Och så lite nytt i livet

Har jag skrivit att jag fått jobb som extrapersonal på OKq8? Så är fallet iaf, Amanda snackade in mig och vipps så fick jag jobbet på min födelsedag. Har jobbat mina 3 första dagar och det är sjukt mkt nytt att lära men väldigt kul. Bara nöta nöta nöta! Börjar bli mer och mer omotiverad till plugget dock.. Är så dryga och enformiga uppgifter. Men samtidigt har jag ju snart gjort halva och då känns det onödigt att hoppa av.

I helgen är Marcus på lan och jag är ensam i lägenheten. Blir träning, plugg, massa gott och tv! Måste också börja påminna mig själv om att vi ska till L.A om en månad, är ju lite att boka, köpa och planera innan :)


2 födelsedagar och syjuntamys

Det summerar väl den här veckan ganska bra tycker jag. I tisdags var det den 19 januari och jag blev 24. Jobbade halva dagen och sen blev jag överraskad med en lyxmassage på Wilmas och en 3-rättersmiddag på Hunger och Törst av finaste och bästaste Marcus. Är fortfarande förkyld... trodde det va påväg att bli bättre då hostan avtog rejält med sen vaknade jag helt igentäppt i näsan och sådär lagomt låg. Har tränat några gånger i veckan ändå men nu när det snart gått 2 veckor tycker jag att jag borde bli frisk och och få energin tillbaka! I fredags styrde vi en  Syjuntakväll hos Alma och bara myste och hade tjejsnack, 5/5!! Igår lördag firade vi mig och Adina hos Emy och Jocke med släkt,vänner och massa fika och idag är dagen då Adina blir 2 hela år. Wehoo Grattis! Hon är så söt och envis och superfin i klänningen vi köpte till henne i London! 

Lugnet efter stormen

Äntligen är jag klar med proven i mina dubbla kurser samt första inlämningsuppgiften i den nya kursen så nu återgår vardagen till det normala!! Har iaf lärt mig att aldrig ta på mig mycket så arbete över julen igen för då blir allt fucked up och man kan inte njuta av den mysigaste tiden på året. Men nu vet jag det iallafall! 

Det är vinter, både snön och kylan är här. Vi borde planera in skridskor, slalom och längdskidor snart tycker jag :). Jag är förkyld och förkylningsastman har satt in vilket är det drygaste som finns och jag blir anfådd av allt! Men igår hade vi husfest 7 mil härifrån. Freddan var husvakt och vi öste på så mkt att en taklampa krashades mitt i röjet av När vindarna viskar mitt namn haha, tur det va han själv som gjorde det :P. Jag var dock nykter och körde hem 04.00 i snökaos men det va så värt det när jag fick vakna i min egen säng och må hur bra som helst. Var ändå typ mest taggad igår och det kändes nästan som jag blev påverkad av mitt vatten haha, hade sjukt kul och börjar undra om det här med alkohol bara är lurendrejeri ;). Nä men det handlar väl om att jag var 100% bekväm med alla som var där, love those people!

8 januari

Sverige har fått en köldknäpp och de senaste dagarna har vi haft mellan 20-25 minusgrader, huvva så kallt det är. Skulle inte ens överleva i nordligaste delen där det som kallast varit -42!!! Utöver det så har jag gjort ett av mina två prov, cyklat spinning, träffat Adina, tagit bort julen och imorse bokade vi en resa till L.A!!! I mars åker vi dit 10 dagar och glömmer vardagen lite grann! Det var väl allt för nu, adjö

Det är mycket nu

Det är mycket nu fast samtidigt är det så lite att jag får panik, förstår ni?

Har varit ledig nu i 2 veckor och är inne på den tredje = panik! Förstå lönen jag kommer få i slutet på månaden.... Den kommer typ inte ens existera och därför kan jag inte njuta av ledigheten. Men ändå ska vi boka en resa inom några dagar för jag måste härifrån!!!

Pluggar just nu även 3 kurser parallellt eftersom jag fortfarande inte haft slutproven i mina dubbelkurser men har ändå påbörjat en ny kurs.. Suck alltså... Men efter torsdag kan jag stryka Specialpedagogiken iaf. 

Behöver ett jobb som ger mer betalt och där man har chans till OB. Känns som jag jobbar och jobbar men inte får så mkt för det + att det tar upp en hel dag så man har noll ork kvar när man kommer hem. Kväll/helgjobb hade passat mitt plugg- och träningsachema bättre, men samtidigt gillar jag ju mina småbarn!

Juste, det var nyår nyss.. Det var mysigt och trevligt med bara fina människor. Roligast var att Emy och Jocke kom till festen där på småtimmarna och sedan sov över. 2016 nu alltså... Har inlett sådär måste jag säga. Mycket tankar om ALLT samtidigt gör att man blir rätt trött i huvudet. Som sagt, behöver resa härifrån! Helst bort från min hjärna men det går tyvärr inte. Men jag ska börja läsa mer i år har jag kommit fram till, för det och träning är enda gångerna jag kan stänga av hjärnan en aning och det är såå skönt. Ska äntligen få läsa bästa Hannah och Amandas bok - Försoningen som har legat och samlat damm någon månad nu, har bara hört bra om den så jag är taggad. 

RSS 2.0