Projekt städa

Vid 17.00-tiden tog jag äntligen tag i mitt oerhört stökiga och äckliga rum, men eftersom jag utan mening började rensa istället för att städa så håller jag nu, fem timmar senare fortfarande på och är inte så nära klar. Jag måste verkligen sluta spara massa skitsaker!!! Men de är kul, utan läxor att tänka på leker ju livet. Har hittils hittat en bortglömd biocheck som jag hoppas fungerar och fann även en trisslott som jag skrapade och VANN på, 75 spänn rikare yesssss!

Hittade också boken "Tjejsnack" som vi fick av sjuksystern i 5an med rubriker som: "Puberteten. Saker som händer. Varför blir jag så lätt arg och ledsen ibland? Mens, vad är det? Bindor och sånt..., Om killar..." Den låg gömd långt in i en låda under massa böcker, det var pinsamma saker att ha framme ju :O Haha, de va tider det... Men nu ska jag återgå till min röra på golvet, see yaaa

Hoppla Hoppla

Helgerna bara försvinner som vanligt. Gårdagen spenderades med Nanny på stan och kvällen i en säng tsm med Amanda och Frida. Vi körde på en filmkväll (The Reader, spec. film), smoothie och massa snack vilket bara var jättemysigt och toppenskönt! Idag förfrös min näsa då jag sprang till bussen!! Tror jag... kanske inte riktigt... men ni ska veta hur kall den var! INTE KUL.

Party i en papperskorg




Här får ni den trevliga fredagskvällens bilder så ni har ngt fint att titta på under morgontimmarna då jag inte kan underhålla, för imorgon ska jag sova läänge!


Nattens slut


Snart tar gryningen sin början. Jag tappade alla mina makaroner på golvet, så jag gav upp och for hem och snart ska jag däcka i sängen och sova tills morgon blir dag.


Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag

Det är inte lika roligt att sitta vid datorn när man får göra det som att göra det när man inte får. Samhällsprovet är över och nu finns det typ ingenting att göra och klockan är ändå bara 18.00. Kanske så bombarderar jag er med blogginlägg, kanske så ringer jag Nanny, kanske så städar jag mitt rum, kanske så ser jag o.c, kanske så stirrar jag på min vägg, kanske så drömmer jag fina dagdrömmar, kanske så önskar jag mig bort, kanske så stirrar jag i taket, kanske så hoppar jag i sängen.....OSV. Vad ödet har planerat för mig återstår helt enkelt att se, men uggla framför datorn i 4h timmar till är iaf inget alternativ! så, över och ut.

Don't blow away

Vi började vår dag på skridskobanans hala is, körde hårt i en timme och det var varmt även utan flis. Efter en stormig cykeltur till skolan, en krash i en snöhög och skratt med polarn, mina ben mig ej längre bar och tror inte att någon av min kraft fanns kvar. Dagen gick neråt och jag gnällde allt mer tills jag i Jonas stabila knä en timme fick slå mig ner. Vi tog reda på fakta om länder och tomater, lyssnade på redovisningar och planerade charter. Ett påtvingat gympass efter skolans slut , gick ner till dörren men kom inte ut, Snön den ba yrde och vinden den ven, vägrade cykla och tyckte synd om mina ben. Så nu får vi hoppas att snöovädret blir kort och håll i hatten så att du inte blåser bort!

Tack för mig. Nu ska jag gå och plugga samhälls tills jag svimmar *HOST*.
Jag längtar till sängen!


Hör du sången dom spelar på radion?

Eller spelar dom för döva öron? Det är frågan.



Ännu en seg måndag, jag hade mer än gärna velat ligga kvar under mitt varma täcke hela långa dagen. Men som vanligt så kallade skolan som segade sig fram med anala/orala faser, konjugatregler, Big Bang och tillslut en trafikant-letion som ställdes in men Angelica och jag satt kvar ändå och busade lite för oss själva. 3,5 timmar senare så sitter jag här och är less på dagen, jag vill sooova men måste hålla mig vaken till 23.00, man kan ju inte missa paradise hotel heller :]  


Vart tog vägen vägen?

Det är söndag, tankarnas dag. Har inget till mitt försvar, jag hade tråkigt!

Det var inte något pladask eller något som drog andan ut mig, men det var nytt och spännande, klart man måste testa. Så jag tog chansen och tsm med min röda racercykel så svängde jag av min raka, vanliga och så oerhört välkända väg, höger eller vänster vettefan men det var en sväng iaf, det är allt som räknas. Jag gillade att gå den där nya vägen några ggr i veckan, strosade på trottoaren, aktade mig för diken och hoppade över A-brunnar, tittade inte över axeln utan fortsatte bara vandra. Destinationen förblev densamma men det var det som var grejen och man kan säga att den nya vägen fått ett riktigt fan. Dock fanns det en känsla av att ngt inte riktigt stämde som växte sig sakta och säkert men den försökte att ignorera det och fortsatte istället under tystnad. Idag ångrar jag tystnaden, den förstörde allt. Hur långt kommer man på att vara tyst liksom?

Fel blev det och fel är det! Jag puttades ner i ett dike och tvingades tillslut att motvilligt svänga tillbaka till min raka, vanliga och så oerhört välkända väg. Men nu har jag den tysta svängen med mig vart jag än tar vägen, den följer med tätt där bakom och jävlas med mig stup i ett. Att svänga tillbaka är inget alternativ, det finns nämligen en bom som för min del är omöjlig att få upp och komma igenom eftersom den är skapad endast för mig. Den där stängda bommen förstör den också, om den varit öppen hade jag inte behövt ödsla tankar på att få upp den, visst hade jag gått förbi väldigt ofta, säkert flera ggr per dag, men jag hade endast sneglat lite, sett den som tillgänglig men inte varit så intresserad av att ta mig genom den och in på samma sväng igen. Det är tråkigt och  drygt men det är inte mitt fel. Jag önskar mig en ny sväng! En sväng fylld av kommunikation, cyklister, vägkantsblommor, gröna träd, picknick i parken, soluppgångar och sjungande fåglar. Men än så länge  får jag nöja mig med min raka, vanliga och så oerhört välkända väg..

På sne

 
Puss på goaste brudarna i stan!

Sne dag!
Vaknade av ett sms från mamma "Vi firar dig klockan 14.00" och PANG, dagens planer var förstörda. Och eftersom jag vaknat på helt fel sida så kan jag lova att jag visade mina känslor starkt genom vara töntig och smälla i dörrar osv. Fick hetsa ner till stan, köpa, byta, fixa, prova men slutade ändå med att jag kom hem med en tom kasse till ett hus som var fyllt av släkt, kakor, presenter och vuxnas tjafs:

- NEJ, DU FÅR INTE DISKA, DU SKA MANGLA!
- Men jag vill diska, du skulle ju mangla!?
- NEJ, MANGLA DU SÅ DISKAR JAG!
- Nej.. nu diskar jag! ....

Att man orkar lägga sin energi på att tjafsa om ngt så ovärt? Nä, nu ska jag plugga repliker och sen hoppas jag att min dag blir lite rakare då det bär av till huset ett kvarter bort som bjuder mig på födelsedagsmiddag :).

T.Ö.N.T

Jag har just gjort en såndär lite övertöntig grej, vilket råkar vara att gå med i gruppen "alla vi som älskar Pontus i Paradise Hotel" på facebook. Såna grupper är så töntiga tkr jag, men nu kunde jag liksom inte hjälpa mig själv. Pontus är fan värd min töntighet och jag vill att världen ska veta vad jag känner för honom. För finns det någon klockrenare människa? ...så borta, så udda, så Underbar!!! Han är typ som en av Torstens "roliga" historier, så fruktansvärt dåliga att man skrattar! Gó Pontus.. Dock är Seth Cohen fortfarande min Idol no.1. Men................ nu vet ni, haha. NU SKA JAG FIRAS 18 ÅR med party och brudar!

Hela havet stormar

Den här dagen var typ ett stort skämt. Är helt jävla slut i både huvudet och kroppen.. men jag trore är värt det. Den började slappt på Draggen med långa raster och hål och slutade sedan i kaos på Mimer då alla blev som galna. Lärarn skällde ut oss, folk skrek, paratde i mun på varandra, skrattade, gjorde ljud och egentligen ville jag bara gråta men kunde inte utan skrattade istället som en tok åt alltihop! Sjukt så sjukt, men man kan ju inget annat än att älska LD2AD.. så underbara! For sedan och gymmade och nu ska jag endast lata mig och glo O.C hela kvällen.. GÖTT MOS.

En famn för mig



Dom är så sorgliga men sanna.
Inte riktigt okej kväll. Fett trött = depp = klagan!
Patrik drog dagens bästa med: "vänta, 1,2,3, Vi kan"
I helgen ska jag på stan och slösa pengarna jag fick igår!
Jag vill ha en kram, jag vill ha en kram, jag vill ha en kram.
Nu ringde Jesper... HAN GÖR MIN KVÄLL!!


Hej världen

Om världen levde som jag skulle vi behöva endast 2 jordklot, synd att vi bara har ett. Naturkunskap, TIME OF MY LIFE, not.

Sitter på skolan, ensam längst fram, JAG KÄNNER DISSEN :O... nä men jag kom lite sent, då får man skulle sig själv, men de var värt det för jag sover hellre längre! Fast att cykla som en dåre i kylan är väl ingen direkt höjdare, fick nån irriterande hosta som inte vill sluta och svettas gör jag också... muumma. Jag taggar lunch... bara 40min kvar... fisk, nää.. jag taggar inte längre...ordbajs, hejdå.

Congratz bitch

 

Sammanfattnig av dagen: Tårta till fruskot, lång skoldag, 2h hemma, sökte bortsprungen tårta, kvällsskola, fick redovisa själv inför klassen + 94er m. familj + rektorn, 1h tills tv, morfar glömde att jag fyllde år, ringde tbx och sa grattis, paradise hotel och nu; Godnatt och tack för dagen, 18 nu kör vi!

18 !!!!!!!

 
Igår, 17år                                                       Idag, 18år. Skillnad? 

Dagen är kommen, jag kallas numera för en "ung kvinna" i tidnigen och måste betala mer i många situationer, men jag får även köpa snus, cigg, 3,5or och ta körkort, yeeeeaay haha. Det bästa med att fylla år är ju alla fina "GRATTIS" som man får av oväntade/väntade människor. Det är min dag idag och jag gillare! Den började med chokladtårta till frukost, fortsatte med en fin sång av klassen när jag entrade klassrummet imorse och slutar sedan med kvällsskola 18-21 :P. Så om 1h är vi tbx på Mimer i 409 för att genomlida 3h skola igen, känns ju som lagomt taggat, att dom prickat just min dag också.. menmen, vad ska man göra? "Bara le och vinka, le och vinka!" 18 FUCKING ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR....

Aldrig 17 igen

Så har sista dagen som 17åring snart passerat, imorgon ger jag mig in i ett nytt liv som 18 och orädd. HOH! Nämen jag känner faktiskt taggen och ser fram emot alla händelser som komma skall :). '

Idag bjöd angelica med mig på en dejt på frasses, busigt och knäppt var det, precis som de brukar :). Resten av kvällen lär spenderas här i mitt gröna rum precis som vanligt, men gissa vad!? jag läser en riktig bok för första ggn på vääldigt länge.. så jag har ett liv utanför datorn idag, HAH! är typ lite stolt :].. men nu ska jag gå och ta vara på mina 4,5 sista timmar av 17 år.. dom kommer aldrig tillbaka!


God Kväll

Söndag, söndag, söndag, det går snabbt och långsamt på samma gång. Har varit på benen i 5h men har under den tiden endast hunnit gymma fram en jädrans mensvärk och duscha alldeles för länge. Borde skänka vattnet till alla i Haiti istället..jag vill ge alla pengar jag har och fara dit och hjälpa alla små pluttebarn! Men istället tror jag att jag ska bädda min säng och ringa Plumsen. Jag luktar rökelse?? ÄCKLIGT!

Gårdagskvällen spenderades vilse på Carlslid med Alma, vi hälsade på Nicke och Foppa och bussen hem bombarderades av en jädrans massa fylleskallar som skulle göra umeå osäker..  Man kunde skrika rakt ut i luften utan att ngn märkte det.. jag testade, kul ju! Söndag söndag söndag, forsätter.....

 


Baboo

Ur min fjällenbok 2/3 2004 (12år)

"På vägen tillbaka såg vi en röd scoter som körde förbi oss hur fort som helst. Efter dom kom 2 polis-scotrar. Men den röda scotern vände ett och ett halvt varv ungefär och poliserna hann inte ifatt. Jag sa tyst, eller så att bara Emy och Nanny hörde för jag satt i pulkan igen. Jag sa: Om ni letar efter en röd scoter så for den ditåt, sa jag. Men dom (poliserna) vände och körde tillbaka. Dom jagade alltså den röda scotern."

Förkorta saker var inte min grej och missbrukade orden "jag sa" gjorde jag också xD. Tur att man bara är 12år en gång i livet..


Mina "mongo"-brudar är sötast i världen och gav mig gulliga presenter som vi hoppas kommer till god användning, (spetstrosor och en bok med 69 sexiga tips) Nu är jag redo för 18år ;D haha..


let's go

 
Nej, William ser inte sådär uppblåst ut i verkligeheten ;P

Efter en lång skoldag och en timme på gymmet så har jag nu 2 timmar på mig att städa, sticka till affärn och äta innan det bär av neråt stan på cyklar med resten av syjuntan då vi ska mysa på café och fira mig en tidig födelsedag :). Så nu ska jag starta riktig "städa-musik" och sedan gå lös i mitt kollosalt stökiga rum..

The smile when you tore me apart

Den låten i mitt hjärta!!!

"Fina" saker/platser som ersatts och inte på ett tag kommer bli vad det en gång var:

*
Blomsterkiosken
*Free Fallin'
*Umedalenbussarna
*En av frysdiskarna på Kvantum
*McDonaldsreklamen
*Gamla lägenheten
*Gym
*Den koreanska ledaren (?)
*lekparken
*K5

Haha jobbigt läge, fast det ligger ju mest på mig som ska komma ihåg allting.. får se till att skapa nya minnen på de där platserna. Nån som vill dansa med mig vid blomsterkiosken kanske? Eller varför inte råna busschauffören till umedalen? ;P

Som Briger sa, "Tjejer är väldigt sköra varelser, man ska vara rädd om dem och ta han dom dem på bästa möjliga sätt." HÖR NI DET GRABBAR!?!? Och detta är sagt av en 91 år gammal man med erfarenheter (han är inte koko i huvet), så ni kan då lita på att det stämmer!! ;)


Dagens erbjudande

Vi är schematvillingar och en perfekt knäpp liten duo:

Angelica:
Såhär är det att ligga med Anna
Anna: Stillastående
Angelica: Harmoniskt

"Vi har inte ngn jädra ölfest och blir packade utan vi gör såhär, vi köper sprit...."
Haha, också ett gött citat från dagen,... och det är visst inte bara jag som taggar min kommande 18årsdag ;O

Jag fick mitt MVG i idrott A!!! precis som halva klassen också, haha. Bra jobbat!

Stack till gymmet efter skolan och tränade stenhårt i 1,5 timme , fett skönt jao! Tagga träningsvärk imorgon!! Men nu är jag stolt, mätt och nöjd och ska bara mysa resten av kvällen :)


Retarded

Pååjkar.. 

Gó skoldag med sovmorgon, dryga mattetal, söta klasskompisar, bus, skratt, god mat, hemligheter och rumpor. Tror att jag just även kom fram till att detta var  LD2ADs sista idrottslektion tsm... Tragiskt!!!! Vi hade iaf ett bra avslut, haha xD Jag hör kastrullock där nerifrån... MAAT!

I got a cottage with a sea view

Jag har saknat dessa tangenter och att ha en egen dator instängd på sitt egna rum, det är grejjer det. Tacka vetja ominstallerade datorer.. dock äre tredje gången de trötta datateknikerna får ominstallera denna skithög!

Idag är inte en rolig dag, min hjärna var aktiv till klockan typ 04.00 inatt.. sen dvalade den bara tills klockan ringde = ingen riktigt sömn = Anna ur funktion. Men första skoldagen tog sig faktiskt och blev helt okej tack vare smidande av "varmare" planer och goa klasskompisar.

Dagens mest givande samtal:
Johan: Tjaa
Jag: Hej, det är väldigt kallt på den här skolan (går därifrån....?)
= knäppa Anna en dag ur funktion. Men det var faktiskt sjuukt kallt och som Angelica sa så har jag alltid varit lite sån.. knäpp alltså :].

Dagens bästa:
Lökringar! fett, tjockt och underbart.

Dagens behov:
Måste få spela dum och löjlig, överlever inte dagen annars.

Direkt från datastolen

Enligt Joel är jag en sån person som Leker i kuddrummet och får Gratis ost på månen, detta är då en väldigt bra sak eftersom han jämförde med min icke vän stenen. Tacka vetja Kuddrummet!! Där är där de händer förstår ni, som på dagis.

Jag vill se paradise hotel, åka snowboard och trääääna!!

Min granne skrattade/fnyste just åt mig då han kom och ringde på dörren och jag inte visste vars mina föräldrar tagit vägen eftersom jag kom direkt från sängen (A).. inte riktigt okej enligt honom, inte riktigt okej enligt mig själv.. skola imorgon ju, jag är dömd!


Efter nattens bränder

Efter rätt många om och men, några skrattanfall, många klagomål och en "nära-döden-upplevesle" så cyklade jag och Nanny tillslut in mot stan för att inta en randomfest med randommänniskor + Joel. Haha, festen hade väl sina stunder men var för min del inte direkt någon höjdare. Jag som lika gärna kunnat gått och lagt mig klockan 20.00 överlevde till 03.30 då vi började vandra hemmåt i natten.. somnade inte påriktigt förrns vid 8-tiden då mamma och pappa klev upp. KUL. Så denna lördag ska jag bara fetchilla och försöka få ngt nyttigt gjort.. hejja!

Antoher moment in this town

Umeå stad. Liten. Incest. Halvmysig. Hal. Kall.

Tvingades upp 12.30, plockade bort julen, stack till stan, fikade med Nanny, dvalade i bussen och dog i datastolen. JAG ÄR TRÖTT! Vill göra ngt kul men orkar typ inte.. jobbigt, hungrig är jag också. Mat är typ mitt liv.. kul, hahah. Asså näe, nu är jag för trött för att skriva, de blir bara nonsens.. adjö!

Gamla goa nattetid

4 timmar efter att vi lämnat Nannys place där vi glodde skräckfilm och kirrade Urkultbiljetter så sitter jag fortfarande uppe och nattugglar. Saknar min nattmat men är alltför mätt och trött för att gå ner och idas göra ngn..

Inatt skänker jag tankar åt min storasyster och åt alla fina, normala och snälla människor jag känner! Länge leve dom!! Jag saknar min Pussbajs och min lilla Pys!!!

Men fan, nu är klockan snart 04.00 igen, jag som skulle börja vända tbx dygnet. FAIL.


p-p-p-pokerface


goaste kvallan med mobilameran i mörker!

1par, 2par, triss, stege, färgstege, kåk, fyrtal, färgstege. Det där ska jag memorera och nästa gång vinner jag! Somsagt så drog vi till med poker hos Nicke igår vilket var lite för komplicerat för min mosade bakishjärna.. men nu sitter Johan och försöker lära mig över msn och jag förstår faktiskt vad han säger.. så som sagt, nästa gång vinner jag!

Lov.. jag tar det nog lite för seriöst, men igår när jag kom hem packade jag faktiskt upp väskan från fjällen, åt nattmat gick och la mig vid 3, sov till 13.30 och idag läste jag 10 sidor ur min engelskabok, framsteg! Ikväll ska jag mysa med emy och plumsen och göra ingenting med oliver, fetaost, tacichips och salsasås. MOFFA. Lov i mitt hjärta!


Ding ding ding jackpot

 
 
Helt okej kväll med twsiter, danser, sånger, skratt, popcorn, och pratpratprat, 05.00 gav vi upp och skilldes åt. Vaknade som en jädra stock som rasat ner från ett berg lr något, Inte kul. Inte kul alls faktiskt. Kunde inte dierkt ta mig ngnstans så Nanny var väldigt snäll att komma med tjock frasse-mat som vi satt och moffade framför sex and the city. Mycket mer än så har jag inte gjort idag.. ska knarka lite mer tabletter, dricka vatten och blunda i några skeunder, och sen bär det av mot Nicke's place där det styrs med poker!

Läget?

Zombie.

*Mina naglar är väldigt...raka.
*Väskan är inte uppackad.
*Mitt ansikte börjar ruttna av torrhet.
*Jag måste ta mig till konsum.
*Egentligen vill jag sova 3h till.
*Jag tänker fortfarande för mkt trots det nya året.
*Har aldrig varit så tacksam över att snart få bli 18.
*Jag fick nattligt sällskap av Mozart.
*Ikväll ska jag göra en "fest" till f.e.s.t!
*Jag funderar på att baka.
*Jag har extremt tråkigt...


Favorit i repris

Godmorgon.. eller vad jag ska kalla det.. morgon för mig iallafall. Jag har precis som förra året vänt på dygnet rätt rejält, lever på natten och sover på dagen, de är så det ska va! Nä men serriöst, man gör ju ändå ingenting under dagarna när man inte har läxor lr nåt, då kan man lika gärna sova :D.

Igårkvälls drog jag och Nanny till med bio och 21.30 befann vi oss i biomörkret för att 2h och 41min senare vara rätt ordlösa av hur vi skulle beskriva filmen Avatar. Visst var den himla bra, men det räcker liksom inte.. den var ngt mer, den fångade en, gripande, magisk, djup.. det finns inget direkt ord! Men man blev sjukt insatt och ville bara flyga med på dom giganiska vad-det-nu-var-fåglarna och de tog fan i hjärtat på riktigt ibland då hemska saker hände de där blå människorna som jag tvivlade starkt på ibörjan. Nä, se den är mitt enda tips.. för de va typ en upplevelse! Sen försvann dock lite av det saliga då nattbussarna jävlades med oss och vi fick gå hem 45min mitt i natten i klackar... Men det fixades med en lång duch, nattmat och Sex and the city ;)


Nyår i fjällen


Mysstugan... Vi ägde backen i soluppgången!

lyx i lillstugan

Thaa gaang
 
nyåår

P.I.M.P

Tbx i civilisationen

4 hela dagar i vårt kära Klimpfjäll satt som handen i handsken! Vi kan nu säga att vi ägt backen i Klimpfjäll helt själva, åkt snowboard i pudersnö i soluppgången!! AWESOME! Sista åket avslutade jag med ett magplasksfall så nacken blev lite cp.. men det bjuder jag på. På tolvslaget stod vi ute på bron och skrek in 2010 med rejäla rop och nyårsraketer. Vi åkte bob och skrana, moffade mat, glodde Mysteriet på Greveholm och ba chillade järnet. Men nu, tillbaka i insnöade incest Umeå som redan spårat så taggar vi jävel och kör hårt!

RSS 2.0