We want you


I want you
All tattooed
I want you bad


Farms With Frills

Vill inte skriva men göre ändå trots extrem bloggtorka eller vad proffsen nu brukar kalla det. Idag blev min Röda racercykel stulen igen och den här gången tror jag faktiskt inte att den kommer tillbaka. Bra start på lovet....

ajja imorgon ska iaf Nanny och jag va mobbade 92or på ett 91-party, det blir intressant, nu var det slut på fantasi... men hallå vi har PÅSKLOOV!

Ska vi jämföra lite skolor?

En dag på umeås polisutbildning gav mig inte så mkt. Vet bara att jag föralltid kommer vara irriterad på De fyrkantiga och att jag troligtvis lär kugga på logiktestet om jag någonsin söker in! Vi äventyrade även på Midgård som är en söt liten skola där folk springer omrking i sockar, där man inte kastar papper på golvet, där matsalen har feta fula stora brickor som på lågstadiet och man får inte ta maten själv, helt okej skola!

Dock så saknar jag gammla draggen, så som den var för ett år sedan då man kunde äta Daim i K4, följa med Angelica och Frida på spanarpromenader och ägnade rasterna åt att försöka hänga med i vilket smeknamn som tillhörde vilket span i verkligheten! Tider då vi hade ULS, tider då man såg folk överallt, tider då man knappt behövde gå i trappor osv... Men på Mimer kan man ju faktiskt leka Hogwarts, synd bara att vi aldrig gör det.

Nä polis ska jag inte bli, inte ska jag gå kvar i skolan föralltid heller, GE ME STUDENTEN!


Bakom kulisserna

Det blev inget av den där nya fina svängen som jag så gärna önskade mig. Istället blev det slalom i utfartsbackar och kontrollen tappade jag någonstans på vägen. Överjaget hamnade i underläge då Detet tog över och härjade fritt i ett par dagar, just då klagade jag inte, levde ju livet för tusan!! Det var konsekvenserna efter, dom man inte tänker på då man leds av Detet, dåliga saker...


Djup insikt

Jag inser saker ibland och den här helgen har jag insett att...

* Det är inte okej att dricka för mkt alkohol
* Man kan vara bakis 2 dagar i rad...typ
* Det är inte okej att ställa fram klockan så man missar en hel söndag!
* Daimkulor ska man inte käka som frukost
* NK-plugg är sjukt random ("Undvik att störa renar på fjället")
* Om en vecka befinner vi oss i fjällen!!
* Vintern i umeå lär aldrig ta slut
* Ett stökigt rum städar inte sig själv

osv osv...klockan är 16.00, nu ska jag käka lunch.

Man mår som man förtjänar

Gårdagskvällen spårade. Eller jag spårade och idag mår jag väl som jag förtjänar...alltså totalt BAJS! Ipren räddar dagen som förövrigt är min stora lillasysters 17årsdag och alltså har vi just haft en massa folk och släktingar här som man ska vara trevlig mot. Men jag lyckades nog fejka min inre plåga rätt bra och nu väntar Tarzan, födelsedagsmiddag och en lugn kväll. Hade egentligen planerat in Krogen men det känns inte allt för lockande just nu xD Ajja, det var iaf en kul kväll tills den spårade... :)

JAG VILL SE MELISSA HORN PÅ UMEÅ OPEN IKVÄLL!

Dejting in the city

                                       

Idag dejtade jag sötbajs på stan, vi strosade omkring i affärer, hittade Amanda och bokstavligt sprang på stalkerjakt genom centrum efter min fina drömkille som uppenbarade sig men gick sedan iväg i väldig fart xD. Haha det var kul.. sen fortsatte vi 2 vidare till frasses, tjockade lite och jag köpte även blommor för typ andra ggn i hela mitt liv med order från mamma, mkt spännande! Mysig dejt tkr jag :)

Ikväll blire middag med mor & far, party med waldorfkidsen och förhoppninsvis chill med med syjuntan. Gillar att hinna med alla på samma kväll :]

Mamma anar att jag är allergisk mot gymmet... konstig aning tycker jag!


Kalastrosor och borttappade fiskar

Dagen var en GA-dag, den var dryg och vi satt i skolan för att diskutera dataspelsberoende...högst ovärt! Sen glodde amanda och jag Hitta Nemo och den är fortfarande lika underbar! Fattar inte att min nästanbror Johannes som är 8år kan ha lessnat på den filmen redan :O Ska iaf låna Lejonkungen och Tarzan av honom ikväll då vi ska fira vår bästaste nästansyster Nanny som fyller 18 stora år!!!  GRATTIS

Nä... nu äre snöyrväder ute! Jävla Aprilväder i Mars, inte okej! :(

Angelica dina trosor är tvättade nu, du kan få tbx dom imorgon :]


Godmorgon Onsdag

Hej hallå, klockan är nio och jag är vaken och påklädd trots sovmorgon till 12.00. Varför? Jo för la om min planering igårkvälls och kom fram till att det är smartare att träna innan skolan och gå på stan efter...såå nu har jag slängt i mig min frukost och snart bäre av. Hurtigt Anna, Hurtigt!

 
Det är mina nyatvättade kläder     och detta mina otvättade..
sorgligt att man inte ser ngn skillnad :( måste bli bättre på det där med
att behandla kläderna som vad de egentligen är.. men de får bli en annan
dag, nu; gymmet!


We gonna rock down to..


svensken och..... kinesen med bullkinder??


Inte fullt lika lycklig som gårdag, men det duger.. sötMarica och jag gjorde Mimers parkering ute i "vår"solen idag, det var fint... sen fick vi god lunch med god sallad, det var också fint men det finaste av allt är att lärarna låter oss få sovmorgon till 12.00 imorgon! De gillas starkt! Men alltså nää.. nu har det gått alldeles för lång tid för att jag ska hinna plugga OCH titta på Hitta Nemo som är mitt mål för kvällen! Dålig planering..


Happy character



Nu beger vi oss in i vecka 12 och idag har varit den bästa måndagen på många månader. Lång sovmorgon = utvilad = glad = konstiga infall = kasta läppsyl på väggen, fånga det, ramla på golvet mitt i korridoren = skrattanfall, osså solen förtsås... antar att den gör hela umeå lyckligare och jag gillare! Tränade efter skolan, cyklade hem som en dum tönt med ett leende på läpparna och snart bär det av till nanny...då har jag planerat att sjunga men vi får väl se hur det blir med den saken xD.


Today was a fairytale

Jag vill att vi..

... åker skoter tsm
... nattbadar mitt i sommaren och sitter på en brygga invirade i handdukar
... går balansgång med en hand som stöd
... åker skridskor, fryser och dricker varm choklad
... går vilse och hittar hem tsm
... ligger på en äng och tittar på molnen
... går barfora på en grusväg
... sitter på en strand och tittar på solnedgången
... svettas tsm på en fotbollsplan
... badar bubbelbad och leker med skummet
... drar våra egna dåliga skämt och kiknar av skratt
... går på upptäcksfärder
... ligger på ett tak och tittar på stjärnorna
... hoppar i vattenpölar så det stänker ordentligt
... springer hand i hand i motvind
... flyter i vattnet till fingrarna blir russin
... får längta efter varandra ibland
... har vårt eget lilla ställe i trädgården
... spelar kort en regnig dag
... har snöbollskrig och leker i snön
... pluggar ihop tills inget längre går in i huvudet
... latar oss i sängen från morgon till kväll
... bygger en koja och flyttar in ett dygn
... fångar alla ögonblick som finns att fånga!

  

Spontanfredagen

Igår hade jag en spontandag, det var lite spännande.

08.20 - Anlände till skolan
14.00 - Slutade skolan och hängde på stan med Nanny
16.20 - Spontanfor med Angelica och Cajsa till Täfteå i en svajjig buss
17.00 - Moffade vi "mellis" bestående av chips,dip,ostkrokar och godis
19.00 - Åt vi middag (klyftpotatis, entricot och bearnisesås!!)
20.00 - Eggade låten "Show me youre genitals"
21.00 - Spontanlämnade jag Täfteå och gick en klosvart skogsväg 2km ensam
23.00 - Entrade Megha och Jag krogen 5ive och yrade omkring nyktra
01.30 - Dansade vi lös tills det blev för varmt för att leva
02.15 - Insåg att vi inte hade ngn att eftefesta med
03.00 - Gick vi en promenad runt i stan
03.45 - Cyklade jag hem i natten
04.15 - Släckte jag ögonen efter en spännande spontandag.

Awesome, nu är jag dock nyvaken och ska strax ge mig in i trafikantens värld! :)

Fuck of and die

Jag minns de dagar då jag var lycklig som typ... igår. Fina minnen.

Min dag på cykel har inte varit okej någonstans. Imorse körde jag in i en kille som helt plötsligt fick för sig korsa gatan, idiot... sen var jag nära på att bli påkörd av 2 bilar som inte kan titta ordenligt innan de svänger!
Och nu.. Helvettes jävla spårsnö kan gå och dö!! Ni anar inte hur förbannad jag var efter att jag varit och slitit på gymmet efter en dryg torsdag i skolan och ville bara komma hem så snabbt som möjligt med min röda racercykel (som jag idag hatar), sen ska det vara så satans spårigt att man inte kommer nån jävla stans utan att falla omkull. LESS! Ville gråta och skrika men istället mördade jag alla jag såg med blicken!

Småå döda fiskar

Pg.a av att jag nästan tog sovmorgon imorse men ångrade mig i sista minuten så fungerar inte min hjärna idag, den är helt kaputt och kan inte koncentrera sig på någonting. Jag kom på mig själv med att stirra runt i rummet som ngn annan död fisk som fötts till männsika och borde därför ta en power nap lr ngt men eftersom jag inte är som alla andra så kan jag inte sånt utan får istället spela död fisk hela kvällen tills läggdags, men nu äre dags att plugga, weeeiiii!!!!


Väjningsplikt


Jag ska skaffa väjningsplikt för killar... låta dom passera genom att sakta in i god tid och stanna om det behövs. Fuck killar, Fuck trafikant! Min kväll sket sig, rikiga Stalker-Anna kom fram vilket tog upp hela kvällen och ledde till ett mål som jag egentligen inte ville ha. Jag lär mig då aldrig... men har fortfarande samma dröm-kille som jag ska drömma om på nätterna och hata på dagarna, så det så!

Du kan va omogen grön!

Lovet är slut det är bara att inse. Det var en riktigt bra vecka må jag säga med 5 dagars party och 2 dagars chill, nya glada människor, tokerier, lite saker man ångrar, lite saker man måste tänka efter om de verkligen var så smart, mycket saker man kan skratta gott åt, vissa saker man inte minns osv. Precis som det ska vara... gärna ett till sånthär lov tack :D Annars så sitter jag här och längtar tbx till olika moments... t.ex lördagnatt! Vill in i den där lilla världen och stanna där på riktigt ett tag... de var fint.. nu ska jag drömma mig dit, pussbajs :)

Boys Boys Boys

Det är vinter ute och pojksjukan här inne.

Tänk om han visste att 5st tjejer (2 över msn, 1 över facebook och 1 på sms) varit engagerade i svaret han just fick. Haha tjejkompisar alltså.... Man vafan hade man gjort utan dom!? Ingenting, jag hade helt klart skitit i livet. Och vad hade man gjort utan killar? Typ dött, de är verkligen det bästa och värsta som finns! Hittade förövrigt min drömkille igår... han ska jag drömma om varje natt och glömma varje dag bara för att det aldrig lär bli verklighet.

Tänk om han visste att de sitter 5 tjejer och väntar på hans svar...

Bu säger jag

Min blomma i fönstret bara dör och dör, fast jag vattnar den.

För en vecka sen kom vi just fram tlli stugan efter att ha släpat våra helvettesväskor i 1,5h... sen började vi vårat party 15.00 och fortsatte långt in på natten. Så äre inte idag tyvärr, för idag äre en söndag full av söndagstädnig, torra munnar, ångerfyllda tankar, onda tår osv. inte kul!

Gårdagskvällen då, följde med Jonathan ut på krogen för första ggn och vi förfestade med hans borsa och hans 4 20åriga kompisar. Pojkar, alkohol och tv-spel alltså..oj så underbart! Sen vidare till krogen däre väl inte var alltför party och igenkännt folk, men helt okej ändå. Vi höll oss till vår lilla förfestgrupp och vissa kammade ju mer andra medan andra blottade sig mer än vissa på dansgolvet xD. Sen vare dags för hemfärden, vi missade nattbussarna, vi missade taxisarna så hur tror ni de slutade? Jo med att 5 pojkar och 1 flicka vandrar hem i 10minusgrader endast iförd i festkläderna! 4.30 var vi hemma så det tog 2,5 timmar med en pizzapaus inräknad... Sängen har aldrig kännts så lockande på vääldigt länge :P. Så nu, nyvaken som jag är så ska jag ge mig på denna äckliga söndag och göra den till ngt bra, över och ut.

ALL IN Hemavan






    

3 apor xD


Tillbaka i asfaltsstaden

Efter..
* 3 trasiga hårsnoddar
* 1 trasig mobilladdare
* 1 par trasiga trosor
* 1 borttappat örhänge
* En massa alkohol
* Sjukt mkt snö
* 5 åk i backen
* Tunga promenader
* Galna samtal
* Ett knullrum
* Crazy people
* Fula bilder
* Dunkande musik
* Långa bussresor
* Mat i mängder
osv osv.

..så är vi nu tillbaka i umeå där snön börjat smälta, asfalten börjar ta över och termometern visar +10 grader!! Hemavan var minst sagt en upplevelse som jag mer än gärna gör om igen, vi har haft riktigt kul fast 4 dagar där uppe räckte helt klart och kroppen är inte nådigt sliten och skabbig :P. Bilder kommer senare idag lr ngt för nu ska jag duscha i 5 timmar!

Bye bitches

jahapp, om 12 timmar är vi påväg.

06.00 imorgon går bussen mot Hemavan!
Party, snowboard, after ski och ännu mera party.
TAGGGAARRÅÅÅ!!!
Puss umeå


Hon kommer med solsken till mig

AHH! Jag är hög på vädret igen! Sol och -1 grad, kan det blir bättre vinterväder!?! Glodde tv 1h i sträck för första ggn på väldigt länge... det sög, kan det gå ngt bra program ngn gång kanske!? Blev iaf less och gick ut för att hälsa på solen istället, och här sitter jag nu invirad i ett täcke, ska ringa och gratta mormor på födelsedagen och sedan fortsätta se OC här ute och drömma mig bort till fjällen, snowboardbacken och en solgrop :) Livet leker när solen steker!

Vi busar tillsammans du och jag


PUSSBAJS!

TUMMEN UPP FÖR LOV!

Fredagen är avklarad och jag hann t.om med en tur på stan med Emy & Nanny innan de drog iväg till Klimpfjäll utan mig för första ggn på 6år!!! Sorgligt men sant. Men jag får ju hänka på Megha &co till Hemavan istället vilket inte är dåligt på ngt sätt, utan bara tagg, tagg, tagg :D.

Men hörrni: LOV, äntligen!! Ikväll kommer syjuntan hit och chillar, men innan dess ska jag ta tag i packnigen på riktigt, har jag en gång börjat packa kan jag typ inte sluta, det är lite illa..blir så smockfullt i väskan :/.. men men, garderoben here I come :D.


Du vet liksom bah pew!

Torsdagen och matteprovet är över, yeeaaay!! Mariekex räddade min dag och nu kan vi börja tänka lov på riktigt och fokusera på saker som packning, städning, påfyllning av mobilen, tvättning, blomvattning och allt vad det är som är sååå mkt roligare än att sitta och plugga ekvationer :D. Trött och lycklig är jag och imorgon är det fredag, fucking awesome =D


För jag vill att verkligheten bränns

Idag är en dag då jag egentligen skulle vilja gå ut med mitt trötta humör på farliga äventyr, men näsblodsattacken i natt ledde mig in på fel stigar och nu är jag tillfånga tagen i Matematikens hemska och mörka värld. Här härskar Andragradsekvationer över PQ-former,  x slåss mot y:n som i sin tur dräper omkull Kvadreringsregler som hinner ta med sig både Konjugatregeln och Mig i sitt fall! Snälla befria mig någon, jag ber er! Ta mig till Landet Någonstans, där kan vi hinna med så mkt saker att det inte ens känns skönt att gå och lägga sig på kvällarna bara för att man har the time of ens liv dygnet runt ändå. Så nu min prins kan du komma och rädda mig, för jag är redo och vet vart jag vill.. "It's a lovestory, baby just say YES"

Nu har alla en sexspalt

Hola People, tack vare er har jag en anledning till att pausa mitt mattepluggande och göra något vettigt för några minuter. Känn er hedrade :). Matte kan verkligen suga kotte, hoppa röv och ba dö all världens jävla väg. CP! Jag är arg och tänker förbli arg tills jag blir ledsen, då ska jag sova.

Idag var iaf en tisdag som innehöll PDL-prov, engelsk översättning, fornidssvenska, yoga och planering inför Hemavan. Jag taggar den resan och de lär bli en riktigt upplevelse för en nybörjare som mig xD. Men nu har jag fått tillräckligt många utbrott och ska återgå till mattesatan och se om jag kan lära mig ngt vilket jag tvivlar starkt på..

Bus i blåbärsskogen

Det var längesen jag skrattatde så mkt som jag gjorde igårkvälls med Emy och Nanny in da house. Männens gruppfall på skidor i OS var helt klart de bästa följt av dåliga youtubeklipp som man inte inte kan skratta åt. Men nu äre måndag igen och dags för ännu en vecka med hemska prov och intensiv planering innan vi äntligen får en efterlängtad lovvecka, så de är bara att härda fram tills dess! Men nu är jag hungrig och bege mig neråt för att finna lite proviant, tjarååå :)


RSS 2.0