Underbar bok!


Läs den!

Äntligen sol


2 dagar denna vecka med pangväder. Det är sååå underbart, tänk bara om man hade semester också. Men snart är Maj slut så det börjar närma sig :). Just nu ligger jag hemma hos mamma och pappa och glassar i solen efter en kort dag (8-13.30) på skolan. Automationskursen suger fortfarande men börjar sakta och säkert förstå liite mer om vad det faktiskt handlar om. I helgen kollade vi in Toughest, festade lite, var på dansuppvisning, solade och tränade. Men snart kommer Marcus och då ska vi troligtvis spela Tennis :). Hörs Hare Hej!

I feel ya


Detta är jag just nu. Min kropp är inte redo för Beach -14. Har nog aldrig varit så otränad som nu och det måste ändras på! Jag älskar ju att träna så frågan är ju varför jag blitt så lat!? Tror mkt kan ha och göra med att jag jobbar skift. Måste få in träningen som en rutin i vardagen men det är inte så lätt då man byter arbetstider varje vecka. Har svårast för eftermiddagsveckorna då man slutar 00.00, det är dom som rör till allt eftersom man gärna sover ut en stund på morgonen, sen äre alltid nåt ärende, tvätt eller mat som ska fixas och sen är klockan nästan 14.00 och då har man så lite tid kvar att det oftast blir soffan istället för hetsträning. Meeeen jag måste ta tag i detta känner jag, om inte för beachen så iaf för min egen skull så jag kan sluta tänka kroppstankar. För egentligen är jag inte sån, bara jag vet att jag tränar så är jag nöjd! Så lets hit the gym!

Du kanske ska aktaa roboteen!


En vecka på Volvo där hjärnan får vila är väldigt skönt. Hänger jag dessutom med en Robottekniker hela kvällen så jag får en inblick i vad Automation faktiskt innebär. Imorgon får vi helg och min Harry Potter-bok går att hämta ut, på lördag festar vi till det och på söndag går vi på bio. Bra plan tycker jag :) Annars saknar jag mitt bästa par Nanny och Oskar som övergav oss i Warszawa för att ge sig ut på en månads äventyr i Europa. Tycker dom kan komma hem så vi kan börja planera midsommar :D.

Alohomora

Så vad händer annars än en helg i Polen? Jo min kamera och Harry Potter-bok har varit spårlöst försvunna. Kameran är återfunnen men inte boken vilket är väldigt sorgligt eftersom jag och alla HP-böcker har en väldigt kärt förflutet och att en saknas är inte okej! Därför har vi beställt en ny :D. Har inte läst dom på några år så nu börjar det väl vara dags igen.

Fördjupningen har börjat och Automation innebär tydligen el/robotteknik vilket kan vara det värsta som finns. Känns rikigt surt att hela utbildningen hänger på ett slutprov vi har efter 4 veckor i ett ämne som kan skita ner sig!! Men som vanligt i mina jobbiga stunder så finns Marcus där och hjälper mig igenom skiten! Dock är vi båda vädigt förskylda nu så när den här fredagen är över ska vi bara lata oss heela helgen bortsett från en middag ute ikväll med hans familj och en dejt med syjuntan på söndag :).

Varning, Låångt inlägg

20 svenskar anlände till Polen, Glowno i en liten minibus med sina små goodiebags som vi fått av brudparet innehållande nattmackor, vatten, en öl, choklad och självklart en minivodka. Efter en natts sömn vaknade vi redo för en spännande dag. Men det spännande startade inte förrän kl.18 så för att fördriva tiden åkte några av oss in till en större stad - Lodz, för lite shopping. Synd bara att det var nationaldag och allt var stängt. Men lite mat fick vi iallafall i oss vilket vi inte riktigt var lika glada över då vi kom tillbaka på hotellet där dom bjöd på vadå? Jo lunch, men det var bara soppa så vi åt lite grann för att visa tacksamhet och sen tänkte vi gå, men gissa vad som kommer ut då, Jo den riktiga lunchen såklart, soppan var ju bara förrätt. Haha så det var bara att försöka få i sig lite av den tredje måltiden också.
 
Sedan blev klockan äntligen 18 och vi fick bevittna ett äkta Polskt traditionellt bröllop.Det var fint förutom att man inte förstod något och de hade dörren öppen så det blev svinkallt och alla stod och frös i sina små klänningar med koftor. Sen var det festdags, alla 130 anlände till hotellet och det stod redan massa smårätter på bordet som vi genast högg in på och shotglasen fylldes direkt och var aldrig tomma efter det. Sen kom varmrätten ut och vi åt oss mätta, efter det var det efterrätt och sen nån timma senare kom det ut en till varmrätt och vi ba whaaat, hur ska vi orka detta!? Men magen hade väl lite plats ändå men vad vi inte visste var att det skulle komma att serveras 3 till rätter, självklart med efterrätt efter varje. Det var heelt stört. Men mellan de 5(!!!) varmrätterna (den sista serverades kl.03.30) så sprang man hela tiden upp och dansade lös till några låtar, shottade vodka, åt lite korv och försökte konversera med polackerna vilket verkligen inte gick så bra. Men alla var iaf glada och jag fick en liten tant-fanclub för tydligen var jag den vackraste kvinna dom någonsin hade sett så de ville sjunga, dansa och pussa på mig vilket var väldigt gulligt :). Festen höll på till 05.00 men vi gav upp där vid 4 eftersom det fanns en dag 2 också. Har aldrig ätit lika mkt som den här dagen och särksilt inte kött och fläskkarre kl.02 på natten xD.
 
Nu börjar detta bli vääldigt långt, men som vanligt så är det bara till mig själv för att jag ska minnas i framtiden. Vi mådde helt okej andra dagen så det bar av till Lodz igen fö shopping (allt var öppet den här gången) men pga.seg taxi så hann vi bara vara där 1,5h men vi hann iallafall se köpcentret och få i oss en glass. Andra festen var lite som en efterfest med mer avslappnade kläder, "bara" 3 varmrätter och liite mindre vodka. Vi började 16.00 och höll på till ca 23. Tack Paulina och Tomek för ett superbrölllop och upplevelser för livet (särskilt i mat och drickväg)!!!
 
 
 

RSS 2.0