snön faller uppåt, akta!

Flickor ska det va!


Alla dessa manliga (japp, enkelriktad generaliserad kritik åt det manliga könet födda -91) knäppa varelser som kommer att få mig psykiskt störd om de fortsätter som de gör. Så okomplicerat att det blir komplicerat och jag är inte smart! Min favoritsyssla är numera att äta och sova (mer än vanligt alltså) och motivationen till någonting annat är 0,0. KUL LIV! Synd att man inte kan stänga av hjärnan på någe vis, kanske ska uppfinna det.. men först ska jag äta och sova lite mer. Hejdå

 


Hello darkness my old friend

Nä livet rullar i motvind. Det är inte roligt längre, jag vill ha frihet och jädra massa pengar. Nu har det gått 13 timmar, lär gå några till och kanske lite mer. Väntan kan suga! Läxor kan suuga. Och vakter som tar ens dricka som man betalat mycket för kan också suga, ! Ajja, no more Krogen under december månad är mitt mål! Hoppas det blir lätt att hålla och att jag kan stå emot grupptryck om det skulle behövas.

Snökaos idag, tur att jag sitter inne och tittar ut. Synd att det blev snefylla. Synd att det är mycket lättare att skriva ett blogginlägg än att skriva ett tal. Men tur att jag har gårdagens hittelön paradis-asken brevid mig och att det står en fin adventsstake i fönstret som man kan titta på ibland.

Dagens fail: Filade naglarna, slutade för några sekunder för att svara på sms, sedan var den bara borta, letade överallt flera gånger tills jag gav upp. Gissa vart jag hittade den? I håret!! .... Inga komentarer på den.

Ta en påse sand

Skolans kallaste dag någonsin, räckte inte ens med att man gick omkring i jacka. Uselt!

En mening på 3h... jag kan det här med att skriva tal. Njööörn så fort det går.

Den första jag hörde då jag kom till skolan i måndags var: "Ska du ut i helgen?" haha, gillar att alla bara lever för helgerna. Men svaret är ja. Det blir PARTY ON på fredag igen. Dock förhoppningsvis för sista gången på några veckor..

Men än så länge är det bara onsdag... Tjing tjong medaljong


All the people on the street

Vimmelbild. Paradise Hotel Johannes borde lära sig att inte grabba tag i tjejers rumpor!

Annars har det varit en intressant dag med engelskaredovisning, Spinning mitt i dagen med ingen mindre än Julia som instruktör och vi har även snackat sex ännu en gång med vår lärare, fast denna gång tog vi steget lite längre.. xD NU; mat mat mat 


När maten leder vägen..

Jag är sugen på ALLT man kan äta! Min största önskan just nu är en fet middag med allt som jag tycker om och sen skulle jag aldrig bli mätt. Åh sååååå underbart det låter!

Är även facebookssjuk ikväll, loggar ut och in hela tiden (mer än vanligt alltså..) utan något värde alls.

Har skrivit tal och det är mkt roligare då man får skriva på svenska!

Nu ska här käkas tills magen inte orkar längre... hejsvejs

When the world seem to shine

Om man byter ut vinglasen mot hallonvatten och varm choklad så får man näästan en bild av en liten del av min lördagskväll. Var mysigt, vill göra igen!

Draktränaren är en fett bra barnfilm, såg den med Pysen idag. Värd att se!!

Söndagar suuger, skolämnen suger, jag är lesss..


Jag vet att ni vill veta..

Gårdagskvällen var okej med en dålig DJ, men syjuntan är sööt!

Dagens projekt:
- Städa husets över- och undervåning
- Städa rummet grundligt
- Laga middag till mig själv
- Duscha, raka benen, välja kläder osv.
- Ta bussen mot kvällens äventyr

Pretty up there

Håller på att dö av tristess, är vilsen i läxväg och är för mätt för att äta ngt gott. Men jag fick ett bra svar på mitt sms och nu kan jag lugnt titta på The Holiday och längta lite till helgen. Imorgon står jag även för mitt sista utvecklingsamtal någonsin, yaay!


Kul liv...

Kul att jag drömde att Harry Potter körde förbi i en snygg sportbil och vinkade åt mig. Kanske var för att jag gjorde DNs HP-test igår och fick 30/30 rätta svar. Nörd!

Kul att lärlingen drog ut min klippningstid till 2h och att jag såg ut som ett troll efteråt.

Kul att jag fick springa omkring på stan efter en fungerande pengaautomat som inte fanns eftersom det var något megafel i Sweedbanks stordator och jag kunde därför inte betala min klippning och måste tillbaka imorgon..

Kul att vi har Nationella prov imorgon 5h nere i en källare.

Kul att jag åt mig så mätt på smeten igår att jag inte orkade äta kladdkakan vilket betyder att hela är kvar idag!! :D

Kul att jag fick fetaste huvudvärken då jag virade handduken på huvet..

Kul att jag inte gjort något vettigt trots en helt ledig dag, men det var skönt att sova

tja burar på gatan

När passerade klockan 00.00?? Bakade en kladdkaka och har just sett hela Sex and the city-filmen igen med författaren som komenterar hela filmen, haha totalt värdelöst och en riktigt "få-tiden-att-gå-syssla". Men nu får jag sova hur mkt och hur länge jag vill, för vi är lediga imorgon, yeehaa! =)

vill du veta hur det gick till?

Igår landade jag i en källare full av Waldorfelever, öl och konstig musik. Stannade i 2h sen drog vi oss hemåt i natten mot en fåtölj där vi frös och glodde tv. Idag träffades Syjuntan under några trevliga timmar och sen har jag legat i min säng och tittat på Mysteriet i Greveholm som inte går att lessna på! Annars planeras redan nästa helg för fulla muggar vilket är både bra och dåligt, veckan kommer ju gå sååå långsaamt :(

I'm not afraid.. ellerrr?

Igår fick vi se Nanny uppträda inför publik för första ggn inför publik och blev så stolta att vi grät. haha, lite spårat men väldigt fint! Kvällen spenderades med söta klassflickor och skräpmat runt ett bord med en massa samtalsämnen som tillslut slutade i att vi kom fram till att nästan alla människor är psykon som säkert har konstiga fetisher och att det inte går att lita på någon!! Vi skrämde upp oss själva så pass mkt att vi knappt vågade titta ut och nej, det var inte kul att cykla hem ensam mitt i natten efteråt! Men vi alla överlevde och idag är det en lördag då min kväll ligger i ödets händer..


Dagens intressanta händelser

- Snöstorm utomhus!
- Fajtades om Alexander den Store men slutade med att jag fick Babylon..
- Planerade helgens myserier
- Åt lax i sås
- Dejtade Angelica på Wayne's
- Väntade en evighet på bussen
- Klagade på Paradise hotel
- Skrivit svenska, engelska och psykologi
- Blitt lite kär i Daniel Adams-Ray och alla hans låttexter 

Det var allt tror jag, intressant...... Över och ut


En liten ros med ett hål i sin själ...


...som gjorde rätt men av dåliga skäl


"You taste like sugar Honey"



Hahahah, förlåt. Är trött ikväll, det är min enda ursäkt! Psykologiarbetet är iaf färdigskrivet så nu ska jag unna mig en dusch och sedan moffa chips & salsasås framför en film. Lediga imorgon är vi dessutom!!! Godnatt kompisar


E.T phone home

Så var lovet slut, bara 7 veckor kvar till nästa.. BLÄ! Men, det har varit alldeles lagomt bra med vänner, party och chill. Satt och såg skräckfilm med Emy och Emil i mormor och morfars stora, läskiga och kolsvarta vardagsrum då morfar helt plötsligt kom och omedvetet skrämde livet ur oss. Trodde på riktigt att vi skulle bli mördade där och då! Annars åkte vi till Skelefteå och shoppade på Coop, Ica Maxi och Jula eftersom vi trodde galleriorna var stänga.. men där hade vi fel. Och igår avslutade jag lovet på Raveparty tsm med flickorna och massa annat folk i galna kläder och blinkade ljus :D.

   
   

"Svartskalle stotlast i staaden"


webcamgirl_cool.

Nä men hörrni people, skulle bara vilja tacka Syjuntan för en mysig gårdagskväll och säga att jag snart åker iväg för att spendera sista helgen på lovet hos Mormor och Morfar. Annars har jag en smärtande blå tå från dansglovet i onsdags och känner mig duktig som inte svarat på ett sms på 2,5h... hahah tjeeeej! Pussbajs


Let's go wild


Höstlovet är här med fullspäckade dagar bestående av vänner, träning, mys, party och plugg. Igår hängde Amanda, Jennie och Jag på Iksu och ikv äre fest på Corona som gäller.. Är dock endast taggad på att duscha än så länge men det tar sig väl... xD


RSS 2.0