Sista april 2012

Godmorgon! Sitter ensam i köket och äter frukost denna tidiga måndagmorgon för att snart bege mig ner på stan och jobba för hemtjänsten mellan 7.30-16. Känns som det var ett tag sen nu. Igår var en såndär jättehärlig söndag med vårvärme, långpromenad, noll tidspress men ändå saker inplanerade, sånt gillar jag! Efter jobbet blir det direkt hem och sen bums in i bilen som styr mot Kassjö för lite Valborgafirande. Adjöö April :)


På andra sidan jorden,på andra sidan stan

Idag lyssnar jag på Melissa Horn och blir endast glad! Fick mig 12 timmars sömn, slösade ännu mer hundralappar på stan, besökte gymmet för första gången på pinsamt länge och nu är det styra-upp-rummet-och-livetdags. Hoppas det går lika bra som planerat bara..

 


Money Money Money, must be funny

Helg - Sol - Tårta (Paulina blir mammaledig), Lerstenen, Stan och möjligtvis utgång.

Hittade en tröja och lite annat smått & gott på stan, var glad för det men hade såklart min vanliga "ånej-jag-har-lagt-ut-pengarångest" så det var lika bra att cykla hem. MEN så går jag in på en sista affär och det skulle jag inte gjort för där ligger ett par jenas som borde legat där i vintras då jag var ute efter dem. Vill ha, borde inte, men kommer nog att köpa dom ändå... tror det blir en bra invstering på sikt faktiskt. Och varför får man lön om man inte ska använda den? Ska bara smälta den kommande kostanden mentalt först..

Såhär mitt i veckan

Shit vad dagarna går fort där borta på firman. Kanske för att jag har häcken full nu när jag fått så mycket mer arbetsuppgifter än tidigare eller för att jag har det så trevligt hela tiden... fast Nanny saknas. Fick hälsningar ifrån Thailand av henne och Oskar idag där dom låg och glassade i 36 graders värme, samt en häslning ifrån Afrika där Emy just nu befinner sig. BLIR MAN AVIS ELLERRRR!? Men jag får iallafall tjäna pengar (lön idag dessutom!!!), pussa på Peter, hänga med Megha och ja... invänta den riktiga våren med resten av Umeå. wehoo.....

I'll be waiting on a sunday morning

Eller morgon och morgon, klockan har faktiskt passerat 15. Igår fick Marianne sin julklapp del 2 av Peter och Marcus så det blev bio, A Royal Affair, en helt okej film :). Egentligen var jag kallad på jobb idag från 7.30-12 men då jag väl släpat mig upp ur sängen och precis skulle ta på mig ytterkläderna så ringer telefonen och meddelar att jag inte alls behöver jobba. Detta gav mig blandade tankar, ska dra några exempel: 1. Vääärt att kliva upp. 2. Jag skulle ändå behövt pengarna. 3. Har iallafall borstat bort min morgonandedräkt! 4. Så skönt att gå och lägga sig igen.. 5. ..men vänta, det finns stora möjligheter att hinna med supermkt under dagen. 6. Nä, går nog och lägger mig igen. 7. Jävla skit att jag hann smeta på min bruna foundation då örngottet är vitt. 8. Tur att jag inte hann börja cykla!

Ja, detta var väl vad som hände i mitt huvud under loppet av 2min och efter det var jag tillbaka på mitt rum och kröp ner i världens mysigaste säng med världens mysigaste Peter och sov en timme till tills han skulle upp och jobba. Sen dess har jag sett tv, slängt in en tvätt och ätit en banan. Effektivt! Ikväll firar vi en mormor :)

Should I make you some waffles?


Det är helg och vi lekte med världens nyttigaste lunch! ;D


Aprilväder släng dig i väggen

Publicerar bilden för framtiden.. Kan vi få vår nu!? Idag är iaf dag 2 på firmajobbet och det känns riktigt skönt att vara tillbaka! Även Najs med trådlöst internet och att kunna se mina morgonprogram samtidigt som man arbetar :D. På återseende mina vänner :)


I could be your Buzz Lightyear fly across the globe


Kan ju berätta att det varken blev nån teleporteringsövning eller Titanichedring för oss igårkväll då jag somnade ifrån andra Pirates of the Cariabbeanfilmen redan 22.00. Härligt sällskap. Men å andra sidan har jag varit pigg och glad denna soliga söndag som bjudit på lunch i Röbäck, ett första besök i Nanny och Oskars nya och äckligt fräscha lägenhet, årets första springtur utomhus(!!!) samt ett finbesök av sötplöta Megha. En väldigt bra dag med andra ord men klockan är inte ens 20.00 och jag måste ha underhålla mig själv i 2h till innan Peter kommer hem.... men det ska nog gå. Härrå


Alla monster under sängen blir så levande



Sådär, nu har jag en bild på hur tråkigt det ser ut 14/4 2012 så jag kan jämföra med alla andra år. Sugsnöoväder! Har nu jobbat färdigt med alla tanter och farbröder för ett tag framöver, en av dom frågade om jag var 100 år, det är jag inte... En annan sak jag kom på imorse var hur hur många fler människor som var vakna och utomhus 06.30 en lördagmorgon jämfört med vad det brukar vara på söndagmornar. Ytterst fascinerande om ni frågar mig! Ikväll vill jag göra något men vill helst inte behöva ta mig någonstans. Kanske ska öva på att teleportera mig, kan ägna kvällen åt det istället,.. ELLER så kan jag hedra alla som dödde på Titanic för exakt 100 år sedan genom att se filmen. Får se var Peter helst vill göra av dessa 2 magnifika alternativ xD. Byee


Everybody is Happy

Det är en solig vacker dag som fredagen den 13nde april bjuder på. Ingen otur har drabbat mig än och jag har en känsla av det kommer förbli så fram till att klockan slår 00.00. Men jag har ju haft fel förut. Jobbade 7.30-15 idag och imorgon blider det 7-15 och sen är detta jobb pretty much over för mig, känns faktiskt lite tråkigt. Skulle vilja jobba 50% på firman och 50% hemtjänsten, hade vart perfekt!

Min pappa är söt! Efter många sökningar på internet och på stan insåg han att spisstålborstar inte finns att köpa här i Umeå (iaf inte dom han vill ha) så han ringde tillverkarna nånstans nere i Sverige och frågade om det var möjligt att köpa 10st. Sagt och gjort, nu är 10 st spisstålborstar påväg till vår brevlåda som han ska skänka till oss barn, sina vänner och några "att spara till jag åker in på hemmet" som han sa själv. Viktigt det där med spisstålborstar xDGópappa!


En dålig start på dagen

Idag ska jag göra som de flesta andra i Umeå och anklaga vädergudarna för det totalt urusla väder som de försett vår stad med såhär 10 dagar in i April. Satan vad less jag blev imorse då jag, efter en näst intill sömnlös natt, äntligen tagit upp ur sängen 06.00 och det man möts av utanför fönstret är snöoväder! Tack och lov hade jag bara en halvdag. Efter jobbet dog jag av hunger så Peter hämtade mig och sen tryckte vi varsin hamburgare, gott!

Shit vad jag har vräkt i mig mat de senaste dagarna, påskmiddagar är sjukligt gott alltså, särskilt när man inte alltid får samma mat hos alla som bjuder. Måste säga att de som toppade årets middagar var min egen mamma och Peters mamma Marianne som vi var bortbjudna till igårkväll och hade det mysigt i flera timmar! Tror möjligtvis att det kan vara vinet vi drack som förorsakade min dåliga sömn inatt :/. Oj oj, här skriver jag på. Bloggar från mobilen och har värsta flow på touchen så hjärnan bara väller fram massa onödigt fakta till er. Hoppas ni haft en trevlig lässtund, nu säger jag godnatt :)


Påskhelgen

Fredag: Kortdag med jobb och på kvällen blev det American Pie Reunion på bio, riktigt bra och rolig var den faktiskt!

Lördag: Fick äntligen en lång sovmorgon, sen blev det påskmiddag hos kusinerna innan det bar av till Matte för lite förfest och därefter till Astor och Tovas inflyttningsfest. Kvällen som följde blev galen och riktigt rolig med en massa trevliga personer samt en som var väldigt läskig och random! Det dracks, det spelades ölspel, det cyklades omkull, vi drog ut till Scharinska och shakade ass i 2h, råkade, genom att dansa med Daniels nävar ge Simon en rak höger i ögat xD. Vi nattkäkade, jag tappade rösten, vi drog tillbaka till lägenheten på efterfest där det sjöngs karaoke, deeptalkades, det spyddes, det flörtades och en massa mer. Vid 05.00 blev vi utkörda ur och 06.15 hörde vi mamma kliva upp och göra morgon medan vi släckte våra ögon och gjorde natt.

Söndag: En fet lat bakisdag! Härlig helg


image description




Hälsningar från Jobbet

Det är fan ett straff att jobba granne med en kinarestaurang när man är så dödshungrig att man mår illa! Inte kul! Annars har jag nu lunch en timme alldeles ensam vilket inte är så fantastiskt det heller då jag just klarade hela Angry Bird-spelet på mobilen och har ingen annan underhållning :(. Slutar iallafall 16.00 och då bär det av till buschen för att fira Peter Pappa 50år!  Över och ut

3dje April

Idag är det många som fyller år, bl.a lilla Johannes som blir hela 10 år. Det är faktiskt lite sjukt men ändå inte. Har haft en ledig dag vilket var väldigt skönt och att vädret bjöd på strålande sol som faktiskt värmde gjorde ju inte dagen sämre. Ikväll ska jag promenera till Peter jobb och imorgon väntar ett skönt men lite onödigt 12-17pass. Adjö

Varje gång du kommer, kommer också katalogen över alla du har legat med


Jag vill ha sommar och lediga dagar. Jag vill träna tills jag ramlar ihop på marken av utmattning. Jag vill veta vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill vara i fjällen och sola i en solgrop. Jag vill festa. Jag vill att varje lägenhetshus i Umeå ska visa tydligt var det finns sporum så man slipper cykla med soppåsen genom hela stan! Sen vill jag massa mer saker också men det kan vi ta en annan gång.

Söndag är en rosa dag för mig

Internet har jävlats med mig sen igår men efter pappas inryck är det förhoppningsvis tillbaka för att stanna ett tag. Helgen har varit skön, fredagen bjöd på förfest hos Hanna men trots att vi drog hem innan dom ens drog ut vaknade jag bakis 06.30, gick upp, botade mig själv och sov sen 2h till. Men längre till nio går inte, börjar få nån jävla gubbklocka igen. Efter en extremt lat lördag blev det kvällshäng med Amanda och imorse var det åter dags för ett söndagspass 7-12. Nu hänger jag ensam i sängen framför tvn zappar mellan ett naturprogram om Babianer och Gossip Girl, mycket underhållande må jag säga. Now you know, byee


RSS 2.0