Just another manic monday

En måndag, 2 lektioner, 3h timmars hål, 2 lektioner till. Det är både bra och dåligt att ha Stresshantering som sista lektion, den är extremt chill, våran läxa är att massera ngn (då kräver man antagligen att få tbx) men sjukt vad man blir trött när man ba sitter där och typ, gör ingenting, fast ajja, man ska inte klaga på såna lektioner direkt!

Jag har saknat mitt Spotify som endast har jävlats med mig i 2 veckor, men på denna dator fungerar det och jag eggar alla mina goa låtar. CARAMELLDANSEN, hahah!

Jag köpta choklad för 40 spänn, ikväll ska jag minsann moffa framför Sex and the city nu när min dator än en gång har blåsts och återfått sina gamla program, weeii. Emy ska inte få smaka! mohaha. Nu kommer min Plums med pengar till min pappa... ojoj, vad är detta för affärer :O. hahah jag är trött... godnatt.


"Nej, där högg du i stenen"

Helgen

Fredag: LD2AD gjorde skogen på ett grymt bra sätt. Kvällen spenderades sedan på droskan med 9st tjejer, vi satt där i 2,5h och moffade tacobuffé och skvallrade järnet. Sen stack alla buschisar hem och vi var 4st som cyklade till nån 93fest där det typ endast var kaos. Efter det var vi endast 2 små tjejer kvar som "tvingades" hänga med ner i till kyrkudden där det sög ännu mera än på festen. Kvällen avslutades sedan i min lägenhet med plockepinn. haha "Party".

Lördag: Pappa tvingade med mej, emy och elis till våran gamla skola som firade 50år och där fanns ju endel fula bilder på oss som små. haha. Sen  blev det släktkalas och jag höll på att somna vid bordet, hejja! Kvällen spenderades med Tomas the man och vi käkade middag och gjorde ingenting, precis vad jag behövde efter att ha sovit 3h natten innan..

Idag: Ingenitng, matematik, lunch, springa, duscha, dator, Nanny, lägenheten...

Skogsparty med LD

LD2AD hade idag sin ledardag i skogen för de små teknikettorna. Jennie och jag ledde station 5 och fan va party vi hade. Vi byggde kojja, åkte på fyrhjulsflak, slängde trästammar, åt frukt, träffade en man som trodde vi var vilsna, diggade musik, charmade 93or osv. Sen blev det fetlunch och efter det åkte en sjuuukt taggad klass hem i en buss full med allsång, vattenflaskkrig, mys och ännu mera allsång. Haha, party LD party! Nu 2h timmar senare möts endel klasstjejer igen för en middag på Droskan :) HEEEEEEEELG!








Can we take a ride up and down the sunset?

Torsdagar, vilka jävla dagar alltså! En sjukt sen lunch, 6 lektioner  och matte sista timmen!? Vem fan sätter en Matte-B lektion åt LD2AD på sista lektionen!?!? Jag tror ingen någonsin kommer lära sig ngt på dom timmarna :P Annars är jag så trött att jag hur lätt som helst skulle kunna somna här och nu men jag har bestämt mig för att vara duktig och hålla mig vaken i iaf 3 timmar till. På det hinner jag äta middag, cykla till lägenheten, träffa Tomas en snabbis, borsta tänderna och sen soova i flera underbara timmar då jag ska drömma om solnedgångar. Dom är så fina... i en sån vill jag somna nån gång, bara ligga där på en strand och se solen gå upp och ner, ungefär som vi gjorde på Bettnäs i nian, fast det ska vara utomlands!! Pussbajs

I didn't mean to meet you then

"Jag är ett glashus och du är en sten..men det är jag som försöker se genom dig."

Hahah, tvärt om, men ändå sådär lagomt sant ;). och JAG SKA FÅ SE LARS WINNERBÄCK LIIIIVE!!! äntligen. Tagga november!

Skoldagen bestod endast av lek-genrep i gympasalen. På fredag smäller det då vi ska leda de små teknikerna ute i skogen :). 11.30 fick vi sluta och sen bare av på stan där jag kirrade 3st trosor som tamesjutton sitter som smort. Underbart, har typ aldrig hänt förut. Hur som helst så är jag typ helt död nu, fan vad skolan tar på asså, vi borde få hoppa av xD nä men seriöst, jag ska typ hem till lägenheten, käka middag, skriva lite uppgifter, hämta en Ben10 leksak och sen soova. Imorgon är det återigen en såndär helt vanlig dag som startar med Kärlek, Sexualitet och Identitet, jag känner verkligen inte taggen nånstans. Galet var deppiga och tråkiga inlägg jag skriver nu för tiden, ajja... vi får hoppas på att det blir bättre.

Anna & måla naglarna = går inte ihop. Tror inte jag lyckats en endaste gång utan att sabba minst en nagel innan den torktat så att jag måste ta bort och måla om. Drygt. Nä, nu drar jag... pussbajs era kottar

Skolan spårar

Ja nu spårar våran skola totalt... matsalarna är totalt proppfyllda av elever (mest 93or), S-korridoren är typ tom, precis som resten av skolan. Man måste fortfarande gå stora omvägar för att ta sig till lektionerna och till råga på det så lyckas vi såklart få våra skåp längst borta på den mest värdelösaste platsen i heeela skolan och vi har de flesta lektioner på andra sidan. Sjuukt ovärt. Osså ska vi ju typ flytta till Mimer i höst också. nej, nu är jag läss, på riktigt! INTE OKEJ.

Men vi kan ju lämna det där och gå vidare till lite roligre saker som händer, som typ... ingenting. haha nej men Jennie drog iaf gårdagens bästa i korridoren med några bjässesteg mitt in i en hög teknikare. Underbart! Dagens bästa har inte blivit dragen än men vi får väl se om det kommer nåt så småning om. Dagen var låååång, inte så jobbig men låååång, jag taggar fredag, skogen och helg! Jag vill ha brandövning, det var längesen. Ajja, nu ska jag sluta vara random och istället fara ut och springa, HOOH,.

From G's to Gents

Skolårets första helg blev nääjs. I fredags hängde de goa gamla "supergänget" + Nicke och Foppa på fotbollsplanen och i Saras källare där vi skrattade, pratade och spelade kort. Och igårkvälls for jag till Tomas och chillade enda fram till 18.00 idag, vi såg Jävulens Advokat, några random program och en jädrans massa From G's to Gents-avsnitt eftersom vi följde typ hela mtw's maraton från början till slut. Haha nä men det var mysigt fast sjukt vad man blir trött av att göra "ingenting". Har varit hemma i 4h och höll på att somna i stolen eftter 1h... illa. Imorgon är det åter igen måndag och skola = blä men jag har bestämt att dölja mitt hat och istället vara aaastaggad och superduperjätteglad!! Och min Plums kommer hem imorgon från sin utflykt till huvudstaden, så taggabaggaslagga att få träffa henne :). Nu; duscha, SOVA.

"Gå ej här"


Haha underbart! Vem skulle få för sig att gå in i väggen?

Trots att vi fick flytta bak den sista lektionen och sluta en timma tidigare så rusade tiden förbi och klockan är redan halv fem. Snart är det måndag igen juuu, snart börjar allt på riktigt! Utrymm alla 93or, säg åt alla 91orna att sluta gömma sig, ta tbx alla 90or, införskaffa daim, en normal kafeteria och skåp så kanske jag skulle bli liite mer taggad. Men just nu, näe..ingenting, skolan äd död för mig. Jag gick vilse där idag. illa.

School's been blown to pieces

Önskar sjukt mkt att det var sanning. Den här dagen sög totalt och var helt genomruttet dålig!!! Det kanske berodde på att jag endast sov en sketen liten halvtimme inatt men ändå. Skolan var inte sig lik pg.a en massa ombyggnationer vilket gör att man måste gå en jädrans massa omvägar till vartenda ställe man vill ta sig till. Våra skåp är borta, dörrarna till K4 är låsta, man kan inte köpa daim, mitt schema är inte party, det kryllar av 93or och ja... draggen är INTE OKEJ för tillfället och med prov och läxor ovanpå det så blir det = EJ TRIVSAM ARBETSPLATS. Nä, det här var verkligen inte min dag och nu är jag trött och vill sova, har faktiskt sovmorgon till 11.25, yeeeey :)


Godmorgon älskling

Igår vare nå ungdomar som hade fetferra i lägenheten under våran och de levde ju inte om lite. Så att somna tidigt var inget som lyckades för min del, men vi tyckte som att de skulle få ha sin sista fest innan sommarlovet tar slut, det är ngt som varenda ungdom förtjänar, så vi lät dem hålla på ;) haha.

Idag var jag uppe med tuppen, 07.57 for jag ut och sprang, kom tbx, duschade, åt frukost och nu sitter jag här och ska snart fortsätta att vara såhär aktiv och hinna med en jädrans massa saker innan SISTA SOMMARLOVSDAGEN är slut. Goooooo Anna

Say it's alright

Savage Garden minns ni dom? Sjuukt längesen men nu är de tbx i mitt liv, eller iaf en låt. Fina minnen.

Annars spenderade jag hela gårdagen på stan med klasskompisar och sedan bar det av hem till Jennie med henne och Angelica och tjejerna är ju ba de sötaste i världen och tjejsnack är deras grej till 110% ;P. Jag gillar det här med att ha så mkt liv att man inte hinner skriva trots att man t.om vill. party ju. Ngt som inte är lika party är att man blir förskyld av att cykla hem i 10 graders regnväder i endast festkläderna från gårdagen, högst onödigt ju. Haha fast äh... det var nog värt det trots allt x]. Så nu här hemma i huset med min förskylning har jag tänkt ta tag i mitt stökiga rum och i min lilla cpdator, inget jag ser fram emot direkt men... GÖRE BA

Tjabbalabala polaarn

Hemma igen. Vår kväll igår var ju partyparty. Tillsammans lite här, lite där ("INTE OKEJ" xD) och sedan ensam alldeles långt borta. Min kära röda racercykel fick utstå endel och det syns... men det var ju humor och därför helt klart värt det ;P. Nu ska jag byta om till mysiskläder och ikväll blir det mysiskväll med mysisplumsen :).




"I'm captain Jack Sparrow"

Visst, vi är trötta som svin och har jobbat hela dagen men vadå ,spela roll liksommmm. Så snart jag tar mig till Nanny så ska vi tagga till tsm med resten av tjejerna och sen ger vi oss ut och möter kvällen men dock inte som oss själva. Nej för ikväll ska jag nämligen vara sjörövare (yeah) och härja lös i stan, bränna ner hus, dricka rom ur en plunta, svära och dansa sjörövardanser . Haha, eller inte... nej men sjörövare ska jag iaf vara och en sjörövardans kan jag nog få till, resten är jag alldeles för feg för att utföra. Med mig kommer jag ha en fladdermus, en tant, en barbie, en jävul osv... Så håll utkik efter oss ;)  Men taggabaggaslagga nu så får ni säkert se nå bilder imorrn :)

Ge mig en öl, så ska du se att jag vaknar

Min natt typ sög... vi sov 4st i lägenheten och alla lyckades på nåt sätt somna...utom jag. Världen ba levde om som satan där utanför och brummade, snackade, skrek och ja... jag skulle inte klara av att bo i Hollywood iaf. Så jag ringde och tog 2 timmars sovmorgon från jobbet men nej.. då kunde jag inte somna om och nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa och funderar på att gå ett kvarter bort och börja jobba ändå.. haha yeey. Lyckat där.

Stugbilder

Våran myskväll/dag i Almas stuga :)









SOMMMAR

Last night

Jag skrev inget inlägg igår. woooooooow. Bra jobbat Anna!

Istället hängde jag på Almas balkong, var ute och sprang, fixade och sov första natten i lägenheten med Emy och nattpratade med Jesper i telefonen. Folk tänkte nog ett och annat när de var ute med sina hundar där vid 1-tiden och fann en liten människa sittandes på tottoaren för sig själv ritandes med stenar, haha men det var en härlig natt och jag var astaggad och pratade nog därför liite för mkt än vad jag hade behövt xD. Men skit samma, det var han som avslutade samtalet nånting med "jag måste lägga på annars kommer jag koka i ditt öra ..." hahah, weird... så det jämnade nog ut sig ;P Nu ska jag på stan med alma och köpa skolgrejer, mindre än en vecka kvar ju... =(


Idag om igår

Hej, Hallå, Här igen. Men sen jag skrev sist så har jag faktiskt haft lite liv. Vid 7-tiden igår kvälls drog Alma, Jejja, Jonas ,Sara och jag och spelade Lazerdome mot några låånga random killar som såg likadana ut. Sen var det tänkt att jag skulle vidare till lägenheten men så blev det icket utan istället hängde jag på Nanny, Sara, Johanna, Amanda och Hanna för resten av kvällen och vi hade det sådär lagomt party med skratt, skämt osv. Fitta - Hö... same shit but different ungefär...eller!? ;D haha, och idag, Leos Leklaand tjalalalala.. äntligen! Den oranga rutchkanan i mitt hjärta!! och ikväll ska jag göra mitt rum renare än det någonsin varit.


Nanny & Hanna


Vi gjorde konstgräsplanen (jag har en clownsko?)

Anna och barnen (A)

Tur & retur

Jag drömde att jag skulle gifta mig...sen spöregnade det huur mkt som helst men jag skulle tydligen ändå gifta mig för mamma stod ute på gården med nå gröna buskar som de skulle överraska mig med (hjälp?).  Men både brudklänningen och mannen som skulle bli min var suddiga och jag har ingen aning om hur ngt av det såg ut. Wattafakk? Är det ett tecken? Kommer mitt framtida bröllop bli en kattastrof med en man som är ful?... inget jag taggar isåfall. Men orka tänka på gifemål, nu ska jag sattsa på att leva mitt liv som tonåring/ungdom (samma sak?) fullt ut så mkt jag kan! HOH

Och idag, typ en kvart efter jag vaknat ur min dröm så bar det av mot returbutiken där borta vid strömpilen.. vi kirrade tallrikar, glas och en kökslampa till lägenheten! Och nu vill jag ner på stan med mamma, men hon är typ inte taggad. Högst ovärt. Hallå, borde inte ens mamma bli glad när hennes dotter frivilligt frågar om hon vill följa med på stan som smakråd? Jo det tkr jag iaf... ska tetsa tjata lite till :)

Kan jag hålla mig en endaste liten dag utan att skriva ett inlägg tror ni? Känns som att det är dags att testa snart.. skriver man varje dag under ett sommarlov utan att behöva det känns det som att man har liite för lite att göra.. Måste skärpa mig!


schtan

Igeeen. Och idag måste jag ha jeans eftersom jag ska testa höstskor eftersom att sommaren snart är slut eftersom skolan snart börjar och eftersom hösten är på väg! Inte okej. Men först ska jag tjocka med Emy och Nanny en sista gång på frasses innan de drar igång med sitt "nyttiga liv". De säger så sätt ofta och själv tkr jag bara det är underhållande att se hur de först försöker i några veckor sådär..sen börjar det gå utför och tillslut är de tbx där de bärjade xD. Nej, men jag tror på dom denna gång och ska minsann hjälpa till jag också. Och ikväll ska vi fixa med sängar till lägenheten...weei!

En söndag på stan

Jajjemen, så blev det...  låg först och stekte på altanen och cyklade sen ner på stan för att möta Angelica, Cajsa och Frida. Vi låg nere vid kajen och frös i skuggan... haha fråga inte varför vi inte låg i solen för det vet jag inte. Vi ba snackade livet, skolan, framtiden, skolfotot osv.. även Pikke kom och hälsade på. Sen gick jag och Mozart iväg på mammas  kusinträff och blev bjudna på mat... underbart. Johan: "Nu ska jag göra en vindrink" osså häller han upp vin och lägger i några vindruvor. Haha klockren vindrink.

Igår gick jag in i farfars brännässlor...det sög hårt. Trodde benet skulle gå av där i ngn minut. Och myggbetten jag har är inte heller att leka med... sjukt många och sjukt vad de kliar, men det hör sommaren till. Nu ska jag mot min egen vilja fara ut och springa... bläää. nä men tagga till. hej. hå. hej. hå. ett. två. ett. två. KÖR

Dancing in the moonlight




Vi hade det alldeles jättemys i almas stuga med kvällsdopp (de 19731237 myggen förstörde lite), en het bastu, en kamera, ett rum med 3 madrasser, gottigott, lång sömn, frukost, SOL, dagsdopp, paddling på surfingbrädan, stek och lite mer. Sommar. Underbart. Men man, eller iaf jag, saknade ändå lite att inte behöva trängas i bastun, eller ta fram en massa madrasser och komma överens om vem som ska sova vars osv.  Det finns runt 300 bilder på Almas kamera(jag hade endast mobilkameran) så nån gång i framtiden lär väl några av dom hamna här.. xD.

Från dagen till kvällen och natten. Nanny och jag käkade middag sen skrattade vi jävel och såg på The Holiday. I den filmen är det ju vinter och jul så vi liksom föll in i det och när vi 1,5h senare tittade ut genom fönstret och insåg att det var sommar och att träden var gröna så tog vi våra fötter och drog genast ut på en nattlig promenad och om ni inte har upptäckt det, så är det en såndär  helt sjukt galet jätteunderbar SOMMARNATT ute. Vi pausade och la oss på trottoaren för att  titta på himlen...sen fortsatte vi och jag kan nu också säga att jag även legat på ett övergångsställe...  Ett vanligt Anna-infall bara xD. Nä men jag får typ känslorus av såna här kvällar och får lust att göra allt som är möjligt på en och samma gång, "Idag ska jag ut och göra världen-känslan". Sjukt så sjukt. Free Falling.  Jag är totalförälskad i natten.

Buy-sea-chear-ten

Värme, sol, vattenspridare, sommarsallad, bikini, bus, såpbubblor och spåning.
Det kallas "Trivsam arbetsplats"! Bara hur härligt som helst!! iiiskallt vatten i vattenspridaren och stekhett i solen på filten, Paulina tog några galna kort som ni kanske får se nån gång. Sedan spådde jag och Nanny i såpbubblor och enligt dom borde jag tyvärr sattsa på en Isak (nejtack) och Bokhandlarn' (jatack). Kommer ni ihåg honom? Han som sålde böcker för 2kr styck på midsommarafton för 2 år sedan, fast det är det enda jag vet om honom. Jag minns inte ens hur han såg ut!!! Fast han va snygg, eller det måste han väl ha varit, annars hade han väl inte fastnat i mitt minne sådär? ajja, honom äre iaf som jag ska sattsa på för att få en fin framtid ;). Lycka till till mig.... (min framtid är typ körd)

Men nu ska jag samla på mej lite rabarber, hämta sovsäcken, ta fram bikinin och sen äre ba att börja packa väskan för om en halvtimme bär det av mot Almas stuga, en årlig tradision som vi iår bryter lite grann eftersom vi bara är 3st istället för 6. Sorgligt men sant. Men kul ska vi ha ändå. Kvällsdopp, Bastu, Godis, Alma, Jennelie och Jag = PARTY!

"Youre girl is lovely Hubble"

Återigen bjuder väderguden på hetta och sol i umeå. Underbart. För våran del blev det vattenspridare, lekpark och minigolf, eller "Banggolf" som det tydligen heter numera... Hahah? sjukt fult och knastigt namn. För min del kommer minigolf förevigt och föralltid att heta minigolf och inget annat! Ikväll är vi lediga men den spenderas ändå med Nanny och vi taggar Guitar Hero och massa tjockisgott!

Moffade framför sex and the city igår kväll innan jag stöp i säng, och ja... det är underbart. Och Steve, denna lilla gullfjupp... haha. söt. ful. bäst.

Min header är uppdaterad.. sjuk random blev den. Massa färger, inget hör ihop men äsch, får göra en ny sen..... nån gång.

nu, MAT MAT MAT, min vän maten. Weeeii. hah värt inlägg.

Hej ingen fantasi

Ännu en solig dag, jag gillare! Vi var ute typ heela tiden och sprang vattenspridare, hade picknick, lekte följa John och allt vare va. Sjukt härligt, men sjuukt så trött jag varit/är. efter 11-12 timmars jobb varje dag i snart 2 veckor så blir man inte så go. Mitt efternamn är nog Skabb nu för tiden, och det är inte över mig som person som det går ut över... nej, stökigheten i mitt rum är inte att leka med och jag har typ ingen tid att leka med Mozart! :O. Men nu ska jag glo lite sex and the city innan jag går in i djupsömn. "I öknen har dom inga popcorn va!?"/Johannes. Haha barns tankar är inte heller något att lajja med ;D.


Sven Banan var namnet

Är sjuukt astrött efter 12 timmars jobb så ni får dagens historia genom bilder:

Största delen av dagen spenderades på Nolia

Även jag lekte... som vanligt

Vi hälsde på Nicke och hoppborgen och fick med oss "lite" gratis bullar.

sängtestning på gång..

Nanny tog sig ett dopp

pang på!

Även lilla superdupersöta Nicole hälsade på några timmar efter middagen och bjöd på en hel massa härliga citat. Hon måste verkligen vara den staste ungen i umeå! Men efter en skön men energikrävande dag så ska jag nu ta mig bums i säng, gonatt

"Hunden Sture spårar"


Var uppe liiite för länge igårkvälls för att kunna sova och drömma normalt, klev upp 10min innan jag började och hann i tid. Det är en fördel med att jobbet bara ligger ett kvarter bort och att de dessutom bjuder på frukost. Underbart. Nanny har som sagt kommit tbx så idag hade jag en lekarkompis i min egen ålder, awesoome! Vi hann med solen där några timmar och lekte tagen, åt på en filt och sprang vattenspridare. Sen kom spööregnet men inte gick vi in för det, nej nej. Johannes sprang naken runt gården och skrek och vi gjorde likaså fast med kläderna på. SOMMARREGN. Fucking underbart jao! Sen gick vi in och myste (mös?) under täcket framför en film!

Dagen bjöd på flera "dagens bästa", t.ex då Nanny skulle låtsas "knäppa en bärs" och råkade ramla av fåtöljen, eller då Johannes drog nån fras som lät som kinesiska och sist men inte minst bokens titel "Hunden Sture spårar" hahah gó. Nu har jag snackat bort en timme med Angelica i telefon och duchen väntar. adjö..

Roll over Beethoven

Jag vill vara på en riktigt strand med mkt folk!

Om 2h kommer min flickvän Beethoven (ahahaha) hem från Urkult tsm med hennes andra vänner (som alla tydligen velat ha mig där!!). WEIII. Hon lär väl vara rätt slutkörd men har hela veckan på sig att uppdatera mig om ALLT som hände där...sen ska jag också vara vänlig att uppdatera henne om ALLT som har hänt i umeå sen i torsdags. Den historien lär nog bli lite kortare xD. Och bara för att jag har så sjukt tråkigt så ska jag göra ett test om min bästaste Beethoven och se hur väl jag känner henne. Here we go:

Vad har hon för hårfärg just nu? Blont

Brukar hon färga håret? nope

Vilka färger har hon haft? blont, lite lite bruna slingor..sådär som blonda får!

Vad har hon för parfym? en rund med grön vätska och en fyrkantig genomskinlig, haha

Vad brukar hon använda för smink? Mascara, foundation

Vad är erat första minne? Oj, det var för längesen för att jag ska komma ihåg

Vart bor hon? I en lägenhet 3 kvarter från mig

Är du avundsjuk på henne? Avundsjuk vet jag väl inte, alla har ju sina bra saker

Vad heter hennes syskon? Henrik, Josefin och Johannes

När träffades ni ? första gången, då vi var 2år typ?

Hur träffades ni? Bodde grannar

Vad går hon i för sporter? ingen

Vad brukar hon göra på helgerna? kompisar, party, familjen

Vad brukar hon göra efter skolan? läxa, vänner, MAT


Har ni kramats? Flera gånger!

Har ni pussats? Kindpussar =)

Brukar ni säga att ni älskar varandra? Nej, bara något vi vet

Har hon fräknar ? Nej

Har ni kollat på film någon gång? oerhört många gånger xD

Har ni sovit i samma säng? jarrå :)

Har ni skrattat tills ni gråtit? JAA!

Har du sett henne gråta? Ja, men det var ett tag sen

Vad gjorde du då? Stod tyst (a)

Har hon sett dig gråta? bara av skratt tror jag

Vad ska ni göra i sommar? Gott och blandat.....i påsen

Hur länge har ni varit kompisar? 14 år nånting

Har hon svikit dig någon gång? Inte en endaste

Kommer ni vara kompisar om 10 år? Absolut!

Älskar du henne? Självklart, hon är min lilla fjomp ju!

Har ni pratat i telefon någon gång? asså daaah, antagligen?

Och sist, vad heter din bästa vän? Nanny-Felisia :) one of a kind


"Niclas.. är.. rar"

Som förutspått så var jag ensam ungdom och satt där i 5h under en massa ihopsatta pressennigar med de unga vuxna/de vuxna/de lite äldre/de gamla och "minglade", åt, drack och lyssnade på typ 15 st olika tal. Men faktiskt så var det rätt kul och jag stack inte ut såå mkt med min klänning. Och jag har insett att om/när man gifter sig så måste man iaf lätt fixa till en brölloppsfest för att få höra sina vänner dra en massa tal och minnen om en själv. Asparty ju. Det är nåt jag måste få höra även om jag inte gifter mig, så det så! Ett tal till "Anna den ensamme". haha nej, men innan jag dör ska jag ha ett tal av alla mina vänner! Punkt slut.

Efter festen bar det av till konstgräsplanen för första gången denna sommar och vi och myggen härjade vilt där till 00.00. "Niclas....är....rar" haha underbart. Nu är klockan snart halv två, jag är hungrig och har en ledig dag imorgon, yeeeeey. ska sova tills jag vaknar av mig själv!

Idag/igår är det prick ett år sedan vi träffade våra vänner norskarna på frasses i stan. Fint.


Du är naturligt extra ordinär



Drömde många mystiska drömmar inatt, både om pojkar, flickor, fiskar, stup och saker vi inte ska gå in på... Vaknade sedan med ett ryck och trodde att jag hade försovit mig så var icket fallet. Jag kom i tid till jobbet och spelade fotboll, Super mario smash bros, lekte vampyrskolan och käkade lunch. Sen fick jag sluta och drog vidare till stan där det kryllade av Finländare och jag köpte min allra första rosa klänning och ett par skor...PARTY. Mormor och Morfar är här och är lika söta som vanligt och om 10 min går cyklarna ner mot älven där de hålls Brölloppsfest för min kusin och hennes nyblivna man. Jag kommer vara den enda ungdomen där eftersom mina syskon har övergett mig plus att mamma och pappa "tvingar" mig att ha denna rosa klänning så jag kommer inte sticka ut lite heller... kul. haha. Nä men jag hoppas iaf på god mat!!! pussbajs.

RSS 2.0