Släppa ratten.. och ta risker

Mitt fokus på läxa ligger lite under noll och min randomness ligger en aning för högt. Det var längesen jag duschade. Nu får ni min helg på mitt vis istället: 

Behöver jag säga att jag har haft en kanonmysig helg?
Tyvärr inkluderade den ingen älg.
Men jag kan tala om att vi gick på bio,
och bara så ni vet så började den efter klockan nio.
Vi har fortfarande popcorn kvar,
för det är ju så att den som spar han har!
På lördagen planerades det lite fjällen,
bara en vecka kvar sen äre fest hela kvällen.
Vi drack en öl, sen blev det två
men inga fler för då blir det svårt att gå.
Annars ska i mitt hus bytas golv
det lär ju inte vara klart innan klockan slår tolv.
Jag har ont i ryggen och käken knäcker,
nu ger jag upp, jag tror att det räcker.

Sådär ja, nu kan jag gå och lägga mig i gott samvete om att ni har fått ett helt awesome inlägg av mig... Imorgon är det måndag igen. YEHAAAA


Airplanes in the nightsky




Idag är det ett år sedan vi bokade vår resa till Alanya. Tyckte det var lite fint så jag ville hedra detta vackra minne i min oerhört vackra blogg. Och jämför man dessa bilder med dagens snöoväder som jag cyklade hem i så blir man ju inte taggad direkt. Men om man jämför mig just nu mot mig ikväll så lär jag vara gladare, för då får jag finbesök!


Carpe Diem

Idag har jag genomlidit endast en lektion, sedan hem för att skriva analyser på både svenska och engelska. Sen blev det till att laga lunch och städa huset och nu sitter jag här igen för att försöka få ännu lite fler vettiga saker gjorda, får se om jag lyckas. Däckade i sängen 21.30 igår, det har typ inte hänt på vääldigt länge, kanske håller jag på att bli förkyld.. kanske inte. Det återstår att se. Pussbajs


Nothing but a headache

Nu är jag här igen med sprängande huvudvärk, hårbottenvärk och svidande ögon. Behöver jag säga att det var ännu en lång, dryg och tråkig dag i skolan? Den här veckan går sjukligt sakta och jag längtar bara till sportlovet heeela tiden! Vill till fjällen, vill åka snowboard och trängas med hela ekipaget på 13 pers i 2 små stugor... 2 veckor kvar, sen smäller det! Idag känner jag mig kortare än vanligt, tänk om jag har blivit det, vore ändå sjukt sorligt. Men nu ska jag skriva reklamanalys nr2. hejdå.


Någon att somna bredvid



Hej. Idag får ni ett tidsinställt inlägg av mig eftersom jag inte befinner mig på hemmaplan. Denna måndag var seeeg och tycktes aldrig ta slut. Men tillslut gjorde den det och jag är nu på mitt favvoställe där jag ska vara tills skolan tvingar mig tillbaka för att leva en tisdag. Det finns inget att skriva, jag har "bloggtorka" som bloggproffsen säger, det står still i huvudet. Finns inte så mkt att dela med sig av annat än att jag är väldigt lycklig just nu och det enda som saknas är typ sommar, jeansshorts, ett badkar, ett städat rum, snygga kläder och såklart... Fred på jorden! Amen

"Rätt in i duschen"

Har haft en gó helg som vanligt med lite festligheter och mys. Här kommer bilder från fredagskvällen som slutade med fyllekäk på Max och en promenad hem i -26 grader:


Lägenhetsfest hos Nanny

leker nordman...

födelsedagsbarnet

schkål Peter!


Waiting for the world to change



Idag kanske Jennie förändrade Umeås framtid genom att sätta in en flygplats på en grön plätt, vi åt även popcorn ur muggar, löste korsord i 45min, snyltade godisar, röstade och fick en dumleklubba, kollade in Blondinbella och ja.. inte så mkt mer. Väldigt värdelös dag. Nu ska jag plugga, ha möte med NO-lärarn igen och sedan åka min favoritresa till andra sidan stan och ha myskväll!!

Skön...T

Det var inte skönt att ställa klockan på 5.45 för andra dagen i rad. Det var inte skönt med -25 iskalla grader utomhus. Det var inte skönt att se att mina fingrar ser ut som korvar :(.

Idag höll jag och Amanda i en sexualkunskapslektion för åk 9 och vi ägde! Bra respons fick vi och småbarnen lärde sig något, så det så! 

Jag har tråkigt, känns som jag typ sitter i rymden. nä det gör det inte, nu ljög jag. Idag bakade vi chokladbollar. hejdå.


Jag kärlekar alla

Glad alla hjärtans dag
på er söta människor!!! Efter en dryg dag på skolan, några ärenden på stan och ett möte med vår gamla NO-lärare så sticker jag nu till andra sidan stan för att få pussas och kramas!

Får jag chans på dig?

Jag har en liten bloggsvacka men tror ingen direkt tar skada av det mer än min statistik, men vem bryr sig om den!? Veckorna börjas iallafall att fyllas utav endast glädje, läxorna är väldigt betydelselösa och helgerna är dom bästa som finns! Fredagens utgång blev väldigt.... konstig och bilderna som togs ska nog inte visas offentligt, men kul hade vi! På lördagen dejtade jag Peter på Kinarestaurang och söndagen... ja, söndag är söndag och imorgon har jag körlektion kl. 07.00. Pussbajs alla

 


booombox

Hej bröder och systrar. Idag är det kallt, det var modevisning på skolan och jag har lite tid men mycket att göra.

* Städa
* Dusha
* Plugga massa
* Packa

Låter visserligen som väldigt lite, men det är det inte. Nu vet ni! Vet inte om jag ahr tid att uppdatera i helgen då jag antingen kommer befinna mig på krogen eller på andra sidan stan med gissa vem. Vi hörs då vi hörs :)

[email protected]



Cool kille va? Ah... han ligger och steker med sin iphone nu medan jag sitter och plågas med läxor :(. Snart ska jag övningsköra med denna pojke och pappa, har en känsla av att jag kommer göra bort mig. Ikväll ska vi se skräckfilm... undra hur han kommer reagera då jag helt plötsligt sliter honom i armen och skriker som en galning. Kan meddela då jag tagit reda på det. Pussbajs alla


Hejjjj

hejj bloggen!!!!! idag har varit världens bästa dag! fick träffa erland igen!! wiee! han var på bra humör som vanligt och hälsar så mkt!/ Peter

Det var en hälsning från Peter. Nu ska vi mysa med dinosaurier, det ska inte ni! :D

Lördagskvällen i bilder






Ännu en helg

Fredag: En mysig 2 veckor sen födelsedagsmiddag med syjuntan på All Star och sedan en tidigt utång till Corona. Gav upp kl.23.30 och for till Peter & co och tittade på ett gäng singstar-fantaster :).

Lördag: Landade på Haga med sköna människor, öl, pizza och musik (bilder kommer). Då de andra drog ut for jag och Peter hem och tvättade. Vi råkade även göra en fet felplanering och åkte bussen åt helt motsatt håll, blev avslängda på hållplatsen längst bort och fick ringa skjuts från andra sidan stan.

Söndag:
Hälsade på en väldigt gullig morfar på sjukhuset, hängde på Peters jobb i 3h och fascinerades av rymden. Och nu, efter att ha gått i samma kläder nästan hela helgen så ser jag fram emot en dusch, läxa och en natt i min egen säng. Mina naglar bara går av :(, borde börja dricka mjölk igen. bye people

Ligg inte och dra dig

Sista dagen på fältstudierna idag, hade jättetråkigt, satt och skrev dikter:

Jag har tråkigt och vill inte vara kvar
Vill hem till Peter som är så rar
Nu ritar dom perspektiv, tänk om jag bara fick ta ett kliv
ut genom dörren och bort härifrån
då slipper jag sitta här och se ut som ett fån.
Skulle gå över stock och sten
pulsa i snön och hälsa på en ren
Jag skulle t.om betala en peng
för att få krypa ner hos Peter i min säng!

It's so fluffy

Hej och välkommen till min vita blogg. Syrran gjorde allt och jag försöker nu fundera ut om jag gillar det eller inte. Vad tycker ni? Annars myser mitt liv på mkt mer än vanligt och jag älskar läget! Umgås med åk 6 hela veckan och tackar än en gång Gud för att jag fick gå igenom min barndom i fula kläder och utan kunskap om hur man ens använde en mobil! Nu ska jag käka middag innan bilvägarna återigen kallar på mig. Gókväll


RSS 2.0