Så var det lördag igen

Jag har längtat hela veckan, så nu ser vi till att göra en bra lördag av idag. Igår gjorde,och åt jag Suschi för allra första gången i hela mitt liv hemma hos min kusin och hennes kille som en försenad födelsedagspresent. Ja, jag gjorde faktiskt lite också och det blev gott!! Härmed kan jag nu säga till folk att jag tycket att Suschi är gott, bara man inte äter för mkt av det, eller tar för mkt soja. Kinapinnar kan jag fortfarande inte behörska så jag tog till gaffeln efter några tappra försök. Just nu sitter jag i sängen och har fixat med alla låtar som jag snart ska föra över till 2 söta små CD-skivor som jag hoppas ska godkännas. Vet dock inte hur man gör, så Emy ska få guida mig genom telefon. När jag förut låg i ett tillstånd mellan halvt vaken och halvt sovande så dök idén om jag istället för att fara till gymmet idag kör en egen liten workout här hemma. För att ta sig till stan och tbx kändes otroligt jobbigt, även om det skulle vara med buss. Så nu inågra timmar ska jag fixa och dona här hemma med saker och ting innan jag sticker iväg till Nanny. Borde dessutom plugga lite....typ skoter, och NK. BLÄ. Det får kanske bli imorgon istället, då är det ju trots allt söndag, dom brukar ju ändå suga allmänt, varför inte göra den lite sämre!? Ja så får det nog bli. Lördag får bli bäst, söndagen får bli sämst. Toppen. Nu ska jag ta tag i dagen. =D


Smörsyra stängde grubbeskolan

Jajjemen, idag är det 2 år sen grubbe fick stänga skolan pg.a förskärcklig stank av smörsyra i korridorerna. Jag vill bara uppmärksamma denna dag för det. ;P

"När man backar med skoter skall man sitta ner för att inte ramla framåt över skotern"
Haha, bästa rådet från skoterboken hittils. Jag satt och skrattade för mig själv när jag läste det, så klockrent. Jag kan se bilden av någon som misslyckas framför mig, ahaha.

Våran läxfria vecka är snart slut. Den har varit helt underbar och jag har levt den men inte levt den vilket var hela meningen. Så jag är nöjd. Men jag förstår inte hur i hela friden jag lyckas vara så fruktansvät trött varenda kväll när jag inte gör något på dagarna. Eller i tisdags höll jag ju igång vilket orsakade stora problem med att gå, men det var helt klart värt det. Snowboard for laaajf, jao. Igår var bara en vanlig onsdag med en ett gruppprov på filmanalys, lite kommunikation och dryg matte. Sen spenderade jag 20min i Nannys trappuppgång i väntan på att får låna duschen. Helt död av ingenting så släckte jag lampan klockan 22.00 men kunde inte somna förrns en timme senare,  högst irriterande. Ikväll då? Egentligen skulle jag lätt som en plätt kunna somna här och nu, men det skulle första lite av natten, så jag väntar en timme. Under tiden har jag planerat in en halvtimmes Sex and the City, sen typ nånting och sen sängen och SOVA! Imorgon taggar vi ju helg. =)

"Tut tut i backen, tusen hål i nacken!"

En tisdag, En bra tisdag. Faktiskt. Eller, den blev nog bra där efter lunch, början var rätt dryg. Och Nk:n var värdelös, jag satt och svor åt datorn och var allmänt less, men nu funkar mitt fronter iaf, hallelujah. Idrotten som var näst sista lektionen var helt klart dagens bästa då LD1AD visade upp sina skills på längdskidor... haha, ett exempel är ju när jag, Marica och Alexandra ska tävla... Vi startar samtidigt, först faller Alexandra, en meter senare faller Marica också och 2 meter efteråt sätter jag mig pladask på ändan. Många andra i klassen lyckades även med fina fall och Krille t.om med att bryta av sin egen stav. Vi är en gó hög vi. Efteråt hade vi ULS där vi skulle rita, BLÄ, alla satt som och målade sina små "jag" medan jag satt och pratade/sjöng högt för Amanda och klagade sönder. Men jag var faktiskt less! På vägen hem tappade jag min mobil och kom inte på det förrns jag var hemma och inte hittade den. Men som tur var hade Julia fått tag på den och har den nu i ett säkert förvar. Det är inte kul att vara utan den, har kommit på att jag nog är smått beroende.. (a). 18.10 bar det av mot Bräntisbacken med Frida för att köra årets första åk på Snowboard, och för Frida, första gången någonsin. Det gick alldeles jättetoppen, vädret var kanon, snön var nästan jättebra, Frida gjorde strora framsteg och sånt är ju asskul att titta på. Satt och log/pratade för mig själv uppe i backen medan hon sakta och säkert tog sig nedför.  :)Snowabord är ju så grymt härligt och roligt!! Och underhållning fick man av småpluttarna på slalom, t.ex i liften när en kille (anton) typ hänger i liften och kämpar för att hålla sig kvar:
Kompisen i liften bakom - "Hur går det Anton?"
Anton - "Duu, det går urkasst!!"
Ja, det var kul, jag har varit nyttig hela dagen och fått både motion och frisk luft, men nu är jag helt galet trött så det blir till att lämna datorn, borsta tänderna och soooova, t.om en underbar liten sovmorgon har vi, dock 20 min kortare än vanligt :(

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?


Kan klockan aldrig bara stanna upp några timmar?  Först har man en massa fina planer för en underbar ledig eftermiddag sen råkar man fasta en timme för länge vid datorn osså poff, är klockan för mkt för att man ska hinna med sina planer. Min plan var iofsg att se en bra film vilket jag fortfarande skulle kunna göra, men då lyckas inte min plan med att somna före halv elva och dessutom hinna spela lite gitarr och läsa min bok. illa. Men idag har ändå varit en bra dag, om man räknar bort mogonen som var ett helvete, men jag kom iväg till skolan och till min förvåning så var jag faktiskt i tid, trots min lilla "sovmorgon". Sen klarade vi oss igenom Naturkunskap, Svenska, Kommunikation, en efterlängtad lunch, ULS och spanska. Jag gjorde även mina indviduella val och valbara kuser hos syon och kan nu lägga dom tankarna åt sidan i några månader. Sen bar det av till gymmet där jag gav ungefär nästan allt vad jag hade både på löpbandet och på styrkemaskinerna så träningsvärk är någonting som jag får räkna med imorgon, känner av den redan nu. På vägen hem mellanlandade jag i Nannys crib där vi lagade ihop en go middag, pratade och tittade på tv. Bah gött mos. Lediga eftermiddagar måste vara det skönaste, det enda som saknas är sovmorgonar, eller varför inte lov? Min massageplan som jag skaffat mig under tiden jag suttit här sprack, mamma var tydligen trött och gick och la sig. Jag tror istället att jag skiter i min filmplan, klinkar lite på gitarren, gör mig klar för sängen, läser min bok och somnar sedan tidigt. Det lät som en bra plan tyckte Anna och stängde sedan igen datalocket.

Viva las veeegas

Jag minns inte så mkt. Gårdagens skoldag får jag inte  upp i min hjärna. Har kanske förträngt den. Inte för att jag vet varför jag skulle göra det men.Det var nåt om ett ULS-prov och ett missförstånd om en modevisning. Gårdagskvällen däremot är solklar och jag minns i princip allt. Kanske inte alla knasiga ord och skämt som drogs men det var kul. Det blev en kväll hos Nanny i tsm med Josefine, Chris, Paulina, Henrik och Johannes, fredagsmiddag, Super smash bros, pictionary osv. I slutet av kvällen när allt var på topp så blev det både vals och tango inne i köket och i utbyte mot en ros så satte Henrik en banan i munnen. Vi körde också: 
"Brudar gillar cyklar
 Killar gillar cyklar
Alla gillar Ulf
Ulf Ulf Ulf"

Dagen till ära har jag besökt centrum tsm med Nanny och fyndat lite grann. Just nu spelar pappa Viva Las Vegas på hög volym på undervåningen. Jag hann tro att jag kände min allra första jordbävning innan jag förstod att det var basen som fick mit rum att skaka. Pappa släpper loss när Mamma är ur huset xP haha, nä men det är typ sant, kryddstark mat bev det också. Och bästaste familjen ett kvarter bort har tydligen köpt en sprillans ny skoter till våra om en månad nytagna skoterkörkorts ära!!! Jag visste inte att man kunde tagga fjällen ännu mer än vad jag gjorde, men det kunde man visst. Så den här fetstékiga motorklumpen kommer vi  glassa omkring på i fjällen under lovet. TAGGA!


scokerbiten liten liten

Jag fick för mig att vi hade haft helg igår, men icke. En vanlig torsdag tog sin början, men eftersom det är ny termin betyder det att vi slutar klockan 12. Så efter en 3 "långa" lektioner och en kycklinglunch så cyklade jag och Amanda ner till gymmet för att träna lite. Jag måt alltid konstigt på torsdagar, förra veckan minns jag att de var nåt men kommer inte ihåg vad och idag mådde jag bara creapy hela tiden med ont/yr i huvet och blä. Träning kanske inte var det bästa botemedlet men. Sen hade jag i min hjärna bestämt att plugga stenhårt  till 17.30 då jag planerat att följa med för att titta på Nannys teater. Jag pluggade, vet tyvärr inte om jag tog in nåt eller hur länge det varade men jag följde iaf med till Waldrofteatern och dom är ju bara sjukt duktiga! Riktigt kul att se :)  Och Johannes min allra sötaste och bästa lilla vän, idag har vi minnsan fått många minuter tillsammans och både lekt, ksrattat och pratat. Jag berättade att jag gått vilse i en skog:
Johannes - du borde ha en såndär kompass
Jag - Jag hade en kompass OCH en karta, men gick vilse ändå
Johannes - hahah, så äkta dig Anna!!
Som sagt, min bästa 6åring i världen! Nu ska jag säga gonatt till min söta chattande klass på msn, stänga datorn, stänga hjärnan gå in till drömmarnas land och drömma (som utlovat) om Cajsa. Haha. Gonatt.


rektangel eller triangel, det är väl samma sak...eller?

Sovmorgonen satt bra efter en lång skoldag + skolkväll. Jag sov tills jag vaknade, sen dampade tvn så jag sjöng själv istället. Mkt fint men en hes morgonröst var det. Snön var bättre idag, funkade faktiskt att cykla och höll för första gången på ett tag inte på att halka när jag kom in i skolan. Min fot halkade dock på en stol som Pikke fnissade gott åt. Kommunikationen bjöd på humor av en mkt trött klass som skulle rita rektangelfigurer endast genom information från en person. Rektanglar och trianglar blandades ihop titt som tätt och likaså höger och vänster. Fanns bara några få personer i rummet som nästan klarade det, och jag var faktiskt nästan en av dom. Bra gjort! Dagens bästa drogs av Marica som skulle visa nån snubbe på bild och råkade istället plocka fram en fet ful bodybuilder och samtdigt väldigt seröst säga "här är han" ...okej, det var sista lektonen, jag var tom i både magen och huvudet, så då var det iaf grymt kul. Fick sedan sitta 25min i Nannys trappuppgång och skriva idrott/spela tetris i väntan på henne så jag kunde få låna duschen och  jag fick fylla min tomma mage med lite nudlar och en fin kaka. JAG SUGER. Det skulle ju bli ett kort inlägg, jag skulle låta bli datorn och bara fokusera på ULS:en. MISSLYCKAT. Fronter jävlas med mig också,har inte kunnat logga in sen jullovet. Högst onödigt. Nu ska jag gå lös på gitarren och försöka somna lite lugn sådär. Lycka till.

Bic mac, någon?

Tisdagar brukar kännas väldigt långa och bara dryga. Men inte idag faktiskt. Visst var det som vanligt sjukt jobbigt att kliva upp imorse men efter en slirig cykeltur till skolan och när första lektionen (vi-timmen) satte igång så piggnade jag till.
Det var meningen att vi skulle valt våra Individuella val men de flesta ägnade sig åt att få alla dessa x,y och z-kurser att passa ihop. Det är sjukt krångligt men nu har jag min lista med rätt placeringar och som uppfyller 300p. LD1AD måste vara den bästa och sötaste klassen i världen, bara full av goa människor som sprider glädje för det mesta, jag är ju såklart en av dom xP. Och på ULS:en fick vi se bilder på när alla var små och hur söta alla var är ju bah galet, barn måste vara det gulligaste på jorden. Under  Nk:n och Idrotten såg vi Super size me som var lika äcklig som jag minns den. Jag ska aldrig bli fet, gymmet nästa. haha nä men på tal om det så lär jag inte hinna träna förrns till helgen, läxorna tar över, ingen snowboard med Frida heller "/. För en timme sen kom jag hem från skolan, 3 kvällslektioner från 18-21.00 var ju som inte så taggat men jag hade kul i princip hela tiden. Marica och jag ägde fett på ULS:en, hjärnorna var lagomt trötta så vi ba körde på, vilket gick lysande. Vi fick också köra gymnasiets första Wordgame där minnena från våra många wordgame-lektioner på grubbe lever kvar och väcker skratt då och då. Mkt fint. Men nu ska jag skriva lite idrott, Se sex and the city, läsa och sova ut min sovmorgon till max.


19 Januari 2009

Ett datum som jag uppskattar. Ett datum där jag år efter år blir ett år äldre. I år blev det 17. Grattis Anna på födelsedagen.
Sov inget vidare, vaknade vid 3-tiden och trodde jag skulle upp och iväg till skolan, sen gick det typ inte att somna om. Så jag hörde varken när de gick upp för trappan eller öppnade dörren, utan för första gången på många år så sov jag faktiskt när de kom och sjöng. Det var rätt fint. Jag fick mig också en mycket fin sång av klassen, Rie och  våra 2 prasoelever när dom ställde sig upp och stämmde in till "ja, må hon leva". Gullhuven. Idag har jag knappt fått nån läxa gjord och det är illa med tanke på tidsgränsen vi har. Men aja, det fixar sig väl på nåt sätt. Släkten min är mkt söt och skönaste presenten fick jag ändå av Nanny som alltid har hjärnan med sig. Det här mina vänner, är hästen Frans Bertil (hon tyckte den var äkta mig)

Kalla kalla kalla, små nubbar



Fredagen bjöd på -23 grader till att börja med, så skridskorna som vi planerat in på idrotten byttes ut mot gym där vi pumpade muskler och skaffade oss träningsvärk. På kvällen när graderna började rasa och hela Sverige fick helg så var vi 6 tjejer som åkte ner till Great Eastern för att käka kinamat och fira ingen mindre än mig. Vi åt tills vi nästan sprack, sen sjöng vi hela vägen till busshållsplatsen där vi tog bussen hem till mig och fortsatte kvällen. En lyckad kväll med alldeles för mkt mat och goa vänner!
Lördagen bjöd på en heldag med jag-vet-inte-riktigt-vad i mitt tredje hem ett kvarter bort. Det blev ifall en hel massa underbart gott fika, lekar, danser, sånger, tävlingar(Paulina och jag kom bara näst sist) och en sjukt god middag. Mycket trevligt folk och jag fick en ny vän, Nicole, på 2 år som typ är sötast i världen med sin gyllenbruna hy, stora ögon, gulligt ullhår och en röst som härmar allt man säger. Lilla Johannes sprang runt runt hela kvällen och sjöng " Vilka kalla?, Jo kalla... Kalla kalla kalla, små nubbar" Haha, det börjas i tid.
Söndagen till ära vaknade jag faktiskt rätt tidigt, vid 12.30 for jag iväg och tränade hårt i en timme för att sedan fara till Nanny och låna duschen. Städa gjorde jag också minsann, sen tänkte jag börja med ULS:en men så blev jag bjuden på middag oh det bar för andra gången idag av till lägenheten. Nanny och Paulina bjöd mig på en födelsefantastiskmiddag som vi smaskade i oss då de samtidigt beröttade att de ville ta bjuda mig på bio samma kväll. Så efter att vi missat bussen och istället fått ta en härlig promenad ner på stan, satte vi oss i biomörkret framför Australia i 2h och 45. 
Ett toppenbra avslut på underbar helg med underbara människor. Nu har jag varit 17 i 10min, bara 23h och 50min kvar på att fira en dag som bara är min. Jag börjar med att sova.
 


Det glömmts ett hjärta kvar i frosten

Igår när jag trodde att kvällen va slut startades ett 1,5h samtal med jesper på telefon, så min tidiga kväll gick lite åt pipsvängen. Men jag mådde alldels utmärkt ändå tills jag klev ut genom dörren....
Denna kyla.... jag finner typ inga ord för den. Bara så galet kallt att jag inte ens klarade vägen hem från stan utan att mellanlanda på Ica-nånting för att inte frysa bort helt. Trots att jag frusit heela dagen så har vi hunnit vara med om en engelskman som kom och snackade i 60min. Han fick mig att inse lite grejer. För det första så har jag inget liv vilket jag borde skaffa mig. För det andra så insåg jag att det är nu vi har hela livet framför oss och borde just nu ha "the time of our lives" och borde därför ta att våga lite, leva lite!!! Och för det tredje så vet jag inte riktigt, men jag ska också skaffa mig pengar och resa all världens väg. Men det är när jag blir stor. Jag har nu bara 3 dagar kvar på mitt lilla 16åriga liv och dom har jag redan planerat att leva fullt ut. Är bokad heela helgen. Toppen! Idag slutade vi 12.00 för första gången och kommer göra det varje torsdag restev av terminen. Så jag och Amanda firade med en iskall tur till gymmet och sen en och en halv iskall timme på Café station. Sen for jag hem och frös ihjäl under en filt.


Solen går upp över kåk och gränd

Våren är ung och oanvänd,
sången ekar från himlen sänd,
det är ett stort liv

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv

Jag tog mig upp på ett skyhögt berg
Jag trodde livet skulle byta färg
Men svindeln skälvde genom ben och märg
Det är ett farligt liv

Jag gick på en gata mot ett äventyr
Jag kom till en plats där pengar styr
Där spriten var billig men fyllan dyr
Man fattar lätt varför mänskor flyr
Det är ett hårt liv (...)


Lars Winnerbäck, kanske ingen skönhet precis men däremot, Mannen, myten legenden!! Såg att det det var nåt program om honom på ettan så jag slog på och fick direkt massa sånadär känslor...både bra och dåliga, sommar och vinter osv. Och jag vill gå på en såndär utomhuskonsert en ljus underbar sommarnatt med massa folk som sjunger samma låtar!!!! Varför kommer han aldrig tbx till Umeå för?

14/1-08 Idag var en glad dag. Lite galen sådär, men glad. I slutet av dagen kändes inte sovmorgonen av alls, utan snarare som vi gått en hel dag + lite till. Men det gjorde inte så mkt. Jag var glad ändå. Igår kvälls drattade jag på ändan en gång till utanför våran brevlåda framför en bil. Jag sprang, halkade på en översnöad isfläck, flög upp och dunsade ner. Sen satt jag och asgarvade för mig själv. Pinsamt men sjukt kul. 2 klockrena fall på en på en dag... det är bra! Jag har  lagt en chokladbit på fönsterbrädet till min vän flugan, så att den inte dör. Och VET NI?? Dom har hittat mina knästrumpor borta i mitt tredje hem ett kvarter härifrån!!! Inte undra på att jag letat som en galning utan resultat, men jag fick iaf min garderob städad på köpet. OCH VET NI?? Jag ska få ta ett skoterkörkort!!! Hade jag varit en kille i LD1AD hade jag sagt "steek", men jag är mig själv och säger "FULLT ÖS" Så tillsammans med Nanny, Paulina och Chris ska jag under 2dagars intensiv kurs köra stenhårt och skaffa mig mitt allra första körkort! Sen taggar vi fjällen mer än någonsin i hopp om att få köra den här...annars så duger kylskåpet alldeles fin fint! :)
 


Flyg fula fluga flyg och den fula flugan flög

Det där var en väldigt problematisk mening att stava rätt på!

Men nyss när jag satt här och tomglodde på dataskärmen istället för att läsa spanskan så hörde jag ett välbekant urrande ljud ovan för mig så jag tog till nackmusklerna och tittade upp och fick se en välbekant svart liten fluga flyga omkring bland mina vita takbräder. Vars kommer den ifrån? Vad gör den här? och Varför lever den? djupa frågor jag vet... men seriöst, varför lever den? Det är ju vinter...mitt i vintern... råvinter. SOMMAREN KANSKE ÄR PÅVÄG! Var det ett tecken? Fast nu har det varit tyst ett tag.... jag tror den dog =(. Jag skulle kunna bli Carrie i Sex and the city... ser ni likheten med de djupa frågorna som jag ställer mig själv och er läsare. Om ni inte ser den så råder jag er att läsa en gång till eller skaffa glasögon. Aja, hur som helst så har jag varit ännnu tröttare idag än alla de andra dagarna sen skolan startade, trots att jag somnade stolt klockan 23.00 och alltså sov rätt många timmar. Men men... jag överlevde som vanligt. Dagens bästa drogs av mig själv idag på idrotten när jag stod och kastade basketboll med Krille som kastade en höging. Jag hoppade för att nå den, om jag lyckades minns jag inte men fallet jag gjorde därefter var iaf klockrent och ett fall jag kommer leva på ett tag. Det kändes som om hela jag bah hoppade,flög, sprattlade med benen innan jag nådde marken och sedan föll, pladask på rygg. Sjukt kul!!!
Jag hörde flugan igen, den lever!!! Tagga sommar. Nu ska jag dra mig vidare till ett hus där dom har en dusch som jag tänker låna eftersom vårat badrum inte tycks vilja bli klart. So long suckers!


stolt som tuppen


Jag vill spela fotboll! Det ser himla kul ut alltså!...synd att det inte är sommar, då hade jag lätt tagit min boll och gått till fotbollsplan. Idag på världens drygaste spanska satt jag och tänkte tilllbaka på gamla goa Grubbe och alla tusen franskatimmar tsm med Frida som vi då tyckte var dryga, men jag har svårt att tro att de slog dessa dryga spanskatimmar som är ett under att jag överlever varje gång. Och grubbe... finner tyvärr inga ord men.... ja, det finns iaf många fina minnen som jag saknar väldigt ofta. 

Idag kan det hända att jag somnar stolt över mig själv. För hittils idag har jag varit duktig. Vi kan ju börja från början.
Jag vaknade och klev upp bara 10min efter att klockan hade ringt vilket är bra gjort, jag kom till skolan i lagom tid, jag tog mig igenom alla lektioner trots säkert ett hundratal gäspar, cyklade ner till stan och lyckades köpa mig ett par skor!!! Sen bar det av till gymmet där jag joggade i 30min för första gången på 4 månader, det var härligt, sen pumpade jag muskler i 30 till. Cyklade hem, brummade förbi en seg gubbe, for till shell och fyllde på mobilen...trodde jag. När jag sen kom hem såg jag med Emys ögon att jag fått ett Halebopkort istället för Telia och fick därför fara tbx och byta och det visade sig att det var jag som sagt fel medan mannen i kassan hela tiden vetat vad han höll på med. Klant Anna. Men det innebar ju lite extra motion (måste se det positivt),  vid middagen lyckades jag kasta mitt potatisskal på pappas macka eftersom jag trodde det var skaltallriken, haha, humoor!!! Sen har jag gjort engelska, testat skor/strumpbyxor/linnen och kan meddala att jag just nu ser ut lite som en slampa, bara om ni ville veta =D. Om jag ska kunna somna stolt måste jag städa garderoben några minuter till innan jag gör mig klar och ligger i sängen klockan 22.00 för att läsa i en kvart. Där har ni min plan som jag hoppas på att klara av. Ni får gärna berätta om eran dag, jag lyssnar gärna. haha! Adjö mina vänner.


going round and round and never getting anywere

Precis.....det är mitt liv i ett nötskal! Jag har typ inte kommit någon vart på, om en vecka, 17 hela år!!! Och när det väl sker någon liten förändring så antingen tänker jag knappt på den fast den egentligen betyder och spelar roll, eller så hatar jag den och saknar hur det var innan. Aldrig nöjd! Det är något som fattas och jag borde börja äventyra lite så jag kan komma på vad det är. 

"Gråa dagar skyndar aldrig på" /Lars Winnerbäck, Sant så jättesant. Särskilt söndagar under vardagen. Dom är hemskast, tråkigast, drygast, äckligast, ångest fyllda och gråa! Okej, inte alla...men dom flesta! Idag var en blandning, sov för länge som vanligt, knepade och knåpade med denna blogg i 2h och ja, ni ser ju resultatet. Man kan inte tro att det tog 2h men jag är rätt seg och tycker resultatet blev bättre än min förra rosa mystiska färg.  Den här är lagomt enkel och duger fint åt mig. Sen började jag städa och rockade loss med musik i öronen och golvdammaren i högsta hugg. Imorgon ska jag ta tu med min garderob och se om jag hittar mina knästrumor.... Föresten så hittade jag tv-dosan under en tidning som låg på golvet...bra letat Anna! Igår åkte jag mitt första åk på skridskor tsm med Nanny, Johannes och Sture... det är ju kul ju! ;P Efteråt blev det varm choklad, nybakade bullar och en extremt gullig hemvideo på livet vi levde för 7år sedan. Allt man kan säga var ju att Johannes var sötast i världen som 0-1åring medan vi däremot hade våran fulaste period i livet. Hemskt att se, men man kan ju inte göra annat än att skratta och skämmas. På kvällen städade vi lägenheten, gjorde guacamole, satte oss framför Sex and the City säsong 6 och blev extremt trötta vilket resulterade till en hel massa skrattanfall. Nanny är ju ba goast.

Förövrigt så har jag hittat min Edward Cullen Jr, det är Johannes 6år som är bästast och snällast i världen!! Han försökte ta upp mig på ryggen vilket gjorde honom ännu bättre, men tyvärr så var jag lite för stor för att han skulle kunna ta upp mig helt och hoppa bland trädtopparna. Så jag har min Jr och väntar nu bara på att min Edward Cullen senior eller vare blir, ska dyka upp och göra mig glad. Fortsätter jag min 0 förändring i mitt liv så lär det inte hända på ett tag... Men nu äre iaf dags för mig att avrunda denna halvgråa dag och ta mig till drömmarnas land. Gonatt

vi skulle få leva här

Trots att jag somnade kring 22.00 igårkvälls och försov mig till 8.00 och därför skippade spanskan så blev denna dag värre än gårdagen. Igår var jag som bara borta i huvudet och tröttheten kom inte förrns på kvällen, men idag har den suttit i från morgon till kväll, jag har gäspat ständigt och min hjärna är fortfarande mos! Sen har jag också lyckats med att tappa bort min egen tv-dosa vilket känns högst onödigt. Så imorgon/idag när jag vaknar har jag planerat för att städa mitt rum...ordentligt i hopp om att finna lite bort sprungna saker och sen kunna känna mig lite stolt över mig själv. Vi får se hur det går med det :). Jag kom hem för en halvtimme sen efter att ha varit hos Alma med några av tjejerna där vi sett och skrattat åt Let's dance och bara pratat i en massa timmar. Gött mos!

När jag kom hem, låst upp och just kommit innanför dörren höll jag få en hjärtattack när pappa helt plötsligt stod där i hallen framåtlutat och glodde rakt fram bara för att skrämma mig. Det är inte första gången han gör så man jag blir lika rädd varje gång. Och btw så har jag lärt mig vad mina nya idoler heter, Seconhand Serenade! Deras låtar är underbara och älskade av mig! Jag typ saknar dom på dagen!!?? Men nu har jag ätit upp min nattmat och klockan börjar bli alldeles för mycket igen, jag måste ju börja vända tbx dygnet på riktigt och sova lagomt många timmar. så.... mot sängen!!


nä nu ä jag läss!

Inatt fick jag ihop 2,5timmars sömn, och det var allt! Satt uppe till 3.15 och läste, smsade och sista timmen satt jag ensam i min säng och spelade gitarr. Vaknade klockan 6, låg kvar en timme och väntade på att klockan blev 7, då klev jag upp, pigg som en nötkärna..kändes det som. Jag fick ihop 2,5h sömn efter att suttit uppe och smsat, läst och spelat gitarr! Jag var konstigt nog pigg när jag vaknade, trodde jag men hjärnan hjärnan visste bättre. Den var ur funktion hela dagen, jag helt borta i huvudet och närminnesförlusten var på topp. Det bevisades redan under mina första vakna minuter då jag hann tappa bort 3 saker, säga hejdå till pappa 2ggr på en sekund och däremellan glömma att jag sagt det en gång osv. Första skoldagen var väl sådär halvers, min mosade hjärna fortsatte att vara mosad och jag höll på att frysa ihjäl under större delen av dagen och tycker inte att det borde vara lagligt att ha sådär kallt på en skola, man kan ju avlida!!! Alma och Jejja kom och hälsade på och fick se lite av våran vardag vilket var mkt trevligt. Efter skolans slut så bar det av till gymmet med Amanda. Vi parkerade cyklarna under en tall full med kråkor och blev vättskrämda när hela högen plötsligt tog luft under vingarna och flög iväg samtidigt vilket resulterade till att hela talltoppen gungade och att vi skrek rakt ut samtidigt som det vällde ner en massa snö på mig! Det blev dagens näst bästa. Dagens allra bästa drog jag själv för mig själv inne på gymmet med ett av maskinerna...går inte riktigt att förklara men det var humor!! xP Nu har mina få timmars sömn kommit ikapp mig och jag tror jag kommer dö... mina ögon svider sönder, hjärnan fungerar inte alls och fingarna vill inte lyda! Så jag ska ta och lägga ner datorn, göra mig klar och sedan lyssna på mina nya idoler tills jag somnar :)


Nej

Jag känner att jag har väldigt mkt och nästan inget att säga, så detta inlägg kan bli lite hur som helst.

För det första så känner jag NEJ! Ett stort fett NEJ!!! Redan inatt under min vakna period så började jag sakna mitt lov med alla extremt lata dagar. Det känns väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt jobbigt att kliva upp klockan 7.00 när 11.30 var en plåga!! Igår natt avslutade jag min dag där vid 4-tiden med ett samtal från Nanny, sen tog det typ 2h innan jag somnat på riktigt. Men eftersom jag hade en busstid att passa så ställdes klockan på 10.30, men tro inte att jag kom upp då inte, låg såklart kvar en timme till. När jag drog upp rullgardinen insåg jag att det var första gången på en vecka som jag såg vanligt dagsljus, har sen nyårsafton endast varit vaken under dygnets mörka timmar. Det var ett fint ögonblick. Sen vandrade jag vidare till busshållsplatsen för att såklart missa bussen,hejja! fick istället ta mig en ensam och kall promenad ner till stan med Nanny som telefonunderhållning. Efter vårat besök i centrum landade vi i lägenheten med varsin trasig subwaymacka och tog oss igenom 4avsnitt av Sex and the city. Efter middagen gick jag på jakt efter mina bortsprugna knästrumpor men de verker vara spårlöst försvunna, man ska inte städa!!

Jag skulle vilja skaffa in lite nya grejer i mitt liv.... det vore gött. Då skulle jag bli gla'. Nu är jag bara less, och skolan har inte ens börjat. Jag säger som Samantha "fuck motherfucker fuck shit"
Nu tycker jag att vi ska gråta ikapp och hoppas på att vi vaknar drunkna!

Jag kom hem vid åtta, hade då planerat väldigt fint att packa väskan, skriva ett blogginlägg, spela gitarr, läsa min bok och sedan somna. Och hur har det nu gått? Hmm.... om man säger såhär, inte riktigt gått enligt planerna! Det har tog 2h att skriva detta inlägg, gittaren liggger kvar där jag igår lämnade den precis som boken...och väskan ligger fortfarande intryckt i garderoben precis som mkt annat som jag borde ta tag i. DAGS ATT STYRA UPP SITT LIV KANSKE! tänk på den du Anna..... nu ska jag genomföra resten av punkterna och strida mot klockan!

vem går eldvakt för dig?


Mina dagar blir inte bättre, i måndagskväll efter att Nanny hade gått hade jag en kass kväll inne på mitt rum. Jag satt uppe och glodde på hockeyn mellan 01.30-04.00 och att Sverige sen skulle förlora gjorde ju inte kvällen bättre. Sen trodde jag att någon skulle väcka mig morgonen därpå och liksom hjälpa mig att vända på dygnet lite, men nej...ingen kom och jag vakande istället av mig själv där vid 14.00 tiden som vanligt. Vid 16-tiden tog jag en promenad med mina nya idoler i öronen och låtarna fick mig att göra galna saker. T.ex så pulsade jag i snön upp till en snökulle som jag klättrade upp för, la mig sedan på toppen, hoppade ner för kullen, vandrade vidare...sen la mig mig på trottoaren och gjorde 2 fina snöänglar. Normalt jag vet, jag tror ingen såg mig! Imorgon ska jag för första gången den här veckan upp innan klockan 12.00 , det lär bli rätt tufft men jag måste ju ta vara på min sista lovdag! Nu ska försöka se efter om jag är trött nog för att somna. Adjö mina undersittare ;P



döda dagar

Man kan som inte skylla min extremt dåliga uppdatering på att jag har haft fullt upp, för mina dagar ha varit dödare än dödast. Jag har totalvänt på dygnet och tycks inte kunna vända tillbaks det, fast jag har faktiskt 2 dagar till på mig att försöka. Efter att jag sovit halva dagen så hinner jag vara med om ca 1 timmes dag innan den övergår till mörker, sen fördriver jag mina första vakna timmar med typ tv... där mot middagstid börjar jag bli pigg och blir därför ännu mer rastlös, men hur less jag än kan vara på natten så lyckas jag inte gå och lägga mig i tid utan sitter uppe alldeles för länge. Men men...det är det här jag kommer tänka tillbaka på om några veckor då jag vill ha tbx mitt jullov så det är lika bra att ta vara på tiden. Jag har iaf börjat läsa andra boken om Twilight och än så länge håller den måttet alldeles utmärkt. Jag och Nanny har tagit oss igenom alla  3 Sagan om Ringen-filmerna på tv som var och en av dom är typ 111 timmar lång... det kallas liv! Igår hade vi tänkt sätta oss framför en skräckfilm men pallade inte, såg istället underbara Cold mountain till klockan 4.00 för att sedan somna skavfötters och sova till mitt i dagen. Nu vet ni lite sådär lagomt mkt information och jag ska sätta mig framför Föräldrafällan =D

RSS 2.0