Ett år sedan..

 
 
..vi var i Paris, njöt av livet och kollade Tennis. Det är sjukt vad tiden går.. även när man är förkyld tro det eller ej. Nu har jag varit förkyld nästan 4 veckor i sträck med 3 olika förkylningar och jag börjar bli fett less!!! VILL TRÄNA! Gjorde det 3ggr förra veckan utan att bli sämre men efter några vilodagar så BAM hade jag en ny förkylning, yaaay.. MEN det har iallafalla varit superväder med sommarvärme nu i 2 dagar och sånda dagar är det faktiskt sjukt najs att jobba på förskola då man får vara ute största delen av dagen OCH få betalt.Många capslockord idag, ska sluta med det nu, lägga migg i soffan och försöka önska bort min förkylning.

Efter 9 dagars jobb..

.. fick jag äntligen en ledig dag.  Och nu har jag varit förkyld i 2,5 vecka vilket känns som en evighet men idag kunde jag äntligen besöka  gymmet igen och jag har mer motivation än på länge så det känns bra! 
 
Idag vaknade jag av spöregn vid 4.45 och det första jag tänkte på var blomkrukan som stod ute vid brevlådan haha. Gills det som vuxenpoäng eller är man bara galen som springer ut halvnaken med en jacka över sig för att den inte ska dränkas?? 

Emy sa i söndags
 att hon och Adina ska komma till stan i helgen så jag går och längtar och väntar vilket gör att dagarna går sakta haha.  Längtar verkligen till min lilla systerson kommer till världen, bebisar är ju det mysigaste som finns.

Börjat se slutet på plugget nu också, har prov på torsdag och efter det är det bara 3 kurser kvar så förhoppningsvis är jag klar vid sommarens slut. Längtaaar!!! Så nu ska jag se klart En plats på Landet och sen plugga. 

Hata förkylning

Är såå less på att vara förkyld, kroppen skriker efter att få röra på sig och jag får ångest över att det är 200kr i sjön när jag inte varit på gymmet på 2 veckor. Ja USM är dyrt men värt det om man är frisk! Vill ta tag i konditionen också nu när man kan börja springa ute men om förkylningsastman håller i sig lär det inte hända på ett tag. 

Sedan är det pengar, hatar oväntade kostnader och ännu mer när det gäller bilen. Bilskatt och bilförskäkringsbajs på samma månad är ju lite ovärt tycker jag. Borde va gratis, hehe.

Och sen har tydligen alla bilder som jag varit "duktig"och sparat på min bärbara hårddisk (för att sen kunna skriva ut) gjort om sig själv till jättesmå filer med superdålig kvalla. AAARGHHH@#%&!# har jag sagt att jag hatar teknik!?!?? Kan liksom inte ens få dom med bra kvalla på mobilen... så less!!

Det var dagens negativitet. Nu ska jag hosta lite och snyta mig. 

Syjuntakväll with a twist

I lördags hade vi Syjuntankväll with a twist, dvs att killarna var med. Detta är ju något som aldrig har hänt så det var lite spännande att se hur allt gick. Vi började hos mig och Marcus med lite öl och tilltugg, cyklade sedan vidare till Emil och Frida som bjöd på drinkar och det ni ser på bilden, vi såg början av eurovision Song Contest innan vi cyklade vidare till vår slutdestination hos Amanda och Sebastian där det blev ännu mer mello och ölspel. Det var supermysigt och jättekul, love my girls and love their boys, vi saknade dock Almas kille Karl samt Jennelie och Jonas som bor i Norge men det lär ju definitivt bli fler gånger av detta då de kan hänga med.

Och nu är jag förkyld igen, blev frisk i fredags från min första förkylning och vaknade sedan på söndagen med ont i halsen, fuckad röst och rinnsnoret/tät i näsan... Kuuuul alltså, jag som har 8 dagars jobb framför mig, har ju dock betat av 2 nu så bara 6 kvar. Men åkte iaf inte på feber som Marcus gjorde vilket gör att jag kan jobba som tur är. Cash behövs kan jag lova, har slösat liite för mkt denna månadslön. Men nu vet ni, dags att sova så jag orkar ta mig upp!

Före och efter

Fortfarande inte helt klart men en betydlig förbättring iallafall. Luftigare och ljusare blev det men nu måste vi spara lite pengar!

Måste uppdatera lite större lagoma grejer..

Jon fyllde 30 och det är värt att uppmärksammas och minnas när man kollar tillbaka. Vi firade i deras lägenhet och hade alldeles lagomt roligt!
Sedan var det ju Valborg och det firades med en grillmiddag, spel, lite alkohol och fina vänner. Sådär lagomt helt enkelt!


3 maj

Den officiella vårmånden är här och har hittills bjudit på skön vårsol, man tackar!! Idag har varit en effektiv dag:
06.00 - uppe ur sängen
06.45 - Spinning
07.15 - Core
8.00 - Var på min ena förskola och gjorde bort lite skoluppgifter
09.30 - Åkte till mitt andra jobb OK och lärde mig byta ett halvljus
10.30 - Hämtade en skinnjacka jag köpt för 100kr via fb
11-14 -  Handlade, Pluggade & åt lunch
14-16 - Jobbade världens kortaste pass på en annan förskola 
16.30-21.30 - Meghas soffa

Man hinner fasen mycket när man kliver upp tidigt!

RSS 2.0