Det här med Black Friday

Jag får typ panik. Ser reklamer överallt där det är halva priset och det känns som jag borde gå på stan och köpa alla julklappar NU! Men jag är fast på jobbet och har ändå ingen aning om vad jag ska köpa till de personer jag har kvar + att det lär vara smockfullt i alla butiker. Men ändå får jag lite ångest över att saker reas ut under helgen och att jag inte kommer hinna köpa... 
alltså lyssna på mig....I-LANDPROBLEM AV RANG!!! Borde inte ens få publicera det här inlägget, men det gör jag ändå. Nu ska jag fortsätta ha rast alldeles själv! 

Magnus 30 år!

Efter mycket planering och många om och men då Mange själv började styra en egen fest mitt i vårt planerande så blev det tillslut ett lyckat surpriseparty! Han var så nöjd och då han även blev väldigt rörd av presenten (ett PS4) så var det helt klart värt all tid som vi lagt ner :).
Och självklart spårade det lite på slutet ;D

Har jag tagit vatten över huvudet?

Har ställt den frågan till mig själv ett antal gånger. Är det så smart att plugga dubbla kurser =200% och jobba så mkt jag kan + hinna julmysa + julshoppa + träna etc under just december månad? Vill ju egentligen bara kunna ta det lugnt när jag kommer hem, julpynta, julbaka osv utan att behöva göra värsta schemat för varje dag om allt ska gå ihop. Aja, de dubbla kurserna startar inte förrän på måndag så jag kanske hinner ligga lite steget före om jag börjar på torsdag. December är fan ba en gång per år och jag ska MYSA!

Let it snow

Och över en natt blev det vinter och snökaos. Hoppas det ligger kvar till nästa vecka då det är första advent! Hade bestämt mig för att sova länge idag eftersom vi ska vara vakna länge inatt. Det gick sådär, vaknade 6.30 och dvalade till 8 innan jag gav upp. Nu sitter jag och pluggar, och ser snön som en anledning till att inte orka ta mig ut genom dörren och iväg till gymmet. Senare idag väntar lite ärenden, göra i ordning lokalen, fixa sig själv och vid 17 smäller det! Låt oss dansa natten lång så att säga utan att avslöja för mycket!

Waiting for the would to change..


- Jag hatar Ove Sundberg! Blir så frustrerad över hans sätt att vara och att ingen kan skrika han rakt i ansiktet!!!
 
- Jag är rädd för vart den här världen är påväg.. Händelsen i Paris är väldigt oroväckande och sjukt tragiskt. Människor flyr därifrån pga samma anledning som flyktingarna flyr från Syrien, jag förstår allihop. Hur kan människor göra såhär mot människor!?!?

- Det är måndag nu men jag, Marcus, Amanda och Asmir satt uppe till 04.00 i krissamtal, det är inte bara globalt set spårar utan även här i våran lilla familjevärld. 

- Ska snart börja plugga dubbla kurser och ser verkligen inte fram emot det. Vill gärna kunna jobba in pengar, plugga OCH njuta av december månad... Om jag lyckas återstår att se.

- Var snälla mot varandra, ha självinsikt, visa respekt och sprid kärlek❤

Tisdag isdag

Nä det är inte is, men det är kallt. Jag ser faktiskt lite fram emot att snön ska komma. December ska va snötäckt så äre bara!
 
06.45 imorse satt jag på spinningcykeln och svettades mängder, sen körde jag egen styrketräning och kl.8.00 infann jag mig på jobbet. Okej, 08.02, räknade inte med de två minuterna som går till att parkera bilen och gå in till förskolan. Sen jobbade jag och det var lite kaos, fick mitt första toabreak för dagen kl.13.00 och min rast fick jag ut 13.30. 16.30 fick jag äntligen åka hem och 16.50 satt jag parkerad framför datorn för att plugga... Kul tisdag. Men detta är i princip mitt liv just nu, träna, jobba, plugga (sova, äta). Tell me when will my life begin!? Åh Trassel, det var längesen, borde se den snart. Nu har jag babblat färdigt, åter till plugget....

Det är torsdag, håll ut

Idag kl.17.00 får jag helg. Eller ah jag ska hem och plugga men jag är ledig imorgon iallafall.. för att plugga... Tycker ändå jag knegar på rätt bra som pluggar 100% och jobbar mellan 3-4 dagar i veckan iallafall. Bästa tiden på dagen är just nu, när barnen sover, jag väntar på att få gå på rast men det är så lugnt att jag bara kan sitta här = känns dom dubbelrast. Näst bästa tiden är då barnen är nyvakna och supermysiga❤ Tror jag tillochmed ska ta mig ut på en promenad under rasten istället för att sitta och glo på mobilen, har ju fått göra det nu ändå ;). Annars har jag ändrat lite i min studieplan så det finns möjlghet att äventyra lite under vintern, så vi får se vad det blir för nåt :). Det är november, nu kan man börja planera julen, jag är taggad, håller fortfarande tummarna för snö i december :). Nu bär det av ut på prommis, härrå!

En skräckochmyshelg

På fredagen blev det lite halloween-firande som spårade lite innan utgång och sedan dansade vi någon timme innan vi lessnade och drog på Max. 

På lördagen vaknade vi en aning slitna men vi tog oss upp till soffan och låg där tills det bar av mot Ö-vik. Och vilken kväll vi hade, det är så mysigt och så sjukt värt pengarna att åka dit. För 575kr fick vi frukt,kex och ost, 3 sköna bastusittningar med peeling och honung att smörja in sig i, tillgång till ångbastu, bubbelbad, saltgrotta, kallbad,varmbad utomhus, en lyxig middag, kaffe och 2 av äventyrsrutchkanorna! En superskön relaxig kväll med min älskling och sedan körde vi hem i den kolsvarta natten och lyssnade på fredagspodden❤.

RSS 2.0