Gott nytt år!

2008 har gått, det slog nog 2007.... en kort sammanfattning på mitt gångna år som var väldigt roligt att leva.


Januari: Vi blev höga på skärm tack vare Lost, Olle "riktiga män väger över 90kg" fortsatte med sina dåliga skämt, jag blev ett år äldre, vi sökte en vettig linje att söka till, syjuntan levde livet hela dagarna varje dag, min snygge Dansk blev Norsk och nationella proven i svenska drog igång.


Februari: Vi var på paradisbadet för sjätte året i rad, AK blev en del av skolvardagen, jag fick träffa charmknutten Otto för första gången, sökte in till gymnasiet, vi hade vårat "gigantiska" prov i So, och vi fick sedan ett efterlängtat sportlov.


Mars: Efter sportlovet och 2 veckors skola så blev det påsklov och för våran del så bar det av till vårat älskade Klimpfjäll där vi totalnjöt hela dagarna med toppenväder. Jag skaffade mig min blogg!


April: Skolarbetet svämmade över, vädret började som vinter men blev tillslut vår, vi spelade in våran sämsta 60-talsfilm i linne och shorts ute på en iskall konstgräsplan och revyträningen satte igång på riktigt.


Maj: Blev helt klart årets roligaste månad som inleddes med det varma vår/sommarvädret.

Sen blev det temavecka som innebar dans ca 8h per dag, dansuppvisningar på Idun, Grubberevyn, Kulturnatta, killarnas DM-final där vi ställde upp som cheerleaders och trots deras förlust så hade iaf vi kul. Och sist men inte minst avslutades månaden med en bal på studion.


Juni: 9d stack iväg på sin klassresa till Bettnässand, där vi erövrade stranden, sov under bar himmel, åt godis för 4000kr och hade allmänt kul. Vi kom tbx helt slutkörda men lyckades ändå ta oss till final i brännbollsturneringen och förlora med 2 ynka poäng. Skolavlutningen firades med regn och jag gick mest runt och var förvirrad. Sommarlovet började med en veckas jobb och sen drog jag och Amanda till Uppsala/Stockholm för att shoppa och gå på konsert. Konserten gick precis enligt planerna och vi fick tsm med Frida se våra bästa och nördigaste bröder live! Shoppingen däremot gick lite sämre, i Stockholm fyndade vi ingenting men lyckades faktiskt gå vilse på den spikraka Drottninggatan, så det jämnade ut sig.


Juli: Jag och alla mina vänner lyckades med att komma in på gymnasiet, vi började kolla på Sex and the City-serien ända från början och gick nattliga promenader. Jag hade mitt bästa dygn på hela sommaren, 11-12, innehöll ett traditionellt besök i Almas stuga tsm med syjuntan, ett helt hus för mig själv, en joggingtur, köpt köttsoppa = lyx, Nanny, Paulina, lasagne och skratt, en nattlig promenad, slutet av en skräckfilm, några timmars dator och sist men inte minst ett 2½ timmars långt telefonsamtal. Veckan därpå stack cykelgänget till Bodbysund och badade i alla väder både natt och dag.


Augusti: Jobbade i 2 veckor vilket bl.a innebar 2 dagar på stranden, 2 dagar på Leos lekland och blommorna på Ersboda som jag fortfarande saknar. Vi träffade Norskarna på stan och fick uppleva en del onormala saker, Värmen försvann, OS satte igång vilket jag ägnade många lata timmar åt. Vi ordnade en överraskningskväll för våran vän som skulle lämna oss. Sommarlovet tog slut, skolan tog sin början, vi fick en ny klass som visade sig kunna knäcka det mesta, vi upplevde barnens dag och blev jagade av höga killar. Sedan avslutades månaden på en firmafest, "vi ses på toaletten".


September: Skolan satte igång på riktigt, LD1AD lärde känna varandra och hade sin allra första klassfest. Jag upplevde en fet otursdag som jag nu skrattar åt, Amanda tog med mig på ett morgonpass på en spinningscykel och vi överlevde en orientering.

  

Oktober: En dag ville springa in i en svart kudde på gatan, vi fick höstlov som spenderades i fjällen där vi åter igen tog fram Sex and the city-boxen och fortsatte att följa där vi tidigare avslutat.

  

November: Elefanten Horton och Kattis tog sig in i våra liv, jag spelade poker typ andra gången i mitt liv och förlorade, vi hjälpte Frida att byta sin första propp, vi fick vårt allra första möte med Edward Cullen i älskade Twilight inne på biografen en mysig lördagskväll och en mördare härjade lös på mina kvarter.


December: Började och slutade precis lika fort, vi hade en helgalen kväll med flygande nallar osv. Vi proppade i oss ett julbord, kinamat, och ännu mer julmat. Jag lyckades krossa mina tår, vi dansade lös på x3m, jag dansade lös i Nannys lägenhet vilket inte var det smartaste.

Nu har alla månader nått sina slut och det är dags för dem att börja om på nytt....nu taggar vi 2009 och ser till att göra det till ett bra år.


Nu tar vi en tunna öl och försöker rädda varandras själar

  


I vår värld är alla en ponny,äter regnbågar och bajsar fjärilar!


Har du...?
( ) ...låst in dina moppednycklar i mopeden?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på fler än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5
16x5=80

00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75%-100%- Sök hjälp



haha, bara något jag kände att jag borde gjort innan det blir nytt år men jag tror tyvärr inte att ett extra år i skolan skulle hjälpa mig att bli mindre klumpig, det har liksom inget med IQ att göra... eller? haha ajja, imorgon kommer iallfall en traditionell sammanfattnig på mitt 2008.
Kattis är ju ba för gó, "aahh..."


we're breaking free

Jag vill ha nyårsafton, få mig 3 åk på snowboard och ett på skridskor och kanske ett på längdskidor bara för att det hör till sen så kan det gärna få bli sommar direkt. Det har liksom gått ett halvår sen vi levde de där tre sommarmånaderna och ändå tänker jag på dom minst en gång per dag. Jobbigt.... fast tiden går egentligen galet fort..så snart är vi säkert där igen, trots att det känns som en evighet. Bara det att det suger att  vänta! 



en av mina jullovsdagar:

  • Sova
  • Vakna
  • halvosva
  • kliva upp
  • äta lunch
  • gå med skor på isen med Nanny och lära lilla pysen att åka skridskor
  • biblioteket/promenad med Mozart
  • se söta och nördiga High school musical och få underbara flashbacks från åttan
  • gå på Funktionell träning med Amanda så jag lär ha träningsvärk imorgon.
  • se film
  • datanörda
  • sova.

för även om jag vandrar...

Igår slängde och hängde jag hos Nanny i lägenheten till klockan 02.00, sen skulle jag hem vilket var lite läskigt men jag överlevde, fast snabbt gick jag, man vet aldrig vad som lurar i mörkret! Idag fick jag äntligen en sovmorgon som jag råkade sova ut lite väl länge...det hade typ börjat mörkna när jag klev upp men jag hade nog ändå inte kommit på något vettigare att göra så det blev bra =P. Sen smsade jag Nanny och 2h senare var hon,jag och lille Johannes ute och åkte skrana/pulka i dagisbacken för första gången det här året, riktigt kul var det men snön kunde ju få bli lite mindre isig.
När kvällen kom så drog vi oss tillbaka till lägenheten där vi än en gång blev kvar framför en film/nannys mobil/guitar hero/ gitarren. Klockan blev 02.00 och jag började dra mig hemåt, hade med mig cykeln denna gång men såklart så hade låset frusit fast och efter att ha stått själv där ute svärandes i mörkret i typ 10min så gav jag upp och fick ännu en gång ta mina fötter och vandra hem. Denna gång var läskigare, inte en själ var ute och det lät mystiskt överallt, sen gick jag förbi den där mördarlägenheten och skrämde såklart upp mig själv ännu mer. Men jag överlevde denna gång också och nu sitter jag här inne i tryggheten med svidande ögon. Ska ta mig till sängen och läsa en bok. Gonatt!

...så kan jag lova att,
Du är ljuset i mitt fönster en kulen vinternatt!


En annandag samt idag




En annandag med Amanda.
Gårdagen började på 11.23 bussen in till stan. vi tog oss en snabbtitt på rean orkade inte gå in för den...galet mkt människor. Vi vandrade sedan vidare till USM där jag nu är en stolt medlem och ska pumpa och bli en av umeås feta biffar! Amanda var vänlig att visa mig de flesta redskapen och jag kom fram till att jag måste växa och gå upp i vikt, platsar ju knappt i maskinerna. =P Efter det bar det av till backens bagarstuga där vi fick träffa vår alldeles riktiga gentleman Oskar som är och hälsar på från England. Han var lika söt som vi minns honom och kan nu gå och säga tack. Gullhuve!!! Efter lite barnvaktssittande, varsin ungsbakad pizza och med ett, från amandas sida, misslyckande med att hjälpa mig att hämta ved så började vi promenara hem. Vi gick förbi kyrkogården eftersom den var så fin där den låg i mörkret med en massa lysande ljus. Men bara för att det var vi som gick förbi så släcktes helt plötsligt en gatlampa...sen en till osså en till, sen från ingenstans så tändes de igen samtidigt som de kom gnisslande läskiga ljud från kyrkan, vi skrek och sprang!!! Efter våran hemska upplevelse skrattade vi åt oss själva och promenerade vidare till Amandas crib där vi tillsammans med ett glas juice, en chokladbit och varandra lyckades prata bort ännu en timme och lite mer.
Så efter en heldag med Amanda kom jag hem till ett hus där det inte alls blev nåt Monopolspelande utan istället satt jag alldeles själv och bara drygade hela kvällen....fattar inte hur klockan lyckades gå så snabbt när den samtidigt gick så sjukt långsamt????

Idag, lördag.
Är bara en helt vanlig lovdag, vi har nu haft lov i en vecka....galet!! Jag klev upp klockan 9.30 för att ta mig ner på stan och gå igenom hela stans mellandags rea...jag orkade inte mer än 4 affärer, sen gav jag upp och gick hem. Men jag fyndade iaf 3 olika tröjor på 2 olika affärer så he dög. Träningsväken från igår är inte så farlig som jag trodde den skulle vara...bara ett tecken på att min rygg är knäpp och behöver muskler så det är bara till att köra hårt!

God Julafton

Och så kom julafton med mycket snö på marken och en massa julklappar under en pyntad gran. Massa mat i kylskåpet som väntas på att få ställa fram och käka upp. Toppen. Önskar bara att man vorde liten igen. Jag startade min morgon med Twilight, och filmen är ju bara för underbar!!! Nu blir det till att klä sig lite julaftonig och sen bär det av till det gula huset där all de vanliga traditionerna än en gång ska upplevas.
Men GOD JUL på er och ha en toppendag =)


so this is christmas?


Nu har vi jul här i vårt hus julen kommer imorgon hopp tralalala barnen är halvt sjuka mamma och pappa får duka granen är pyntad. Imorgon bilr det god mat så det räcker, både köttbullar, dopp i grytan och knäcken. Tjo, nu är det jul här i vårt hus julen kommer imorgon hopptralalala en krans på vår, dörr det var bättre förr men vi ska ej klaga!  fin sång, anna....mkt fin...testa att sjunga den högt =)

Igår efter stan och många många timmars väntan så bar det av till X3M där vi dansade tills vi varken kunde tänka klart eller gå rakt.  Syret tog typ slut och jag skulle gissa på att i mitten av alltihop så fanns det nog inte ens något. Men det var kul, fullt md drag och glada dansande människor...tagga 18år, då kan vi göra sådär när vi vill ;P

Idag låg jag kvar i sängen 1h innan mörkret började att falla igen.... den mörknande timmen spenderade jag hos Frida som alltid är lika trevlig att prata med...likaså Alma som kom förbi mig under min slå in-julklappar-timme. Vi fick ett till en trevlig liten pratstund och folk är ju som dom vart, men det är det som gör oss unika. =) Resten av denna dag lär gå åt till en dusch, avlämning av julklappar, mat och något ödet inte ännu har bestämt. och när det är klart så somnar vi för att vakna upp till en Julafton som man får hoppas blir bra. Tiden går alltför snabbt....det var nyss sommar. Jag hänger inte med länge..

 
party party


Dan' före dan' före dopparedan'

Sitter här och fördriver tiden. Har varken sminkat mig, bytt kläder eller tvättat mig i handfatet (normal?..Ja!) men det är fortfarande en och en halvtimme kvar....fast snart har jag borde jag typ sätta igång för det tar aldrig längre tid än vad jag räknat med. För en timme sen hade jag stora hårproblem, såg först ut som en galen stentids Ronja Rövardotter, sen blev det en Anna med platt hästman...och nu äre någon mystick blandning.

Efter stan med syster så blev det lite mer jul i detta hus, kolan är nu inslagen i papper, julgranen är pyntad och....sen vare typ inge mer. :P Men ändå känns det inte som att det är dan' före dan' före dopparedan' och bara 2 dagar kvar till självaste Julafton. Trtis att den fina vita snön kom tillbaka inatt så är det fortfarande inte riktigt julstämning....för mig iaf.

Gårdagskvällen hos Nanny i lägenheten blev inte riktigt som planerad... istället för att testa massa kläder och packa upp lådor så blev det en massa Guitar hero och okej...lite testakläder, men inte så mkt som var planerat. Men det dög alldeles utmärkt ändå tyckte jag. Emy och jag cklade sedan hem i den ljusa vinterkvällen med en hel massa snö i ögonen. ba mys....

Nu ska jag sätta igång, sedan ska det dansas hela natten lång!!


Dr. Pinglan till er tjänst

Henne har jag lekt idag igen... :)

Jullov, underbart!!!
Stan 2 dagar i rad, i fredags blev det julklappar igår kirrade jag kläder och imorgon blir det ännu mer julklappar.

Minijulen med tjejerna var bara myspysig med Sunes Jul, massa massa julgott och en hel del snackaleisnack.
Igår blev det först stan, sen nåt stall med pappa, Ida och Mozart.... jag och pappa är helt klart de nya stallmästarna.
På kvällen la jag mig på golvet framför tvn pch såg The Holiday, sen blev jag guidad av Jesper i 45min hur man laddar ner ett hemladdningsprogram...så trots väldigt mkt skuldkänslor mot pappa så har jag nu allas våran älskade och underbara,Twilight!!! Om någon dag ska jag ta mig tiden att lista ut hur man tar bort programet...men inte riktigt än.

Nu blev jag hungrig...har inte käkat nåt på hela dagen. Halvt sjukt blandat med att det är helg = ingen mat framtill middagen. Ikväll blire till att röja Nanny's garderob och skratta gott åt alla 90tals kläder som finns kvar.
Osså sist men inte minst så taggar vi x3m imorgon....

Allt som saknas är en kulle, snöstorm och...

...3 skrikande barn som trotsade snöstormen och tog sig upp på kullen för att skrika så högt de kunde att det äntligen var jullov. Då skulle det vara precis som det var för 6 år sedan. Men nuet duger alldeles utmärkt det också.
Igår efter sista timmen då vi hade gjort klart kursprovet i ArL så hade vi våran allra första lediga eftermiddag, nu återstår bara 20st och dom ska vi ta vara på väldigt väl. Idag började jag dagen med att råka hoppa på min vikta tå...inte skönt, har fortfarande ont =(.

I skolan samlades vi först i något random klassrum och åt mandrainer och pepperkakor samtidigt som allas ögon vad på våran elevhandledares lilla 1,5åriga dotter. Sedan vandrade vi vidare til idrottsalarna för att se folk dansa och uppträda med allt från  underbar akustisk gitarr till soft metal "I wanna get out of this fuckin' chair" och även lärarbandet drog till och sjöng "I kissed a girl" men de gjorde sin egen version och sjöng istället "i kissed a guy " med solbrillor och elgitarr. Nog kan dom när dom vill =). Efter en väldigt tidig grötlunch och krossade pepparkakor så blev det avskedskramar och godjul önskningar. Vi kommer aldrig klara av att säga hejdå till varandra efter studenten, det är ett som är säkert. Sen vandrade vi i en klunga ner till stan där vi följdes åt nån timme innan vi splittrades och tog skilda vägar...själv gick jag för att köpa mina allra första julklappar vilket tog 3h, men nu har jag bara några kvar. =)

Ikväll blir det minijul med tjejorna med Sunes jul och goda ätbara saker. Alltså en riktigt bra början på ett jullov som vi ska göra till det bästa. Nu ska jag dö lite till underbar musik... och ha ett lugnet innan stormen-moment.


så sant

Det var bättre förr.

Så låter det alltid för mig, tyckte jag illa om igår så är det oftast något som är sämre med idag. Inte så att dagarna blir sämre och sämre, men det var ändå alltid något som var bättre förr.
Just nu vill jag byta ut Umeå mot en båt med trevliga människor som man kan lära känna.
*Vi missade vårat första julbord på draggen, skam. Fast vi kan som inte rå för det eftersom
vi inte inte läst matsedeln och tog därför vara på våran sovmorgon så länge den varade, vilket
innebar lunch hemma.
*Det är typ farligt att vistas utomhus...man kan halka och dö närsomhelst.
*Och sen springer det tydligen omkring galna mördarfinnländare. hemskt.
*Min mobil är alldeles sådär jättetyst...sorgligt.
*Snön kommer typ regna bort till jul
*vi har ett kallt hus
* man får inte käka upp julgodiset innan julafton :/

Nu vill jag ha tbx  hela helgen då första advent var inblandad.
önska önska önska.

anna 21.40

23/6-2008

Anna' säger:
                                        

jag måste ju få se uppsala

Anna' säger:

pelle svanslös bodde ju där

Amanda säger:

HAHA!

Amanda säger:

Du är ju...

Anna' säger:

haha vadå?

Anna' säger:

jag vill ju se

Anna' säger:

katten är ju känd

Ahahah...jag har ju humor!

Dagen idag. Vi skrek och tjatade så mkt på Anders att vi tillslut fick gå och se Ishockeymatchen mellan Draggen och Stockholm, som såklart Draggen tog hem ganska överlägset. Sen blev det bad...jag råkade slänga livbojen i Krilles huvud när jag skulle rädda honom och drog utan mening undan den för Alexandra så att hon nästan "drunknade"...illa.
Stressen efteråt kan man ju alltid skratta åt. Kvällen har jag typ slösat bort på westlife-karaoke på youtube...och min sångkarriär är verkligen på G!!..men nu börjar jag tappa rösten och borde återgå till ArL:en. Och imorgon ska jag soooova ut aslänge för att sedan gå till skolan, ha en mattelektion och göra ett dansprov! Kul....


Let meee entertain you

Det känns inte som måndag...någonting är fel.
Jag trodde det var måndag igår.
Jag tror att jag ligger både före och efter på samma gång.
Förstår inte så mycket.... men någonting är fel!

Måndagen började med NK som mest var dryg, efter det så
var det dags för svenska där vi planerat in Singstar, så LD1AD
laddade upp och tog sedan toner så det räckte och blev över.
Visst bjöds det på röster, även läraren tog mod till sig och sjöng
"Värsta grymma tjejen" mot Anton och vann. På sista låten blev det killarna
mot tjejerna på varsin mick till "let me entertain you" och hej vad vi tog i!!
Bara kul! =)  Efter skolan så bar det av till lägenheten för ett litet trevligt möte med
Nanny...vi hade missat en endaste liten helg tsm och det visade sig att det händer endel
trots att ingenting liksom händer. Fattar ni? 
Resten av dagen bestod av ArL och danspluggning.....och något gick in vet jag inte
men än så länge så är det bara måndag, som jag ska avsluta med att sova riktigt tidigt.

tre ljus

Lördagen fick bestå av att sova och plugga, ingen stan och inga julklappar. Kvällen blev en hemmakväll med mamma framför Sex and the City-filmen som föröverigt är tredje gången jag ser på en vecka :P... avslutade sedan med ett 15min lagomt långt samtal innan jag typ död stormade i säng och somnade på en gång. Jag vaknade i morse och trodde att jag var sjuk...huvudet var typ efter och hängde inte riktgt med...är fortfarande inte säker på om något är fel eller om jag är helt frisk... den frågan består. Just nu luktar i detta hus nybakade Lussebullar blandat med nymålad vägg vilket blir en liten speciell blandning som luktar lite sådär halvgott. Ikväll bär det av till antingen huset eller lägenheten beroende var Nanny befinner sig....huvudsaken är iallafall duschen. Nu ska jag återgå till ArL/Dans/Oth.

hon kommer med hälsning om julefrid

Lucia...mer stämning än förra året pg.a snön. Men jämför man årets lucia på skolan så medger jag att det var bättre förr. 90st vitklädda elever i en aula med tyst publik är mycket mer pampigt än 18st av 2200 elever som går genom nedsläckta korridorer och sjunger, visserligen fint men det hördes knappt eftersom publiken stod och pratade under tiden. Den mörka skolan var rätt mysig, så borde dom göra oftare.

Golven i våra vattenskadade rum börjar ta form...jag hoppas på att duschen snart går att installera eftersom det fetsuger att cykla i det här vädret. Visst var den fallande snön igår väldigt mysig och stämningsfull men att cykla på oplogade gator med stickande snö i ögonen är inte vad man kan kalla kul!

Idag väckte jag mig själv 06.57 för att ta mig en titt på tv:s Luciatåg i Malmö...jag såg 2 låtar sen la jag ner och åtrgick till sängen för att sova i 5h till. Jag har resonerat med min inre hjärna och kommit fram till att det inte blir någe julklappsinköp eller stanbesök för mig förrns vi fått lov. Tills dess ska min fokus ligga på läxa och sömn...inte det roligaste att se fram emot men jag hoppas på att få tacka mig själv sen.

Jag har lust att åka skrana i dagisbacken med the crew, d.v.s Nanny, Johannes och Emy...men vi får nog vänta till jullovet. Men jag tror att jag ska ta mig en promenad förbi och titta lite på den.... jag vet, det låter extremt normalt, men blir blir bra...nu går jag.

"har du den inte i mappen?"

Jag fattar inte hur men igår så lyckades jag än en gång sitta 2h i telefon och prata om ingenting/allting. Samtalet startade 22.15 och slutade alltså inte förrns 00.15...så imorse ville sig varken mina ögon eller min kropp till att vakna ordentligt. Men efter en läskig och halkig tur till skolan så hade jag vaknat upp tillräckligt för att genomlida en spanska och ett matteporv som troligen gick käpprätt åt pipsvängen, men nu äre gjort! Dagens 40min rast mellan engelskan och ArL:en spenderades i en ring på golvet med 5 tjejer som satt och sjöng till Cajsa's partylåtar medans killarna på den långa raden längst ner lanade jävel med sina datorer i mörkret. När lärarn sen kom in och kände att det "luktade lan", blev hon lite förskräckt, så medans hon öppnade fönstret på vid gavel fick vi gå upp och ner för trappen, sortera oss utanför dörren i månadsordning för att sedan få smyga tbx in i klassrummet på tå. Lite lustigt sådär. xP Lektionen som följde därefter blev kacklig, Amanda och jag fick tröttsjukan och skrattade åt världens sämsta skämt. 15.35 släpptes vi, så bar det ner på stan och nu har vi kirrat x3m biljetter, jao! 

 "lanet"                                                                          måndaskön

Kvällen var bra tills internet dog i hela huset...sedan gick det swosh och allt blev dåligt och fel på olika sätt. Så nu när internet är tbx och jag har fått skriva mitt blogginlägg så tänkte jag försöka pigga upp mig själv med en liten del av Sex and the City. ....... Egentligen så är det nu man borde ha ett såndär långt meningslöst samtal!


jag tror jag tror på...

Jag tror jag kommer klia sönder mitt öga... jag tror också att det ser helt rött ut. Vågar inte titta i någon spegel. Jag tror att jag innan denna vecka tar slut kommmer ha halkat omkull med cykeln inför massa människor. Jag tror att nobelmiddagen kan vara bland det mest meningslösa att titta på...men minst 10min måste jag se, det är liksom tradtion. Jag tror att mitt matteprov kommer gå åt pipsvängen. Jag tror att jag kommer bli en av dom där som springer omkring dagen före julafton och hetsköper julklappar. Sen tycker jag det är onödigt att om man lyckas sova 10h på en vardag så är man ändå nästan lika trött kvällen efter.

Nä nu flipar mitt öga ut... jag måste sluta tro, man vet ju liksom aldrig. Bara vänta och se.

Grattis Anna på namnsdagen

Igår var en helvettes måndag som slutade 22.00 för då orkade varken min kropp eller mina ögon något mer. Idag däremot var bättre, dansen på idrotten blev dagens bästa. Innan lektionen började stod hela LD1AD utanför och sjöng julsånger i olika stämmor, om det var fint eller inte vet jag inte...men stämning vare ju iaf. Vi startade först med Jenka, det skulle man lätt filma och allihop var väldigt söta där de hoppade fram och tillbaka på rad och sedan i led. Sen gick vi över tilll foxtrot där jag hade oturen att efter ett tag bli utan partner. Så jag gick runt och förökte härma de andra. Enda komentaren jag fick utom en massa skratt kom från Jonas som sa att jag såg ut som en jävla gubbe som härjar ute på dansgolven, tack! ;P Sen bytte vi partners och jag fick bevisa för honom att jag visst kunde dansa, trots att jag gjorde så han trampade mig på tårna...men ändå. På ULSen blev Angelica plötsligt värsta sjuk och jag fick panik, hade inte mitt cykellås frusit fast hade jag skjutsat henne hem...typ, istället fick jag stå där som en nörd med min ryggsäck och värma mitt lås i typ 10min.

Jag saknar Sex and the city-kvällarna, både från i somras, höstlovet och bara några veckor sen. Att alltid ha ett nytt avsnitt att se fram emot och en hel halvtimme (oftast 2) att bara få titta, läsa och inte tänka alls. Vi borde hitta någon annan serie att följa. Fast det är nog inte många som slår den där underbara serien. Sen saknar jag dansen också, uppvisningarna och när man inte fick betyg i det. Det var tider de xP

Idag fick jag mig en namnsdags äppelpaj av mamma, det tackar jag för. Och jag kan också påminna er om att lägga Lutfisken i blöt :)

Morgondagen bjuder på sovmorgon ända till 11.55. UNDERBART! Fast jag kommer få massa sällskap av byggubbarna som alltid lyckas tajma den dagen jag är ledig eller har sovmorgon. Men aja, vi får hoppas att dom håller sig tysta.

två ljus

Ännu en underbar advent... vaknade allaldes lagom tididgt. Låg kvar en stund och övervägde att somna om men så ringde telefonen och vi blev bjudna på Nannys familjs årliga andra advents tradition, nämligen en barnfilm och bio och därefter Kinamat. Alltså har jag typ haft en dag i himmelriket. Det blev Madagaskar 2 som jag velat se och det av rätt anledningar visade det sig. Grymt bra...visst det sägs vara barnfilm men det är nog fler "vuxenskämt" än barnskämt i den. Så se! Efter Twilight så måste ni se Madagaskar2! Efter filmen så gick vi en liten kall promenad till Eurasia där vi frossade i oss en massa kinamat blandat med galet mkt skratt och sms. Jag nanny och Emy bestämde oss sedan för att sätta oss i mitt rum framför tvn och se Sex and the city-filmen vilken var precis som Amanda säger, nämligen ögongodis. Och på mr.Big blir man ju aldrig klok...denne man...han är någonting annat. På mer tekniska vägar har jag blitt underhållen av en viss social jesper hela dan, avslutade nyss ett som vanligt lite ovnligt samtal med honom där vi gick igenom ungefär hela skolkatalogen, dock inte sida för sida utan hit och dit överallt. Men nu är jag trött och vill sova. Kommer inte va gla' på mig själv imorgon, det är ett som är säkert. Så...Godnatt

  
vi laddade upp rejält        kall promenad       underbar kinamat


over The Hills and far away

Jag vill ha tbx gårdagskvällen. Jag, Nanny och Paulina hade en miniliten inflyttningsfest i deras lägenhet. Hela kvällen spenderades på 3 stora kuddar framför ett litet soffbord inne i köket. Ingen tv och ingen dator, bara goa låtar på radion och en massa goprat. Om man då räknar bort de gånger jag skulle beskriva saker på engelska.., jag sög..men de förstod mig iaf...det är ju huvudsaken. Chips, dipp, pastasallad och nå chilinötter stod på menyn, plus dricka som ingen av oss spillde ut. Bara mysigt...jag vill flytta in!

Amanda och jag har planer....vi ska sänka burkarna till botten. The Burks is going doooown.
Och vi ska under tiden ha the high time of....våra liv. JAO!

Emy och jag såg på Lost och fick flashbacks från jullovet och sen eftersom jag sen i somras är ett troget The hills-fan så satte jag mig ner och tittade på de bortskämda unga vuxna som lever livet varje kväll. Bara sådär vanlig underhållning...

Och nyss begick jag ett simpelt misstag och tappade hemnyckeln under bron, ringde sen på dörren, pappa blev sur, hunden gick crazy och Emy vaknade. Och klockan var bara drygt 23.00....  jag ber om ursäkt.

Nu är jag 'läss' och vill ha jullov med en gång! Fast först ska jag lägga mig på golvet och titta på Narnia.


Bolivia Bug

En liten galen torsdag där Engelskan faktiskt tog priset som dagens bästa lektion, kanske mest för att vi gjorde sånt vi inte skulle göra. Alexandra började bra och skulle leta reda på Skottska djur på youtube...sen ballade det ur och vi träffade på Bolivia bug, ett pitepalt monster och en remix av "Charlie bit me" vilker orskade galet mkt skratt/skrik/gråt. haha, sjukt! =) Redovisningarna på ArLen gick ba bra, Rie drog dagens svengelska "The high time of....ens liv".

Efter att ha gjorts världens tabbe så höll jag på att skratta ihjäl mig åt Anna the klanskalle. Sen satte jag mig på golvet, släckte taklampan så det bara var ljusstaken som lyste upp rummet och tog tag i spanskaläxan. Pappa såg mig inte när han kom in och blev sedan rädd när han hittade mig på golvet.

Idag sjöng jag Dr. Bombay med Jennie, sen skulle jag gå ut och råkade då sjunga 2 gubbar rakt i ansiktet, dom började skratta åt mig så jag flydde ner för trapporna. hemskt!

Jag lyssnade nyss på Electric banan band men de var inte alls så bra som jag kom igom dem så jag övergick just till S Club7, som än så länge lever upp till vad jag minns. =) Aja, nu ska repotaget få sig en vädning, sen ska jag sova för att vakna upp till en freeeeedag!!!

gör inte som jag

*Ha aldrig på er en stor morgonrock när ni sköljer av er middagstallrik för då kan det hända att man råkar spola allt vatten in i ärmen istället!
*Gå aldrig i klackar när det är halt ute!
*Simma gärna 40 längder i en 25m bassäng men se till att inte få kramp i fingrarna för det gör ont!!
*Baka inte julgodis för att sedan tappa choklad på golvet, bara ondöigt slöseri med tid.
*Chansa inte att cykla när vägen är ogämn, man kan göra bort sig rejält!

Fler tips än så har jag inte ...men det räcker väl för detta hände mig under en endaste dag till skolan, i skolan och från skolan. Hejja mej! Nu ska jag bege mig till en vän för att vara en bra vän tillbaka. Sen ska jag tänka lite mer på det svar som Malins lillebror hade gett henne på frågan "hur lång är du?" Han svar blev dagens bästa och gjorde min dag: "Du är 25 km....i timmen! hahah, bara så himla söt.

vi slår till på den största

Strutten Amanda som jag tycker borde "spränga herrarna" våra i luften imorgon istället för på fredag sa åt mig att blogga och jag lyder bara för att jag inte längre orkar reportaget. Jag orkar egentligen ingenting, är sådär galet jättetrött igen. Fast den här gången tror jag att beror på de superfå timmar som helgens sömn bjöd på. Men hejj vare var vart det.
Lördag var ju bara helt underbar och Söndagen helmysig, men jag är typ fortfarande mätt, nä men sjukt vad mat är gott.
Men idag sög...nästan... om man räknar bort våran lunchrast då vi skrattade som galna åt "HarmanTarmanFårmanDet" och mycket annat konstigt. Jag tror hela högen hade fått alldeles för lite sömn under helgen. Men ett gott skratt förlänger vi fick endel konstiga blickar från våra klasskamrater men det var bara kul det också. Länge lever skratt.
Jag har kommit på att jag har en topp 5 lista på "det bästa som finns"
Here we go:

1. Skratta
2. Sova
2. Mat
2. Barnfilmer
2. Vara ensam hemma

Det finns som ingen ordning på de 4 senare sakerna men jag vet iallafall att ingenting slår ett riktigt gott skratt!


RSS 2.0