Dansa. Bada.


I lördags skakade vi jävel på dansgolvet och kl. 02.00 hoppade hela gänget ur kläderna och ner i älven för ett nattdopp! Älskar dessa sommarkvällar och jag älskar vännerna jag delar dom med. Idag har Adina med familj hälsat på och nu nalkas åska och kanske bio :)

Himlen blå vill jag nå..

..när jag fångas utav vinden, sommarlov. Sköna sommarlov! Eller nu för tiden heter det ju semester och är 6 veckor kortare än ett sommarlov. Men jag älskare hur som helst.




⬆Myskväll på grubbe med olika aktiviteter som slutade kl. 03.00 efter mys med filtar, barndomsminnen och Tequila.





⬆Dagen efter begav jag och Marcus oss ut på en dagstur till Norrbyskär där jag inte varit på 12 år. Det var superhärligt men vi blev bitna av alla flygfän och ont i fötterna hade vi efteråt.


⬆Vi styrde kvällbad, kvällsgrillning, kvällskubb och kvällsvolleyboll. Supermegamysigt❤ Avslutade med skräckfilm gjorde vi också så alla drömde mardrömmar.


Och idag flöt vi ut med ett gäng gummibåtar (fast jag och Evve lyxade i en pool) och snart väntar utgång i Sommarumeå❤❤

Jag hatar förkylning

Blev ordentligt förkyld förra veckan och är fortfarande inte frisk!! Tror det satt sig i bihålorna och förkylningsastman är igång som vanligt så det blir noll träning för mig då jag blir anfådd av att gå upp för en trapp typ. Men nu när jag ändå är drabbad så kan astman få stanna en vecka till så jag har en anledning att inte springa Höga Kusten-milen som man förväntas göra om man är tillsammans med en Karlsson. Inget för mig dock. Jag har sprungit en mil en gång i mitt liv och det var ju lite kul då men känner ingen tagg alls till att göra det nästa lördag, så "förhoppningsvis" jävlas astman med mig ett tag till ;). Men nog tjatat om det. Igår hade vi utnyttja-mamma& pappas-hus& gård-kväll och idag åkte jag och Marcus till Norrbyskär över dagen. Bilder kommer nog imorgon :) Godnattis

Barfota utan strumpor och skor

LD3AD-reunion: Superkul och inte alls konstigt. Det kändes verkligen att det är personer som man har spenderat väldigt många timmar med och alla är så fina❤ Bodbysund med Emy, Erik, Adina, pappa och Marcus. Ett dygn med sol, bad, bebisälsk, grillfest på Bygdegården, kvällsbad och lite slå-av-vass med lien :) Bodbysund är helt underbart på sommaren❤ Och de senaste två dagarna har vi latat oss på stranden och ätit god sommarmat. Älskaaaaar dessa dagar❤

Första lediga veckan

Har hittils varit väldigt skön. Marcus fyllde 25 förra fredagen så då blev det fest och utgång. På lördagen kidnappade jag och några vänner honom och överraskade med Gokart och en lyxmiddag på Köksbaren, he va göttt! Sen har vi hängt en dag på Bettnes, varit i Vindeln och rivit en altan och myst med Adina. Vi har sett skräckfilm, kört till Ikea i 2 olika bilar i bruutalt spöregn, sålt BMW'n, ätit ännu en lyxmiddag på restaurangen vid HögaKusten-bron och som topp på denna supervecka så har jag självklart blivit dunderförkyld så att träna blire inget av :(. Justeeeeee vi har ju bokat en resa också! Den 20/9 åker vi till Marmaris med 4 vänner, det kommer bli awesomeee!

Nej, Evve tar mig inte på bröstet! ;)





Och det var bara första veckan!! På fredag väntar LD-reunion och lördag Bodbysund. Dock hoppas jag att de kommande veckorna inte drar riktigt liika mkt pengar xD.

Tack ungdomens alla år!

Jag har tänkt på en sak. Läste gamla blogginlägg och fastnade på året 2010. Vilket fantastiskt år på både bra och dåliga vis. Jag levde verkligen mitt 18åriga liv till fullo och det är jag superglad över idag. Min högsta önskan då var att hitta mig en pojkvän men jag tackar gud för att jag inte gjorde det för tänk så lamt allt hade varit. Inga ragg på krogen, inga one-night-stands, inte alls lika många tjejkvällar, inga spontana och galna utgångar, ingen Alanyaresa, inga timmar av "vadskajagsvarahonom? -sms" osv.
Visst, mkt hade kanske hänt ändå men inte på samma sätt. Det var tjejer och singelliv som regerade! Varje måndag när man kom till skolan var det nån som frågade om man skulle ut i helgen! Men nog hade det sina nedgångar också att sitta och tro att jag skulle va singel hela livet och att jag inte hade nå liv när jag satt uppe hela nätterna vid datorn och sov halva dagarna, men i själva verket levde jag på ett sätt jag aldrig kommer leva igen! Och idag när jag är inne på mitt andra förhållande och trivs som fisken i vattnet med lugna hemmakvällar, lagoma fester, jobb, bostadsrätter, ekonomi och resor så är jag bara så tacksam, för utan de där åren hade jag inte alls kännt mig själv på samma sätt eller haft de erfarenheter jag har. Och det värsta av allt, hade jag haft pojkvän under den tiden av mitt liv så hade jag nog, om jag känner mig själv rätt, fortfarande varit nyfiken på singellivet och det bådar inte gott i ett förhållande.

Så efter detta milslånga inlägg vill jag tacka Gud, alla pojkar som tackade nej till mig, tjejerna som regerade tillsammans med mig (ni vet vilka ni är) och mig själv för att jag fick röja lös de där åren så att jag idag helhjärtat kan säga att en fredagkväll hemma i soffan med en film, chips, vatten (ja, jag älskar vatten!!!!) och Marcus är det bästa som finns❤ Och självklart så är jag på jobbet just nu så ingen tror nåt annat, detta är tidsfördriv av rang ;). Puss folket

I sommarens soliga dagar..

..Vi sjunga var vi går, hallå hallå!

Sommaren har officiellt kommit till Umeå. 25 grader i skuggan och strålande sol ska det vara minst hela veckan. Att jobba eftermiddag en fantastisk måndag som denna är faktiskt inte helt fel, för kliver man upp kl.9 hinner man både städa lägenheten, steka på balkongen och träna innan man cyklar vidare för jobb till 00.00 :). I helgeln har vi degat i soffan, solat hos mamma och pappa sett skräck och spelat minigolf med Evelina och Jon samt legat på Nydala och lapat sol. Var dock för fega för ett första dopp, det får bli på semestern ;P.



Måste gå ner på fredag


Om prick en vecka får vi semester!!! Dock ser det ut att bli pangväder den kommande veckan då vi oturligt nog jobbar eftermiddag, men håller tummarna för att solen steker innan 14.30 också :). Idag jobbar vi till 11 och sen blir det ett besök på Usm där vi köpt nya gymkort. Varför tänker ni? Jo för att vi trivdes inte alls på Tenton vilket påverkar träningsresultatet ganska rejält. Vad som väntar i helgen vet ingen, men det ligger planer på att grilla kyckling och sola :)

RSS 2.0