Årets sammanfattning


Januari:
Lånade Amandas bild lite snällt.
Firade in 2011 på torget sjungades Firework med mina flickor och sedan bjöd jullovet på lata dagar, en känslomässigt aktiv hjärna, fest, chill osv. Började inse att jag börjar bli gammal och festade därför lite till. Skolan drog igång, vi drack öl hos Peter, längtade till studenten, umgicks med tjejer, sov med pojkar. Fyllde 19 och gav upp killar helt och hållet, en väldigt skön känsla minns jag det som, dock höll det endast en vecka eftersom jag råkade missa bussen och fick sova över hos Peter.  Var synsk, började hänga på andra sidan stan och mitt liv fick en ny vändning.



Februari:
Min blogg gick från svart till vit, jag hängde på min gammla mellanstadieskola i åk 6 där jag blev rädd för hur dagens ungdomar lever och ser ut. Peter blev mitt liv och min vardag och den 12:e även min pojkvän. Jag träffade hans vänner för första gången, hade läxa, hata Erland och engelska C mer än något annat och festade med klassflickorna. Amanda och jag checkade av vår praktiska del av projektarbetet då vi höll en sexualkunskapslektion på vår gamla högstadieskola, jag hade bloggtorka och det längtades till sommar.



Mars:
Bygggubbarna invarderade vårt hus, vi skrev prov efter prov och läxa efter läxa, våren tittade fram och jag blev hög på vädret. På mitt sista sportlov någonsin tog vi vårt pick och pack och åkte volvo till fjällen där vi åkte snowboard, åt gotttt, bastade, åkte på skotertur och var med om en skoterolycka. Skoldatorn jävlades med mig, vi firade födelsedagar, pluggade och fetchillade.



April:
Bröjade plugga körkortsteori, skrev 5 prov på en dag, dvs. högskoleprovet. Tack vare facebook fick jag ett påskägg, bio, en present och massage av min snälle pojkvän. Vi festade, var på 50årskalas i Kassjö och spelade Worms. Peter fick ett nytt jobb vilket gav mig en anledning att sitta upp till 05.00 på morgnarna och uggla. Vårt sista påsklov någonsin kom och jag tog med pojken till Mormor och Morfar för första gången, vårvärmen tog fart så ytterkläderna åkte av och att leka i lekparker blev vår nya hobby. Vi hade fullt upp med projektarbetskrivning och vi avslutade April med en mysig valborg i Kassjö.



Maj:
Vaknade första maj på en madrass i ett kök i ett hus med ca 10 andra personer, vi lämnade äntligen in proejktarbetet och väntade spänt på resultatet. Vi gick på Waldorfbalen, jag sa att jag älskade någon för första gången, min första visdomstand åkte ut och vi satt och ritade på lektionerna som blev allt mer meningslösa att gå på. Det partajades lite, jag och Peter matade igenom alla Sex and the City säsonger och sist men inte minst satt jag ensam sista Maj och skrev ett tal om min syster.


Juni:
Sänghängde in Junis första dagar, lämnade in min hatälskade skoldator och sedan slog nån slags utomlandshetta till i umeå med ett pang! Johan och jag hängde för första gången på ett halvår, årets första dopp inträffade och det var studentbal för hela slanten som dock inte var speciellt speciell.  En vecka senare, dvs den 16nde så var det dags, den efterlängtade studenten var äntligen kommen och jävlar i mig vilken bra dag det var. Det var så härligt att bara få vara en hel dag med alla personer man tycker om nästan samtidigt, alla grattade mig, god mat, presenter, sprit, dans och sommarnatt, helt klart den bästa dagen i mitt liv på många sätt. Sen kom midsommar med vänner och drama, morfar firades 90 år med buller och bong och sedan var det bara jobba jobba jooobba.




Juli:
Inledde Juli med en förskylning och en kväll på All Star med mina fd. klasstjejer. Vi fick uppleva att sitta på en hästrygg och jag arbetade min mördarvecka med 12 timmar varje dag. Vädret bjöd på sol  och min arbetsplats  förflyttades till olika stränder. En ledig vecka kallade och det bar av till Mormor och Morfar för att klyva ved och sedan till Sundsvall för 3 härliga dagar med trampbåt, shopping, restaurangbesök samt Ikea. Det spontanbowlades, dracks lite på uteserveringar och fikade på stan, sen var månaden slut.




Augusti:
Vi festade in denna månad vilket ledde till ännu en förskylning, hög feber och mycket sänghäng. Hängde en kväll med Johan och gjorde ingenting, Min arbetsdag förflyttades till bl.a Nolia och jag och Peter firade vår 6 månadersdag på Kinarestaurang och drog sedan på Taklagsfest. Dagen efter bar det av till en sommarstuga med grabbarna grus där vi badade, åkte ”skiiride”, drack öl, bastade, sköt med luftgevär och nattbadade, precis som rikiga män gör xD. Peter firades 22 år, jag inskolades på städdelen av jobbet och fick besöka käkkirurgen för att bli av med min andra visdomstand. Sedan avsutades augusti med att ligga på ett tak och filosofera kl. 03.30 på morgonen.



September:
-Som jag skrev då så dansade jag in höstmånaden med piratkalasplanering i massor samt en torsdagsmiddag med klasstjejerna. Den 4e var det dags då 18st 9åringar invarderade arbetsplatsen och det blev ett fett pratkalas för hela slanten. Dagarna som följde så startade vi vår Maxihobby, jag pluggade körkortsteori och Peter bestämde sig för att inte åka till England i 6 veckor! Jag klarade mig ingeom halkbanan, regnet öste ner, jag grät mig igenom ’Jag saknar dig’ på bio och det festades på 5iveee. Vi gjorde egna köttbullar, fyndade skor, jobbade kväll och fredagsmyste.



Oktober:
Chillidillade med mina fd. klasskompisar,colan och chipsen. Underhöll mig med Harry Potter qiuz, tog med soppåsen halvvägs till skolan, tappade en vattenfull hink på golvet och började se How I met your mother från första tlll senaste säsongen. Vi käkade fredagsmiddag i huset ett kvarter bort, utgick på krogen, chillade och fick reda på hur dålig min syn egentligen är. Helgen efter styrdes fetferra hos Mattias då pojkarna fick finbesök från Sundsvall och på måndagen klarade jag teoriprovet! Sista helgen i oktober var ytterst lugn och sorgsam då Peters fina morfar stängde ögonen för gott på sitt ålderdomshem omringad av sin släkt.



November:
Alma kom hem till oss igen efter 4 månaders frånvaro, Jag drog till bodbysund med männen i mitt liv och Peter och jag drog in till Skellefteå för att strosa runt lite och gå på den bästa Kinarestaurangen vi varit på. Syjuntan firade Alma 19 år på All star, en vecka senare firade vi Frida med förfest och rolig utgång, och veckan efter det var det Jejjas tur med mysig middag. Den 18:nde tog jag även mitt hatälskade körkort, det gamla cykelgänget käkade tacos och skrattade lös hos Emy och sen var det dags för en fin begravning med mycket skratt och tårar.



December:
Det fanns ingen snö, men vi åkte skridskor ändå, festade och sen kom snön. Men sen regnade det, sen blev det halt, sen snöade det, sen regnade det och så håller det på än. Vi firade in första och andra advent med personerna i familjen ett kvarter bort. Det handlades julklappar, tränades, tittades igenom 4 julkalendrar och firades minijul med syjuntan. Vi dansade på Tc, partade i en bygård och hängde i biosalongen. Julafton var helmysig som firades med min älskling och våra familjer + massa fina julklappisar som var välbehövda. Sedan, efter lite mellandagsrea, lite häng med grabbar på Pipes, lite New Years eve på bio och måånga om och men så bär slutligen idag av till Hemavan för att fira in det nya året med 9 andra personer. Sitter just nu i en bil påväg upp och jag önskar er alla världens bästa nyårsafton och tackar så mycket för år 2011!!


Här har vi listan

Årets årliga lista. Shit ändå att 2011 snart är slut, det började ju nyss!!

1. Hur har år 2011 varit för dig? – Lugnt och fyllt av glädje
2. Bättre än förra året? – Både och
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? – Ja, och snart kommer fler!!!
4. Dog någon som stod dig nära? – En nära till någon som står mig nära, så det gills!
5. Vilka länder besökte du? – Höll mig till Sverige i år faktiskt.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? – Tid och pengar till många utlandsresor.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - Den 25:e Januari
8. Vad var din största framgång 2011? – Tog körkort
9. Största misstaget? – Skulle hittat på mer under sommaren xD

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Har hänt ja.
11. Bästa köpet? – Balklänningen, Studentklänningen och Nyårsklänningen för sammanlagt 600kr.
12. Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder, godsaker och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – Otroligt många saker
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? – I just had sex, satan i gatan, X, Krossa alla fönster, genom eld, tonight och massa fler som vanligt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Väldigt lika
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Tagit vara på sommaren
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Käkat massa skiiit xD

18. Hur tillbringar du nyår? – Hemavan
19. Blev du kär i år? – Ja, väldigt väldigt kär!
20. Favoritprogram på TV? – Haha får väl bli How I met Your Mother
21. Bästa boken du läste i år? – Får väl bli Egoboost
22. Största musikaliska upptäckten? – Veronica Maggio kanske, har inte riktigt fallit för henne förrän iår.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – En pilatesboll
25. Något du önskade dig men inte fick? – Massage :/

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? – Käkade på Max, hade min första körlektion, gjorde chokladbollar osv.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Inte så mycket faktiskt.
28. Har du flyttat under 2011? – Har halvflyttat in hos Peter.
29. Vad fick dig att må bra? – Vänner, Peter, party, mat och musik
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Jag är inte sugen på kändisar
31. Vem saknade du? – Klassen
32. Nya människor du träffade? – alla Peters vänner

33. Har du kysst en främling i år? – Hm, nä.. endast välbekanta ansikten
34. Har du varit ute en hel natt? – Har hänt ja
35. Har du sovit i samma säng som någon med motsatt kön? – varje natt!
36. Har du varit full 2011 – Jajjemen!!
37. Har en dröm gått i uppfyllelse? – att det har minsann
38. Har du blivit tagen av polisen? – nej, inte ens av vakten
39. Ser du fram emot 2012 – Självklart. nytt år, nya möjligheter!


Shake up the happiness

Egentligen har det aldrig blivit vinter men snart är det dags för vår, fränt. Men snön lär ju överraska sådär i mars och inte försvinna när man önskar som mest. Positiva tankar. Igår hängde jag på arbetsförmedlingen, det sög! Fick bara ångest och vill typ hellre skita i mina 3000 än att ha med dom att göra i 3 månader, men helst önskar jag mig ett jobb! Vi besökte även Mariedal för lite Kaffekalas och sedan kallade biografmörkret och vi satt 2h framför New Years eve som var som förväntat sådär fin och feel goodig. Nu blir det att tömma systemeeet inför nyyyår.. typ.....


Christmas eve

 
 

Tjena kompisar, hade ni en bra julafton? Jag har för första gång en insett att man kan ha en superduperjul även fast man knappt har någon julkänsla alls. Vi startade dagen med Peters släkt och blev bortskämda med mat, Kalle Anka och sedan vidare till mina kusiner där det bjöds på julbord nr. 2 samt massa skratt och tokerier innan vi landade hemma hos oss för paketöppning. Blev bortskämd med allt från smycken, till ett knivset, till myserier som en filt och tofflor, en låda med massa fint från Peter och det bästa av allt; en hotellnatt inkl. massa mat, frukost osv. från Peters pappa, Såååååå nääjs. Idag har vi hängt på ishockeyplanen och ikväll blire släktmiddag igen och sedan Pipes med pojkarna. Nu vet ni, God fortsättning folk :)

Man säger hej!


Tänk om det kunde se ut såhär istället för regn och glashalka. Men tomten kanske kommer med snö imorgon om vi ber snällt. Nu äre bara några timmar kvar så God Jul på er min vänner!!!


Världen är liten

Det är kallt ute, men snön ligger iallafall kvar vilket är huvudsaken såhär Dan före dan före dopparedan! Knäppt det där med att det snart är julafton. Jag och Peter såg ikapp årets julkalender igår efter att ha hört så mycket bra om den och ja... den var faktiskt helt okej. Om ni vill veta mer fakta så har jag fetigt ont i huvudet trots dagens otroligt lugna timmar tillsammans med Nanny. Fick även en julklapp av företaget idag, hihi. Annars ser det ut som våra nyårsplaner i Hemavan börjar svaja och vem vet, kanske står vi på torget och skriker in 2012 istället, den som lever får se :). Nu ska jag ta tag i mitt stökiga rum som ska julstädas för andra gången denna månad, den första höll tyvärr inte så länge :/. Adjö mina vänner

Jobba, träna, äta

Om jag tycker att min datta är snabb så är det inget jämfört med Peters då den är på topp, man är ju framme på sidan innan man ens har tryckt enter...typ. Annars beskriver rubriken min vardag och min dag, sprang 30 min på löpbandet och kassörskan snodde 30kr av mig då hon slog in min pepparkaksburk 2ggr. Dumma kassörska! Men ikväll ska vi iallafall glasyra pepparkakorna i den burken och det ska bli så roligt så... hejdå :).

Alla ljusen brinner

  

Fjärde advent är snart slut och så även helgen och därför tänkte jag berätta lite om vad jag hunnit med under de senaste dagarna. Vi kan börja med att jag har slagit in och nästan köpt alla julklappar. Sen kan vi ta upp att jag och Peter har bakat de sista satserna julgodis och i och med den händelsen så kommer vi till stunden då jag råkade sätta mitt vänstra pekfinger i stavmixern och trycka på start. Hade dock väldigt tur och fick behålla hela fingret med endast ett djupt snitt tvärs över. Efter denna lilla incident tog vi bilen till Kassjö bygård för att festa hela kvällen och natten med massa trevliga människor. Så imorse vaknade jag och Peter i en sackosäck och på golvet låg tre andra personer efter endast ett fåtal timmars sömn, men he va skoj. Sen blev det att se Sherlock Holmes på bioduken och väl hemma har vi klätt årets julgran och snart intar jag sängen för att inte lämna den på länge.

Där flög dom

Tänkte tala om att lördagen som var tänkt som en chillkväll slutade med en trevlig utekväll på Tc. Och igår styrde syjuntan sin årliga minijul som blev näääjs med pepparkaksdeg och annat gott, julklappar, busiga lekar samt skratt i mängder. Dagen till ära har jag fått en bettskena som från och med idag åker på varje kväll och jag fick även äran att spendera en timme av min jobbdag utomhus i snön med Johannes. Ikväll vankas det för min del julgodisbak och paketinslagning, Hare.

Plötsligt händer det

Ibland händer det att jobbdagen rusar förbi.
Ibland händer det att snöar det fint en hel dag.
Ibland händer det att man börjar känna pressen på att söka nytt jobb.
Ibland händer det att man bestämt sig för ett nyttigare liv osså beställer föräldrarna pizza.
Ibland händer det att syjuntans minijul infaller på en måndag då alla jobbar hela tiden.
Ibland händer det att man är väldigt nära att bli påkörd av en buss på vasaplan.
Ibland händer det att man kirrar en julklapp på ica och apoteket.
Ibland händer det att man är så stressad att man duschar på 2 minuter.
Ibland bildar dessa händelser ens dag.
Men det är inte så ibland som lillasyrran tar Körkort!! Grattis till henne!!! :D

Vi snöar inne ikväll

Så kom årets första snöoväder till stan, mysigt äre om man sitter inne men helt tvätom om man befinner sig utomhus. Hej vad det piskade och ven under vår korta stanvistelse och den korta gångvägen mellan bussen och Maxi. Men som snögubbar fick vi iaf ihop den mat vi behövde för att överleva helgen om detta väder skulle få för sig att stanna. Denna fredagskväll som var tänkt som en utekväll blir istället en innemysarkväll framför tvn med smarrig middag och mys med pojken. Inget mig emot fakiskt :).

Jag smackar inte på nån lussebulle

Min julkänsla är tillbaka och mycket tack vare kärleken som mina arbetskollegor i huset ett kvarter bort känner till julen. Från första advent blir det lite mer jul varje dag i det huset och idag bjöd firman på ett gött julbord på Garaget, det bakades lussebullar, spelades julmusik i några timmar och medan vi städade såg vi Pelle Svanslösjulkalandern som förövrigt var fett med mycket bättre än vad jag minns den. Ikväll är en ensam kväll utan Peter som jag lär spendera på och göra julgodis och slå in paket. Kan bara säga Tack snön för julkänslan!


Glädje byggs av snö och mat...

Blev lite smått galen då jag såg snön utanför fönstret imorse så jag kutade tillbaka in i sovrummet halvt skrikandes, väckte Peter och drog upp rullgardinen. Detta infall berodde nog mest på att all min jul/vinterkänsla kom på en och samma gång helt från ingenstans. Men det var fint, världen är vit igen. Så medans jag jobbade har jag och sjuke Johannes sett julfilmer hela dagen. Sen vill jag bara tala om att vi igår blev bjudna av huset ett kvarter bort på kinarestaurang med 10 andra personer, det va gööööödans och jag taggade hela dagen innan med små glädjeskrik.  Nu ska jag och Peter se fler julfilmer, hejdå.

Ice ice baby

Tjenamoss, det är isvindar utomhus och jag gruvar mig för att cykla tillbaka till stan. Sen sist vi hördes har inte så mycket hänt faktiskt. Vi åkte skridskor på en väldigt vatttnig men helt okej ishockeyplan. Vi har planerat andra advent, städat, tränat och festat. Igår hade vi trevligt hos Matte innan vi avslutade kvällen på Olles och ikväll blir det glöggfest på Mariehem.

   

RSS 2.0