THAILAND BABY

Imorgon 13.40 beger jag och Julia oss mot varmare breddgrader för att möta upp Amanda och Sebastian och inom några dagar även Alma. Aweeesomeee. Jag har både resfeber och lite vanlig feber men förhoppningsvis ska det gå galant och om 3 veckor befinner jag mig på svensk mark igen. Hejdå Umeå, ska sola åt er!

Livet livet livet livet

Jag är så avundsjuk på mitt eget liv just nu! Blir nästan rädd av hur bra jag mår och att så mycket är positivt. Åker till Thailand om 6 dagar och det ser ut att bli en perfekt resa blandat med en tjejvecka, en romantisk vecka och en partyvecka! Ultimat helt enkelt. Går upp på heltid på firman efter hemkomsten och i Maj väntar en Stockholmstrip och Beyoncékoncert. Sen taggar jag sommaren som aldrig förr och varje vardagsplanering är superrolig. Jag är ovan detta men älskar det och vill inte att det ska sluta. Mer mer mer!! Nu ska jag gå och kramas!


For The love of god, it burnes

Tjäna. En helg har passerat och den stack ut lite jämfört med mina senaste helger. I fredags var det begravning för mormor i Burträsk kyrka. Det blev en fin dag med släkten och massa tanter och gubbar. På lördagen jobbade jag 7-12 på Hemtjänsten och efter lite shopping med Marcus åkte i vidare mot skogen för att spendera ett dygn hos hans familj. Ett dygn fullt av hundar, valpar och barn! Ett lyckligt kaos. Vi somnade som stenar igårkvälls.


Hemskt mycket hej

Inatt sov jag 2 timmar. Var en zombie hela dagen med humörsväningar som en Pms-gud. Men jag har inte pms, jag var bara trött. Sen tog jag ut min trötthet på löpbandet och spräckte min allra första mil någonsin på 56.53min! Wehooo. Nu ska jag sova ensam för första gången på länge, 180cm för mig själv here I comeee! Godnatt

Klimpfjäll 2013

Hon gör 30 änglahopp, vad annars liksom!?
"Kan du tugga dig själv på tån?"
Ni kan aldrig fatta hur högt upp vi var. Världens fränaste snowbaordåk ner!
 Tre fantstiska dagar med pangväder, snowboard, skoter, solgrop, snowboard ner från värsta fjälltoppen, dundersnabb skranåkning, sällskapsspel, bastu, öl, shotkalas, plump, kurragömma, grillad korv, bäbisMateuzs Kapten Bärs och världens bästa människor samlade i världens bästa stugor i världens bästa Klimpfjäll.

We say let's go

Det känns som att tiden rusar fram samtidigt som den går väldigt sakta. Förvirrande. Det har varit dagar med sol, slask, snöstorm, Meghas soffa, min soffa, saknad och glädje. Idag var dock en väldigt mystisk dag på jobbet.. hat-sms, efterlängtade besök och en thailandskompis till får jag tydligen. Låter inte så händelserikt kanske men om man lever våra liv så äre det. Men imorgon blir en bra dag för imorgon lämnar vi vår asfalt-slask-snö-stad för några dagar i fjällen!! Det blir feeeettttt!!! 

RSS 2.0