schh...

Jag vill att det ska hända saker i mitt liv som man måste smyga med lite på bloggen. Inte nämna riktiga namn, inte avslöja exakt vad som hände, inte avslöja känslor om saken utan ba vara smygmystisk. Sen ska det förstås leda till ngt positivt så att de var värt att smyga från början... :)

Annars var jag och Nanny på årets första kvällspromenad och tog en sväng förbi hennes nya lägenhet där jag planerar att spendera många kvällar denna sommar! :D

Would you dance

Lördagen var en rätt dålig dag allmänt. Försökte dock tagga till på kvällen och spontanfor iväg med Angelica, Cajsa, Frida &co till Corona där det var extremt smockfullt, orörliga ytor, svetten tog över luften och jag var allmänt avtänd på hela stället!! Kvällen får inga fler kommentarer än att det inte var värt pengarna men att tjejerna alltid är mysiga att umgås med! Trots det blev det en sen natt/dag vaken med Megha i hennes lägenhet som blev höjdpunkten på den här helgen... om man bortser från Emil i Lönnebergafilmen förstås ;) Nu ska här käkas jordgubbar!

Du ska inte tro det blir sommar

"Och jag gör så roliga ställen,
där barnen kan springa omkring,
då blir barnen fulla med sommar
och bena blir fulla med spring"

Emil i Lönneberga kanske är det goaste grabb som finns på en film. Jag vill bli som han när jag blir stor och leva i en byggd, springa omkring i träskor hela dagarna, bli full på körsbär och bli ompysslad av en dräng! Åh, nu blev jag alldeles glad i mitt förskylda hjärta och ska gå ut leka lite. Det känns som vi har sommarlov.. det är en väldigt fin känsla och jag kan meddela att det endast är 12 dagar kvar tills vi intar Frihet & Ledighet i 10 långa veckor!! Yaaay! Synd att vi inte tar studenten...


Släng det som döljer dig

Hängde med Jonas och William igår på Rix Fm...pojkar pojkar pojkar, underbart! Annars så vill inte min dunderförskylning ge sig, jag har varken smak eller hörsel och låter dessutom som en gnällig tant. Plus att denna penicillinkur gör att helgen blir 100% nykter trots party i hela Umeå tack vare Brännbollsyran. Fail anna! Men men, ba att snyta sig och fejkle så kör vi! :D

True Story

If we were a movie
You'd be the right guy
And I'd be the best friend
You'd fall in love with
In the end we'd be laughing
Watching the sunset

Fade to black
Show the names
Play that happy song


Tja jag citerar Miley Cyrus, men vadå.. sant ju!


Hallå folket

Anna här! Ovanligt... Vem är du? Vem är jag? Saker vi inte vet... känner jag dig? Skulle tro det faktiskt! Utropstecken och Frågetecken kan summera mitt liv rätt bra. Kul! Tråkigt? Random! Orkar inte penicillin, orkar inte förskylning, orkar inte stukad fot! Utropstecken. Kan jag bara få träna? Frågetecken. Dagen kan man summera med hämptjärnsgegga, små äckliga djur, långa sömniga timmar och närgånghet på stan med främlingar. Längtar bort till molnfria sommarlovsdagar då man endast kan tänka på sin nästa glass! Utropstecken.

 


I have a dream

Mina drömmar har börjat flippa ut lite på senaste tiden, mystiska vänner som gör mystiska saker. Men att drömmar väcker längtan är inte okej, måste glömma! Börjar även bli hemsökt av ett gammalt spöke igen och det är inte lätt minsann, inte när man heter Anna och inte riktigt kan kontrollera sig själv. Minns ni lägenhetstiden? jag minns den alltför väl och nej, minnena är inte positiva. Dumma dröm som väckte det mest onödiga och nästan bortglömda, sad sad sad...

Skogsmullar och penicillinkurer!



 


Med en stukad fot och en framtida 10 dagars dunderpenicilinkur så kan jag ju säga adjöss till både alkohol och träning! Behöver verkligen inte detta just nu... totalt värdelöst! JAG VILL TRÄNA TRÄNA TRÄNA! och jag vill ha VÄRME så man kan gå i klänningar, jeansshorts, glajjjor och barfota, GE ME! Men fick ju trots allt ett stabilt G i Matte-B så jag är lycklig vad som än händer! :D Pussbajs


yesterday

Kulturnatta igår, lägenhetsfesten var helt okejj med go musik, trevligt folk, dans och avdmonade kroppsdelar. Kvällen gick dock neråt då vi drog in till stan där det sög, alla gled isär och jag var tillslut ensam och övergiven mitt i centrum! Men den avslutades ändå hos Megha med lite fyllekäk och 03.30 klev jag innanför ytterdörren och fann min far sovandes i fåtöljen, haha! NU blire plugg och sen MAT!

You had me @ hello


Would it be okay if I took your breath away?

Åt för mkt, drack för mkt, skrev för mkt och nu är kvällen slut.
Helvete!

 

 


Livsuppdatering

*GODKÄND I MATTE-B!!!!! AHH, lyckligaste beskedet jag någonsin fått! Nu kan jag börja mitt nya liv, ett liv som INTE innehåller matematik!!

*
Jag överlevde även Hajken trots 2h iskall sömn, bilder och sånt tjaffs kommer imorgon.

*Solen är så het att stearinljusen i fönstret smälter..

*Sitter med fötterna på fönsterbrädet och det ser ut som jag försöker sola fotsulorna vilket faktiskt inte är något jag är ute efter.

*Undviker att bli brun så jag inte kommer hem alldeles svart från Turkiet.

*Jag vill vara full och galen!

*Har insett att jag suttit och gjort G-klavar istället för "&" på alla mina prov!!

*Blir både vårdcentral och akupunktur nästa vecka, min kropp misslyckas..

*Vill skaffa mig en sommarflört att leka lite med!

*Börjar sakta men säkert ta ett tidigt sommarlov

*Insett att min mobil tål både fall från höga stenar och utstudsningar från cykelkorgen mitt ut på motorvägen!

* Sommarlåtar är underbara och man blir lycklig att finnas till!

*Ikväll blir det fredagsmiddag hos familjen ett kvarter bort, men först ska jag duscha i några timmar. Pussbajs kompisar


Dude, whats up?

Fick infall och ville skriva, sen kom jag inte på vad jag skulle skriva så nu blev det svårt. Men jag kan ju tala om att värmen utomhus är olidlig och nej, jag tål inte värme bara för att jag är född i Indien!

Gick även på Konsum med Mozart och fick trots dåligt samvete lov att ställa honom utanför i solen. Sprang omkring inne i äffaren för att skynda mig allt vad jag kunde och när jag kom tbx så hade en gubbe satt upp lite skugga för Mozart och skäller ut mig på skånska!: "Skulle du vilja stå ute i solen om du hade päls??" och när jag sa Tack fick jag svaret "Jag är djurrädd! det borde du också vara!" Gubbjävel..

hupp, middag ute i solen. Nu ska jag till Megha och imorgon bär det av på Hajk!


Sanden mellan tårna

Värmen håller sig kvar i våran lilla stad och jag har aldrig längtat så mycket till att få sommarlov som jag gör nu! Lite LEDIGHET och FRIHET tack! Skolan kan slänga sig i väggen, särskilt matten.. satt fan i 3,5h och gjorde mitt bästa... förtjänar ett G, men tvivlar starkt! Ajja, annars bjuder denna vecka på städparty hos Megha, en skrivuppgift och sist men inte minst Hajk ut till en sjö och vi håller alla tummar vi har för att det utlovade regnet inte ska dyka upp! Men nu ska jag plugga och drömma mig bort till sommarlov och bättre tider!


Havet i mitt hjärta

Följde med Megha igår ut till deras stuga i Bettnäs där det endast var vi två, en stuga, mat, havet och tvn! Underbart. Vi tog en promenad, åt middag på altanen, gick på stenar, det regnade, vi tog en liten cykeltur, busade runt, fick oväntade sms/samtal, såg två filmer och för att inte glömma 4 timmars porr. Hahaha! Så sjukt härligt och jag vill flytta dit i sommar!!!

   



   


Bixtrar och dunder, Magiska under

Det har varit sjukt varmt hela dagen så bikinin åkte på och matten las åt sidan. Sen bar det av till stan med Alma & Frida där jag kirrade en ny blå bikini, en knallgul bh och en glass... sommaren 2010 here I come!! Nyss vällde fetaste åsk&regnvädret in över vår stad men på 20min var det borta och nu spricker det upp till sol igen, Humörsväningar på vädret xD. Och ikväll ser det ut som att 4 flickors öde vilar i händerna på en balkong vilket inte kan bli ngt annat än mysigt..


...

Ikväll suger livet. Har inte gjort ngt vettigt på hela dagen. Kommer inte göra ngt vettigt på hela kvällen. Ikväll hatar jag alla! (utom Megha & Johan som underhöll mig lite) Kan man ba få flytta ifrån den här stan till något annat ställe på jorden... vad sägs om Afghanistan?? Skulle trivas där ikväll, lära känna nytt folk, få bomba lite och så.. kul!

Fredag mitt i veckan

Igårkväll räknade jag matte i alldeles för många timmar.. ja, man kan göra det och tillslut lär man sig inget men räknar ändå. Ovärt. Just nu ser jag på Sex & the city och jag vill också bråka i leran! Men det lutar dock åt brännboll ikväll eller något eftersom vi fick långhelg idag och man kan göra vaaad man vill.

Önskar jag var full, gick på äventyr och lekte i leran... :D

Lös ekvationen

Kvadreringsregler(x)+andragradsekvationer-(konjugatregel + sannolikhet) = INGET LIV

Den lättaste ekvationen jag någonsin varit med om. Den är 100% logiskt och är extremt lätt att räkna ut. Vill inte vill inte. vill inte. Hatar matte av hela mitt hjärta men får jag godkänt på nationella provet så slipper jag det förevigt och föralltid...hoppas jag! Så låt oss plugga..

måste, måste, måste städa mitt rum... äckligt!


Another ditch in the road


Kan världen sluta spåra! Kan tiden stå still ett tag och allt sluta förändras? Kan dom sluta uppdatera all teknik, kan vi sluta bry sig om löjliga saker som bloggerskor och muskler, kan vi ge mat och hus till alla fattiga människor och skita i de rika för ett stund!? Kan alla kramas under stjärnora varje natt och sjunga godnattsånger i kör? Kan alla hoppa tillsammans i solnedgången och fångas i ett gigalofaniskt räddningsnät? Kan allt vara vara som de brukade...typ i förrgår, mkt bättre tider! Mina känslor är lite vilda.. sitter här och deppar pg.a av något som inte ens händer mig, men önskar typ att de gjorde det, bara de andra slipper lida! Jag hatar förändringar & kommer alltid göra det!

Say that you remember

Mysig Syjuntakväll igår då vi gick på Grubberevyn och såg små barn göra det vi gjorde bäst för 2 år sen.. och vi var tamefan bättre! haha, nä..eller jo det var vi! Skaffade oss även en idolpojke i åk 8, han ska jag tänka på varje gång jag vill bli glad!

Annars har den här helgen gått helt okej snabbt och varit extremt lugn. Har varit ensam i huset med Mozart största delen av tiden och latat mig i solen, framför datorn, under lampan, i mörkret, framför tvn osv. Fick nästan nattligt sällskap 2 dagar i rad också men det sket sig båda gångerna...sad sad sad :( . Men nu ska här pluggas matte och sen bjuder Megha mig på middag, askalas!! Pussbajs


"Kom hit så leker vi ett par timmar!"

.
Vårsol och värme. Jag och Mozart har legat ute på bron i jeansshorts, linne & glajjor och analyserat över gårdagens händelse som inte hände men kunde ha hänt. Det hade blivit en intressant historia där jag gärna hade spelat en av de 2 huvudrollerna.. men sen kom ju den där jädra taxin och förstörde allting!

Annars så vill jag leka som vi gjorde förr. Hoppa hopprep, spela kula, hoppa hage, sparka kickboard, springa genom hålet i häcken och leka Hemliga leken, änglar, affär och göra bläck av blad. Spela fotboll, gå på styltor, hoppa studsmatta, göra kullerbyttor, stå på händer, hjula runt huset OSV! Nivet, "när man var liten och tiden var underbar!"


Det blir alltid värre framåt natten


Ligger vaken
Tänker på dig
Minns för mycket
Och är ensam


Vårhagel och mattetal

Det beskriver den här veckan rätt bra.. det är soligt, regnar eller halgar dagarna i sträck...jävla aprilväder i Maj! Men jag lever på ändå, pluggar matte så mkt jag orkar, får akupunktur, käkar nudlar, taggar Turkiet, går upp&ner i Mimers trappor, försöker få min fot att läka genom att sända den snälla tankar, snackar med en Gahnan som vill bli min bästa vän osv. Vardag helt enkelt. Måste gå ner och laga mig själv middag vilket lär bli intressant, och snart kommer Megha hit och ska berätta om sitt spännande liv ;D. Nä kompisar.. det är sommarlov om 5 veckor, ge inte upp!!!

Fest i mitten

Spännde av en sträng på min nya gitarr igår, den lät PANG och nu är den alldeles ospelbar :( sad sad sad.

Annars var det "fest i mitten" på Draggen idag med komikern Soran Ismail och massa sittandes på läktaren...heltfestligt ju, haha naat, men he dög! Fick även åka bil med Emy och Elis (som tog körkort idag!) till konsum för att köpa mig godis som jag velat ha hela helgen...de satt riktigt fint i magen. Och nu sitter jag i min vanliga stol framför min vanliga skärm och blickar ut över facebooks alla värdelösa statusuppdateringar (jag är såklart en av dom) och ut genom fönstret på lekande flickor på granntomten... de 2 finaste utsikterna i stan alltså ;).

Steker även med solbrillorna på huvudet bara för att jag har platt hår och kan ha dom sådär som alla svenskar har på sommaren...känner mig sååå cool :)

Here we go sunday

Gick upp 13.30 idag efter 13 timmars sömn så nu gäller det att göra det bästa av dagen som är kvar. Kan dock inte fara och träna eftersom jag lyckades stuka foten i fredags, haha så kan det gå när man hoppar med klackarna på xD. Annars är valborg årets mest överskattade helg men har man söta tjejer med sig så duger läget jämt!! Denna söndag till ära lär väl gå ut på att halta runt i huset, käka nudlar, räkna matte och få med Nanny på en filmkväll lr ngt... aweeesomeee


RSS 2.0