Tillbaka från La La Land

Vi är tillbaka i Umeå sen en vecka tillbaka och det är så tråkigt. Vi hade verkligen the time of our lives där borta och njöt av varje sekund!

Det var sol, regn och blåst (mest sol som tur var), vi såg folk som gick i en tunnare dunjacka och uggs på samma gata som någon i shorts och sandaler haha. Vi såg berg, öken, stränder, hav och fantastiska utsikter! Vi har hajkat till Hollywoodskylten, shoppat i Beverly Hills, solat i Malibu, sett en NHL-match, badat i Stilla Havet, sett bio med roomservice, blivit sjukt imponerade på Universal Studios, gått 5-6mil (varav minst 2 ofrivilliga), kört genom häftigt öken/berglandskap och sett världseliten i Tennis. Vi har sovit i världens skönaste säng, kört fel, njutit vid Santa Monica pier och av utsikten vid Venice Beach! Ah vi har verkligen haft en fantastisk resa som innehöll allt möjligt + sol och värme vilket var sååå skönt och behövligt!!

Det jag saknade var svensk mat, drickbart vatten i kranen, svenskt system vid betalning och min massagekudde!

Och fler bilder lär ju komma 

Har jag sagt att

Jag cyklade Vasaloppsspinning i söndags!? 4 timmars nästan konstant cykling och jag blev förvånad över att mina små ben faktiskt klarade det OCH, det sjukaste av allt, jag har ingen träningsvärk!!? Huur konstigt är inte det, gjorde ju ändå äckligt ont i benen sista timmen. Använde massagekudden lite väl länge när jag kom hem så tror att det var det som gjorde susen för jag var ju beredd på att inte kunna gå. Men det va kul att utmana sig själv på det sättet iallafall när det längsta jag annars cyklat spinning är 55min haha.

Nu sitter vi på Heathrows flygplats och ska hitta på saker att göra i 3h tills planet går mot L.A. Har inte riktigt förstått att vi kommer somna där ikväll.. Imorgon väntar vår första dag och en NHL-match på kvällen! Det blir spännande och jag är väldigt taggad!! Sådärja, nu har jag fördrivit ca 10 minuter, bara 2h och 50min kvar :).

Herregud utropstecken!

Det här är typ del läskigaste bilden ever!! Usch vad fula vi är!!! Men ikväll flyger vi till Stockholm och imorgon vidare till London och sen L.A!! Haaa det så bra i snön Umeyoo!

Det är lite läskigt..

..hur fort jag har vant mig vid att vara ensam på veckodagarna. Det rullar på liksom. Jobb, långa träningspass, dusch, plugg, en sen middag och sen lite serietittande. Och jag är nöjd, lite ensam bara men det är rätt skönt att bara anpassa sig till själv. Men lite läskigt är det ändå, och jag går liksom upp och ner i känslor. Just nu är jag i ett Melissa Horn-mode, varför denna depp liksom? Eller så har jag bara saknat låtarna, men kan inte förneka att det är lite lägenhetskänla över det hela... Jag är en skum person, förstår inte riktigt på mig själv. Men imorgon äre fredag och bara 3 dagar kvar tills vi åker till L.A!!!!

RSS 2.0