Tur att det var fint iallafall

Tjabba här är jag, back igen från helgen jao. Dessa tre dagar har varit ytterst lugna efter att vi i fredags såg ett liv slockna i sängen på ett ålderdomshem. Det var så jättehemskt men samtidigt så jättefint när hela Peters släkt var där då det hände och alla grät i varandras famnar. Så ja, tur att det var fint iallafall!! Annars har vi kört bil, tjockat, glott film, ätit och allmänt chillat och imorgon kallar måndagen inför en ny vecka.

En pallpump från Italien

Tjena tjena, ba en snabbis uppdatering till mig själv i framtiden.

* Hade en väldigt mysig morgon med fina människor i huset!
* Fick sluta tidigt
* Åkte på en liten roadtrip med Mr.Eik.
* Fick ett larm att gå på Maxi då jag tänkte smita ut genom grindarna från fel håll.
* Fick värsta dominoeffekten på massa barnoljeflaskor av misstag.
* Mötte upp familjen för att se "En dag" på bio och jag fick hålla handen med Peter.
* Kan sitta vid datorn utan att ha teorifliken uppe!!
* Nu ska vi se How I met yoouuur mother!!!


Sanning eller konka?

Lekte denna lek med två 9åriga killar idag. Det lät ungefär så här: "Vem är du kär i?" och "Pussa johannes på munnen!" osv.  Men pussa varandra vägrade dom, det vore ju konstigt. Nog minns vi alla då både tjej- och killbaciller var farligt, det var tider det.


Denna flaska den ska vandra

Hellå people, nu är jag tillbaka efter en ytterst trevlig helg med ytterst awesome personer, man kan sammanfatta det hela med fest och släktkalas, men varför sammanfatta?

I fredags efter en mysig dag med min käresta cyklade jag mot Emma för inget mindre än en Grekisk afton med mina klasstjejer. Lite kaos i affärn, lite kaos i köket, lite ouzo och massa vitlök - perfa. Glömde dock kameran hemma hela helgen så  det enda som bjuds på är mina kassa mobbebilder. Tjejerna drog ut och jag drog till Peter och crashade grabbkvällen:

 

I lördags väckte väckarklockan oss och en timme senare var vi på ett ålderdomshem med Peters släkt för att fira hans morfar. Sen mellanlandade vi 2h i lägenheten, pluggade teori och sånt tjafs innan det bar av till Matte för parteey. Det var längesen jag var på en hemmafest, men denna fest var helt klart värd väntan. Vi hade grym kul i 6h fram till 00.00 då vi drog på Olles, var där i 30 min, drog till max och sen va den awesome kvällen slut. Men den är fortfarande awesome.... 

  

Söndag, Vaknade bakis, for på barnkalas med Peters släkt, dödsplugga teori, sova.

Idag, vakna, jobba, vara nervis, göra ett visst prov, klara ett visst prov!, stan, lata sig. Vi köpte även de äckligaste riskakorna jag någonsin luktat och smakat på, sen visade det sig att de gick ut i april.... fy affären! Fick även tabasco i ögat, skönnnnt.

Som sagt, varför sammanfatta?

Glasögonorm



Från och med idag är det offeciellt att jag har fel på mina syn och måste införskaffa glajjer. Ska dock träna mina ögon genom att kolla i kors ca 30 ggr per dag, men det är mest bara stört. Vad jag tycker om denna situation uttrycks på bilden och jag ber även om ursökt för min vilda frisyr, men det är så jag firar in helgen! Hare


Alla vill veta vart jag köpt min tröja



Underhåller mig själv. Det är väldigt höstrusk ute, men väldigtmysigt att sitta inne.


Är jag en apa?

Hatar att kliva ur sängen på måndagar, finns inte mycket som suger ikapp med det, he he. Men dagen artade sig helt okej nu på kvällen har vi varit suuuuperduttiga och pluggat i ungefär 4 timmar och nyss cyklade Peter till Statoil för att kolla om dom hade en tesil... det hade dom inte. Godnatt.


Anna säger

Hemma på vår gata i stan har man redan börjat prata advent, jul, julklappar,julmat, Nyårsplaner, sovplatser i fjällen v.10, skoter, snowboard, sommarplaner och ja, you name it! JAG TAGGAR.

Igår blev en trevlig kväll med mysmiddag med 12 pers och sedan vidare till 4 fulla flickor som slutade kvällen på dansgolvet med onda fötter. Ikväll är jag däremot ensam men som tur är bjuder tvn på några helt okej filmer som tajmar varandra fram till midnatt, så det är vad jag lär syssla med :). adjö

hej alla pytonormar

Det är fredag vilket som vanligt innebär att helgen har börjat för mig. Sitter i Peters rum och väntar på att han ska komma hem från sina pluggerier innan vi ska iväg och utföra vår hobby, nämligen ett dagsbesök till Maxi. Wehooo. Ikväll väntar Fredagsmiddag med massa folk i huset ett kvarter bort och sedan utgång med tjejerna. För ett år sedan kom första snön idag..... Pussbajs

Bling


Detta är en mycket finare hund, sådetså! Har blitt förkyld igen, ska jobba kväll, byeee.


Är du en golvmopp?

Jobbade, besökte tandis, städade och har nu pluggat i tre timmar. Helt okej duktig tycker jag, så kvällen spenderas på Umevatoriet. Stötte på en sånhär imorse, kanske det fulaste jag sett! Nu på ska jag köra bil och titta himlen. Godnat
 


Jag kan inte säga nåt ba sådär

Hejhejhallå här är jag, nyduschad efter en timme på gymmet sitter jag och väntar på gómiddag som mina käre pojkvän står och lagar. ikväll är jag bortskämd :). Så vad har hänt under mina frånvarande dagar? inte så mycket alls faktiskt. Helgen som var planerad att bli ganska party blev istället chillidill med film och myskvällar tillsammans med Peter och hans boyfriends. Vi har även börjat med How I met your mother-maraton och ibland kommer jag på migsjälv med att längta till tvn...Inte OK! Igår fick jag Peters kind att fladdra, sjuukt roligt, dog typ i några minuter, nu vet ni. Hejdå :)

I'm a free bitch baby

 
Idag skriker jag FUCK YOU VÄRLDEN och slänger städhinken i golvet! ..... Nästan. Nä men det har faktiskt varit en allmänt dålig dag och bl.a min kropp har fått lida då jag slagit in olika kroppsdelar i olika möbler ett antal gånger, blivit lika arg varje gång. Och grejen med hinken berodde på att handtaget lossnade och BAM en fet vattenpöl på golvet. Nanny och jag skrubbade ett bra tag! Nu blir det fika och tjejer, godkväll!


Hejhejhejhej

Dålig morgon. Jag är trött. Nu har jag lunch. Det är en väldigt fin höstdag idag, synd att det inte är sommar. Börjar bli torr om händerna eftersom jag stoppar dom i diskmedelstvatten typ 50ggr varje dag, överväger att skaffa en handkräm. Arbetar i mina nya träningsbyxor idag.. hittade inget vettigare att ta på mig. Ikväll blire fika hos Juliaaa! Det var typ allt från mig för just nu... back to work.

ps. Mariekex kanske är det värdaste någonsin, 7kr och dom tar typ aldrig slut. Gödans :)


dow

* Har hittat en ny underhållning = Harry potter-quiz! (96/100rätt...hehe nörd!)

* Såhär säger youtube
då man ska registrera sig:
Tips för att skydda ditt lösenord: Avslöja aldrig ditt lösenord för någon (detta gäller även din partner, rumskompis, papegoja(??) osv.).

* Maxi är min och Peters nya hobby, då vi har tråkigt hemma åker vi dit och strosar runt
-
* Råkade ta med soppåsen halvvägs till skolan då jag skulle hämta Johannes. Retard!

Tequila race in your face



Det är ett år sedan vår spårade kväll på 5ive som nu är ett fint och ganska oförglömligt minne. Såhär prick ett år senare styrde vi klassbrudar igen. Dock byttes tequilan ut om cola och alla blev insläppta hos Amanda utan problem och ingen blev utkörd. Har även just haft nattligt umgänge med min ovän teoriboken och nu ska jag sova  i väntan på att klockan ska bli 5.00 då mitt andra nattliga umgänge kommer och kryper ner brevid mig. Gonatt


Wake me up when september ends


Är 37 minuter sen men tänker inte skriva något mer än att det var 6 år sen.


RSS 2.0