Let's light up the town

Värdelöst slut på gårdagskvällen, har inte gått så mkt på väldigt länge. Värdelös början på dagen, värdelös fortsättning. Det är inte varje dag man får en annans taskiga tolkning om en själv slängd rakt i ansiktet och förlorar personen på köpet. Idag var dock en sådan dag och den var inget att leka med. Har legat i sängen hela dagen, ätit 3 godisar och vill bara sova.

Stenbocken vecka 44 
Kärlek: Det tycks som om någon mycket gärna vill träffa enbart dig. Det verkar som en rar kontakt, men jag tror du nöjer dig med att veta att det är till din fördel.

Knappast!...

Här från min säng såg jag iaf hur halva kvarteret lystes upp på en och samma gång efter att ha haft strömavbrott i några minuter, det var fint!! Det, Amanda, Nanny och Johan gjorde min kassa dag lite bättre och nu lämnar jag denna kalla svarta lägenhet och beger mig bort till huset där det bjuds på middag och förhoppningsvis lite skratt.
Synd att jag måste ta med mobilen, synd att jag fortfarande inväntar svar, synd att det kan dröja till imorgon, synd att det är jag som får skiten, synd att det inte är över. Men nu kastar jag... djupt ner i umeälven.


Jag hugger i sten

Idag är dagen. Idag hugger jag på riktigt. Hårt. Länge har det vart sten i glashus och sten lite överallt, men idag hugger jag och imorgon kastar jag. Synd att vi inte var i fjällen, då hade jag kunnat kasta långt djupt ner på Kultsjöns botten där alla fula lakar simmar omkring. Men skit samma, ikväll ska jag och min vän plumsen ut och härja runt om i stan, fast denna gång tar vi bussen och klär ut oss till tjuvar och sånt. Så inte nåt mer sten-tänk, ikväll är det Party!


här försvinner hundralappar

Klockan är 14.00, hittils har jag hunnit vara i Lögdeå med Emy och pappa och shoppat kläder... har nu varit hemma i en halvtimme och ska snart iväg till stan med nanny och kolla skor.... hejochhå var pengar det gå!! Men jag har faktiskt kvar lönen från kommunjobbet i sommras + typ två månaders studiebidrag... sååå därför borde jag få gå lös lite :P igår natt vandrade jag hem med plumsen från stan i -9 rader, det var kul till en början sen frös mina tår sönder och jag fick fjällen-kännsla!!!!! GE ME

"Mmm....Marabou"

Efter många timmars sömn började jag dagen med Amanda, killsnack, avancerade ord, kvantum, marabou och twilight, sen gick det lite utför, jag suger på utför. Jag kan inte hantera utför. Utför suger! Det är iaf -7 grader ute enligt termometern men enligt mig skulle det lika gärna kunna vara -20, SVINKALLT, iaf att cykla! Men nu ska jag käka min lilla middag och sen kila över gatan till Nanny där det är "ghetto-kväll", haha party xD.


Hej jag har anlänt

Tillbaka från en bod en by och ett sund är jag nu och ja, det var fint. Mormor och morfar är lika söta som vanligt och det är alltid skönt att få komma ut på landet och rensa själen lite. Jag älskar kvällen, när det blir sådär extremt extremt bäcksvart ute så man inte ens kan se sin hand framför ansiktet, det är fint! Vi gjorde Skelefteå igår och 300kr fattigare är jag nu... jävla Cubus, har nog aldrig gått därifrån utan att ha köpt nåt :P. Ikväll taggar vi iaf till med en Cykelgänget-kväll och dom brukar ju bli party hur tråkigt vi än har :D.

  

  


Nu seglar vi

Vaknade vid 10, låg kvar i sängen till 14.30.. jag kan det här med att vända på dygnet, Lov i mitt hjärta!! xD Smsade sedan Emy och fick reda på att vi åker iväg till bodbysund om 1,5h... då blev det minnsan fart på mig, Tack för informationen familjen :O !!. Ajja, är iaf uppe nu, har käkat lunch och ska nu ge mig på packningen. Blir borta till onsdag så ni hinner inte börja sakna mig förrän jag är tbx, det låter väl bra!? Men nu är det visst bara 45mig kvar, bäst att få ngt gjort. pussbajs :)


IG i svenska?.. ja! MVG i svammel?.. ja!

Efter att Megha lämnat min lägenhet där vi pratat ikapp några timmar så fick jag mig ett samtal med en pisst liten själ nere i huvudstaden... "The world is turning upside down, spinning round and round" osv.. SANT. Överallt för alla hela tiden. Erkänn. Jobbigt det där... livet. "Save me tongiht", ba JA... nej.. inte när det gäller killar, det funkar inte.. Tv-spel? då kanske, sex? ja absolut... men nej, inte killar.

hej extrema svammel...  insperationskälla okänd! Inga komentarer, inga bortförklarningar. Jag saknar mina svarta skor.. "cause I miss you beautiful, those three words have sad it all..." osv, nivet ;)

"Tonight I'm falling and i can't get up,
I need you're lovin hands to come and pick me up"

sällan.. :O nu ska jag duscha och springa ett varv runt jorden!


I could call you up


(2007)

Här sitter jag en vanlig söndag dock utan söndagsångest, i huset vid den bärbara datorn som innehåller massa gó musik och många fula bilder från 2007. Det känns lite som förr.... då jag satt vi denna dator och skrev en storyline om industriella revolutionen och härjade i grubbes korridorer varje dag med syjuntan och 8D.... fina tider.

Det är svart ute, på riktigt. Kolsvart...man ser ingenting och det känns som att klockan är kring 00.00 en decemberdag, medans den egentligen endast är 17.00 i slutet av oktober. JOBBIGT. Jag vill ju ha 19 januari, Megha, Nanny och partyyy! Men det är faktiskt bara 3 månader minus 6 dagar kvar, så jag står nog ut... xD


Nattlig uppdatering

02.30... eller egentligen 01.30 om man ska vara alldeles korrekt eftersom vi idag övergår från sommar- till vintertid... sommaren är alltså officiellt över nooooo!! :(.

Denna mörka regniga oktoberkväll blev iaf spenderad på teg med mina söta klassispoolare och vi mös i soffan med chips, dip, blåbärspaj och massa tjejsnack. 4h timmar senare promenerade vi hem genom stan i natten och jag fick även sällskap av Angelica och Amanda i 1h. Men de har nu just lämnat mig och jag åter igen tillbaka i min säng redo för ett avsnitt av sex & staden innan jag faller in i drömmarnas värld i hopp om att de bjuder på fina söta drömmar som jag kan leva på imorgon.


Umeå by night á la Anna xD


att inte göra någonting alls

Det är vad jag gör nu... sitter fortfarande i sängen och drygar framför datorn.. men det är LOV, man får göra så då :). fast egentligen borde jag städa lägenheten, rensa kylen, och göra ngt lite vettigare än detta, men det får ske om en timme.... eller två.

Jag vill till fjälllen mer än någonsin! För ett år sedan skulle vi sticka dit imorgon och bara lata oss i 5 dagar. Se på en säsong sex & staden, se skräckfilm "charlotte kommer spring och göm dig", ääta maat, tjocka goodis, bestiga Lövberget osv osv... FRIHET. LOV. Jag vill i år igen.... kommer inte hända :(..

 

"Jag är King Arthur ibland"


Nu har vi LOV, på riktigt!!! Efter en timmes dryg stresshantering som jag var duktig och inte skippade så fick jag mitt höstlov ("kulturlov") och kan från och med nu göra vad jag vill i en hel vecka. Partyy! Jag började den fria veckan med att cykla till amanda, käka smoothie och se på film i 5h, weeei. Och ikväll taggas ännu mera tv tsm med samma brud + alma framför idol. Godis godis godis!!


gott samvete

Nu får homosexuella gifta sig i kyrkan!! HEJJA SVERIGE, ett steg framåt!

Jag är klar med idrottsuppgiften och kan ta lov och ha en fortsatt ledig kväll. Underbart! Kan lyssna på musik, dvala på täcket, dagdrömma, stirra på väggen och egga dator utan att ha dåligt samvete... woow... värsta friheten!!! nu ska jag platta mig hår, lär ta nån timme... kul! HOH

Då säger vi väl så

Om jag skolkar stresshanteringen imorgon kan jag säga att jag har lov nu... men jag tror faktiskt att jag ska vara en duktig flicka och pallra mig 3km för att ha världens drygaste lektion i en timme... det är typ värt närvaron innan utvecklingssamtalen xD.

Allt för plumsen... igårkvälls, efter att ha övervägt i ca 1 minut så hetsade jag mig iväg till bussen och sällskapade nanny i 2h nere på stan som slutade med en promenad en hem i höstkvällen. Det var fint... dte gjorde min dåliga dag lite bättre. Dagen idag då... helvettestorsdag, den va bra, vi busade omkring, hade prov, fick halvdant betyg av sur-marianne osv.. en bra torsdag helt enkelt xP. Ikväll taggar jag middag i huset några lata timmar framför datorn..  :)

"Spara ditt godis och ge det till en lodis"

Jag kan vara lodisen så ger ni erat godis till mig. Är sjukt sugen men orkar verkligen inte resa mig ur sängen och cykla hela vägen till konsum. Vill inte kliva upp och göra middag, vill inte plugga engelska, vill inte vara hungrig, vill inte ha stöktigt i lägenheten, vill inte duscha, vill inte vara ensam, vill inte vara vaken, vill inte, vill inte, vill inte.

Inte okej dag. Träningsvärk ööverallt, ont i hövve, brännande ögon, dryga lektioner, men dock väldigt söta och kramgoa vänner, dom är som "ljuset i mitt fönster en kulen vinternatt". haha, citerat direkt ur Horton xD. Nej, jag är inte glad nånstans... dvalade en timme efter skolan och var inte lycklligare då jag vaknade.. illa. Nu vill plumsis att jag ska komma ner på stan också!!?? ofta det kommer hända? ligger ju typ under täcket... ajja, allt för henne kanske? vi får se..


CHA CHAA

Efter en lång tisdag i skolan med linjära funktioner, utvecklingsstörningar, äktenskapsavtal, intervaller och annat shit så ligger jag nu nerbäddad i min lilla säng och väntar på att klockan ska bli 17.00, då jag har tvättid och jag hatar att tvätta!! Ni minns kanske hur det gick förra gången!? Jag kan som inte andas ut förrns dagen efter då kläderna har torkat och man ser om dom är missbildade eller inte, vilket är en aning frustrerande!

Dagens bästa går iaf till en random-lärare som sprang, gled och misslyckades, Klockrent!!

Jag har ont i huvudet och vi kanske måste dela skåp på Mimer!! WattAFAkk..

Nagelblodbad

Kunde som förutspått inte somna före 3 inatt och när klockan sedan ringde 4h senare så var jag rätt förvirrad och kom inte upp ur sängen förrns 25min innan skolstart, men de är ju inte direkt ovanligt för mej och för er som undrar så kom jag i tid xD. Dagen segade sig sedan framåt med tumnagelblodbad och annat random tills klockan närmade sig fyra. Då styrde amanda och jag cyklarna mot gymmet och gick lös en timme på funktionell träning, ser verkligen fram emot träningsvärken imorgon…naaaat!!

Idag är en såndär mysig kväll då man ska ligga och ba mysa framför en film med en stor och fin liten pojke. Synd att vissa är osociala stenar och andra lämnar landet... illa killar, illa…Istället får jag lägga mig i min 80cm säng med Frans-Bertil (gosedjurshästen nivet..) och glo sex and the city för mig själv.. tragiskt :O


Mitt hem sängen

Åter igen en såndär sunday "morning". Precis som förra veckan är klockan 15.00 och jag sitter fortfarande i sängen inlindad i mitt täcke, har levt på godis och pluggat lite glosor i 3h. Nu kommer min måndag bli sådär jättekass igen bara för att jag inte kommer kunna somna inatt och vara jääättetrött imorgon. BAJS. Man ska inte sova länge på söndag!! men jag lär mig aldrig..

Jag vill ut... det är en såndär rå höstdag då man borde vara ute och kratta löv, men jag orkar inte, sitter hällre här och gör ingenting, över och ut.

02.25

kvällen:

* 3 fiskpinnar till middag
* konsum
* Nanny's place tsm med henne och Vilja
* Guitar hero world tour
* Titanic
* mata repliker
* halvsomna till titanic
* halvvakna
* snylta 2 rostade mackor
* tagga till musik
* kall promenad
* längta till sängen
* stå vid dörren och inse att hemnyckeln är inlåst
* väcka emy
* cykla hem till huset
* försöka väcka pappa i evigheter
* pappa vaknar
* hitta reservnyckeln
* cykla tbx
* låser upp
* glo lite dator
* sova sova sova


"En häst i vattnet"




Gårdagskvällen blev spenderad på rödäng med syjuntis + Nicke och Foppa, vi såg idol och spelade alias som typ gjorde hela min helg. Novembertjejerna mot 17/18åringarna dvs. anna & killarna och jag har inte skrattat så mkt på länge.
Foppa ska beskriva en fluga:
"Den flyger omrking och låter bzzz"
Nicke skriker innan meningen är klar "FLYG!"
hahah, oj så underbart... bara ett av flera klockrena fail-moments från vårat lag.. men vi kämpade tappert och kom nästan ikapp innan mållinjen. xD

Idag: lördag, nudlar, lördagsgodis, plugg. standard! Kvällen: ?


fredagsmys

Då var vi här igen, veckoslut, fredag, dags för fredagsmyyyyyys. Jag har ännu ingen aning om vem/vilka jag ska mysa med ikväll, det återstår att se men jag skulle vara tacksam för ett svar. Igår kvälls dansade amanda och jag lös med några tanter till både dancehall,hiphop,jive,jazz,partyparty osv... tanter som skakar rumpa, det är inte dåligt xD. Och idag var slappaste skoldagen på länge, "sovmorgon" till 14.10, lektion till 15.20 och sen heelg. Sånt gillar vi :) Gratis lyxmiddag i huset ikväll också...det är najs. Gó kväll på er nu och gör inge dumt ;).

Bananflugor kan DÖÖÖÖ.

"Skön känsla slut"

NEMO, jag vill se nemo. Jag vill se den med Johannes, men han vill aldrig... han har typ vuxit ifrån den trots att han är 7 och jag är 17. Men men... får väl låna den och titta med mig själv, jag är van xD.

Annars har det varit en toppen helvettestorsdag som började med ett stresshanteringsprov som jag ordbajasade mig igenom, sen fortsatte dagen med redovisning, europas medeltid, fett sen lunch då maten var slut (SKÄRPNING MATSALEN), bananskalskrig och massa andra underbart galna grejer.

Nu är det äntligen kväll och jag har beslutat att besöka gymmet för första ggn på ett halvår och ska dansa lös med amanda på nå easydance-pass, HOH! Vad det än är så lär jag ha ont i kroppen imorgon med tanke på att typ hela min kropp redan värker pg.a bollekar på idrotten igår, massera min rumpa ngn!? (A). haha nä men det blir kul. Och vilka har sovmorgon till 14.20 imorgon!!!? VA VA... LD2AD såklart, paaarty. över och ut...

"Du är knäpp... och sådär"

Nej, idag är inte en dag som det var igår. Idag är en bättre och sämre dag på samma gång, mystiskt men sant. Jag är inte på dryga-med-alla-humör men att skriva rena och fina svenska meningar i bloggen har väl ändå aldrig varit min grej, alltid är det ngt som jag ska krångla till, förvrida eller vända upp och ner. Men som de flesta gansterbloggare säger, "that's just me".
.
Jag har plåster på min tumme. Varför? Jo för att jag gjorde en fetfail i korridoren efter sista lektionen då amanda ville sparka mig i baken (fråga inte varför, hon får sina infall!). Sen skulle jag försöka ge igen men failade totalt och lyckades istället sticka pennstiftet ashårt i mitt eget ben samtidigt som jag gjorde ngt så att hela min tumnagel böjdes alldeles gigalofantiskt mkt bakåt. Det var liten smärta på HÖG nivå.

 Sen for jag hem till huset och mös med mysisMozart i soffan... typiskt att han ska skälla på allt, det är lite irriterandee..


Problem

Idag är jag på mitt dryga anna-humör, det har endast gått ut över ett fåtal personer men dom fick nog en rejäl dos var skulle jag tro. Ni ser ju bara mitt sista inlägg, flummigt drygt skitsnack, endast!! jag har problem, problem med att plugga, problem med att bete mig normalt, problem med att städa, problem med att laga mat, problem med att välja låt, problem med att vara vaken, problem med att stava, problem med....allt, dock I-landsproblem, men det är ändå problem, och nu har jag ännu mera problem än för 5 min sen. Inte okej. Jag gillar inte mitt liv just nu och vill inte ha ngt annat än fjällen!!!

Klocker er mocket

översätt meningen !

Jag har blivit kille... gör mellanrum innan utropstecknet, shiit. skandal. "Lady GaGa är en kille-skvallret" kan nu bli "Är Anna, den såkallade gangsterbloggaren engentligen en kille!??" Fast det såklart, amanda är ju mannen i förhållandet, så det skulle nog inte riktigt gå ihop.

Vidare... tog en liten bloggfri dag och poff så sjönk statestiken. Shit vad ni kräver av mig egentligen!!! :O jag försvinner inte direkt, låtsades bara plugga juridik hela kvällen och låtsades att jag inte hade tid, vilket jag egentligen inte hade heller. Fattar ni?

Jag råkar veta att jag har en vän i buschen som just nu sitter och läser ioch läser stresshantering samtidigt som hon tar in allting, sen har vi ju mig och troligen Jonas.. stadsbarnen, orkar inte, ville inte, kan inte. Ger upp. Eller Jonas kanske är bättre än mig, man vet aldrig. HEJJA JONAS!

Svammlar jag eller?  Oxytocin utsöndras iaf när folk smeker varandra och får dig att må bra, så kör hårt mina vänner, utsöndra erat oxytocin!! =D Haha asså baaaaaaah, jag orkar inte mitt skitsnack och inte stresshantering heller. förlåt... nu ska jag äta mat.


värdelöst

Tbx i min säng... slutkörd på ett sätt, utvilad på ett annat. Har inte fått mkt gjort idag alltså, en kort springtur som kändes som en evighet, middag i huset, lite plugg sådär halvt engagerat...nej.. jag kan inte fokusera. Har varit mitt problem hela livet... problem problem... har du problem? ska vi slåss? Dunka påå, dunka på, dunka på dunka pååå! "Ut med TC och IN med Nalle Puh!!!".... okej, nu spårar det.

jag vill skriva en historia i fjällen. Sitta på lillstugans golv med emy och Nanny, skabbig som fan, en fet godispåse på sidan, ha nåt dåligt program på ettan rullandes i bakgrunden och skriva ihop nån random-historia som handlar om egentligen ingenting. FJÄLLLEN. GE ME!

ska skriva ett längta-efter-fjällen inlägg imorgon...då kanskte det går över lite..


Sunday "morning"

Klockan är 14.40 och jag ligger fortfarande i sängen i pyjamas, lyssnar på westlife och försöker plugga lite RK. Söndag söndag söndag....100% söndag. Men klockan 15.00 ska jag faktiskt byta ut min min pyjamas mot träningskläderna och ta mig en intrevalltur i de 5 plusgraderna.. Kvällen igår blev inte så party som vi hade tänkt, men Nanny jag och Hanna svor iaf åt både svenskarna och danskarna, lyssnade på partyklassiker och skrattade lös åt banan-låten, alltid något =DLet's go söndag.... NU KÖR VI



Tonight gonna be a good night

Det finns 50 tingsrätter i Sverige som har sitt eget verksamhetesområde vilket kallas domsaga. Tingsrätten dömmer tvistemål och brottmål men har även ansvar för registrering av fastigheter, bouppteckningar och äktenskapsförord.... osv osv. Jag ska icket bli en jurist!

Det var smockfullt med folk på stan idag, inte ens kul... fast jag gick runt och smajlade stort åt att det typ inte gick och ta sig fram i umeås 2 små köpcentrum. Såg ni mig och tyckte jag var nörd som gick omkring och log för mig själv så var det iaf därför...

Ikväll blire Nanny&co... inte så mkt bestämt men det blir nog party. Dock inte Nanny, Anna och Paulina runt ett bord för det är verkligen party på riktigt ;) haha, men ngt åt det hållet...fast vi byter ut Paulina mot Sara osv. Kanske ngt liknande som på sveriges fulaste bilde där nere.. vi får helt enkelt se vart det leder :). HEJJA SVERIGE också för den delen. Men nu ska jag till huset och äta tacos med Mamma och mammas kompis, weiii, Lev kvällen!


Tlööött

Nu äre svårt.... riktigt svårt, ändå sitter jag här och glor på skärmen... mina ögon kan slockna när som helst, riktigt nära nu alltså. Det tåras, shit... ska jag dö nu??? nä.. men faktiskt, jag är sjuuuukt trött och har halvsovit hos Amanda i typ 1,5h. Att sedan cykla hem i natten som bjöd på stjärnklart och -1 grad var både uppfriskande och nerfriskande på samma gång, klurigt detdära. Men jag har iaf samma stora längtan efter min 80cm säng som jag har haft hela denna dag, så jag ska minsann ta och göra mig redo för ett par många långa timmars sömn... dröm sött världen


Bra'go

Tog en timmes sovmorgon bara för att jag tänkte vara extra pigg till provet, men icket, det förstörde bara och jag var astrött hela dagen istället, men det var ju iaf skönt att slippa första lektionen xD. Provet gick ut på ordbajs och feta gissningar men vi få väl se vart betyget landar.

Nurå? Helg igen.. inga plaaner. Har egentligen ingen ork till att göra nåt ikväll... idol och kladdkaka igen kanske? ajja, nu ska jag äta skorpor och spela gitarr... över och ut!


"Småvantar"

Var hälsad ännu en helvettestorsdag som idag ändå var rätt okej förutom att det var så extremt kallt överallt, men det löstes med såkallade kontakter xD. Dagen avslutades sedan med kram- och tårkalas under mattetimmen... dock inte pg.a av räta ekvationer..

Efter skolan misslyckades jag och Nanny lite smått i ungefär sådär 2h men dagens bästa hann ändå på ngt konstigt sätt dras "småvantar" hahah underbart! Men vi "flöt tyvärr inte övergångsstället" denna kväll men hade lagom kul ändå.

Terminens första prov imorgon, fredag sista timmen, känns oerhört taggat. Jag kan ingeeet. IG IG IG. Soova

vardagskvälls kul




såhär kul har jag och mina låtsaskompisarna på kvällarna..
sen spårar det ibland...

haha ojj vad jag är rastlös... eller egentligen har jag alldeles för mkt jag skulle kunna göra, men nu har jag ändå pluggat några timmar och är rätt less. "De som ska instrueras utomhus bör slippa stå med solen i ögonen. Annars ser de ju inget!" hahah, det har jag lärt mig ikväll xD. Nu ska jag pumpa muskler och bli biffigare än mina låtsaskompisar  :O


It's maybe winter inside

Jag klarade för första gången sen skolstarten en hel skoldag i t-shirt, det är väldigt stort för att vara jag, men så kommer jag hem och möts av världens iskallaste lägenhet.. går nu runt i 3 par byxor och dubbla tjocktröjjor och ska snart ta på mig tjocksockar... dumma element och dumma fönster! Satt iaf kvar 2h med Angelica och Cajsa och pluggade juridik efter skolan för att försöka ta igen mina förlorade timmar från gårdagen och nu jag har även hunnit ordbajsa ihop en stressprofil till streshanteringen,sjukt vad den kursen är bajs och flum... inte ens kul. Men hujj hujj, en till vardagskväll utan tv väntar, ba till å köra hårt!

En låtsas söndag

Man kan säga att det var fredag igår och söndag idag eftersom vi  fick en dag ledig från den iiskalla skolan. Jag hade planerat att plugga typ, hela dagen men hur gick det tro? Juste, helt galet jättemkt åt pipsvängen. Efter några om och men så fick jag tillslut nattligt sällskap vilket bidrog till typ 2h sömn, vilket leder till hjärnmos, vilket ger noll faktaintag osv. Men det var ju värt det.. haha. Var egentligen skönt med en chilldag, en springtur, ytterst lite plugg, middag med plumsen och gó musik. Men resten av veckan äre bara till att fokusera och inte tjafsa omkring som en annan liten 12åring. HOH

Hamburgerhöga

Måndag, igen... som vanligt. Rullade på lagomt bra med ett bankbesök mitt i dagen. Nanny och jag kan verkligen det här med att göra matställen på sätt som ingen annan någonsin har, ikväll var det frasses som gällde och ja..inte på långa vägar lika sjukt som subway och kungspassagen, men kul vare iaf. Konsum gjorde vi också för den delen, skrattade lös, gick in i grejer och hade bara allämnt party. Jag och min lilla plums, vi slår allt. HOH. Inte mkt plugg har gjorts ikväll, men hjärnan har minnsan fått arbeta på annat sätt ändå och för ett stund sen avslutade jag även ett telefonsamtal med Jesper min vän som inte direkt försökte försvara sin flock (killar) när jag klagade på dom, fast inte höll han med heller...så jag fick inte mkt hjälp därifrån inte :P men det var fint..
nu; KVÄLL, SOVA, INTE ENSAM, TROR JAG... adjöö

Bulle

En såndär bulle kunde jag göra för 2 år sedan då jag praoade en vecka på Nk-bageriet, dock tog det ett tag att lista ut knepet och dom blev inte så tjusiga och nu kommer kommer jag inte ens ihåg hur man gjorde..men det spelar ingen roll för jag har ändå inte tänkt baka bullar bara för att det råkar vara kanelbullens dag.

Det är söndag idag, känns överallt, i luften, på marken, i mig, på mina kläder, under sängen, i garderoben osv... men jag trotsade det kalla och tråkiga regnvädret och körde intervaller tills jag dog... och då dog jag på riktigt. Men nu taggar jag middag, OTH och juridik. Pussbajs

Crash


Jag trodde min lördag skulle bli extreemt tråkig och väldigt väldigt ensam. Men Megha blev min första räddning, dock bara i en timme eftersom hon, precis som alla 18plusare skulle ut och göra stan osäker, så jag vände mig till mitt sista hopp Frida "pumpan" Johansson som sedan räddade min kväll med endast en film och vatten, katching, ibland äre allt som behövs :). Nu ska jag träna slut på mej själv och sen ska jag sova riktigt jädra gött hade jag tänkt... gonatt små barn.


Geggamojja lördag

Idag är jag rätt vilse. Vet inte riktigt vad jag ska göra, vars jag ska vara eller vad jag håller på med. Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om, mitt huvud är geggamojja och det känns precis som en söndag. Ändå att det var en hel vecka sen Nanny och jag gjorde subway och alla fånars parad i kunspassagen, känns som igår. Jag gillar inte det här med att tiden springer iväg, snart är jag 50 och mitt liv är slut :O. Fast jag taggar faktiskt 18 mer och mer, bara för att då ska mina helger bli party på riktigt och jag ska gå lös på dansgolven med alla 91or tills mars då folk i min ålder kommer ikapp xD, det är dock det enda... körkort, cigaretter och 3,5or är inget som direkt lockar mig.. Men nu ska jag och mitt geggamojjahuvud gå och skriva juridiska meningar på ett papper, spela cool och låtsas förstå vad som står..

Mys and mys

"Det är dags för fredagsmys
Om det så är det sista jag gör
Snart är det fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmyyyys"

Åh jag gillar stämingen som blir på fredagar då alla egentligen är jättetrötta men taggar till ändå och sjunger fredagsmyyyyys i kör hela dagen. FREDAG i mitt hjärta. Jag borde verkligen städa den här lägenheten... men har man ingen dammsugare så kan man ju inte dammsuga, så enkelt äre.

Min tvättning igår gick lite sådär lagomt bra, jag trodde jag hade krympt en tröja men den har den tydligen växt under natten och är nu alldeles normal :O mystiskt men aweesoome!!

Sug och svälj, det är hälj! HOH


Hold me tonight..

Dessa helvettestorsdagar kommer tillbaka heela tiden och jag hatar dom. Idag var en riktigt dålig dag på alla plan utom lunchen eftersom mat alltid fungerar hur läget än är. Bara minusgrader hela dagen, inomhus, utomhus, uppe,nere, i, utanpå, framåt och bakåt... öveeerallt. Jag vill bara ligga i min 80cm-säng, äta polly och se på Sex and the city, men istället har jag tvättid om typ 5min och jag har ingen jävla aning om hur man gör med de där maskinerna. Det värsta som kan hända är väl att jag förstör alla mina kläder och det vore ju inte så bra...

Jag behöver massaaaage, min workout med intervaller och hantlar tog på min otränade kropp och idag gör det riktigt ont för den att leva. Men ensam som jag är i min lägenhet så får jag stå ut och vänta tills det går över... less less less. nu ska jag ner i källarn. bajs på er..


RSS 2.0