She's got the Jack

Det dunkas radio här på Seg. 2 och jag tror alla taggar att få gå på en tidig helg.. bara 4,5h kvar!! Det börjar gå liite bättre för mig nu men tror ändå svetsutbildningen på draggen nästa vecka kommer sitta fint.

Imorgon planerar vi att köpa nytt gymkort och nya tapeter till våra fondväggar sen tänkte vi försöka hinna med en tripp till Näs för att busa med barnen. Jag vill alltid vara med barn då jag är på en nytt jobb och inget går som jag vill. Barn kan få en att glömma allt och hjärnan får slappna av ett tag. Kommer säkert sluta som förskolelärare en vacker dag trots allt... :P.

Fan nu har bandet stått still alldeles för länge.. jag vill upp och arbeta så tiden försvinner! Men snart äre iaf rast och jag har en 18 minuters dejt med Marcus :) Puusss

Direkt från Segment 2

Om två timmar har jag genomfört min andra dag inne på Volvo seg. 2. 14.30-00.00 är ett tufft pass för en nybörjare kan jag tala om, mycket nya människor och intryck och mitt där hittar man Anna som svetsar... Hallå vad hände!?!? Det är läskigt och mest hemskt, har inte riktigt upptäckt det roliga i det ännu men det kommer väl. Annars äre mindre än en månad kvar till jul och jag och Marcus jobbar om varandra de två sista veckorna innan vilket inte är så kul då vi planerat massa julfixerier. Hoppas jag kan göra nåt åt det!

Dessa två dagar har känts som en vecka, jag är dödstrött och tål knappt nån kritik alls! Gråtfärdiga Anna går omkring och önskar att det var fredag och att hennes kärlek Marcus ska dyka fram på sin truck bara sådär hux flux och rädda henne från detta. Men så blir ju jag ibörjan på varje nytt jobb.. vill bara hoppa till dagen då jag får 5 komplimanger på en halvtimme istället för kritik :P Nä nu babblar jag för mycket och rasten är redan slut!

Har man tråkigt så har man

Så det blir ett till inlägg. Jag vill ha en bebis utan att vara gravid. Sen vill jag ha förmågan att kunna renovera och inreda vår lägenhet. Och som vanligt så vill jag hem. Har iaf planerat att skriva en julklappslista som tyvärr inte får vara ha för stora kostnader då vi måste stå för dubbel hyra. Nu vill jag lägga in lite random bilder.








Hem- och jullängtan

Allå Allå, Draggen suger utan rätt kompisar och rätt ålder. Slår vad om att alla tror att vi är ett gäng åk 9or som går omkring i sina ytterkläder och ska välja gymnasielinje. Men vem bryr sig om vad andra tycker? Jo, faktiskt jag för tillfället för jag vet hur bra man kan ha det här. Jag längtar hem hela dagarna till min bästis (Marcus) och hänger inte riktigt med i planer som "sleepover i Vindeln". Hjälp liksom!!

Men December närmar sig med stormsteg och jag är äckligt taggad på allt som har med julen att göra. Julmusik, julfilmer, förstaadventsfika, julklappsjakt, pynta lägenheten, nedräkning, tända ljus, minijul, släkt och vänner! Även taggar jag att den riktiga Volvopraktiken drar igång nästa vecka och att vi ska måla om ett av våra rum i helgen. Det var allt för denna gång, Over and Out!

Direkt från Draggen

Hejhej hallå. Jag har intagit min gamla gymnasieskola och är 5 år äldre än de yngsta som går här men sticker ändå inte ut särksilt mkt... :(. Vad gör vi hela dagarna här då? Jo lyssnar på miljoner powerpoints, antecknar och går HLRutbildning. Inte så fränt med andra ord. Längtar tills vi om två veckor får börja på Volvo på riktigt, VILL INTE gå i skolan. Och datateknikerna kände igen mig vilket tyder på att jag antagligen var tvungen att gå dit lite för många gånger under min gymnasietid xD. Saknar LD3AD i korridorerna och folk som inte jämför draggen med Liljaskolan... haha varför ens börja liksom!? Nu ska vi återgå till powerpoints.. adjöken!

Direkt från Volvo

Volvosteget har börjat och hittills har vi endast suttit i Aulan och totalmatats med information från männsika efter människa i 2 hela dagar. Tror inte att supermkt sitter kvar men jag förblir taggad ändå. Och igår fick vi äntligen tillgång till vår nya fina lägenhet där jag tror att vi kommer stormtrivas! Halloween i helgen var fet, hemmafester borde styras oftare!! Nu ska vi lyssna på fler människor, härrå

RSS 2.0