En tripp till Östra

Efter 3,5 extremt sega timmar i skolan så tog Frida, Angelica, Marica och jag bussen mot sjukhuset och sedan en promenad vidare till Östra. Vi gick in genom dörren och var vilse efter 2min. yeey. Vi satt där på en bänk nånstans mitt i den stora skolan med jättemånga trappor, massa kurviga korridorer och små mysiga stensoffor gömda på någon randomvånging i en randomkrorridor. Nicke kom och räddade oss och vi fick en lite guidning runt om i skolan som jag faktiskt tyckte om. Den var fin och mysig och hade mkt fler snygga killar än draggen, det var bara lite förvirrande för mitt extremt kassa lokalsinne :P Sen tog vi våra fötter och vandrade tbx hela vägen till stan där vi splittrades och jag fortsatte vidare hem där jag nu sitter och väntar på en brajsar grillmiddag ute i solen. Är det valborg eller är det valborg? =D. Ikväll ska vi ut och göra stan på våra cyklar igen, förhoppningsvis så blir det inte lika kallt som förra gången. Fast då gjorde vi ju som inte riktigt stan på riktigt, det ska vi minsann göra ikväll. yeeeey. Puss på sol, puss på valborg, puss på människor, bajs på Umeå =).

  

Om jag klara av det bra, då skulle det inte va jag!

Haha jajjemen, dagen till ära det inget mindre än valborgmässoafton och det är sol!! Yeeey. Tur att dagen iaf startar bra. Jag sitter faktiskt här redan påklädd och klockan är typ endast 7.30....det brukar typ hända 2ggr under ett år, så ja, något måste det vara med den här dagen =). Vi slutar tolv, sen bär det av mot sjukhushållet där vi ska våldgästa östragymnasiet med dess 1100 elever. Yeeey. Vi är typ 5 tjejer och alla är astaggade!? haha, ingen aning om varför....men det är ju ba bra och det lär nog bli ett litet äventyr med bussar, korridorer, span och mystiska människor. Nä men nu ska jag ta och byyta bort från den här "faller faller faller-depplåten" och starta nån riktig asskön partylåt och tagga till ännu ett snäpp. Puss på folket och ha en bra dag =).


Sunshine in the rain

Tagga sommar!!!

Likadan natt, lika trött på morgonen, trots sovmorgon. Men trots konstant svidande ögon så blev dagen bra ändå. Vi satt ute och solade på lunchrasten, dansade Jenka i N-korridoren, köpte godis i kafeterian, och dog på NKn då alla var trötta och inte orkade någonting utom sina spel på datorerna. Jag gillar mina söta lilla klass väldigt mkt =).

Idag fick även alla 92:or i Umeå reda på om de fått det sommarjobb de sökt av kommunen och jag är en av dom som gladerligen kan meddela att jag fick mitt andrahandsval (som jag hellre ville ha än mitt förstaval) så jag är riktigt nöjd. Så under de 3 första veckorna på mitt sommarlov kan ni hitta mig bland de gamla tanterna och gubbarna på äldrevården xD. Och 3-4 andra veckor hos min vän Nanny där jag jobbar som barnvakt åt Johannes vilket innebär stranden, Leos lekland och lek lek lek!!! Jag är 100% nöjd och måste nu bara se till att plugga som en jävel till de kommande nationella proven i matte. För sabbar jag det och får IG betyder det Sommarskola och att alla mina fina planer går åt pipsvängen. Men så vill vi inte ha, nej nej. Jag ska tamerackarn se till att skaffa mig ett fint litet G. Men nu ska jag fortsätta kvällen....och imorgon taggar vi Östraaa!!! =D.

Jag skulle vakna mitt i natten och gå ut och ta en lång promenad

Så vill jag ha nu.

Så damp statestiken bah tjoff? Vad heeendeee? Vars är ni idag?
Jag är iaf här, önskar att jag inte var...lever....halvt....just nu är det mascara på många plagg i det här rummet. Men dock inte på mina gråa leggings som är spårlöst försvunna. Sorgligt. Det finns dom som är störda, jag känner några. Sen finns det dom som är snälla, jag känner många såna. Min inre man har kommit ut på annat än på bild, det blev sjukt seriöst, fast jag kan inte låta bli att le åt saken eftersom det alltid legat lite humor bakom det. Så ja.... nää. Jag vill gå ut. Flyga. Surfa. Bada. Simma. Dansa. Festa. Åka Snowboard. Leva fjällen. Träffa folk. Flyga flyga flyga. Och trots mina dubbelluncher + en maffig middag så är jag sugen på nudlar....måste vara någon stors tröstätning. Nä, det enda som duger nu är westlife, film och varma kläder. Adiós
-
Jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns.

Militären är bortsprungen


Mina snygga klasskompisar


Min natt var sådär förvirrande igen, trots att jag gick och la mig skittidigt  så vaknade jag flera ggr under natten och var förvirrad och när jag väl skulle kliva upp ville inte mina ögon öppna sig så jag låg kvar en timme extra och kom ändå 10min för tidigt till skolan. Tänka sig vilken lyx :). Idag bestod ledarskapslinjens dag endast av 4 föreläsningar från olika ledare, eller nej 3, för militären var bortsprungen och kom aldrig. Det var sådär lagomt intressant och lagomt trist, men vi slapp iaf vanliga lektioner och fick sluta 11.30 så he dög alldeles utmärkt :) Sen bar det av ut i regnet och ner till stan med 5 flickor + Pikke där vi fikade, i mitt fall en subwaymacka på Starz, partyy xD. Nu ska jag halvdö lite framför tvn och hoppas på att falla in i en dvala...


Ka vi pela....*pjutt*...kjocket?

  

Jag saknar vårdansuppvisningarna på Idun. Mycket sakna. Känslan. En heldag/helg på Idun, lunch på Subway, massa dansande människor, en stor svart scen, pyttedansarna, gå vilse i huset, känslan av att stå på scenen, publiken och inte minst cykelturerna hem!!!!!! Allt, jag vill göra om det. Vill ha en dansförställning att se framemot. Förra året hade jag 8 uppvisningar med revyn och 2 med dansskolan....iår har jag ingen. Men skyll mig själv...mitt fel. Jag valde gymkort istället...

Men idag trotsade jag regnet och for faktiskt ut och sprang, precis som jag hade lovat. Men det blev varken långt eller länge, min fyiska hälsa är nog inte riktigt på topp än, men det var ju iaf en början =). Fast väl hemma så kunde jag inte motstå kladdkakan som stod nybakad på bänken, så det blev  - + 0 liksom xD. Sen öppnade jag dörren stenhårt rakt i skallen på mig själv, bra gjort! det gjorde ont, men nu har jag testat något nytt. Haha...nä nu är jag för trött för att skriva, godkväll allesammans.


Sillen från Saluböle

Här är jag, du ser mig. Nej det gör du inte. Just nu är det endast 6 peroner som ser mig, så det så. Och jag ser dom. Min natt var förvirrande...jag trodde det tog evigheter att somna men istället har jag nog bara vaknat typ heeeela tiden under natten och hunnit tänka konstiga saker. Var iaf sjukt trött när jag vaknade och längtar erdan hem till sängen. Men först, innan jag tar mig en tupplur så ska jag ta på mig joggingskorna och ute i naturen bland alla nakna träd så ska jag springa slut på mig själv, så det så. Nu tjatar kommunikationsmannen på oss att sätnga datorerna...lev och må.

För solen stiger upp även idag

Och flera tusen mil kan jag gå idag
Tänker på vad min far alltid sa
Det blir en bra dag idag.....
.
En stor sol på en molnfri himmel gör verkligen susen för en bra dag. Klev upp vid elva sen gick jag ut och låg på bron i 2,5h. Sjuukt underbart!!! Det kändes faktiskt som en riktig sommardag men jag kallar det fortfarande för vår x). Sen bar det av ett kvarter bort där det blev askalas för Annelie med sjukt mkt fika. Från och med imorgons ska jag sluta proppa i mig onyttigheter dagarna i enda och äntligen börja ta tag i träningen igen...tagga natuuuren ;D. Nu kommer lite bildparty från gårdagens partykväll  =).








Osså en liten fin bild från kalasdagen ett kvarter bort.

Nattuppdatering

Har haft en helskön kväll hos Angelica i Täääfteå med goa klasskompisar. Vi tjockade som satan, tittade på Robinson och sjöng Singstar för mer än full hals. Tur att tjejen inte har några grannar inom nån kilometer för vi tog i så att hela taket lyfte xD. Nattcykelturen hem från stan med Amanda och Megha var inte heller något att leka med, höjden av ostabilitet....folk trodde vi var onyktra men så var ej fallet, det var bara cykeln som var för stor, men kul hade vi iaf x). Såna här kvällar borde man ha oftare, väldigt simpelt men sjukt trevligt, bah partyy =). Bilder kommer imorgon efter jag varit på kalas i huset ett kvarter bort. Men först ska jag gå tills sängs och sova i några sköna efterlängtade timmar. Godnattdå grabbar..


Kom, så ruttnar vi ihop


Fint. Jag saknar det.


Efter massa timmar utomhus sittandes med engelska, novell skorpor och godis så har jag nu gett upp den varma solen och istället förflyttat mig in i huset för att hjälpa till med maten. GRILLAT! yeeeey. Fösta för iår...jag taggar såserna :). Solen visar mitt rum ur dess verkliga perspektiv och ja....det ser typ lika smutsigt ut som det gjorde innan jag stäadade det för 5h sen. Haha, ajja det är bara att vara lite småblind och inte låtsas om någonting, det är ju trots allt bara jag som vistas här inne xD. Nä nu ska jag ner och äta av vitlöken och skära tomater och sen bär det av ner mot stan där bussen går mot skogen...juste, för ikväll är vi sju st tjejer som ska göra Täfte sjuuuukt osäkert ;D. Jag taggar! Pussbajs på er.


Life is a Highway

VÅR VÅR VÅR. VARMT VARMT VARMT. HÄRLIGT HÄRLIGT HÄRLIGT.
Folk säger sommar, jag säger vår. det är riktig vår. Förra året vid valborg hade vi asvarmt, det kunde man kunna kalla sommar på riktigt...får hoppas på att vi får sånt pangväder nästa vecka också! Idag ska jag göra nytta, idag ska bli en toppen dag. Jag är typ taggad på att göra läxa, låter inte det typ hur bra som helst!? Jo det tycker iaf jag....jag ska lyssna på asbra musik och bah njuta, great!!! Sen taggar jag både kvällen och morgondagen. Yeeeeey. Grillat kött, skogen, kalas osv. Life is a high a highway, and I wanna ride it all night looong.....

Jack, I'm flying

Jag har absolut inte råd att gå mer back än vad jag redan gör men det är precis vad det ser ut som att jag kommer göra inom en snar framtid, jippie....noot. Blää....framtid tack!!! Aja, hur som helst så drog vi ihop ett brännbollsgäng, rätt många blandningar men vi hade kul och fick spela på the "real gräs" eftersom konstgräsplanen var upptagen av tränande fotbollslag. Kul att ha träning klockan 20.00 en fredagskväll? 21.30 blev det för kallt och alla drog till olika ställen, jag och Nanny drog vidare till konsum för att inhandla godis och sedan vidare till mig där vi satte oss framför världens bästa Titanic...eller vi sitter där än. Fast Nanny ligger på en madrass och sover...och här sitter jag...men filmen rullar fortfarande i bakgrunden och just nu går Hockely crazy och springer efter Jack och Rose och försöker skjuta dom....den jäveln! Haha ja, men nu ska också sova hade jag tänkt...fast hon har täcket...damn, haha det går nog att lösa på nogot sätt...i värsta fall får vi dela på minimadrassen och trängas hela natten...det funkar ju också xP. Godnatt mina vänner.

Prov, hål och blodpudding


Så kan man sammanfatta min fredag rätt bra. Den började med nationella prov i engelska i 457, ämnet var vilket del datorn har i ens liv. Haha, bara för att vi har fått datorer från skolan som tagit över livet, klyftigt tänkt där xP. Sen hade vi typ inget att göra i 2h  så det blev en hel massa promenader runt om i skolan, lunch och kafeterian. Sen hade vi matte med en vikarie som knappt kunde prata, ULS med Marianne och Sv.... min novell kanske får handla om 2 bögar... ska lägga en extra liten tanke på det. Sen stan...Monki...rätt värdelös affär... ser ut som seconhand kläder fast allt är bajsdyrt. Högst ovärt. Och säkert bara för att jag inte gillade affären så gav den igen med att ge mig näsblod, underbart... det var inte lite heller, var rädd att göra värsta översvämmningen bland alla kläder så Amanda tog in mig på nån toalett där vi hade det alldeles trevligt toch jag fick det nya smeknamnet blodbuddingen. Yeey. Sen åt jag vårens första daimglass på apberget. Här glassar vi 3 dagar i rad...det svider sjukt mkt i min börs men är man hungrig så är man. Nu väntar middag och sedan brännboll på konstgräset med en massa personer, Trevligt trevligt.
Hörs
hare
hej!

Fria vägar ut

 Ser ni likheten? Om ni inte gör det, var vänlig och aktivera hjärnan!

Jag har "pluggat", vi har gått en kvällspromenad, vi såg många riktigt snygga killar, särskilt han i bilen...han är min. Skorpor är goda...iaf dom min partypappa köpte, jag har typ käkat upp hälften...illa. Men det är iaf bättre än kakor, det är huvudsaken xP. Och jag har bestämt mig för att ta tag i min träning....snart, efter den här helgen, då jävlar!!! Då ska jag ut och springa i naturen, göra armhävningar på gatan, go crazy runt huset osv. Är inte taggad på att ta mig ner till stan och svettas inne på gymmet instängd mellan 4 väggar tsm med svettiga pumpande biffar. Nej, utomhus ska jag vara...jag ska bli ett med naturen =). Partyyy. Nanny och jag gick på 60m banorna bakom skolan och jag fick värsta känslan....tänk att få flyga fram, kutandes allt man kan...och sen......simma!! Jag vill simma och suuuurfa i Kalifornien. Nu nu nu. Ska bara jobba lite först.

A short story


Också kom äntligen våren till Umeå stad. De fängslade ungdomarna i skolan tar varje chans de får att gå ut och sätta sig mot en betongvägg och njuta av solen. Klassen LD1AD satt instängda i 452 till klockan 12.00 då de äntligen fick sluta och begav sig direkt ner till city för att göra stan osäker. De började med varsin mcflurry från McDonalds och satte sig sedan utanför och stekte i solen och njöt av glassen. Brudarna struttade sedan vidare in och ut på olika affärer, en tjej vid namn Anna (smajlfreaket på bilden) kirrade sig en bh för typ 60 spänn och ett par feta glajjor som hon har tänkt steka med resten av sommaren. Klockan 14.00 sa hon hejsvejs till sina kära vänner och på sin röda racercykel racade hon sedan vidare till sin gamla skola för att plocka upp sin stora lillasyster som fick visa vägen mot vårdcentralen där de tog spruta 2 av 3. Solen skiner fortfarande utomhus, ungdomarna är för dagen fria från skolan och föräldrarna är snart påväg hem för att passa upp och göra middag. En helt vanlig vårdag i Umeå helt enkelt. The End..

I wanna be youre romeo

Jag hittade värsta töntllåten med stort T av värsta smörbandet på min spellista och undrar verkligen hurfan den kunde komma dit?? Haha, har inte den blekaste om vilket band det är...dåligt, men ett gott skratt fick jag iaf xP.

refrengen:
I think you're fine
You really blow my mind
Maybe someday, you and me can run away
I just want you to know
I wanna be your Romeo
Hey Juliet

Idag gick halva våran söta klass ut i vårsolen och bort till Ica och köpte glass, det är vår på riktigt! Nu sitter jag här och sjunger Tarzanlåtar högt för mig själv med mina täta näsa och hesa hals, jag tror nog inte det låter alltför vackert, men hittils har ingen klagat så jag kör på :). Pappa skrattade gott åt mig och Emy idag när vi drog på oss hans arbetsbyxor som typ var i någon gigantisk storlek (han är liten och borde inte kunna ha dom egentligen), han är konstig och har dålig humor...men det är det som är humor. Min lilla partypappa =D. Och för att byta ämne så NYORINETRINGSFASEN, här kommer vi (jag ÄR inräknad, ja)! Nä men nu ska jag sova... godnatt.

Hur ska man stå?

Frida var den enda som antog "marry me-tävlingen" och drog såklart hem vinsten med 2 av 3 rätt.  Första var naturligtvis Mr. Smoken Oken, andra var mkt riktigt från Taylor Swifts låt Love story och sista var såklart från Cold mountain när Ada säger till Inman att hon hört att någonstans på jorden så räcker det med att säga "I marry you" tre gånger och sen är man gift. Aaaaaaww (a).  Amanda friade aldrig till mig utan vi bytte typ ringar och förlovade oss istället, men efter 1h lessande hon på min ring sånu har jag två tjusiga ringar på högerhanden =). Nu ska vi ha kommunikation igen...göra nå övningar och längta ut till vårsolen.

Bakom höga husen och planken


Titta va fin lilla konstgräsplanen var igår kvälls när jag och Nanny var förbi en stund på våran kvällspromenad. Tänk att idag för prick ett år sedan sprang hela syjuntan omkring på den i shorts, linne och barfota för att spela in våran 60-talsfilm till So:n. Jag beskrev det då som att det hade varit "bajskallt" och jag tycker verkligen vi var sjukt duktiga för själv skulle jag aldrig gå ut barfota i denna kyla...trots solen. För ett år sedan visslade vi också Huddingelåten, vi kanske skulle köra med den idag också...det kan bli min och Amandas bröllopslåt eftersom idag är dagen då och tydligen ska fria till mig, hihi. Nä nu har jag brottom till skolan...ha en bra onsdag mina vänner.

Sola, bada, ute och grilla..



PARTYY! åhh sommar! Jag satt och läste gamla blogginlägg + bilder från sommren högt för nanny och fick en såndär känsla av att det är värsta sommarkvällen utanför och att man just käkat en brakar middag med grillat kött och klyftpotatis och ska snart cykla iväg för att träffa kompisar och ha världens roligaste kväll!!! Sen tittade jag ut genom fönstret och möttes av en mkt fin kvällssol...sen tittade jag neråt och möttes av... snö. Fan. Det var ju såååå nära att mina drömmar hade gått i uppfyllelse. haha ajja.Nu är det iaf vår....dock med aprilväder..man vet aldrig, imorgon kan det lika gärna snöa. hur som helst så ska jag nu läsa i en timme innan jag åter igen beger mig ut på en kvällspromenad tsm med the plums. gokväll,

Marry me?

1)WOLUD YOU MARRY ME KAREN?
2)Marry me Juliet..
3)I Marry you, I marry you, I marry you

Vars kommer replikerna ifrån? 

Amanda ville gifta sig med mig idag, vi pratade om det på msn under Nkn:
Amanda - Marry me!
Anna - I'm married to myself
Amanda -Ego trippin
Anna -yes, I never asked you
Amanda - Ask me, now, right here right now
Anna - Jag vill älska med dig här och nu
Amanda - Men stopp i backarna(...)

Jag vaknade dödstrött, tog mig 1 timmes sovmorgon och kom 10min försent till skolan, lätt värt! Sen flöt dagen på... klassen var glad, jag var glad, lärarna var glada och Amanda vad läskig xD. Party dagen! Sen fick vi sluta en timme tidiagre också...great. Nu tänkte jag läsa ut min engelska bok och sedan glo tv i nån timme, So long suckers =).


Jag ska åka skidor på Mallorca

Vad säger ni om det va? Vilken excellent idé! Går det ens?? Nä men jag har iaf sedan länge planerat att sticka till Kalifornien och surfa, jobba på nån bar (gratis drinkar) och spela fotboll på stranden. fatta aspartyyy, värsta drömmen ju!!! Hittils har jag jesper och nanny med mig och skaffar förhoppnignsvis de där båda sommarjobben...i såfall är jag ju värsta på G xD.

Är det sant att Barack Obama har twitter?? Jag hörde något sånt på radion. ahaha humor i sånfall :P.

Första skoldagen...morgonen sög och dagen blev sådär halvers, men ändå hann jag med att göra bort mig i Teknik/bygg-korridoren. Hejja. När jag kom hem gjorde jag ingenting i flera timmar, sen kom plumsen och vi skrattade oss till tårar åt assköna filmer på datorn. "Gott..... och blandat..i påsen". Sjukt så bra!! Nya idoler kanske? Sen tog vi oss en kvällspromenad och slutade nästan upp i nån random lägenhet med.....typer. Men det är sant.... vi borde bli mer spontana, hur ska vi annnars klara sommren!? ;P

Nä men nu, sängen...sen ska jag vakna redo för en tisdag. Glad ska jag vara. Godnatt.


Tillbaka i skolbänken

klockan ringde 06.40....  det tog 40 långa minuter innan jag tog mig upp från sängen men sen var jag på gång och nu sitter vi alla skobarn åter igen i våra skolbänken oc lär oss saker. Jag lär mig just nu om Etnocentrism ioch kulturkrockar...eller lär och lär...jag lyssnar men tar inte in något. Jag saknar looovet!!!!! aja, nu ska jag läsa 11 sidor kommunikation, partyyyy ju :/. see yaa...


Hemskt, värre värst

Tyst var det här! ----> Cykelgänget!!! ----> Alltid party ----> FULLT ÖS ----> FOR LAJJJF



Våran gårdagskväll på konstgräsplanen kan man kortfatta så som att vi blev ägda i brännboll av 91or och i fotboll av 96or men hade kul ändå =). Fick även höra av en lite kille att jag sög som målvakt, haha. Aoooch, de tog xD. Dagen till ära hetsläste jag en tredjedel av min engelskabok ute på altanen, sen tänkte jag precis sätta mig framför Sverige-Ryssland i ishockey men hamnade istället på min röda racer cykel påväg till Nanny tsm med Emy där vi käkade "lunch", tjockade godis och tittade på Lost. "Tja, Hemskt värre värst här." Parteey. Nu återstår endast några timmar av lovet och de sk jag ta reda på...hur vet jag inte riktigt men ledig ska jag iaf vara.

Swear it all over again

Lördag. Näst sista dagen på lovet. Det är tyvärr inte bara nåt jag skriver utan 100% sanning. Fast jag inser det inte. Men snart så. Snart sommarlov. Idag fick vi iallfall sol, en bra bit påväg, nu fattas bara plusgraderna och ledigheten. Fast jag fick erbjudandet om sommarjobb hos "Markplaneringarna" med pysen som vanligt. Så jag hoppas på 3 veckor för kommunen, 3 veckor med pysen och 4 veckor ledigt, eller nåt såntdär liknande. Lagomt mkt pengar, lagomt mkt ledighet, värstaa alldeles lagoom!!! Ikväll ser det ut att bli fotboll/brännboll/säkert nåt annat, på konstgräsplanen med tjejer och killar, party party ju...fast det lär bli kallt och eftersom både jag,nanny,hanna och säkert nån fler av oss som var ute och "gjorde stan" på våra cyklar igår natt har dragit på sig en liten fin förskylning så det gäller att inte snåla med kläder ;P. Jag hade planerat att läsa min engelskabok en timme men se där gick minuterna förbi mig och snart ska jag istället sätta mig framför tvn och glo på 10 orsaker att hata dig. haha, trevlig kväll...


Det är nu vi ska leva

17 år! Vi är 17 år. Folk som är 40+ vill vara 17 år igen. Vi borde leva livet NU, NU, NU. Och vad gör jag? Ingenting. Ikväll sjönk vi. Vi struntade i I20festen och slutade istället upp i ett garage med sammanlagt 8pers som gjorde typ ingenting. yeey. Men vi hade ju faktiskt kul där ett tag på stan innan vi tog våra cyklar och halvt frös ihjäl, sen gick det endast utför och nu sitter jag hemma i mitt rum och käkar varmkorv. Innan jag träffade "Nanny&co" var jag ju på bio med mina bruttor och såg 17 again (därav insperationen) och ja vad ska man säga, Zac Efron är sjukt het men det var ändå hans miner som gjorde filmen som faktiskt var riktigt härlig att se. Så egentligen ska jag inte klaga såå mkt, jag gör ju som saker, sitter inte inne och surar även fast jag skulle vilja, så än har jag lite av ett så kallat liv kvar, men det går neråt...snart tappar jag det nog helt. Vi får se till att fixa till det...men inge galet, inget överstyr, bara vanligt kul, skratt, humor tsm med folk. Sånt gillar jag. Sånt är det absolut bästa. Nej men titta, nu är klockan snart 03.30 och jag är knappt trött fast jag vaknade 9.00!? Nåt är fel. Jag kommer få igen på måndag eller nåt. usch. borde sova ändå...ska ta en fet sovmorgon imorgon, det får bli den första och sista på detta lov, gonatt/godmorgon.


Vår promenad, genom stan





Yes, det blev en dag på stan med Nanny, Hanna och Sara. Det var trevligt... vi fyndade lite och spanade runt. Något var fel på Umeå...både på väder och killsidan. Men vädret är ju värst, sol,regn,blåst, snö, såg ni snöfallet för en halvtimme sen?? Galet. Jag och Nanny lyckades tajma det mitt i prick och var genomblöta när vi tillslut kom in genom dörren, det var ju liksom inte små flingor som föll :P. Snart blir det middag här i huset och sedan bär det av mot stan med Alma, Frida och Amanda där vi ska sitta i biomörkret i 1,5h, sen sticker jag tillbaka till Nanny och avslutar kvällen med henne, Sara, Hanna och Amanda. Asbraaa....inget slår såklart fjällen men det är ju tur att umeå iaf bjuder på goa människor =).

Back to reality

Det var prick en vecka sen...

Igår från kl 13.10-20.00 satt vi i en buss blandat med med frasses och 2h på busstationen i Villhelmina.  Ät aldrig mer pomfritt än vad som känns okej och om ni nu skulle råka göra det så åk iaf inte 4h timmars buss efteråt, bara äckliigt. Det har satt sig i kroppen att vakna 09.00 utan väckarklocka så det var precis vad jag gjorde idag, men det sög att vakna upp själv i sin egen säng, jag saknade våran bäddsoffa och att ha Emy och Nanny på varsin sida av mig. Usel start på dagen....nu har det gått 3 timmar och jag sitter fortfarande i sängen med pyjamas och försöker dryga ut tiden så jag slipper gå ner och duscha, käka lunch och sedan cykla ner på stan. Det känns bara drygt....det är ju inte ens varmt ute, det blåser och för 2h sen hörde jag snö falla (jag har bra hörsel..). Usch..... det var en STOR SOL ritad på väderkartan över Klimpfjäll denna fredag, varför stannade vi inte kvar? Ajja....nu ska jag sluta uttrycka mina känslor skriftligt och istället ta tag i staden med den tjocka luften tsm med Nanny och Sara.

Tha gang is back in town..

...och som vanligt så hatar vi det. Finns inget positivt med Umeå. Även vädret är sämre här. Luften och astjock och full av massa orena gangsterbakterier som gör en illamående. Jag har verkligen inte saknat en enda sak eller människa som har med denna stad att göra eftersom vi som vanligt har haft det bättre än bäst i våra två små stugor uppe i Klimpfjäll. Ungefär allt och inget har hänt. Vi kammade i Vilhelmina (Dock ingen Per-Adam), vi drog iväg med en skoterkaravan (8 st på 4 skotrar + jag som stekte i skoterpulkan) till Raokasjö och käkade våfflor, vi hade påskparty i stugan och vissa hade ju lite mer fest än andra (konteineeeern), vi klarade oss igenom en pimpeltävling dock utan priser men med sol så det räckte, Emy skaffade sig Japans-flagga-bränna och jag har blivit en äkta ful indier. Vi ägde backen 3 dagar i rad, gjorde fina fall och åkte of pist, fetskojj. Vi spelade plump och Sam tog till sig titeln som den värsta plumparen genom tiderna. Vi lekte pokemón som bara den, kanalen Toon Disney har tyvärr övertagit bolibompa men de programmen duger ju bra de också. Vi tog en skotertur upp på fjället med vääärldens utsikt hur högt upp som helst, sen stekte vi i en solgrop och jag körde skoter nerför fjället på Stinget och ägde fett!! Osså mkt mkt mer. Precis som det låter...allt och inget. Och nu är vi tillbaka...inte glad. Inte glad alls. Nu bire bildparty...


Lite plump, lite pimpeltävlning, lite njuta av livet, lite korvgrillning, lite påskmiddag, lite pysen, lite Raokasjö och backen.


Pimpeltävling, och fina span
   
Lilla bowling. Anna&Nannys dåliga humor. Min bästa vän.


   
Man måste bara älska fjällen!

Här är jag

Jag tjuvade åt mig datorn en snabbis bara för att säga att vi lever livet här i Klimpfjäll som bara den och längtar inte hem för en enda sekund. Vill som vanligt absolut inte fara hemmen måste endå....  på torsdags troligen. Solen skiner!!!Snowabord äger, Vi äger på att åka of pist!!!!! tagga fj'llet i morgon, dock ska jag försöka att inte sola så mkt eftersom  jjag redan ser ut som en brun bajsnåtnting usvh usvh. Jag suger på att använda tangentbordet så stavninge är sämst men spela roll. Nu ska jag leka pokemón med Johannes, adjöö umeååå.

Nu ska vi göra Klimpfjäll



Idag har Otto namnsdag, yeey...den köpte Otto...dansarOtto...jag vill dansa HipHop med Otto. Grattis Otto!! :) Jajjemen, 10.20 går bussen mot Klimpfjäll där vi ska spendera ungefär 7 dagar. Vi är astaggade på sol, sték, pimpeltävling, snowboard, skoter, solgrop på fjället, grillad korv, bolibompa, Så ska det låta, plump, lillstugan, påskägg osv. Bah feeeeetgöttt!! Det innebär ju dock att jag har noll tillgång till internet så jag kommer att vara sjukt inaktiv i en vecka. Kanske kan klämma in något kort inlägg om jag smyglånar Stures dator, men det är inte något att räkna med. Så I'll be back in 7days....miss me when I'm gone. Och till alla er som har mitt nummer så uppmanar jag er att SMSA MIG, jag lovar att svara!!!!

Min syrra var just uppe och rotade i min garderob, hon hittade inget men hann klämma ur sig en mening som denna innan hon gick ner:
Emy - Tänk att det är sista dagen....
Jag - Sista dagen vadå?
Emy - Som man kan göra sig fin.
Hahaha, lillnörden, gör sig fin för att sitta på en buss i 7h och för de oerhört snygga vuxna människorna som åker med!? Fast man vet ju aldrig... vi kanske stöter på en såndär riktig snygging i Vilhelmina, då vill man helst inte se ut som jag gör nu, men jag orkar inte bry mig om mina kläder på en buss...snyggingen får ta mig som en tjej med kass klädstil, det bju jag på xD. Aja, nu går snart bilen mot bussen, bäst att hinna det sista innan. 18.30 ikväll är vi framme så jag behöver er på telefonen =). Känner ingen som helst ångest över att lämna Umeå i detta.... höstväder? eller vad man nu ska kalla det, endast positiva tankar! Ha ett toppenlov nu, det ska jag ha, så höres vi om 7 dagar. Gör inge dumt. "Kaanin"


Hanging by a moment

Så tappade helt min tagg till att packa. Den bara försvann. Satt på knä på golvet och ba glodde. Störd. För prick ett år sedan döpte jag mitt diarium på aperget till "Hugs are overrated" och skrev om en dag som hade varit tisdag. Jag hade fixat mina öron på vårdcentralen, vi fick 60-talet och började planera våran film, vi lyssnade på klassisk musik, hade evighetsfranska, käkade varma mackor och hade No. Nian. Det var tider det. Syjuntan.

Packa packa...vad ska man lägga i väskan?? Hur många tjocktröjjor?? Jag har totalt tappat fantasin, tur att jag har min packningslista jag kan plocka fram. Tack mig själv i baktiden. Men det går ändå sjukt seegt...tar typ 5min att plocka fram en sak, sen ska den ner i väskan också...ajja, tur att jag har tid. Ingen lxa som måste göras. Tack och påsklov! Hahah, där fick jag till det xD. naaat. sjukt dålig. Men jag försöker få mig själv att skratta....det går väl inte sådär super..men nu ska jag fortsätta...


The world is turning




Sådäärja, kommunikationsprovet är avklarat, skoldagen är slut och ja...ni vet ju vid det här laget var det innebär. Juste.. PÅSKLOV! Den där frihets- och lovkänslan har inte riktigt tagit sig in i mitt huvud ännu utan den känns istället som om det är måndag och att det finns ett fett läxberg som väntar när jag skrivt klart. MEN ICKE. Det känlsan är so not truee! Tvärt om. Partyy jue. Idag lyckades jag släppa Maricas mobil rakt igenom min bh, sen tjöt jag rakt ut då den föll till marken, precis när jag skulle ta mat, alltsi inuti matsalen!! Hejja! Haha, ja jag förlänger iaf andras (och mitt eget) liv...det är ju positivt, glad att kunna hjälpa till liksom x). Nu har jag dammsugit met fetdammaiga rum, laddat min MP3 och snart ska jag ta tag i packningen och samtidigt rocka lös till min fina partymusik. I'll be back later, måste liksom ladda upp med några inlägg nu eftersom det blir 0 av det på en vecka. PÅSKLOV PÅSKLOV PÅSKLOV!!!!

Onsdag 8/4 2009 v.15

Om det varit för ett år sedan hade vi vid ett-tiden idag åkt in till stan för att gå till Balettakademin och dansa Time of my life-dansen med Anna-Karin på studiepasset...sen hade vi suttit i fikarummet, ätit mackor, skrattat och lyssnat på Baby bottle bop och skakat huvet. Men det var för ett år sedan det....idag är en ny dag, vi har kommunikationsprov idag och jag har knappt pluggat någonting. Vi har iofsg sovmorgon nu så egentligen skulle jag kunna plugga...istället ser på jag The Hills...Hejja! Nä men faktiskt så har jag en hel halvtimme kvar innan jag ska cykla iväg så kanske hinner jag få in några meningar i mitt huvud. Upp till bevis blir det iaf klockan 13.10 i någon sal någonstans på skolan....läskigt. Och sen mina vänner....så får vi Påskloov!!! Yeeeeey. Imorgon kväll anländer liksom våran buss uppe i Klimpfjäll och vi har en massssa härliga fjälledagar att se fram emot. Helt underbart :) Men innan det krävs en massa städning, packning, paketinslagning osv, men det är ba något jag fettaggar!! OJ nu gråter dom i varandras famnar här... över Spencerjäveln.. inte så ovanligt direkt xP. Ajja, haha nu ska jag gå tbx till min verklighet här i mitt illa rum och ägna mig rikigt coola saker, nivet..läxa och sånt. Peace bre, Jao, Dude...Sir dude

Back in business

Kan inte det superfina, soliga och varma vädret som de har nere i södra Sverige ta och pallra sig hitåt. Jamenar så sent som igår var gatorna återigen täckta av ett drygt snölager...nu har det visserligen tinat bort men det skulle inte förvåna mig om det snart kom ett nytt snöanfall med nya lager. Riktig vår i Umeå sökes!!

Höjdpunkten på dagen var idrotten, fast den var dryg med basket så ägde jag fett och hade kul ändå. Ni vet fälla Pikke, ta bollen av andra, inte fatta reglerna och göra fel utan mening, skratta åt sig själv osv. Sen bar det av till Maricas place på Nyadalahöjd där jag aldrig någonsin förr har varit....bussresan dit var värsta upplevelsen, Umeå har ju endel coola byggnader som jag aldrig föut har skådat. T,ex. Minerva gymnasiet och Iksu spa. Hightec... Vi hade iaf kul, busade runt, plonkade lite på gitarrer. snackade med brevfisen, käkade fiskpinnar osv. Men nu måste jag genast till plugga kommunikation annars är jag fetkörd på provet imorgon!!! Bju på lite bilder från kvälln iställe (böndsprååke du vät).


Sätt dig ner, kommunicera

Kan man ha en bra konflikt?
Tänk på den du.,,, prov på sånt om 2 dagar känns inte direkt taggat...pluggat har jag knappt gjort heller för den delen. Nanny var nyss här och tsm med Emy så planerade vi våran proviant för den kommande fjällenveckan och sedan rockade vi loss till Emy's partymusik inne på rummet och betedde oss som äkta töntar. Sjukt kul. Vi är helt klart bäst i test. Skooola imorgon, tagga fiskpinnar hos Marica efteråt, haha =).
-Nu är jag trött, Vill sova.
-Okej, då ska du få göra det.
-Tack du är en ängel.
Puss


If it makes you happy

Jag drömde om cheeseburgare inatt!! William och Krilles (Cheesfreaken i klassen) snack påverkar visst utan att man tänker på det. Läskigt. Idag har jag typ ingen fantasi alls. Det enda som kommer upp i mitt huvud är såna här störda tankar som "Varför vi människor är så desperata efter att ta reda varför världen fungerar som den gör" och "Jag vill leva livet de gör i Blue Water High (fastnade för det på barnkanalen idag), eller  bara vanligt önsketänkande som "Jag vill sitta i en egen soffa i min egna lilla lägenhet med en kompis, ett glasspaket, en sked och Sex and the City." osv osv. Varken något kul eller intressant alltså. Och för att vara lite ännu mer random så ska jag meddela att jag idag har fått stora "men i mina ben" från mina akrobatiska konster på konstgräsplanen i lördags. Vetefan om det är träningsvärk eller nån helvettes sträckning, ont göre iaf och störande är det också. Men som man bäddar får man ligga right, och jag ångrar iallfall ingenting, jag menar fotboll och gymnastik på samma plan, bättre kan det ju inte bli! x) Men nu ska jag sluta svamla och istället doppa huvudet i kommunikationsboken och starta Grubberevyn på tvn, Godkväll mina vänner.


Du lilla gullefjun

Våra grannar har påskpyntat!!! Jag hade totalt glömt bort att det är något som man brukar göra, precis som jag hade glömt bort att det finns påskmat och påskmust. illa Anna, Du glömmer påsken!!!? Eller påskäggen kommer jag faktiskt ihåg, men det är typ det enda :P.



Amanda och jag drog världens segaste träningspass på gymmet, endast 25 kalorier brändes och jag tror knappt några muskler skapdes heller. Sen for vi hem, pantade ölburkar och satte i oss en Frödinge kladdkaka, asgott! Jag blir alltid hungrig och sugen på något att äta efter jag tränat, varför?? Då är det liksom noll mening med att ens ta sig till gymmet xD. Ajja, vi hade iaf världens partykul när vi satt där vid köksbordet, pluggade kommunikation, drog dåliga skämt och skrattade jävel. Har nu suttit här i några timmar och inte gjort ett endaste framsteg. Det enda jag lyckats med är att förlora en sommarfotbollskompis, vänta på Wipeout för att sedan inse att det redan slutat, fått fyrkantiga ögon och sockerdricka i rumpan. Kul söndagskväll, nu sitter jag iaf här och tittar på Så ska det låta som för det mesta oftast får en lite piggare. Tagga nästa fredag, då vi alla kommer sitta framför tvn i fjällen klockan åtta och sjunga med till alla låtar =). partyy.

Under alla mina år jag varit medveten om det engelska språket så har jag alltid undrat hur Cat Stevens tänker när han sjunger "Oh baby baby it's a why why". Både grammatiskt fel och "why why" passar som inte in i texten. Men så idag gick det upp för mig att det låten heter wild world och att han alltså sjunger "Oh baby baby it's a wild world", so now it make sense. Wonderful. En till sak ut världen...

Umeå, Staden som aldrig sover


It's true, jag såg människor heela tiden när jag cyklade hem. Fast okej....klockan var bara 01.00, men ändå. Folk var t.om ute med hunden. Själv så var jag påväg hemifrån Nannys lägenhet där vi spenderde 2h framför datorn och såg på film, hon somnade dock efter nån timme så slutet såg jag själv, försökte sen "smyga" ut ur  lägenheten men "misslyckades" och råkade väcka henne så hon fick låsa dörren efter mig. Före vi stack till lägenheten var vi på konstgräsplanen och spelade årets första fotboll tsm med Sofia och Nicke osv. Jag fick springa efter den där runda bollen på den där gröna gräsplanen som jag så länge längtat efter!! Helt underbart ju. Sen stod vi på händer, gjorde handvolter, kullerbyttor och var allmänt galna, juste, plural, vi, inte bara jag. Även nicke ställde sig på händer i några sekunder, fast jag var ju värst, men det är ju inget ovanligt =). Men nu är jag hemma i mitt eget hus på mitt eget rum vid min egna dator, redo för att krypa till kojjs och sussa sött (jag pratar Amanda-språk), men först ska jag väcka min käre far som somnat i fåtöljen. sleep well cykelställ ;)

Det kanske är Al-Qaida


Ännu en lördagskväll närmar sig och som vanligt när mamma inte är i huset så spelar pappa Viva las Vegas på hög volym med våran sjuka bas. Gött juuh, han var dessutom med i tidningen idag....står där och póserar med ett hjul ;P haha gópappa. Idag gjorde jag och Nanny stan, eller....vi gjorde Subway, Lekbiten och Sega råttan, sen gick vi hem igen, okej det var ca 3% av stan men det är ju alltid något xD. Och ikväll planerar vi en fetmysarkväll i läghenheten med onyttigheter, film och skratt. Fast först ser det ut som vi tar vägarna förbi grubbegräsplan för brännboll, hur lyckat det nu blir, det är ju som snö på marken :P. Det blir upp till bevis på det om 30min. Innan dess täntke jag gå ner till far min och rocka loss lite.

Om en vecka är det pimpeltävling i Klimpfjäll

Haha randomrubriken!

Johannes min lilla vän fylllde igår hela 7 år så jag och Emy ringde ett såndär samtal från 2 olika telefoner till honom och sjöng oerhört vackert (jag låg typ före och emy efter), Och som vanligt så inleder han samtalet med något klockrent:
Johannes - Taack, vill ni veta en sak?
Anna & Emy - Jaa!
Johannes - Men jag vill inte berätta
Anna & Emy - Haha nehepp...
Hur nyfiken blir man inte då liksom??? Men han har hur som helst fått sig sina små hantlar som han önskade sig och lovade att träna upp sig till värsta muskelknutten innan vi kommer upp till honom i fjällen nästa vecka :). Sötungeeen!

Fredagskvällen blev lugn och fin och spenderad på Fridas rum med Alma och Amanda, vi rockade lös till allt från Jonas Brothers, till Lars Winnerbäck, till Westlife till High school musical osv. Bah gött. Nu har jag typ just klvit ur sängen och ska snart bege mig på cykel ner mot stan för att möta Nanny. Blev väckt 07.50 av telefonen, vem ringer folk vid den tiden på en lördagmorgon och frågar som deklarationspapper?? Jo våran morbror gör tydligen det. Högst onödigt! Den hetaste outfiten man kan ha på sig är nog ändå strumpbyxor och ett kort linne, osså till det en fet ful tjoffs mitt på huvudet, osminkad och barfota. Verkligen så sjukt snyggt och precis så ser Anna ut en lördagsmorgon som denna, jag lovar att jag skulle skrämma folk om någon kom in. På riktigt! Jag drog typ just typ morgonens outfit, nästan en dagens outfit!! Ahh neej, jag håller på att gå över gränsen :O. illa. Haha, nä nu ska jag gå härifrån innan fler saker händer xD.

Whatever you want baby..

 

Mkt charmiga LD1AD:are en fredagseftermiddag.

Helg, vi sjunger helg igen..eller jag sjunger på westlifes låtar, men icke verbalt så sjunger jag samtidigt helg. Förstår ni? Det känns knappt som om denna skolvecka existerat men nu är den slut vilket betyder att den måste ha gjort det, vilket också betyder att det endast är 5 dagar kvar till påsklov vilket innebär att jag måste börja tänka packning vilket innebär.....en hel massa saker som jag inte ens ska tänka på att börja dra upp xD. Hur som helst så gäller det är leva helgen, göra den toppenbra, inte blanda in några poliser eller så...bara leva. Dock så var jag taggad på fest imorgon men det ser inte  så ljust ut på den sidan, får hoppas på en annan helg istället, attans ta dubbelbokning ;). Nu står iaf min lilla pappa i köket och lagar köttfärs och potatis!?? Blandningen? Jag hann inte riktigt med i svängarna där innan han redan hade satt igång så det är väl bara att äta snällt och tacka för maten, jag blir ju iaf mätt :). Jag är sämst på att bara "slänga in ett blogginlägg" det går bara inte. Fattar inte hur jag lyckas men på nåt sätt så krävs det en hel massa minuter åt ett enda litet inlägg, men har man inget bättre för sig så varför inte ta sig den tiden xP (ni kanske förstår hur ofta jag är uttråkad). nu, FREDAGSKVÄLL.... SYJUNTAN!

Bit ihop

Om bara en sketen liten vecka vaknar vi upp i fjällen redo för en dag utomhus!! UUNDERBAART! Men jag är faktiskt inte lika desperat efter frihet och att få fara bort från Umeå, det var mest bara under mina hatdagar söndag och måndag :p. Kom iaf hem från Nanny igår 23.25, baaaah...då äre ju nästan natt :O och jag skulle tvätta håret....ajja, idag är jag sjukt trött, det svider i ögonen trots att dagen knappt börjat. Men men, he är ba till att bita ihop, klara en dag i skolan och sedan få helg. Nuuuuu är klockan mkt och jag har saker kvar att göra, Heeeets.


Det sked sig

Denna rubrik kommer upp då och då. Men den är fin. Den är minnen.

Och vill ni veta en sak?? Jag är inte hemma just nu och klockan är 22.45!! Jag hade ju planerat mig en tidig kväll, men icke det. Jag befinner mig just nu hos Nanny i lägenteten och agerar boss över ett mkt viktigt smssamtal som tack vare mig kanske kommer att leda någon vart, SMUGG. JAG ÄGER! Vi tog en kvällspromenad in mot stan, blötte ner våra fötter, gick hem och insåg att vi var utelåsta. Så jag tog en färd upp på cykelbodstaket, gjorde en granne förvirrad och roade mig själv. Tillsslut kom vi in, busade runt lite vilket vi fortfarande håller på med, men snart så....snart ska jag minsann ligga i min säng och drömma söta drömmar =).

You can't loose what you never had

Människor....vissa döper jag till ovärda svin som endast går en på nerverna. Sjukt störande. Pengar också...pengarna bara försvinner, är redan 200 fattigare till nästa månad och denna månad har knappt startat än...great! Så jag kan visst förlora något jag aldrig haft!!! =(. Jag kommer ligga på fetminus till sommaren. Men egentligen så är det nu, vid 17 goa år som vi ska leva livet. Så det är bra, lite kaotiskt ska det vara, så man kan minnas tillbaka på lite tokigheter man hade för sig osv. Annars så rullade torsdagen på rätt bra, slutade som vanligt klockan 12 och det bar väldigt motvilligt iväg till gymmet med Amanda. När den dryga timmen var slut cyklade jag hem, käkade kakor och städade huset tillsammans med Herr Mopp och Herr dammsugare samtidigt som jag rockade lös till värsta partymusiken med sjuk bas!! haha ja, man måste ju göra det kul på nåt sätt xD. Nu är det kväll = plugg = tv = promenad = toppen.


Någon är på G idag

Hann inte med så mkt workout på rummet innan Nanny ringde och det bar av ut på promenad. Sen gick vi in i hennes lägenhet och innan jag 2h senare gick hem hann jag smälla i mig den sista glassen ur ett Ben and Jerrys paket, proppa i mig en hel massa popcorn och skratta sjukt mkt. Nannykvällar är ju dom bästa och ännu bättre blir dom när Tomek och Paulina också befinner sig där inne eftersom dom också är 2 härliga människor med humor.  Just när jag klivit utanför ytterdörren till lägenhetshuset lyckas jag med att halka på en isfläck, sätta mig pladask på rumpan och sedan asgarva åt mig själv tills jag upptäcker att det står en människa typ 7 meter bort...då börjar jag skratta ännu mer. Sen råkade jag även starta musiken på mobilen när jag skulle skriva ett sms, självklart skulle en gubbe just cykla förbi och låten jag råkar starta ska naturligtvis också vara "Var ligger landet där man böjer bananerna". Haha, Bra Anna. Toppenkvällen där alltså...nu ska jag sovaaaa.

100% Glädje



Nä asså nu är jag riktigt allmänt glad.
Grannen står utanför mitt öppna fönster iklädd endast en lite tjockare tröja och hugger bort is från uppfarten. VÅR! Fick nyss en galen kick av att fara ut och springa...men jag orkar inte byta om så jag går lös inne på mitt rum till Westlife istället =D. Nyss skulle jag testa något nytt "move" och råkade nästan ställa mig på huvudet i min kommunikationsbok. Ja, jag är duktig och pluggar samtidigt, faktiskt!! Och ja, jag har lärt mig saker så det så x). Min dator cpade sig och ville sig inte till att starta....nåt fel på batteriet typ. Bajsdator...man ska inte ha såna. Men nu går den iaf endast på ström och funkar utmärkt...Så jag är glad ändå, måste bara ta en tur till våra kära datatekniker imorgon. Och pappa måste va den goaste gubben som finns....humorn på topp har han, och att göra narr av mig mig tycker han visst också är kul. Men det tycker jag också,, så det gör inte så mkt xP. Men nu ska jag lämna mitt kära rum för att bege mig ut på en kvällspromenad med min kära vän Nanny. Så godkväll mina vänner. Le!

DET LÖÖÖSTE SIG

  • Det är sol, snön smälter och det luktar vår.
  • Skoldagen innehöll en sovmorgon och 3 slappa lektioner, sen fick vi sluta.
  • Jag fick min laddare tillbaka.
  • Det var god lunch.
  • Vi har på vissa sätt nästan knäckt helgens dramagåta.
  • Den stulna datorn är tbx i rätta händer och den FUNGERAR!!!

Söndagen och måndagen var de värsta dagar jag upplevt på en väldigt lång tid, men jag hjärnanalyserade en hel jävla massa timmar och det hjälpte typ så nu har jag en lite mognare hjärna än vad jag hade tidigare och har lärt mig lite grann. T.ex Att vissa människor är svin, andra är söta på utsidan men svin på insidan, att katter är inte att leka med, att man inte ska sova  i sackosäckar, att män i uniform faktiskt också är människor och att pizza inte är någon höjdarmat.
Det är sant som de säger, man lär sig av sina misstag... plus, minus, plus liksom. Men nu ska jag sätta mig framför tvn, frossa i godsaker och bara le åt livet, solen och allt vad det är =D Puss världen.


April April din dumma sill

Jajjemen, idag är det 1 April, det får ni inte glömma. Det gäller att vara iskall hela dagen och inte tro på ett ord någon annan säger ;). Jag ska frsöka dra till med några skämt....vi får se hur det går. För ett år sedan lurade jag iaf Frida att The Jonas Brothers inte skulle komma till Sverige...eller nåt sånt, skulle kunna göra samma sak igen...fast det skulle hon nog inte gå på :P. Och för typ...5 år sedan lurade vi Sture att det var en älg på isen, haha det måste vara de sämsta, men han gick iaf på det xD. Ja nu vet ni lite historia om 1 april från min sida...


Pratade med Johannes i telefeon igen, och han ska alltid dra till nåt klockrent:

Anna -
Vad kul vu verkar ha
Johannes (kille som han är) - Ja
Anna - Men nu måste jag gå
Johannes -  Ja...jag är less på att prata med dig också.

Annars så skulle jag vilja byta plats med min mamma som igår åkte ländskidor tvärs över isen, gick med dom en 35min gång uppför tills det blev kalfjälll, då åkte hon ner igen vilket tog 7 hela minuter, fatta kul!! Alltså iallafall nedfärden, inte backen upp, så hurtig är jag inte (a). Om 1h har vi skola för första gången på 5dagar, känns inte så taggat men som tur var så startade vi med sovmorgon och därför ska jag nu dra på mig lite kläder och käka frukost innan det är dags. Då mina kära klasskamrater ska ni bli minsann bli lurade, mohaha. Eller visst är det 1 April idag??

RSS 2.0