer på tv så börjar man ju undra... xP

I wish upon a star

Så var mina tvprogram slut för dagen, jag saknar redan Sex and the City. Längtar till sommarkvällarna då vi kan sitta och ba mata massa avsnitt, käka gomat och njuta av kvällsolen. Snart är vi där...faktiskt, bara typ...25 dagar kvar i skolan och då räknas knappt de sista. yeeeey. Jag taggar jobba, pengar, glass, sommarkläder, heta killar, snygga tjejer, sommarregn, havet, stranden, gräset och för att inte glömma sol och plusgrader osv osv. Just nu är det bara 4 grader och mulet men än så länge är det ju bara vår ;), för mig börjar sommaren den 1 juni hur vädret än är, men än så länge ...vår.

Nä men nu ska jag aktivera min novellskrivarhjärna, lyssna på Lasseman och få lite gjort. Sen hade jag tänkt mig ut på en joggingtur men vetefan om jag orkar...laaaatmaask har jag blivit.


Screw them round the corner

Här sitter jag på engelskalektionen och skriver svenskanovell (håller mig verkligen till ämnet) samtidigt som jag lyssnar på gamla High school Musical låtar och det är jättefiiiint. Värsta minnena från åttan!! Jag vill se filmerna. Friiida min pumpa är ju hemma, så vad sägs om maraton snart? (a) haha.
.
Det känns som jag ska på stranden idag....måste bero på ballerinaskorna och solen...konstig känsla. Nä men jag var typ pigg i morse konstigt nog och hann t.om raka benen sådär typ klockan åtta men kom ändå inte försent till skolan. haha jag äger juu. Men nu ska jag fortsätta min novell och sen när lektionen är slut ska jag leka lite Gabriella Montez i trappan på väg ner =D. Haha Anna goes partyynörd.
"Ryan, were's my ocean?"

You had me, you lost me

Blabla blabla blabla...damdaa, trallalaa, swooppidoo, nanana. True story, true story. To bad. nanana. swooppidoo.

Nä men snart är är det sommar, då ska vi leva livet minnsan. Jobba på dagarna, ha kul på kvällarna. Asparty. Jag är sjukt taggad. Det känns som vi har haft ett litet sommarlov nu i 5 dagar, jag har just börjat vänja mig vid ledigheten men så börjar förstås skolan igen...och den har ju inte lite att bjuda på, tvärt om. Nationella hit, Nationella dit, novell där, Nk-prov här osv... och allt händer typ under 2 små veckor. Hettttts.

Kom iaf nyss hem från stan där jag idag spenderade 3h med Angelica, vi strosade runt bland affärer och pratade på. Gjorde ingen som helst nytta alls. Men det var trevligt....fast resten av veckans alla timmar måste jag verkligen fokusera.... skola skola skola. Snart är det över. Jag längtar.


Försvinnande goda

En ledig måndag....passar alldeles utmärkt och behövdes väl eftersom jag  igår inte riktigt hade hämtat mig från lördagskvällen, men nu efter 10h sömn så är jag nästintill återställd =). Jag har t.om hunnit med att räkna 1,5h matte och pratat 20min i telefon med Nanny som just nu står någonstans utomhus och räfsar löv. Kul kul. Vi taggar film ikväll!!

Och från en sak till en annan. Har ni smakat de "nya" Ballerinakexen som nu har funnits ett tag!? Shit så goda och galet beroendeframkallande. Tar man ett måste man ju bara ta ett till. Råkar vi ha en förpackning hemma så tar den typ slut på 1 till 1½ dag och sen längtar man till nästa gång. Deras "reklam-logga" eller vare nu heter stämmer ju på riktigt, de är verkligen "Försvinnande goda." Sjukt. haha, det ska typ bli mitt nya lördagsgodis. =)


Can you feeeel thiis??

Oj nej. Nu råkade jag just trycka på typ 3 tangenter samtidigt och göra så att allt på skärmen blev asstoort. Fail.  Nä men
detta inlägg lär bli lite random.

Jag längtar till sommaren. Till kvällarna, både myskvällarna och de lite mer partykvällarna. Vi planerar redan en (eller flera) hel kvällar med hemköpt kinamat, Ben&Jerrys och Sex and the City i Nanny  och Paulinas lägenhet. Partyyy juu.

Jag har köpt remmar från Kvantum, det var typ galet längesen och dom hade t.om sänkt priset med 2 hela kronor. Awsoome. Dom hade tyvärr inte såndär goda med kolasmak så det blev jordgubb istället.... lite synd, taggade de andra.

Annars så skulle jag gärna gå ut och kratta löv...typ nu. Tänk er så fint. En kratta, löv, en stor tjocktröja, mörker, Lars Winnerbäcks låtar i öronen osså månen. Wonderful... ja som ni förstår så sitter jag och drömmer mig dit ut nu men är tyvärr fast här inne med min halvt renbäddade säng och asbramusik. Så nu blire lite bäddningspartyy här inne alldeles för mig själv....yeeey.


Hey, watch me now


Nu sitter jag här ute på bron i linne och steker med min dator, är sjukt jävla äckelskabb men orkar inte bry mig om det ritkigt än. Gårdagen blev till en riktig partydag med novellskrivning, motorcykeltur, gå på köruppvisning och sist men inte minst eftersläppet för waldorfkören som jag hängde med på. Så från 21.30 till 1.30 dansade vi lös inne på äpplet med en massa ungdomar och vuxna. Det blev sjukt varmt och svettigt men alla var typ lika ofräscha så det spelade ingen roll, och riktigt bra träning. Kring 01.30 gav vi upp heelt slutkörda efter nästan konstant vild dans i 4h, då cyklade vi hem och stupade i säng. Så idag när jag vaknade med typ halva sminket kvar och sjukt skabb så var jag för första gången med om att vara bakis på endast dans. Haha, det va inte så farligt men en dusch skulle sitta bra. Fast nu ska jag dra vidare med Alma mot Nolia där Idolintagningen är ifull gång och kanske t.om hinner se jesper köra sitt framträdande.

Weee weee weee



Hahah, va tycker ni? Stiligt eller hur!? ;) Så snygg var jag idag när pappa tog med mig på en motercykeltur runt Kassjö, Hissjö, Tavelsjö och massa andra småställen utanför Umeå. Det var fett kul men när det gick sådär mot 100 km/h och eftersom min hjälm var lite förstor så kändes det ungefär som att mitt huvud skulle blåsa av om jag inte pressade fram det i motvinden. Haha, det skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk i nacken imorgon xP. Annars så har min novell fått en helt ny story och "Sagan om den ensamma bögen"  är helt raderad och borta ur tankarna. Skönt. Och de 20 minuterna vi hann höra från Waldorfkören var mkt fint, lite humor fanns gömda bland alla elever också, haha...jag hade iaf kul xD. Nä men nu ska jag dra mig mot huset och hinna latja lite med Johannes.

Majpannkaka

 
Hörrni, det är maj...På riktigt. Maj 2008 var helt klart den bästa och underbaraste månaden under hela min uppväxt.... jag har tänkt tbx på någonting från den månaden minst en gång per dag i ett heelt år. Shit vad tiden går fort. Detta års Maj ser tyvärr inte ut att bli lika roligt utan snarare som att vi kommer få fullt upp i skolan med massa prov i olika ämnen osv. Ingen revy, ingen nattiné, ingen bal, ingen DM-match, ingen 60-talsfilm osv... sorgligt. Men vi får helt enkelt göra det bästa vi kan av månaden och föröka ha lika roligt fast på andra sätt, om det nu går vill säga...

Jag är vaken, har varit det i typ 2h....varför är ingen annan vaken? Jag har tråkigt. Kanska borde dra upp rullgardinenen och se om det finns någon stor och fin gul sol där utanför. Isåfall blir det kanske frukost  och novellskrivning ute på bron istället för här inne i mitt instängda rum. ja, det låter party tkr jag... Lev dagen =)

Nä nu ä jag trött

Vi drog till grubbe och spelade några sjukt lama brännbollsmatcher innan vi tillslut gav upp och  plockade istället upp Emy och drog till lägenheten och typ halvdog framför tvn. väärsta partyykvällen....naat xD. Nä men det var typ det enda som behövdes för att göra slut på alla mina krafter. Är helt sjukt trött och har fett ont i hela kroppen, det sitter liksom på mystiska ställen man inte brukar få ont på....typ, under fötterna, på sidan just under höfterna plus typ resten av kroppen, så jag sitter helst stilla om jag får välja. Denna irriterande smärta beror typ på alla min långa promenader, korta kutningsturer och dåliga skor under gårdagen xD. haha så kan det gå när man är lite för "överaktiv" och inte ens kropp är tillräckligt vältränad. illa anna. illa. Men det är ba till att härda....får sova extra länge imorgon, det borde hjälpa med tanke på att jag vaknade pigg klockan 8.00 hos Nanny imorse och lär alltså behöva mkt sömn. Jag planerar vettni ;). Nä men nu somnar jag typ....godnatt världen.


Valborg, kaos på stora torget..

Valborg, fullt ös säger jag bara. Grillmiddag med mor och far och upptaggning i lägenheten tsm med Nanny och bra musik. Vi mötte upp Angelica och Marica på stan cyklade runt, Nanny på sin cykel med mig i barnstolen & de andra 2 på min cykel, shit vilken syn alltså xD. "Förfest" hos Jonas där vi pajjade en stol och lyssnade på massa prat, sen drog vi därifrån, vidare in till city och mötte upp Sara och Hanna och sedan bar det av i barnstolen ner till Kajjen där vi träffade på Jerry, Jesper, Marcus mfl. Så resten av kvällen hängde vi där nere tsm med dom och sprang omkring, töntade oss, värmde varandra och busade på. Helt klart en rolig kväll/natt som slutade hemma hos Nanny med skräckfilm (Charlotte kommer Charlotte kommer) te, och rostade mackor, dock ingen majbrasa "/.

Såhär 1 maj med sol och lediga människor så är de flesta ute och fixar med sina altaner, krattar löv, solar osv. Och härifrån mitt öppna fönster på andra våningen ser jag allt som händer där nere och det ser rätt lockande ut, så jag ska nog ta mig ut genom dörrren jag också och joina resten av folket runt om på våra kvarter :).

  
Extremt dåliga mobilbilder...

Heta hunkar?

Kajparty xD

jadu?

RSS 2.0