Nivet, bara för mig själv

Januari:
Tolvslaget spenderades på stan i kylan med Emy, Nanny och halva Umeås befolkning. Resten av jullovet gick jag i ide, vände på dygnet, såg inte dagsljus på en vecka och levde på mitt rum. Skolan startade igen, dagarna flöt på, klantade mig ett antal ggr och fick veta att jag skulle ta skoterkörkort. Jag blev även 1 år äldre och jag gjorde/åt sushi för första ggn i hela mitt liv.

Februari:
Läxhögen växte, vi hade party med 3 madrasser, 2 täcken och 8 pers i Nannys lägenhet. Amanda ville spela in mig en hel dag för att jag var söt?, det pluggades Skoterregler på bussen till paradisbadet, LD1AD drog på sig skridskor och körde bambi på hal is. Vi hängde hos Nicke och drog en huvudkrock, jag ”sov” en natt i min fåtölj vilket jag aldrig gör om igen! Alla hjärtans dag blev till ett litet party i lägenheten och dagen för skoterkörkortet kom och vi var med om de 5 mest långsamma timmarna någonsin!

Mars:
Vi började med en underbar vecka i fjällen, jag tappade min första dator i golvet och min novellanalys försvann 4h timmar innan den skulle va inlämnad. Vi hängde en kväll på Midgård, jag taggade fotboll av ingen anledning alls, vi drömde om sommarflörtar, vi V.I.P-bowlade och avlutade sedan med en spårad fest på Ersboda.

April:
Första dagarna på april var fyllda av skuldkänslor men de löste sig och vi stack åter igen iväg till fjällen och levde livet . Marica och jag käkade fiskpinnar, amanda ville gifta sig med mig och Nanny och jag gjorde allt och inget i lägenheten. Vi spelade årets första fotboll, åt årets första glass, firade Angelica med Singstar och avslutade med en valborg som bestod av en tripp till Östra, att cykla omkring på stan och hänga nere vid kajen.

Maj:
Vi spelade brännboll, jag åkte på pappas motorcykel för första ggn på typ 4år. Ett eftersläpp med waldorfbarnen där vi dansade LÖS i flera timmar. Vi skrev en novell, gick på stan, min andra dator hade disco för sig själv så jag fick en ny. Vi tog oss igenom matte nationella med ett G, Nanny tappade sin glass på marken, solen och värmen kom, vi såg Grubberevyn och Waldrofteatern och hängde i Nordmaling. Vi avslutade med att fira Cajsa utomhus i blåsten, hänga på brännbollsyran, hejja på lag och steka i hettan.

Juni:
Jag fick ett nytt tangentbord till min tredje skoldator, vi satt 2h på Ica Gormé och snackade killar, vi hade sällskapsspelkväll, firade nationaldagen i skogen med släkten, Amanda och jag hängde på konstgräsplanen 00.00 och inväntade hennes födelsedag, mysfestade med waldorfarna vid älven, fick sommarlov, var på firmafest, och började sommarjobba. Vi firade midsommar, stack till bodbysund och vandrade runt barfota på gatorna.

Juli:
Juli inledde vi med en underbart skön helg i Bölesjön utan föräldrar, jag avslutade mitt första sommarjobb och inledde nästa. Vi fick reda på att vi skulle få flytta hemifrån, for till Bodbysund, jag fick ett ensamt dygn i huset och utnyttjade det till fullo. Nanny och jag gjorde ett försök till att vara uppe hela natten men misslyckades och vi såg en jädra massa Ben10 och lekte det ungefär sådär varje dag med pysen.

Augusti:
Jag var på brölloppsfest, spelade fotboll och sprang på rödberget. Vi hängde på noliamässan och på Leos lekland, for till Almas stuga och fajtades med myggen. Flyttade hemifrån, var på maskeradfest och spenderade inte natten hemma. Vi började skolan och var arga för att Draggen inte var som den skulle, vi ledde teknikettorna i skogen, åt tjejmiddag på droskan, hela klassen spårade lite och lördagskvällarna började få ett mönster.

September:
Draggen spårade, vi flyttade hemifrån på riktigt och spelade twister. Jag gymmade med tomas, var enda tjejen där, blev jag sjuk och hade näsblodsattack! Lördagskvällarna fortsatte med samma mönster, vi firade Nick Jonas 17år, Nanny och jag gjorde Kungspassagen en lördag som aldrig förr och jag bokade min första tvättid.

Oktober:
Fick en sista natt av nattligt sällskap innan det på den fronten endast gick neråt, vi hade chillparty i lägenheten, jag fick banaflugeinvasion, vi spelade Alias och en glidande lärare drog dagens bästa i korridoren. Vi hängde hos Cajsa, fick höstlov, var på halloweenfest, for till Bodbysund, gjorde Skellefteå, käkade Daim och jag blev av med en ”vän”.

November:
Blev gymaktiv igen, vi förflyttades från Draggen till Mimer, älsklingsFarfar gick bort, vänners vänner dog och tsm lämnade de många människor i sorg. Vi hade tjejkväll i lägenheten, tittade på en rättegång, firade 3st födelsedagar, blev insatta i Paradise Hotel och hittade mat i trappen. Det blev begravning, jag flyttade hem igen, vi var på konsert, åt ett tidigt julbord och var på en konstig förfest.

December:
Inledde månaden med en finfin praktikvecka på dagis, bakade pepparkakor hos Megha, blev översvämmade av skolarbete, tog svinissprutan, hade byggubbar i huset, fick jullov, firade en mysig minijul, överlevde en julafton, latade omkring hemma, busade i snön och sedan så spenderas årets sista dagar i fjällen och eftersom jag inte kan spå framtiden så säger jag bara GOTT NYTT ÅR mina vänner, gör inget dumt osså fettaggar vi 2010! Över och ut


Det kallas vinter!


Igår: Det började rätt lugnt med en lekande mamma och lite slänga sig själv..

..sen gick vi till en snökulle där det spårade lite och Emy sköt mig på rygg nerför backen och rakt in under snön! Där snackar vi rejäl brainfreeze!!

Idag: Införskaffade jag mig en ny mascara, en BH och en rätt rejäl nåntingtröja för sammanlagt 300kr. Inte så pjåkigt, men snart får jag ta och sluta köpa saker bara för att jag har råd.. Januari kanske får bli en köprfri månad? Får tänka lite mer på den saken men nu ska jag städa, städa, städa och packa, packa, packa! :)

Tidsfördrivslista vettja

Fyra timmar på mellandagsrean/Subway/gymmet med Amanda och resten av Umeå och en kväll tsm med Megha ser ut att bli det som beskriver min annandag detta år. Och precis som förra året så kommer här en liten tidsfördrivslista... såna är ju kuliga xD.


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - En hel massa
2. Höll du några av dina nyårslöften? – Kommer inte ihåg om jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? -  ja..lr kusin..
4. Dog någon som stod dig nära? – Ja!
5. Vilka länder besökte du? – varför lämna Sverige!?
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? – En hel massa
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 15 Augusti
8. Vad var din största framgång 2009? – Jag körde en skoter!! :O
9. Största misstaget? – valde stresshantering som en kurs?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - yes
11. Bästa köpet? – vet inte, eller den där.. flaskan kanske ;P
12. Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder, gosaker och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – helt klart!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? – Långa nätter, Free Fallin, Fall for you, Thunder, Caramelldansen, Kom igen Lena och många fler..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Fokuserat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Grubblat (används det ordet fortfarande?)

18. Hur tillbringar du nyår? – Fjällen!
19. Blev du kär i år? – Nä, vet inte vad det var..
20. Favoritprogram på TV? – Har varit efter i tv-världen
21. Bästa boken du läste i år? – ”När jag hör din röst” den enda jag kommer ihåg
22. Största musikaliska upptäckten? – Seconhand Serenade &… Melissa Horn?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – Biobiljett xD
25. Något du önskade dig men inte fick? – tror ni jag kommer ihåg :O

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? – pluggade, städade, åt och bio.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Oja!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? – Sådär lagom
29. Vad fick dig att må bra? – Vänner, mat och musik
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Inte vet väl jag..
31. Vem saknade du? – Olika personer vid olika tillfällen
32. De bästa nya människorna du träffade? – Hela bästaste klassen!


Snöbus



Tidsfördriv

Var det bara jag som satt och ville att Kalle Anka skulle sluta igår på tv? TRAGISKT! Men jag och emy roade oss ändå:




Julafton



Jag vaknade av att det skreks på undervåningen men startade sedan mobilen och fram plingade 7st God Jul-sms på rad av mina gullliga vänner, så jag drog på fejken och har just nu roligast i huset! =D God Jul-sms fortsätter att plinga fram och våran första jul utan farfar och kusinerna ser ut att bli rätt normal... TAGGA KALLE!


Jul?

Att julkänslan försvinner efter 17år är inte riktigt okej.. jag är inte ett dugg taggad utan skulle gärna bara sova över hela julafton och enda fram till tisdag! Men jag ska fejka och vara glad ändå, och julklappar kan man ju som inte inte gilla xD

Denna dag bara försvann.. vaknade 12.30, gick ut med Mozart, gymmade, bakade, städade och vips så var klockan 18.00. Om 35min är jag iaf bokad framför tvn för att fördriva tiden med Sagan om Ringen, sen ska jag sova, vakna och fejka... GOD JUL VÄRLDEN =D

Why walk alone


Så var årets minijul med syjuntan över, den bjöd på julklappar, onyttigheter, skratt, skojjigheter och för min del endast 3 timmars iskall sömn. Men de va trevligt och görs såklart om nästa år.

Nu sitter jag här och spelar het i en väldigt blå munkjacka, rödrutiga pyjamasbyxor, limegröna HelloKitty-sockar, en knut mitt på hövve och totalt osminkad. Ba góskabb! Och nyss fick jag lov att hoppa ut på gatan på ett ben i en träsko och med dessa kläder bara för att Mozart sprang ut och skällde som en dåre... tur att ingen bryr sig på dessa smågator xD.

Men nu ska jag ta tag i dagen, städa, baka julgodis och dansa lös i huset! HOH

 


En dag som denna

Idag undrar jag varför så många offrar pengar på biofilmen "Avatar", den verkar ju helkass med sina blåa animerade människor!

Idag skottade jag snö och skrattade högt.

Idag har tomas namnsdag.. alla heter tomas!

Idag är det ett år sen vi rensade Nanny's graderob på Hedlunda

Idag bakade jag faktiskt julgodis på riktigt!

Idag ska jag slå in 2 paket

Idag halkade en kille på marken

Idag dregglade jag på mina egna byxor med ovilja.. :O

Idag är det en vecka till vi far till fjällen imorgon.

Idag ska vi ha minijul och mysa järnet!

Hej alla fans

IDAG ÄR DET SÖNDAG UTAN SÖNDAGSÅNGEST! Hallelujah.
Idag är jag glad, trött och skabbig! Idag ska jag baka julgodis eftersom det inte blev någe av igår. Idag ska jag äta good middag, idag är det Fjärde advent och idag dan, före dan, före dan, före dopparedan! Lets' go.. nu ska jag träffa Plumso..

Vi river ner den sen går vi på den

Fuck skoldatorerna! Min tredje har nu pajjat för tredje gången och de verkar alltid tajma loven så fint, Just my luck!!!!!!!!!!!

Mina helger de senaste månaderna har varit fett slappa och det har inte hänt särskilt mkt alls, men jag gillare! En Ronja Röverdotter-kväll med Plumsen satt riktigt bra och bjöd på många skratt. Kvällen idag lär bjuda på inget mindre än julgodisbak med mig själv! weei xD. Men Om prick en månad smäller det och jag övergår till 18...då ni, då ska de bli lite andra bullar! HOH

Men nu ska jag leva jullovet och göra ABSOLUT INGENTING! 

 


om man ändå vore 18

om jag var 18år så skulle jag just nu befinna mig på en förfest någonstans i umeå för att sedan dra iväg i 17 minusgrader och slå klackarna i taket på Corona med mina vänner! Men nu har jag ju en månad kvar så denna fredagskväll spenderas hos MIN VÄN Nanny med mjukiskläder och en chipsskål vilket helt klart duger! =D, NANNY ÄR BÄST! Nu ska vi se Ronja Rövardotter, godnatt :)

Vi går ut med känslor

Den kalla dagen med MINUS 18 GRADER började med yoga för ryggen... det var lite random och vi gick därifrån med nå jädra mantraliknande ljud i huvudet! Skoldagen slutade sen med en kärleksfilm där dom INTE fick varandra i slutet så därifrån gick jag ut väldigt frustrerad! Och såhär innan sängdags så sitter jag och vet inte riktigt vad.. jobbigt läge. Trodde jag skulle fixa en bloggfri dag men se där.. inte ens de klarar jag!!! Jag borde sova men vet inte riktigt om jag pallar.. vi får ändå lov imorgon och då kan man faktiskt sova i 3 veckor, så det så!


"Använd blinkers ditt mongo!"

citerat av ingen mindre än Ted the man...

Helt okej dag onsdag. 200 poängskursen är efter 1,5 år äntligen avslutad och klar! NO MORE ULS, yeeey!!!

Min skrivbordslampa suger åt sig allt syre i rummet samtidigt som den hettar upp hela hörnet... inte undra på att man tappar koncentrationen då man sitter här.

Nästan ingen läxa kvar, snart tar vi lov, AAAAAAAHHHHHHH!!! LYCKA!

Jag ska lyssna på westlife och ta åååt mig "You can't loose what you never had" osv.. bara enkelt fakta.

Mamma tittar på sex and the city säsong 4, fränt....

Vi rymmer bara du och jag

Nu vill inte jag och Angelica vara med längre så vi sticker och iväg med luftballong till jupiter med endast 2 kakpaket och en håv i bagaget! Vi ska titta ner på jorden och skratta och peka! Vi ska också grilla korv kvällsolen, hoppa på stjärnor och äta ost på månen precis som Wallace och Gromit. Glitter ska vi strö också.. det är fint. Nu blev jag lite lycklig... adjö planeten jorden.

Suck

Suck på svenska och suck på engelska. Ruttet. Fast dagen var ändå helt okej med lite far och fläng., en lektion på stadshuset, en på Mimer, 2,5h hål på Draggen och ett idrottsprov i teorisalen. Jag saknar draggen, har jag nämnt det förr? Det är iaf sant.. fast det är mer julstämning på Mimer.  BAAAH. ge mig ork att gå klart den här veckan utan att kollapsa och dö tack! Kom så ruttnar vi ihop...

Så man faller ner på golvet

Jag har kommit på att det är vårt sista ULS-prov vi någonsin kommer göra på onsdag!! 200-poängskursen är efter denna vecka avslutat och klar! inget jag sörger direkt men ändå... xD

Och mina naglar går av stup i ett. Ska fan börja ösa i mig liter med mjölk varje dag och få stenhårda naglar sen ska jag gå runt och spetsa alla! HOH!

Ikväll har jag temperament och skulle lätt kunna skrika någon rakt i ansiktet! Syn att jag inte har möjligheten och synd att det kostar att åka buss till umedalen...

Jag taggar film och nudlar men har inte riktigt gjort mig förtjänt av det än känns de som.. får plugga några minuter till.

teo på msn:...
"hahahaha en kompis tog med sig korv :S :O
Vanlig falukorv till bion! HAHA
Vem kommer på det :O
dock så älskar han väl falukorv men :P"

HAHA, den kompisen, vem det nu var, är min idol!


Kalla öron

-4 grader och hela ansiktet fryser typ bort. Hur klarar vi egentligen -20?? Ajja, Måndag igen, känns som onsdag... rätt slapp och 2 redovisningar mindre! HOH! Idag fick klassen fick reda på matteprovsresultatet och kan ni gissa vad? Jo medelvärdet låg på IG, Hejja oss, de var dock endast förväntat så... haha xD. Ny lärare tack!? Men nu ska jag fetplugga ULS så jag hinner med mitt mål med kvällen (se film) och känner att jag förtjänar det! :]

Sängsöndag!

Gissa vad!? Jag ligger fortfarande i sängen, har legat här heeeeela dagen och endast gått upp två ggr. En gång kl. 12.00 och en gång vid 16.00. Jag har fortfarande bara levt på lite godis och i läxväg har jag knappt kommit ngn vart alls. Msn suger om ni förstår vad jag menar! Men jag taggar faktiskt middag och efter det hoppas jag på att komma igång lite, snart dags för sängen igen ju!!

sankta lucia

Jag har inte sett ett enda luciatåg detta år och det känns inte som jag kommer göra de heller. Ännu en tradition som inte är som det brukar, Julen tynar typ bort sakta och säkert, och var är snön!?!?!?

Min hemmakväll slutade vid 23-tiden igår kväll då jag stack till Nanny, vi lekte lite filmcharader med 23åringarna innan de drog ut och sen vare jag och nanny mot lägenheten i 2h till. Och nu är klockan är halv fyra, jag sitter med pyjamas på sängen och har endast lämnat mitt rum en gång sen kl. 12.00, har levt på några godisar men känner inget sug av hunger, En helt vanlig söndag vill säga! Alltid samma sak.. och Rättegångsrapporten kan ta sig, fast snart är den klar och då ULSen, då kommer jag! WEEEI.


Save the last dance for me

-Vem är det då?
-Det är han!

Drog en hemmakväll för första ggn på väldigt lång tid känns det som, men det var nog lika bra det för middagen blev inte serverad förrns åtta och nu 45min senare sitter jag och skrattar åt mamma och pappa (mest mamma) som går lös till inget mindre än... DANSBANDSKAMPEN!! Haha nog äre party alltid "jag vill vara din margareta osv..."

Dagen är kommen, Vi har skaffat en handduksvärmare !!! :O :O

Hello stupid ghost

Detta är vad min helg kommer gå ut på. Kul Kul Kul, kuk,kuk kuk! Jag vill inte!! Jag vill ha jullov, sova länge, köpa julklappar, göra julgodis och lata mig framför tvn!! hååå... jag gick iaf en promenad med Mozart i mina rödrutiga pyjamasbyxor idag, det var nog en fin syn skulle jag gissa på. Sen hade pappa tydligen planerat in att städa mitt rum(?) så nu är det gjort och det enda jag behövde göra var att titta på. Nääjs!

Igårkväll käkade vi godaste fredagsmiddagen och skrattade lite för mkt (ålhåtad). Sen borta hos Amanda så busade vi på, hejjade på Erik och höll på att dö till Paranormal Activity bara för att vi skrämde upp varandra så sjukt mkt! haha tur att vi endast asgarvade åt de! sjukt så sjukt xD


Resten spelar ingen roll

Fredag, kändes som måndag, dagen var lång och tråkig, långtråkig alltså, men flöt på rätt bra ändå fast asså läxorna typ svämmar över och vi har nu endast en vecka kvar i skolan att hinna allting på. JAG TAGGAR JÄVEL! verkligen! Nä, men nu är det helg iallafall och den börjar i huset ett kvarter bort där dom bju på fredagsmiddag, sen vidare till Stael med Jennie och Marica där det bjuds på idolfinal och skrcäkfilm! HOH

Äntligen har vi en liten fjunig yta SNÖ på marken och direkt så höjs julstämningen! Hejja snön! Gör min jul till vad den kan bli!

Hej igen

Gissa vem som ringde mig klockan 16.00, saknade mig och ville komma över? Jo ingen mindre än min egen lilla pys Johannes som jag själv sa att jag ville hitta på ngt med bara för nån dag sen. Ser ni vad bra vi läser vrandras tankar, lite fantastiskt sådär xD. Det gjorde min händelselösa dag lite bättre :) "Han har ingen hjärna men han tänker mkt ändå" haha sötboxx!

Äre ba jag som taggar att se 15min av nobelmiddagen på tv!? Längre än så brukar jag inte klara utan att dö av uttråkning, men just för att det är tradition så blir jag lite taggad... men jag har ju alltid vart lite koko också :P

hemma i kaoset

Hej alla barn, igår tog svinisvaccinet över min kropp och jag var helt knäckt och hade ont i hela kroppen så emy och jag spenderade kvällen framför tvn istället, riktigt skönt! Idag har jag fortfarande problem med att röra mig pg.a smärta på ett antal ställen i kroppen, så jag stack hem vid 10.30 för att vila, fara på farfars urn-sättning och plugga. Dock så är alla VVS-snubbar här och härjar runt så hela huset är kaos, så ensam är jag inte, men det är ba trevlig.. dom är ju rätt party "Hellkepparns". Mitt rum just nu... yaaay


Anna

9nde december = Anna har namnsdag och man lägger lutfisken i blöt!
Fick en fin grön mugg av familjen med mitt namn utanpå och inuti lite "fakta" om det:

Anna- ett ryskt namn (wtf?..)
Ljuvlig, den gudabenådade
Är känslig för komplimanger,
spelar gärna den andra fiolen.
Har en stark personlighet, är vänlig, ärlig
och också duktig på jobbet.
Har ett kärleksfullt och ömt sinne.
Anna är ett namn att vara stolt över.
.
Stämmer det? jo ganska bra skulle jag tro.. coolt, jag verkar vara en bra människa!

Fuck den här kvällen. Orkar ingenting. Vill sova, har ont i hela kroppen. Sviniseffekter? Hoppas de! Det är jobbigt att sitta vid datorn, tänk er då att göra läxa! Jag vägrar. Tror jag ska glo Sex & the city-filmen, blev sjukt sugen och kommer ändå inte göra ngt vettigare tills Paradise Hotel börjar om 1,5h så jag kör hårt!


kallt kallt kallt

Detta var en väldigt lång onsdag som inte är slut än. Ingen feber imorse så de var bara att pallra sig till skolan med idrott som första lektion, haha lek är livet! Sen fortsatte dagen och inget speciellt hände utom att vi fick sluta en timme senare än vanligt pg.a matteprovet som gick käpprätt och helvette, men de är inget jag orkar ödsla mer tankar på. Mitt huvud dunkar, jag har knutar i tinningarna, ögonen svider satan, vänster arm smärtar och jag fryser som en naken människa på antarktis medan jag sitter här i dubbla tjocktröjjor och pyjamasbyxor... småsjuk, trött eller båda? det är frågan. Livet flyter iinte på så bra just nu.. tänk att få sova till nyår, vilken dröm! ajja... i'll be back later tror jag..

Healing hearts to bleed

"Jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt"


Hmm... jag tror jag är över det stadiet nu. Hoppas. Vill. Har varit de länge på sätt och vis. Men ett "Du=det som varit" var väl kanske vad som behövdes för mig för att nå nyorienteringsfasen, (hej jag har haft kommunikationskursen xD).. Hur som helst så gillar jag mina vänner, stora som små och tackar för hjälpen. Men mest saknar jag min lilla pys på 7år som jag träffar alldeles för sällan.. vi borde styra upp med nån Ben10-kväll lr nåt, de skulle sitta fint... ska fråga han om det :]. Nu ska jag sova, tänka på fina människor, oroa mig lite för matteprovet, ha ont i min vänstra arm och hoppas på att jag inte vaknar upp sjuk! Pussbajs världen, imorgon börjar vi första dagen i nyorienteringsfasen! jag är glad! HEJJA! =D

I can't take the speed

Idag räknade vi ännu lite mera matte med sämsta söta lilla MatteAnders och jag tror hela LD2AD är gryymt jävla taggade på vårat kommande matteprov i aulan imorgon! IG klassen? HOH. Nä.. nu ska vi vara positiva, G klassen! Vi var även på draggen och tog svinissprutan idag och ska jag vara ärlig så har jag en liten känsla av att jag möjligen kommer vakna med feber imorgon, det skulle iaf inte förvåna om man säger så. Håller tummarna för att jag min känsla är fel. Orkar inte bli sjuk och har INGEN som helst tid för de heller! Ligger allmänt efter i mitt liv, skolan tar över och jag hänger inte med nånstans, det är fan jul om 2 veckor och jag har nästan förträngt tanken om julklappar, illa! Stackars alla mina medmänniskor... men då lovet kommer, då ska det minsann tas tag i saker och ting, det är ett som är säkert!

y=kx+m

Tjaaaa, igår kvälls blev det pepparkaksbak hos Megha med henne, Nanny och Hanna, riktigt stiliga konstverk vi fick till tycker jag xD. Idag, måndag och skola för första ggn på en vecka kändes inte så taggat, fast att ha matteprov om 2 dagar när man inte förstår ett dugg är faktiskt snäppet värre! Betygen ba rasar pg.a av att man är så fruktansvärt skolless nu innan jul och inte har någon ork till att plugga, högst orättvist tycker jag! Fuck skolan :O, och förövrigt så saknar jag gamla Draggen!!!


Elak liten Hund

Har fått nattligt sällskap av Mozart 2 dagar i rad nu och det har inte varit ngn större hit. Aldrig vill han sova och sen vaknar han klockan 07.00, slickar mig i ansiktet och vill ha mat så jag måste ta mig ur sängen, ner till undervåningen och UT på bron. Och igår natt möttes jag av en halvtom godispåse där ALLA chokladgodisar var uppätna och resten slickade på!! Dumma hund! Jag hade ju sett fram emot att få äta upp de där chokladbitarna.. Eftersom han inte dog så kan jag va sur på han, så de så.. Nu kör vi söndag!

Schtaan

 

Stack ner till cityy med Plumsen, gjorde Kungspassagen och köpte mig ett par skor för 179kr(höger). Har införskaffat mig 2 par skor under den senaste månaden, dock för hyffsade priser men nu måste jag ge mig för några månader.. Nu; Hawaiiaska sånger och lördagskväälll!


fredagsmys


                                ja tack:O

Goaste Westlife kommer ju föralltid vara mina män och mitt bästa pojkband! det är ngt jag står för och kan tyvärr inte rå för att det är sant :]. Haha nä men på riktigt... jag var/är och kommer alltid förbli en liten Westlifenörd och just nu befinner dom sig i vårt avlånga land!! frääänt. Men nu är jag så trött att jag skulle ge nästan vad som helst för att sova.. dissade t.om Nanny utanför porten för att få lägga mig i min obäddade sköna mysissäng! Så godnatt mina vänner, imorgon är en ny dag!


Bärs é livet

Ellleeerrrrrr???

ÅNEJ, ÅNEJ, ÅNEJ, Fältstudierna är slut vilket innebär NO MORE tid på Klumpen med de störtsöta buskorvarna till söttroll! Fan att man alltid ska till att fästa sig vid folk redan efter några dagar!! Jag kommer sakna ihjäl mig och det skulle inte förvåna mig om jag kommer och hälsar på ibland.. synd bara att de glömmer en ganska fort.  Ville inte gå hem klockan 15.00 då jag egentligen slutade utan stannade kvar med Megha enda till stängning xD lätt värt juuuee! Ajja nu är klockan mkt och helgen väntar.. 0,0 planer har jag, men de blir bra. Nu kör vi! :D

Du är cool

Tjaa brudarbarn och biffiga pojkar, här är jag igen, Anna.. Gangsterbloggarn! Dagisfröken! Avgudad av alla! Bäst i världen! Allsmäktig! Ballast i stan! 18-2månader bast! Längst på övervåningen! osv... Somsagt, jag är cool! Nä nu, seriöst, idag har jag byggt väldigt mycket pussel och lekt, dansat, hoppat och sjungit med alla små jättesöta barn som jag är jättekär i. Tror ni jag kommer klara av att säga hejdå imorgon?? näe, knappast! Och efter att jag gjort gymmet så gjorde jag upp en "göra-läxa-lista" i huvudet och jag kan meddela att Matte B ligger på sista plats, HAH ÄGD! Eller egentligen kanske jag äger mig själv, men inte just nu, och det är nuet det som räknas så låt oss skita i provet på tisdag för en kväll!


Punktat.

Min familj är försvunnen. typ. Hittar dom iallafall inte. Började tänka på spöken. Sen kom jag på att klockan bara var 17.00. Varför går alltid kakorna före frukten? Varför går alltid datorn före läxorna? Varför gå när man kan cykla? Jag är kär i alla barn på dagis. Emy hittar på egna sånger här utanför "Min hund, den gör lite som den vill.." osv. så party man kan ha. Nej, nu vill jag ha middag! Hörs, hare, hej!

DOH

Asså nej, jag har haft stoorbesök nu i 2h timmar av mina fina grannar Nanny och Megha och FUCK... nu kan jag inte ens komma på vad jag skulle skriva!! Min hjärna är död.. D-Ö-D! Jag vill soova, och jag börjar 8.00 imorgon, drygt! Jag kommer inte ens fram till vad jag ska göra för läxa bara för att jag har så himla mkt att välja på... BAAAAH. Fast nu får jag varm choklad av pappa :]

"Du har fint grönt hår"



Hallååå mina vänner, ännu en dag på dagis och idag kan jag stolt säga att jag fick den allra allra tystaste och blygaste lilla flickan att börja prata, sjunga och busa som en tok med endast mig. You go girl! Annars så är det väldigt kallt och halt ute idag... alla små  barn halkade omrikng som galningar och inte minst Megha som nog också skulle behövt en hjälm ;D. Och jag svämmar över av läxa även fast vi inte ens går i skola denna vecka, hur kommer det sig? Jo.. framtiden såklart. Fuck framtiden. Lev nu! Idag är det 1a december, för en månad sen startade jag ett nytt kapitel.. jag vet inte riktigt hur bra det går, men vidare vandrar vi.. Nyss fick jag tbx lite av min julkänsla, länge leve msn! :O


RSS 2.0