Små cupcakes har inga större livsproblem


Vi cyklar oss igenom snöslask

Hallå där i frånvaron! Vart har jag hållt hus mån tro? Jo det ska jag tala om för er att jag har varit i kris och befinner mig fortfarande där! Hatar stället, vill härifrån men det går inte så bra. Förra veckan var den värsta men snabbaste någonsin i mitt liv, tankarna snurrade kring en sak och sen rullade tydligen livet på utan att jag visste det. Farligt! Kris är farligt. Kris är nödvändigt. Kris suger så in i... Kris är kris. Det enda jag skulle vilja göra är att se Sex and The city maraton, lyssna på Melissa Horn och äta choklad... Och jobba såklart! Älskar min arbetsplats med allt vad det innebär. Från toalettstäd till djupa konversationer och underbar mat!

Igår föll fin snö, idag smälte den och blev till slask. Men det tänkte inte jag på imorse utan tog cykeln till jobbet ändå... Inte den bästa cykelturen i mitt liv kan jag lova! Men verkligen inte den sämsta heller. Annars taggas Bodbysund och halloweenfest i helgen, adios amigos :)


Mitt i naturen Uganda

Assååå så bra program!! Eller egentligen äre väl Afrikas enastående natur som jag är helt såld på!! Såååååå coooooolt!! Måste dit och se ALLT!! Har legat en timme i soffan och utropat varje gång dom filmade ett djur.. Typ.. Inte lågt ifrån iallafall :P.

Annars så fortsätter veckorna att rusa fram samtidigt som dagarna går rätt sakta! Vädret är väldigt höst och julen har letat sig in i min hjärna och jag försöker föra över dom till alla kollegor men då t.om lilla julälskaren Johannes säger "Anna, det är faktiskt lite förtidigt" så har jag försökt lägga saken på hyllan för iaf 2 veckor framöver.

Imorgon är det fredag Igen, känns som det alltid är det.. Hur som helst så väntar en fullspäckad "att göra-dag" och sedan en efterlängtad firmafest :). Härrrå


Världens lugnaste helg

I fredags tjänade vi vuxenpoäng då vi bjöd hem Nanny och Oskar på 2 rättersmiddag, spelade spel och såg lite X-factor. Dom kom 18.30 och åkte 21.00 då alla va aströtta. Haha det är dock snudd på gamlingpoäng!

Igår, lördag, Hela förmiddagen spenderades i soffan och sen var tanken att svänga förbi Megha och vidare till gymmet. Den planen gick dock inte så bra utan jag blev kvar hos Megha till 00.00 och då hade vi letat grenar, kladdat med silverfärg, köpt hem från Max och glott 2 filmer.. så himla skööönt!

Idag, soffa, gymmet, soffa, affären, soffa, middag, soffa, sova!


Vi är mitt ute i den platsen

Chäna mors. Torsdag idag, det är heeeeeelt sjuukt vad veckorna springer fram nu för tiden. Alltså riktigt sjukt! Tänk att det är våra liv som svichar förbi bara sådär. Snart är vi döda. Jag har iallafall kommit igång med träningen igen och det är ju så fantastiskt skönt, älskar att jag har kvar min mp3 från högstadiet med alla fina och dåliga låtar att träna till.
 
Idag förhörde jag Johannes på Geografi... det är ju pinsamt att man knappt har koll på sitt eget land. Nanny förhörde även mig och Frida på Europas huvudstäder och ah... lite sitter faktiskt kvar från sexan! Lite. 
 
Idag lämnade jag tillbaka ett linne och då jag undertecknat på kvittot läser jag igen och ser till min förvånng att jag skrivit Anna Stenad, haha Wtf!? Utbrister "OJDÅ", skriver om och lämnar snabbt affären för att skratta åt mig själv på crosstrainern. Ibland skriver pennan utan hjärnan. 
 
Nu ska jag fortsätta se 'Mitt i Naturen Uganda', ta hand om tvätten och sen sova sött.

Drunkespotten

Goood morgon! Eller ah, god och god.. Morgon är det iallafall och inte regnar det heller som jag hade hoppats på. Ligger i sängen och huvudet känns inte riktigt som det ska men vems fel är det!? Men helt klart värt det, hade en världsbra kväll igår som startade med en förfest på 4pers som hade askalas och sedan ut på All Star där det var ännu mer partey. Jag fick dansa på riktiigt, känns som det var en evighet sen! Roligt folk överallt och en tredjedel av företaget visade sig vara på plats. Dansade till stängning och somnade där vid 4. Jag är så glad idag att det var så kul, haha.. Känns att det var ett bra tag sen en utekväll var grym rakt igenom!

Men asså jag blir typ less på mig själv när jag ligger här och enbart tänker på mat av alla de slag! Geeee miiiig! Vill haa! Måste ha! Nuuu! Ajja, får väl fixa nåt själv innan jag förflyttar mig till soffan för att glo "en plats på landet". Haha Åhh så perfekt dygn. Le alla människor Le! :D


RSS 2.0