Min min min min min!

 

Det är lugnt nu

Eller helt okej iallafall. Har krigat igenom min första och schemamässigt värsta vecka under denna sommar. Så från och med nu ser det mesta positivt ut. Har hittat en klänning till bröllopet, firade en lugn och mysig midsommar på Tomtebo efter 10h jobb, bokar snart en resa med fina personer bort från landet, en vecka mindre till ledighet(arbetslöshet), vädret ser ut att bli varmare igen, vi har planterat våra allra första blommor som nu pryder vår uteplats, jag är ledig idag och tänker inte lämna soffan förrän karln kommer hem och vi drar till Iksu för träning!!! Med positivt tänkande kommer man långt!

Eget kaos.

Hej. Inombords har jag kaos. Igår var det en gigantisk orkan och idag har det lugnat ner sig lite till storm iaf. Ja den här sommaren kommer antingen gå väldigt fort eller väldigt långsamt. Hoppas på det första men är rädd för det sista. Men måste ta tag i situationen, acceptera läget, ta en dag i taget och kriiiiga!! Har ingen förklaring till detta kaos men kan iallafall lugnt säga att Marcus är min räddning och jag är så otroligt tacksam! Någonting bra då? Midsommar. Har dock ingen aning om vad som kommer att ske då men antar att det blir roligt ändå. Här kommer lite bilder från vår tripp i helgen.
 
Vår nya soffa!!!
Min fina flickvän
Alltid detta tiggande
Mysigaste barnen i världen! 

Ska vi följa åts?

Hade skrivit värsta inlägget sen försvann allt...

Det fina sommarvädret verkar ha försvunnit och ersatts av moln och regn. Jag har vikarierat två dagar på dagis och det är så kul jämfört med dumma hemtjänsten där jag börjar sommarjobba på måndag. Men nu äre helg och igår hade jag ett världsmysigt dygn med min alldeles egna och  bästaste pojkvän i vår sprillans nya soffa, på Kinarestaurang och på bio. Värsta dejtkvällen :) Idag hänger vi i soffan igen innan vi hoppar in i den blåa faran och siktar mot Åkullsjön och imorgon vidare mot Bodbysund för att fira morfars 93årsdag :) Återvänder säkert med många fina bilder eftersom jag överraskades med en slitterny kamera av Marcus då han tyckte att min var så dålig. Hur snäll!?!? Hejdå folket :)


Gillar saker. Har en cykel.

Dagens citat. Skrattade lite för länge men har man världens sämsta humor så har man. 
 
 
Idag har treorna bal och jag får åldersnoja. Ofta det var 2 år sen liksom? Vad har man hunnit med sen dess? Inget egentligen men värt att bry sig? Har forhoppningsvis en jädra massa år kvar att göra nåt av. Ikväll ska jag till Megha, det är viktigt. Imorgon,också kallad nationaldagen ser ut att bjuda på sol, strand, volleyboll och människor. Näjs!
 

Thank god I blew it!

Idag känner jag att jag vill skriva. Vet dock inte vad. Sen kände jag att jag vill se en film och sätta mig in i någon annan liv ett tag. Vet dock inte vilken. Vill inte vara ensam heller. Eller ja... har ju magsjuka Emy på övervåningen men hon lockar inte direkt just nu. Bor hos mamma och pappa i veckan, ett hus för oss själva är mest drygt om man frågar mig. Alldeles för många blommor som ska vattnas, gräs som ska klippas, inte ens egna grejer, Mozart som ska skötas osv. Vår lilla tvåa duger så mkt bättre. Har fått sommarens schema från Hemtjänsten. Ser helt okej ut bortsett från midsommardagen som bjuder på 7.30-21.30... FUCK MY LIFE! Varför just dagen efter midsommar???? Kunde väl vart tvärtom eller nåt...meeen, pengar är ju najs! Nu ska jag se Dexter.. att sätta sig in i en psykopats hjärna är alltid ett intressant tidsfördriv. Hejs

RSS 2.0