Idag har Sverige vunnit 2 guld

Det ena vann våran bästa Charlotte Kalla i 10km fristil på VM i Falun och det andra vann våra vänner Emelie och Andreas som fick en liten guldklimp till son idag. Grattis Grattis Grattis!!! Jag var på Emelies babyshower i lördags där vi tippade på att bebben skulle titta ut mellan den 12e och 15e Mars, men han hade brottom han! Vi körde även utgång i helgen med spelkväll som förfest! Kanonkul :) Annars bjuder Umeå på slask och isväder och nu ska jag iväg för en snabbdejt med Syjuntan. Puss

Innan jag somnar

Vill jag bara meddela att jag idag promenerade hem från jobbet vilket tog en timme och lyssnade på p1 dokumentär - Den fastspända flickan som får mig att vilja vara mer insatt i vad socialtjänsten och psykvården egentligen sysslar med..... Lyssna!

Jag vill även meddela min fråga över varför triangl-bikinin blivit så hypad och fett poppis då Sims var först med sånadär redan för fleera år sen!?!!? Tänkte redan första ggn jag såg någon modebloggare ha en sån på sig att "Aha, simsbikinin har blitt verklighet, fett!" 
Ah det var väl vad jag ville komma med. Godnatt 


Det blir nog en bra vecka det här


Har hela jobbveckan planerad plus en kursdag på torsdag och en ledig fredag! Marcus jobbar eftermiddag men jag ser faktiskt fram emot några ensamma kvällar i lägenheten med soffan och Beverly Hills. Börjar dock bli lite less på att det blir sämre och att det aldrig tar slut, har fortfarande 5 säsonger kvar eftersom jag bara tittar varannan vecka... Lär ta en paus snart och hitta nåt annat att följa som inte Marcus är så intresserad av :P Men nu ska jag värma lax och sedan bosätta mig i soffan!

Det tar aldrig slut

Är inne på min tredje förskylning på 4 veckor plus att jag har dragit på mig ögoninflammation också. Jag vill ju tränaaa!!! Igår var det fredag den 13nde, mamma skar sig i fingret och pappa fick punktering mitt i skogen. Marcus och jag hade inga problem alls med dagen och kvällen avslutades hos Evve och Jon där vi såg Friday The 13th dagen till ära :) Idag är det lördag och Alla Hjärtans Dag, vet ej vad den har att bjuda på än men med Marcus ska jag iallafall vara :) Fred och Kärlek folket!

Tripp till Göteborg

Efter en helg med mys, fest och kusinkalas åkte hoppade jag och Marcus på flyget och landade i Göteborg. En supermysig stad verkligen som bjöd på 10 plusgrader och sol så det kändes precis som i mitten av April. Vi strosade runt på stan, åkte färja och hade våran intervju så nu äre bara att vänta och se vad framtiden bjuder på :)

Det där med att våga

På måndag flyger jag och Marcus till Göteborg över dagen för att göra en intervju för Volvo i Göteborg. Själva resan och intervjun känns väl helt okej att göra men om vi sedan skulle få jobbet blir det direkt en annan femma. Har typ redan hemlängtan och ångest även fast jag bara ligger hemma i min egen trygg soffa. Jag är ju så feg av mig och förändring är bland det värsta jag vet, hur kommer det då gå att flytta 100 mil från fina lilla Umeå?? Men samtidigt känner jag att mitt liv står alldeles för stilla och så länge jag inte vet vad jag vill bli och sätta mig i skolbänken kan jag lika gärna testa vingarna och byta stad. Har ju trots allt med mig min klippa och bästa vän Marcus ❤ Men men, än har vi inte fått nåt jobb men lär ju inte tänka på så mkt annat de kommande dagarna. 

RSS 2.0