It's soo fish

Yo yo yo, här sitter jag som vanligt och glor på tv och som tur är behöver jag inte skriva något cv, eftersom jag nästa vecka börjar arbeta och kan därför nya jobb helt sluta leta. Snart väntar träning och en fika på stan med fina Amanda och Jenniebanan, sen tillbaka hem till alla flyttlådor där det faktiskt ser ut lite som i Mordor. Imorgon väntar en fet halloweenfest som jag får tillträda som inbjuden gäst och det ska bli förbannat skoj, så skål alla gubbar, Skepp och hojj!!

Smockfulla lilla Umeå..

I fredags gick vi ut och åt med Evelina och Jon men det var inte så lätt som det låter. Att bara klampa in på en restaurang utan att ha bokat bord en löningshelg i Umeå går i princip inte. ALLT var smockfullt, vi gick till 8(!!) ställen innan vi tillslut fick det sista bordet på Peppes.. stört! Men det var iaf supergott och trevligt och såhär efteråt ganska komiskt också. Lördagen gick åt till lite flyttpackning och sen en kanonkul förfest följt av en kanonkul utgång på ett smockfullt Schlager. Dagen till ära har vi legat i soffan och nu väntar min allra sista vecka som arbetslös innan jag kliver på tåget som en heltidsarbetare ett år framåt. Hörs, Hare, Hej

2013-10-23

Dagens...
 
Veckodag: Onsdag 
Väder: Regn och rusk (jag gillareee!!)
Outfit: Mysleggings och en fet t-shirt
Vuxenpoäng: Googlade "Swedbanks högsta amorteringstid"
Att göra: Tvätta, flyttpacka
Serie: Pretty Little Liars såklart
Mat: GooLaxen
Besvikelse: Våra blommor som aldrig vill må bra :(
Träningsvärk: I vaderna efter ett StepX-pass med Amanda igår
Humör: Lycklig
Saknad: Fjällen 
Längtan: December
Förvirring: Bolån och pengar
Roligaste: Emys historia från förr "Det Bestemär du" 
Omtanke: Skickade ett peppsms till min bästa Nanny som är bäst!!
Tacksamhet: Att mitt liv känns bättre än nånsin
Person: Marcus, världens bästa människa på alla sätt! 
Tagg: Hallåå, vi ska flytttaaa om 2 veckor!!
Dryga: Disken... alltid disken...........
 
Ja men sådär kan man också fördriva tiden.. nu väntar magen på mat. Hejs

Come and get me

Bjuder på 100% hett idag. 

Hallå i lådan

Om någon undrar varför mina senaste inlägg är skrivet med texten i mitten så är det inte för att jag tycker att det är snyggt utan för att min mobil väljer att göra så och av någon anledning går det inte ens att ändra på datorn. Kände att jag ville förmedla den lilla detaljen.

Annars händer det lite saker i livet! I veckan köper vi vår allra bostadsrätt, har äntligen kommit igång med träningen igen och har totalt fastnat för Pretty Little Liars..haha kan inte rå för det men fast är jag iallafall. Det var dagens livsuppdatering, ha nu en kanonvecka gott folk :)

Oct. 16, 2013

Hej, klockan är 9.17 och jag sitter på käkkirurgen och väntar på att Marcus ska bli färdigopererad. Jag hatar att vänta. Och jag är svintrött vilket inte gör saken bättre. Sen är jag självisk också. Kanske borde skärpa mig på den biten.. Sen? Nu? Vi får väl se. Igår satt jag hos Megha i några timmar, pratade och såg fotbollen. Ikväll ska till Nanny och spela gamla goa Nintendo 8bitars och imorgon väntar Syjuntamöte, pörf!! :)

Fantasin oflödar starkt

Jag har verkligen kommit in i det här att vara arbetslös och gillar det. Dock tror jag det är för att jag vet att jag har ett jobb inom en snar framtid vilket gör att jag kan ha sovmorgon varje dag med gott samvete. Annars har min toklängtan till December startat och jag önskar att jag kunde få befinna mig i Huset ett kvarter bort hela månaden och få mysa med lilla pysen, baka 300 bullar osv. Men ska nog leta mig dit nån gång ändå :). Idag gick jag på min helkroppsmassage som jag fick för ett år sen och det var fett skönt och just nu ligger jag i soffan och ser på Anastasia och väntar på Marcus som anländer vid midnatt :) Hejs

Rocka fett

Av 329 sökande är jag en av de 69 som fick sig en plats på Volvosteget i Umeå. Det är ändå ganska fett!

I fredags bjöd vi Nanny och Oskar på middag, spelade spel, blev fulla och drog ut på krogen. Det var fett!

Igår söndagsbowlade vi med Evelina och Jon och gissa vem som vann båda omgångarna!? Jo jag, och det var fett för jag brukar aldrig vinna i bowling.

Till veckan ska vi vara med på budgivningen på en fin lägenhet som vi vill ha. Det kan bli fett!!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått ryggen knäckt och nu ska vi med Marcus bajsbil till Mekonomen och få den undersökt. Hoppas den kan lagas isåfall.. Fett!!
Härrå

You're free to go

Det är så höst ute och det är mysigt! Synd bara att 'En plats på landet' går tidigt på mornarna då arbetslösa jag hellre sover, annars äre ju perfekta höstprogrammet. Breaking Bad är iaf ett avslutat kapitel och istället har jag inlett ett dagligt maraton på Six Feet Under. Så nu vet ni det. Helgen då, den var dödsskön och vi hann med en myskväll, att fira både min och Marcus pappa som båda råkar fylla år på samma dag, busa med småbarnen, dansa lös på Schlagerklubben och vara fett slitna dagen efter men ändå lyckas få ihop sommarens sista grillmiddag!

RSS 2.0