Om nej, så kanske.

Har haft oerhörd skrivlust ikväll.
Men om jag vet vad jag ska skriva?
Nej. Inte den blekaste. Typiskt mig.

Arbetslösa dagar kan vara sköna om man får sova ut, vakna bredvid någon, chilla, säga hejdå till någon och sedan träna hårt med sig själv. 8km idag. Tydligen pratar jag även med randoms på stan utan att veta det själv förrän jag fick det berättat idag. Väldigt mystiskt.

Pyntade mina naglar idag, det ser förfärligt ut men jag behåller det över natten. Tiden ikväll är lite förvirrande. Har fått fyrkantiga ögon nanting men timmarna tycks ha flugit förbi och snart kommer någon hem från jobbet och jag får kramas igen.  :)

Du och jag under täcket baby

Veckan gick till en början väldigt långsamt men nu är det helt plötsligt fredag och ikväll kommer många minnen skapas. Dock kommer säkert hälften av alla människor ha glömt sina minnen imorgon när de vaknar upp men då går man på systemet och sen skapar man nya...

Nä. Själv har jag världens lataste dag efter en arbetsintervju imorse. Jag är så lat att jag mår illa. Borde göra något. Men sängen är nybäddad, det räknas. Om jag rakar benen, lägger mig under täcket och tar mitt tomma fotoalbum och sedan fyller det med mina nyktra/onyktra men ej glömda minnen från 2011 så kan jag med gott samvete lata mig en timme innan det är dags för en fabulös fredagsmiddag i huset ett kvarter bort som jag längtat efter sen i tisdags!! Tjing

Onsdag

Idag är en bra dag. Idag jobbade jag gratis och älskade det. Idag städar jag huset och tjänar lite pengar. Idag lyssnar jag på min gamla Ronan Keating-skiva och myser. Idag sitter jag och inväntar postbilen. Idag hör jag konstiga ljud överallt i huset. Idag har jag en klumpighetsdag. Idag är det ett år sedan jag sov över hos Peter för första gången. Idag är en bra dag.

Vad sägs om ett bad?



Små lätta moln

Helgen va sköön, på fredagen drack vi oss glada och dansade på All Star, lördag släktkalas och söndag total sängdag. Och snart bor inga vänner kvar i vår lilla del av staden, alla flyr till Haga och Teg... undra vars jag kommer fly. Time will tell. Idag har jag städat lådor och skåp för lite cash @ home, det var hyffsat kul. Tränade jag kondition i 1h och 5 min, mkt starkt gjort för att vara mig och nu ska vi laga gomiddag. Adjö

"Enjoy yourself..

..that's what your twenties are for"
- Carrie Bradshaw

  

Och det började riktigt bra igår må jag säga. Dels fick jag arbeta gratis från 8-16 vilket var superkul, sen fick jag va ensam ett tag och få ett samtal om att Peters mamma gjort illa sig. Så vid 18.45 då det skulle nalkas släktkalas här så ville hon ha hämtning från sjukhuset och såklart är jag en snäll flickvän och följer med. Men så började Peter dryga om att köpa blommor åt henne vilket innebär parkeringshus, promenad och onödig tid så jag blev arg, sen försökte han helt random tvinga in mig på All Star och då blev jag ännu argare, vi hade ju brottom!!! Men se på fan att jag blev lurad då jag gav med mig och följde med in och hittade 2 bord fyllda med nästan alla mina favvopersoner. Och så uppfyllde min favvoPeter min högsta önskan detta år. Underbart! Och ikväll blir det middag, sällskapsspel och utgång med vårt favvopar Nanny och Oskar.

Ps. Om 2 timmar köper jag min första alkoholhaltiga dryck över 3,5% på systembolaget.

A teenage dream

Igår var jag med Johan hela kvällen och sov ensam för första gången på väldigt länge. Och "imorse", med ångest i kroppen låg jag ändå kvar i sängen till 12.30 som varje dag den här veckan, men grejen är ju att man inte har direkt roligare när man väl tagit sig upp. Men man hinner tänka minsann då det inte finns någon annan mänsklig varelse att vända sig till. Tankar som att jag blir gammal imorgon, att jag snart inte längre är tonåring, att jag får gå på systemet, att det blir dyrare att åka buss och att det börjar kosta att gå till tandläkaren. Att alla förväntar sig att man ska göra nåt av livet samtidigt som man ska flytta hemifrån, hålla rent och snyggt i lägenheten, jobba och tjäna pengar men man ska inte slösa bort allt utan spara mycket och man ska träna och hålla sig fit, man ska göra saker på helgerna, hinna träffa alla man känner samtidigt som man ska resa runt jorden och se allt som finns och se. Dock tycker jag allt detta låter sjukt kul bara jag lyckades tjäna pengar och hade lite mer driv i mig. Men jag känner 20+åringar som fortfarande lever livet, några som skaffat barn och hus, några som reser runt konstant, några som är väldigt lata och några som pluggar stenhårt och jag tänker inte bli nån av dom, så det så!

Men idag är min sista dag som tonåring och vad gör jag? Jag fryser och väntar på att få träna. Hoppas mitt liv som 20+ blir ett varmare liv, då skulle jag bli glad. Har iallafall bestämt mig för att jobba gratis imorgon så att jag inte ger mig själv en deppig ensam-i-huset-med-mina-tankar-födelsedag. Nä, på jobbet är bland de ställen där jag trivs bäst och där tänker jag vara. Märks det att jag har lite att göra eller? Men nu äre slut på text. Lovar.

Not just a piece of paper

Satt idag och gjorde meningslösa saker men sen kom jag på att jag kan rensa lådor för att få plats med julklapparna. Så jag gav mig på min såkallade brevlåda där jag sparat massor med brev från tiden på man skrev förhand och använde postlåda. Här nedanför ser ni några suddiga (min dåliga mobilkamera som vanligt) men väldigt fina exempel på vad jag hittade. Det fanns sååå mkt mer och såå många fina felstalvelser, klockrena frågor som "var har du ont?", vykort med endast innehållet "jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag saknar dig". Haha jag satt och skrattade länge och kan ju bara säga att mina kompisar var finast då och dom är finast nu.


Pysselfrida var på G.

Ett allahjärtansdagskort från Emy. Väldigt personliga tankar om mig.

Johannes tankar som 3åring. Är jag hos snögubben tro??

Återigen pysselfrida som älskar hundar.

Alma ordbajsar väldigt fint på baksidan av ett vackert brev.


hej där i snön

En arbetslös dag. Städade hela huset och tränade. Tråkigt. Jag föredrar att jobba. Helgen var lugn med mys och fina tjejer, restaurangmiddag och julgransplundring där jag och Peter kammade hem första platsen i Rita och Gissa. Bilden ovan är Peters fina ritning av Pettson och Findus xD. Nu ska jag längta till framtiden. hejdå

Are you an angel?

It's friday people och jag är i ett tillstånd mellan att ha lite roligt och lite tråkigt. Efter att ha sovit 12 sköna timmar så har jag ändå lyckats rätt bra med att göra något av denna dag. Har uppdaterat min enda arbetsansökan, hårdtränat, och diskat kullen av disk som var nära att bli ett berg, vilket jag hatar då vi ändå har berg här varannan vecka, men nu äre plattmark igen xP. Ikväll träffas nästan hela syjuntan för en helmysarkväll.

ni borde skaffa en bäddsoffa

Idag skulle egentligen vara min sista arbetsdag men som tur är så har jag en väldigt flexibel chef och arbetar därför veckan ut innan jag övergår till arbetslös. Hatar redan ordet. Vill tjäna pengar. Men idag under en timme hann jag iallafall planera mitt liv i ca 2 år framåt. Det inkluderar Umeå, Norge och Asien. Hur najs vore inte det!?!? Nu ska jag ge mig på min ensamma kväll, får se vad som händer.


I need a man thats extra ordinary

Veckans diss går till kärringen som sa att hon skulle skicka polisen efter oss då vi råkat stå på hennes parkeringsplats i 5min fast hon inte ens äger en bil. Veckans hiss går till en främling som snällt men random plockade upp mig och Peter och skjutsade oss till stan då vi väntade på bussen som tydligen inte gick pg.a halka. Vem gör sånt liksom?

Annars fick jag ledigt i veckan och det har minsann varit lata dagar som jag älskar. I onsdags pardejtade vi med Nanny och Oskar på Olles och igår kl. 02.00 kom grabbarna på besök och det var dags för Jvm-final och såå kul att Sverige vann!!!!! Isäng där vid 05.30 och idag vaknade jag för att träna och sedan träffa Alma och Frida för lite catching up.

Happy New Year

Hej 2012, nu kommer mitt första inlägg detta år. Jag ber om ursäkt för att det tagit 3 dagar men vi hade iallafall grymt roligt från det att bilen rullade från parkeringen i fredags till att den anlände igen igår. Vi har haft 4 dagar av skratt, mys, Star Wars-maraton, snöstorm, massa alkohol, bastu, god mat, finkläder, myskäder, wii, singstar, raketer, champagne, hockey kl. 04.00, läksiga katter, musik, sång och åter mys. Här kommer bilder från ett riktigt bra slut på 2011 och en riktigt bra början på 2012.



Vi gav oss ut i snöstormen och blåste nästan iväg.


Såhär såg det ut hela dagarna.


Så skrek hemavanligan in 2012


RSS 2.0