BEYONCÈ I MAJ BABY


If I can see it, then I can do it, If I just believe it, there's nothing to it

 
I BELIEVE I CAN FLY! 

Lite throwbackmonday

Ibland lyckas man. Starkt hår hade jag iallafall. Necessären var full.
Logiskt markarbete på Ersboda á la Nanny och Anna 2009
Vi kallade oss Supergänget. Vi gick i sexan. Vi var heta.
Det var intensivt. Tjejer som grät och skrek. Frida var en av dom. 2008
Tråkiga kvällar. Smile like you mean it.

På rosa moln svävar jag omkring

Har haft världens mysigaste och lugnaste helg. Blev hämtad i fredags och har sen dess sett några filmer, skrattat, pratat, nattåkt skrana, druckit varm choklad, åkt bil mot oändligheten och vidare, bubbelbadat på iksu, somnat i en varm famn och drömt mystiska drömmar. Imorse var det jobb 7-12 på Hemtjänsten som gällde men jag klagade inte en minut då vädret var en dröm och tanterna snälla. Åkte och väckte Megha och efter mycket kaos och skrattanfall så lyckades jag överlista bilens kluriga flyttaframstolen-knapp och vi kunde ta oss till Strömpilen för shopping av mat och kläder. Vi avslutade sedan kvällen i hennes soffa med middag, kladdkaka och oc. Åhh så bra helg. Rosa moln är bättre än vita!

You are the only exception

Gick igenom min hårddisk och JA det kommer bli endel throwbackdagar i denna blogg framöver!! Här gick jag i sjuan och stekte i coola glajjer och truckerkeps..
 
 

Jaså en helg

Maskeradfest hos Frida på fredagen. Var en missbildad ängel som fötts svartvit. Kreativt tyckte jag 20min innan jag skulle dit. På lördagen bar det av för att hälsa på min sjuka mormor men 45min innan vi var där ringde dom och sa att hon hade dött..Stört. Fattar inget än tror jag. Det blev en annorlunda eftermiddag i Lövånger och sen roadtrippade jag och Emy tillbaka till stan och kvällen spenderades med väldigt behövt soffmys, 2 dagar försenade alla hjärtans dag-rosor, massa onyttigt och pussar.

Alla Hjärtans Dag i all ära

 Idag är en fin dag, den känns väldigt hjärtig och röd. Le. Krama. Älska. Jag har spenderat detta års kärleksdag på mitt älsklingsjobb och hos min älsklingsMegha. Jag har fått några fina sms och skickat iväg lite telepatiska pussar. Jag är nöjd :)

Tänk gult

Idag spelade jag badminton, det var kuuul. Jag har också legat i soffan med Megha, vi är bra på det. Har inte ätit någon semla alls men imorgon får jag jobba :).

Today was a fairytale, you were the prince

Helgen: Hemtjänstenjobb, Syjuntekväll med gitarr och kakor och en väldigt mysig söndagkväll som inkluderade bowling, tacos och film. Ledig måndag och tisdag. Tråkigt. Taggar jobb. Måste fetstäda lägenheten men har för mycket grejer överallt som faktiskt inte är mina! Måste söka jobb... har ingen bortförklaring till det. Sprang 5 tråkiga km men kände mig duktig. Nu är jag trött så nu ska jag sova. Godnatt

SyjuntanSverige

 
Åhhhh, sitter här och väntar världens bästa Jennelie och världens bästa Frida som snart kommer med världens bästa Thaimat till miiiig. Vi ska snacka skit, fixa min stickning (ja syjuntan lever för första gången upp till sitt namn), ÄTA och se fotboll. What a perfect evening! Men vi saknar er vår Australienska Alma och Thailändska Amanda.. syjuntan är inte densamma utan er <3333! Och sen längtar jag till på söndag också, hihi.... bara jag inte blir sjuk innan. Puss folket 

"Men jag kan följa dig hem"

Men hallå där folket, wazzup? Själv sitter jag i min kära soffa som jag inte kan bestämma om den är skön eller inte efter att ha delat upp lägenheten i vad som är mitt och vad som är Peters.. tråkigt men things you gotta do in times of break up. Helgen har varit kanoners och jag känner att livet börjar få lite liv i sig igen och med det menas att jag gör saker på dagarna, har inkomst, tar hand om min lägenhet, umgås med vänner, är tacksam över en ensam natt i min egen säng, har mat i mitt kylskåp, går på oväntade fester, tränar, ser fram emot Thailand och hänger med familjen. 
 
I lördags var jag påväg på barnkalas men på något sätt hamnade jag på Kalle och Josefins maskeradfest med temat "ursäkta jag har kommit fel" (he-he), kände knappt en kotte och yngst där var vi också, men det va kul. Jag och Nanny drog dock vidare till CoverClub och mötte upp grabbgänget för att slå klackarna i takeeet och söndagen spenderade jag med Megha i hennes soffa i 8h med masssa mat och OCmataton! Precis som förr i tiden. Perfekta dagar! 
 
Jag har en bra mobilkamera!

RSS 2.0