Nothing personal

Äre okej att bli sugen på kinamat då man hör en kines tala svensk kinesbrytning på Tv? Det är det säkert inte, men tyvärr så hände det mig nyss. Har helg nu igen och den ser ut att bli i det lugnaste laget men jag klagar inte. Snart ska vi gå och ladda upp med göööda från Konsum innan kvällens fredagsmys :) Tjingeling

Galaxer i mina braxer!


SE HIT alla läsare nu blir det reklam! Råkar ni möjligtvis vara intresserade av rymden och stjärnor? Isåfall bör ni besöka Umevatoriet på E20 där ni har möjlighet att få titta på vår planets alla stjärnor genom ett teleskop, samt saturnus om ni har tur. Ni kan även få en oförglömlig föreläsning i deras Planetareum av ingen mindre än Marianne Eik som är jättesuperkunnig i ämnet. Sen kan ni såklart köpa gófika av Peter :D Så KOM KOM och upplev rymden alla tisdagskvällar 18-22!


jump in a fast car

Då man är ledig fradagar känns helgen som en veckas lov och det blir dubbelt så jobbigt att ta sig till jobbet på måndag morgon. Dryyyygt, snart väntar 3 timmat till. Peter vill köpa bil, hoppas han kommer hem med en sånhär :D :D.

 


Hej tråkig natt

1. Namn jag lyssnar till: För- och efternamn
2. Någonting jag tycker om med mig själv: öhh, att jag är bra på att få andra att bli glada
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är dålig på att anpassa mig till förändringar.
4. Detta är jag rädd för: Psykon, råttor osv.
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
mat, en facebookupdatering, mys.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Cykla på en A-brunn utan att slå mig själv 3 gånger på benet. Äta ensam på stan. Sova med en lampa tänd.
-

7. Detta tycker jag om att göra: Sova, äta, dansa, kramas, leva.
8. Detta vill jag göra just nu: Glo Sex and the city tills 5.00 då Peter anländer
9. Bästa känslan:
Lycka
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Finns inget jag vill ändra på.
-
12. Är jag kär just nu? Ojaa!
13. Jag vill gifta mig: I framtiden ja.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör
: Men hallå? Hur mkt som helst ju.
15. Min käraste ägodel:
Mobil, säng, kylskåp, hehe.
16. Något jag vill ha i present: En upplevelse
17. Detta har jag på mig just nu:
Jeans, T-shirt och en knallröd morgonrock.

18. Favoritkläder:
Myskläder
19. Favoritdjur:
Mozart
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Det mesta utom Metal.
21. Favoritlåt just nu:
Finns ingen favvo
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Går inte i skolan!!!!
23. Stjärntecken:
Stenbock

24. En bok jag älskar:
Älskade - Systrar i Jenas, Harry Potter <3
25. En film jag älskar: Horton
26. Tv-program jag gillar: Orkar inte svara…
27. Favoritdoft:
Peter
28. Detta äter jag gärna;
Kinamat

29. Dricker helst:
Vatten
30. Favoritgodis:
Choklad, lakrits
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Jorden runt
32. Färg på mina ögon: Ibland bruna, ibland svarta xD
33. Min längd: 160,5
34. Jag tror på:
vädret

35. Jag spelar: Tetris
36. Person jag beundrar:
Är ändå lite småkär i Beyoncé
37. Så här bor jag:
Hus
39. Det här tänder mig:
En lycklig människa
40. Det här gör mig avtänd: en otaggad människa

41. Favoritfärg:
Varför får den här frågan ställas efter åldern 10?
42. Favoritcitat: “You don’t know what you got until you missing it alot”
43.
En hemlighet jag vet: Hemligt
44. Bästa present jag fått: Oj.... hela min studentdag var som en enda stor present!
45. Senast köpta skiva:
Haha typ… Westlife för en liten evighet sen


Jag ligger gömd under löven

Det är nåt speciellt med hösten som är både bra och dåligt. I enda sekunden myser man och i nästa så fryser man, haha låter väligt töntigt men det är också väldigt sant och sammanfattar det hela rätt bra. Jag tar även in låtar på ett heelt annat sätt har jag märkt, visst händer det året runt... men det är nåt speciellt med hösten. Exempelvis då jag flyttade hemifrån i 4 månader så innehöll tiden allt från en stulen cykel, en trasig dator, bananflugor, en förlorad farfar till en förlorad "vän" som inte ens var en vän , då fick jag nog och flyttade hem = många låtar, mycket känslor. Här har vi två av dom:




Vafan.... här sitter jag och snackar skit men att jag har tråkigt kan också vara en fin anledning till denna text. Annars har det varit en mysig dag med en rundtur på Strömpilen med Peter och en fredagsfilm med Johan. Äger nu också ett Icakort...


Gratis kramar

 
Hösten är här på riktigt. Förra hösten var rolig och fartfylld med tjejer, fester, tokigheter och fina höstdrömmar med Angelica i skolkorridorerna. Detta år ser det ut att bli en mer lugn och mysig höst men det funkar det också. Idag vill jag kramas med alla människor som behöver kramas, särskilt en, Sen vill jag ge dom en godis och säga att allt kommer bli bra. Jag kanske borde bli gud. Kraaaam folket


min supermobilkamera bjuder


Hembygge med Johannes
b
Lagade hemgjorda köttbullar med Peterrr


Tur att jag gillar att stryka...

139kr.

Det var allt min supermobilkamera hade att visa upp från den föregående veckan. Fick feber imorse så kvällen lär spenderas i sängen. 

Nanny hade sökte på blocket och hittade denna rubrik: "Två ungdomar söker tak under huvudet i Umeå" Hahah??... Det var allt för idag, tack och hej


Om 4 månader fyller jag 20

Så sant som det är skrivet! Nyss cyklade vi till Maxi i regn... inge kul men det var nog värt det. Har nämligen en hel påse M&Ms och tacochips i ugnen (med sås och ost nivet..) som väntar på att bli uppätet, nom nom. Fick även mina skor från Nelly idag, har inte bestämt mig om jag gillar detta par heller men vet att det hur som helst var värt 139kr. Men nu blir det filmkväll :)

Lördag stundar helgen till

Utgång till ett smockfullt five igår med tjejerna där jag slog klackarna i taket så det räckte och blev över, shit vilket jävla konditionspass! Dagen till ära ser ut att bli en göra-absolut-ingenting-dag då vi började med att ligga i sängen till 14.00 och Peter jobbar ikväll så jag blir ensam med tvn. Skulle gärna ha en godispåse med bara Romerska bågar och M&Ms...hade vart göööödans!! Nä nu börjar Bolt, adjö.


Såhär vuxen är jag


Såhär firar jag att jag fått helg!! Har även min vän apelsinkrokant här brevid mig, jag frågade om han ville vara med på bild men han kände att han inte är tillräckligt fit och fotogenisk, så han tackade nej. Ni får träffa honom en annan gång helt enkelt. Nu har jag sorgligt nog ett möte med min ovän körkortsteori...  han börjar gå mig på nerverna faktiskt... funderar på att säga upp kontakten men får se hur det blir, kanske behöver honom i framtiden till någe, vem vet. Nog med skitsnack.... hejdå.


Regnet det bara öser ner

Det är ganska mysigt då man befinner sig inomhus men så fort man kommer utanför dörren vill man vända om in igen, men ett paraply och marabou räddade iallfall min dag :). Igårkvälls såg jag och Peter "Jag saknar dig" på bio och jag grät som en unge filmen igenom! Det blev lite jobbigt efter ett tag då man inte kan sitta och snora konstant i salongen, men sjukt fin och sorligt var den. Har skoångest.... INTE KUL!


Kör osså njöörn...

  

Hej trötter här sov som längst en halvtimme inatt av ingen anledning alls. Väldigt frustrerande. Men 6.30 befann jag mig iaf på körskolan och nu 6 timmar senare kan jag meddela att jag tagit mig igenom halkbanan utan några större problem. Ikväll blir det träning och tidig bio med Peter innan jag ska sooooooooova :)


Vill du komma och lägga dig här?

-Snart, ska bara skiva ett blogginlägg först.
Hej bloggisläsare, hur mår ni? Jag är trött och hungrig. Helgen har dock varit väldigt mysig med restaurangbesök, chill med folk och öl i Peters crib och chill med klasstjejerna @ Fridas place. Imorgon blir en spännande dag men att kliva upp 5.30 kändes lite mindre taggat. Nu ska jag gå och lägga mig hos Peter i sängen :) adjö.

Kolla vad jag hitta

hihi...

Om jag ljuger om min barndom

Hej alla barn det är sol idag jämfört med regnrusket igår, wehoo! Ville bara tala om att:
* Vi trotsade gårdagens regn och cyklade till Maxi för att veckohandla.
* Har ett minilitet sår efter att kört handen i en spik men det gör vääldigt ont.
* Det luktar surströmming från grannarna i hela trapphuset.
* Gymmade för första gången på länge.
* Sov knasigt och har ont i nacken,,ska nog be om massage (som jag gör varje kväll)
* Pluggar teori gansaka duktigt faktiskt
* Peter ska INTE till England 6 veckor i höst utan blir kvar här med miiiiig!!!!
* Har följt 4 stjärnors middag varje dag i veckan, kalla mig nördig!
Det va nog allt för idag, nu tar jag helg!!! Hejå

Shoe bre

Tjabba people. Införskaffade dessa idag... har inte bestämt mig om dom ska behållas eller inte. Dom ses fula ut på bilden men är faktiskt finare i verkligheten. Ikväll ska det hängas med Amanda i bus-blåsvädret som härjar utomhus :). adjöö

Piratkalas

Shit vilken dag asså. Barnkalas är jobbigare än vad man tror men vi hade kul och alla var sjuukt snygga som pirater. Annars tog mamma upp en gigantisk kokad potitis som blev över från middagen och sa "Den här kommer från komposten." Randommmm. Nu ska jag och Peter krascha i sängen.. kommer sova som en stock inatt.

   

Remember Munkviken?


Klasseresan till Munkviken i åk 6 var "The love of my life" vääldigt länge och idag äre 7 år sedan vi anlände. Tänkte bara säga det. Igår blev det fredagsmiddag och pictionary i huset ett kvarter bort följt av ett lamt krogbesök. Hade besämtmig för att ha några effektva timmar då jag kom hem från Megha idag... nivet typ grovstäda rummet, rensa garderoben, dammsuga taket, plugga körkortsteori, raka benen etc. men har hittills inte lyckats med så mkt alls faktiskt. Har dock 2h på mig innan jag ska iväg så låt se vad jag går för...


Dancing in September

Att det är första september idag känns ändå lite sjukt. Nyss var det vår och härligheter och nu börjar vi förbereda oss för att gå i ide i höstmörkret. Vi norrlänningar är ändå sjukt hårda då vi varje år går igenom 6 månaders mörker och kyla för att sedan vara med om 4,5 månders ljusa och varma dagar. Nä... inte OK! Jag dansar iallfall in september med Piratkalasplanering i massor och torsdagsmiddag med klassbrudarna :) tjaarråå

RSS 2.0