Jag har tänkt på en sak

Jag älskar sötsaker. Jag tar med mig två kex varje dag till jobbet så jag har något att se fram emot på rasterna.

Jag älskar mat. Folk som inte uppskattar mat kan jag känna stor aggression mot. Tillexempel dom som går på Subway och tar sallad, tomat och gurka på sin macka. Hallååå varför ens betala pengar för det?? Gå hem och gör en likadan. Självklart får man tycka om olika saker men jag tycker alltid synd om dom som är petiga i maten och inte vågar testa nytt! Så himla tråkigt liv! Jag skulle nästan kunna säga att Mat är min mening med livet. Vill t.om stava det med stor bokstav xD. Äta bör man annars dör man och varför då inte äta och exprimentera så mkt som går!? Som tur är har jag hittat en kille som älskar mat lika mycket som jag och det har både sina för-och nackdelar, eller 100 fördelar och 1 nackdel och det är vikten men det är värt det!! Mitt ex gillade inte lök eller svamp och känner man mig blir det ett stort problem i vardagen. Huuur trååkig kan man va?? Maten förlorar ju all magi om man inte kan ha lök! Borde förstått från början att det inte skulle fungera :P.

Och varför sitter jag och skriver massa om detta? Jo för att jag fördriver tid på jobbet och att det bjuds på gobitar som jag självklart inte kunde stå emot. Nu vet ni. Hoppas ni ska äta en suuupergod middag :).

midsommar







"Du vet vad jag menar..

..JAG HAR KOSPENAR"

Midsommar 2014 var en bra dag. Kubb, alkohol, lekar, förstklassiga rääp-battles (rubriken är ett bra exempel) och bara härliga människor. Vi har även börjat smida finfina planer för en vecka i September så förhoppningsvis har vi snart något mer att se fram emot än 4 veckors semester, kan inte bli så mkt bättre :). Eller joo för på fredag får jag mysa med bebisAdina, det är det bästa jag vet!!!

Och sist men inte minst så har jag ääntligen köpt nya hörlurar så jag kan lyssna ikapp mina missade Fredagspoddar samtidigt som jag utför mina ack så jobbiga arbetsuppgifter! Häärrrå!

Dop och Brännboll




Mycket bra helg och om 2 dagar äre midsommar! :)

3 år sedan..

..jag tog studenten. Det är lite stört. Det ger lite åldersnojja och vad-har -jag-gjort-sen-dess-tankar!! Men huvudsaken är väl att man trivs i nuet och det gör jag förfullt. Semestern närmar sig med stormsteg och vi har fått sommarjobb! Men först ska jag tamefan klara slutprovet, det kan ju inte va så svårt! Som tur är fick vi fly från Draggen till Volvo idag istället för att vara instängda i skolan när alla Åk treor tog studenten, levde om och skrek "ETT ÅRR KVAAAR" till oss. Det kändes en minismula förnedrande och vi ville skrika tillbaka att "VI ÄR 3 ÅR ÄLDREE", men det kändes ännu mer förnedrande för vafan är vi då på deras gymnasieskola och har samma lektioner som dom för!? Så vi sket i det, log och tänkte tillbaka på vår egen student. Det var en fin jävla dag. Bästa dagen någonsin faktiskt! 16/6-2011. Ibland saknar jag LD3AD och sörjer över hur lite kontakt vi har, eller iallafall jag har med resten av alla. En återträff skulle sitta fint! Nu ska jag käka lax och bjuda på lite studentbilder.
 

Yaay

Mitt bästa par Nanny och Oskar har äntligen kommit hem! I helgen blev der 3-dagars, dock inte så hård fest varken torsdag eller lördag men kul vare! Och idag har vi varit en heldag i Vindeln och bakat, kirrat ett tak och självklart supermyst med Adina. Imorgon inleds sista skolveckan på Draggen och efter fredag slipper vi skiten :D Nu ska här moffas en Kebabtallrik!

Anna blottar sig...

Okej nyss hände något som jag aldrig någonsin vill ska hända igen! Här sitter jag på jobbet och väntar på att få lägga lite plåt, gör något meningslöst med mobilen för att inte bara sitta och glutta rakt ut i luften och sedan kliar jag mig på näsan. När jag är klar ca en sekund senare märker jag att min t-shirt har öppnat sig 3 knappar och jag sitter och blottar hela magen ner till naveln!! Och självklart slängde jag ju min svarta diskreta bh i tvätten igår och tog på mig en rosa utstickande till idag så den lyste ju upp rätt bra här på gråa volvo. Mansdominerande Volvo, Gubb-Mainline...inte direkt stället man vill sprätta upp tröjan och strippa lite på!! Dock hade jag jäävligt tur och satt med ryggen vänd från truckgången och min gubbiga handledare som brukar sitta på en stol snett mitt emot hade gått iväg nånstans så jag hoppas innerligt att ingen såg min lilla blottningsshow! Funderar dock väldigt starkt på att gå och byta till mitt linne som jag har i väskan.. vill helst inte att detta ska ske igen. Och från och med nu, inga t-shirtar med knappar på jobbet!! Annars är det en kanondag då vi får helg 14.30 och jag får förhoppningsvis reda på vart på Volvo jag ska sommarjobba :). Hare!

RSS 2.0