Tillbaka i tiden

Så var första dagen på fältstudieveckan avklarad och jag kan inte säga ngt annat än att barn i 0-3års åldern är väldigt väldigt söta! Har lekt, byggt pussel, varit ute i det goa regnvädret, läst och fått höra att jag har ett väldigt fint läppstift. Fast grejen är ju som att jag inte använder läppstift... så det var nog min mörka överläpp som lurade henne xD. Är nu hemma och helt slut efter mitt träningspass och det enda jag vill göra är att däcka i sängen framför en bra film, men istället måste jag hetsläsa min engelskabok, skriva en intervju och bla bla bla...

 


Nu tar jag din oskuld och går


Helgen blev ba awesoome med lite av varje och ingen läxa!
På fredagen mös vi till det hos Jejja med hela fullbordade syjuntan, idol och godsaker.


På lördagen tog jag sovmorgon, städade ur lägenheten, åt ett internationellt hemmagjort julbord med cykelgänget och hela stora familjen i huset ett kvarter bort. Drog på en, för min del, lite weird 91-förfest med Megha&co tsm med Nanny. När dom drog ut på krogen så vandrade vi två små 92or vidare på nattlig promenad med Alma som slutade i en lägenhet med lite tabascopartyy... HOH!

Idag, söndag skulle vi dock upp 7.30 för att återigen befinna oss i huset ett kvarter bort där det var dags för det årliga 1a adventsfikat.. så slitna, trötta och skabbiga gick vi dit, åt lite mer, såg Harry potter 6. 1 minut efter att den slutat var jag påväg mot biomörkret med Alma, Frida och Amanda för att glo New Moon i 2h och den får ett klart godkänt av mig ! Hej skärmfreaaak! Ajja, nu ska jag ta tag i kvällen, börja packa upp mina flyttlådor och käka tjockpizza med familjen.. ja, nu är jag hemflyttad på riktigt!


Städa Städa Stäääda

Efter en trevlig kväll med hela syjuntan så fick jag 10 timmars extremt välbehövd sömn. Det känns som det var väldigt längesen jag sov och det var sköönt, ska göra om det igen ikväll :D :D !!

Idag ska jag städa med två stora S.. alltså StorStäda! Hela min pyttelilla lägenhet ska städas ut genomordentligt, från golv till tak. Ja tak... mamma sa det!  Hittils har jag städat badrummet och resnat avloppet i duschen, shit, jag är som gjort för sånt här! Nu återstår bara resten, taaaaagggga! Nu kommer mamma och ska tvätta fönstren..

Det svänger ju Kung Louie

Igår 10min efter jag skrivit klart mitt inlägg fann jag mitt skafferi alldelest tomt, okej att de tog sängen,men maten? Då gick jag i taket på, på riktigt (100 andra anledningar inblandade)! Tur att ingen annan människa var i närheten för den hade legat grymt illa till. Fick lov att ta mig till huset, var arg som ett bi, alla hatade mig, jag hatade alla, det skreks och nej... tror ingen riktigt blev så taggad på att jag ska flytta hem :P. Men nu ska jag snart dit igen, drar på mig ett leende, käkar middag och sticker sen till Jejja som firas 17år en vecka i efterskott med syjuntan, bra plan!

Idag bjöd Mimer på grillad koorv utomhus! Awesoome!


Kom änglar, kom älvor


Lars Winnerbäck i mitt hjärta! (fridas bild) Skulle dock blivit ännu snäppet bättre om jag pluggat in nya skivan och det hade varit en utomhuskonsert mitt i Juli. Det är min dröm! Men detta dög helt utmärkt ändå.. Nanny, frida och jag skrattade gott åt alla sorters människor som var där. Hes, glad, sjukt varmt och 0% syre var det i slutet men ändå värt det :)

 


Kom, så ruttnar vi ihop

Bara Nej! Den känslan vaknade jag med i morse då klockan ringde, när jag gick upp 1,5 timme senare kände jag samma sak.. och nu, 10 timmar senare känner jag fortfarande precis likadant. Nej nej nej nej. Jag vill inte! Jag vill sova. På riktigt. En hel natt. Längtar till jullovet då ska jag ta tag i mitt liv och göra ingenting.

Idag är egentligen en dag jag borde tagga... kort skoldag, träning oooch, KONSERT, HALLÅ?? LARS WINNERBÄCK, min man min myt min legend, LIVE på en scen, och JAG ska dit. Men var är taggen? Näe, detta är inte okej. Och nu har jag inte längre ngn säng, min lägenhet ser väldigt tom och tragisk ut.. det är flyttkartongerna som tar störst plats :/

NÄ! NU SKA JAG STYRA UPP, HITTA MIN TAGG och SE MANNEN LIVE!

Shit asså

Denna dag var allmänt lite spårad redan från början. Den var kort men kändes väldigt lång och jag höll på att dö av trötthet och huvudvärk sista lektionen då alla flippade ut och ingen gjorde det dom skulle... titta bara på Jonas som går lös till Halo.. xD. trodde sedan det var kväll när jag kom hem efter en tur med amanda på stan.. men icke, klockan är bara 16.00 och jag har många timmar kvar att leva av dagen.. men ikväll äre iaf Paradiiiise... haha weeey! jag önskar att jag hade kvar mina kakor :/

 


kakmonster

Jag tog med mig extra många kakor från huset för jag tänkte spara tills jag blev sockersugen. 2h senare tittar jag på påsen osså ären tom!!! wattta faakk?? vem snodde mina kakor? va va?? Nä okej... jag erkänner mig skyldig. Men asså... det var gott! Fast det var innan middagen så inte var jag hungrig vid normal middagstid inte, nej.. var inte hungrig när jag väl skulle äta heller.. men klämde i mig ändå. Man kan ju inte leva på kakor! Men nu ska jag säga Goodbajs till mina söta vänner på msn och plugga sate i en timme..

Bring it on bitch

Egentligen är jag trött som ett as men det är inte tillåtet att vara med så mkt som jag måste hinna med denna kväll. Så på med fejkspeeden osså kör vi! Synd bara att det inte är Paradise ikväll, jag taggde typ, haha (A). Har iaf fyllt en flyttlåda, vet inte riktigt om jag vill fylla fler. Jag trivs här... vill inte hem til huset, till människor, till ingen ensamhet, till mat i kylskåpet, till en stor säng, till en stor garderob, till en gemensam dusch. Jag trivs för mig själv.. här mår jag helt okej!

 

 

 


When you wish your bed was already made

Sant så sant... måndagar är verkligen inte någon hit, jag påpekar det varje vecka men det liksom överraskar mig ändå varje gång över hur dryga och trista de egentligen är. Det är dags för veckan och slut på fredagsmyys.. känn taggen!

Tränade iaf ordentligt och länge.. dvalade dock till på maskinerna då och då och stirrade ut i luften som en dum zombie.. fastnade med blicken gjorde jag också, på fina ryggar!!! synd att dom ska vända ansiktet till sen och förstöra allting..

Men nu är mina öron less på musik så jag ska stänga av för nån timme... njuta av tystnaden i en egen lägenhet och hoppas på att finna motivationen till plugg där nånstans. pussbajs


fuck söndagar

Vår kväll slutade på subway klockan 01.30.. och nu är det söndag... det känns. Big time! Ligger kvar i sängen, måste gå upp, måste plugga, måste dra upp rullgardinen, måste bli hungrig osv. Detta är ingen bra söndag..den kommer bara bli dryg, tråkig och ensam. Fast man kan ju vända på det om man vill, jag har lite smygtankar om en 200g marabouchoklad från konsum och typ nån film lr nåt.. men måste måste måste priotiera juridiken först.

Så klär vi oss i svart

Igår hade vi partyparty på Amandas rum och gjorde saker många har gjort förr, fast vi gjorde om det till vårat eget och ja.. partyparty var ordet xD..

Snart bär det av mot kapellet där vi ska ta adjö av farfar för sista gången. Är inte direkt så förberedd men jag var på likvakan och har gråtit mitt, nu äre gamlingarnas tur. Tur iaf att jag har min dejt Nanny + familjen med mig. 

Jag har inga strumpbyxor utan hål i!! Alla halsband sitter som stryphalsband eftersom jag inte använt dom sen jag var liten, örhängena är rätt fula och jag ser jättenyvaken ut! ajja, hoppas ingen bryr sig.. Vi har iaf tur med vädret. Välkommen tillbaka solen!!!


Trappen stillar din hunger




Dagens mest random.. det är inte varje dag man ser mat i trappen på två olika ställen. Det ser sjukt missanpassat ut när de ligger där ensamma och eländiga xD. Annars var denna fredag ingen höjdare, alla har varit trötta, sega och extremt less av olika anledningar.. så det kändes lagomt taggat med prov sista lektionen! Efter en runda på stan med Amanda så väntar nu tydligen en brakarmiddag hemma i huset med alla Norrbottningar som kommer inför begravningen imorgon och sen vidare nånstans för idolmys. Men först ska jag diska och städa till partymusik, HOH!


Klagomuren

* Min syster har en hjärntumör
* Min nuvarande icke vän sa upp kontakten med mig
* 2 dagar senare dog Farfar
* Min cykel blev stulen
* Mina vänners vänner dog
* Min 3dje dator pajjade för andra ggn
* Sista månaden i egen lägenhet
* Mamma upptäckte ölbukarna :O
*
Jag fyller 18 om prick 2 månader men har övningskört 1 gång!!
* Det är kallt på skolan varje dag
* Vi har minst 5 prov att se fram emot innan jul
* Jag har en grymt stökig lägenhet
* Jag har en massa odiskad disk att diska
* Jag har inte koll på ngt alls
* Mitt liv är en jävla röra..

Ikväll känner jag att jag har rätt att få klaga och vara less på livet men imorgon, fredag ska jag tagga till och va glad!


Oh my Bama

Idag är det prick ett år sedan det sprang omkring en lös mördare runt våra kvarter!!
och
Grattis Jennelie 17år!!! (och mig själv på namnsdagen :O)

Dagen började väldigt ensamt på draggen..sen gick jag vilse på Mimer och råkade komma ner i någon randomkällare, de var lite läskigt! På svenskan blev det upp till bevis på vårt arbete och nej.. ingen fattar vad vi håller på med. skulle kalla det Fail xD.

På engelskan kom vi fram till detta:
Jennie gillar att laga olika sorters pannkakor, hon flyger till månen och är världens bästa kompis.
Marica käkar 3kg choklad och dricker flera liter kaffe varje dag samtidigt som hon är både japan och hindu på samma gång.
Angelica knullar Obama i köket och högst upp i eiffeltornet, hon käkar julklappar och är bäst i världen.
Jag uppfann ljuset och är en äkta vithyad svensk som bytt kön till kille som alltid är "done".

Och nu har jag vart på gymmet och är så jävla slut i armarna från träningen igår + idag att jag kan inte ens knäppa upp min egen BH!!!


Här steks det biffar


Anton hänger sig och fascinerar alla.. xD

you go girl

vi busar hela dagen varje dag


Bilderna talar för sig själv och sammanfattar vår onsdag rätt bra.. den började på Draggen i gymmet och slutade på Mimer med Samhällskunskap, där emellan hände bara lite asiatisk fiskgryta, ULS och lite svenska.. ingenting värt att nämna ngt mer om. Nu närmar sig kvällen och är otaggad.. men men, snart helg och en vecka mindre till 18år.. yeey :O 


Amanda a.k.a Tå

Amanda ville ett eget inlägg ha så det är vad jag ska ge henne idag. Det får dock bli ett som rimmar för annars blire lite seriöst!

Amanda Stael en sån som alla vill ha, glad, knäpp och alldeles helbra. Hon kan såntdär som ingen annan kan.. typ gå in i en hundlucka bak och fram. Nej nu låter hon lite utvecklingsstörd men det är inte sant och hon brukar till skolan bli körd. Hon busar och skrattar och går i falsett, äter så det brakar men bara tills hon blir mätt. Tjock är hon inte utan snarare tvärt om, men dödar nån henne för kroppen ska jag FAN GE DOM!!! haha detta sög bajs och blev totalt värdelöst, men jag hoppas det duger och jag lovar, hon är söt! Pussbajs


Life's a bitch, then you die

Sen kan man ju se det ur mer positiva vinklar om man vill. Det gjorde min lilla pluttefarfar som vi idag såg för allra sista gången någonsin. Det var både läskigt, jobbigt, hemskt och obegripligt att se honom ligga där stel och vit i kistan utan sitt glada visslande gubbansikte.. lär ta ett tag att smälta. Annars var det en toppendag, vi busade till det i korridoren och fick skäll av Marianne vilket gjorde det hela ännu roligare. Jag gillar mina busisar!!

Har just sett gårdagens Paradise Hotel.. "vem tackar nej till gratis underhållning och snusk på vanlig kabeltv(dator för min del)" haha så sant som det är sagt! Men nu ska jag ta tag i PDL:en och invänta min hunger.. över och ut!

16/11

Dagens diss: Fick jag idag i N-korridoren..
Dagens roligaste: Killen som snubblade i trappen
Dagens tråkigaste person: Jag
Dagens hurtigaste: Kort men intensiv styrketräning på gymmet
Dagens drygaste: Den kommande kvällen
Dagens tagg: Skor (sen när började jag gilla skor?)
Dagens suraste: RK-lärarn
Dagens räddning: Sex and the City
Dagens höjdpunkt: Potatisbullarna på lunchen
Dagens mest irritarande: Mensvärk
Dagens mest onödiga: Tomt kylskåp
Dagens "se fram emot": Sova
Dagens saknad: Grubbekorridorerna
Dagen citat: Fuck You (fyndigt, jag vet)
.
jag gillar inte riktigt den här dagen.. men det är ju trots allt måndag

matmatmat

Först levde jag på 10st pollysar till klockan 17.00... sen började mitt moffande.. både middag, kladdkakekanter, grekisk sallad och nu pratar Emy om Milkshake... haha vi två hemma i huset ensamma med kylskåpet spårar lite... men gott äre. Jag borde plugga PDL, träna, städa lägenheten, handla, låna en ny engelskabok osv... men det är sen, nån annan gång.


Slaskplask

En gó, grå, slaksig, dimmig, tråkig bakissöndag duger för mig. Ska snart iväg till det gröna huset med den vita volvon och hjälpa familjen att städa ut farfars hus... sorgligt! Gårdagen tog sig och blev toppen med förfest typ hela kvällen med Megha &co och sedan en liten såkallad Nanny&Anna-efterfest i nannys lägenhet med rostade mackor osv.. bara party! Det börjar redan mörkna och jag har inte ens stigit ur sängen, bra där..


Just try to think of something to do

Har fett tråkigt... trodde att jag skulle på stan med Nanny men det sket sig.. sen vill ingen annan heller. Funderar på att fara ner och typ träna istället, men orkar jag? Hade iaf en riktigt trevlig kväll igår som började med godaste fredagsmiddag i huset ett kvarter bort, sen vidare till Frida där det blev idol,kladdkaka och massa snack. NU;  amanda spårar på msn och vill spela upp hela PDL-boken i ett rollspel och det börjar mörkna ute... hoppas denna lördag tar sig snart!



En dag spådd att misslyckas

Fredag den 13nde... otursdagen, Burkar dock inte riktigt stämma för min del. Fast idag var väl något mellanting.. ingen direkt otur men ganska trist i längden. Har trott att det var måndag hela dagen och ingen har lyckats övertala mig ngt annat heller så jag går fortfarande omkring och tror att jag har en tråkig vardagskväll med läxor framför mig. Men så är ICKET fallet för ikväll taggas 2 födelsedagsfiranden efter varandra. först blir det party i mitt andra hem med Nanny&familj och sen party hos Frida med hela syjuntan.. här fyller dom år på rad vettni.. :D. Fredag hela veckan!! Lev nu helgen och försök att inte frysa ihjäl!

pessimistisk optimist

Fuckfuckelifuckfuck... timmarna har gått förlorade på gud vet vad och jag kan fortfrande ingenting. Det lär bli fetfail på provet imorgon. illa. Skillnaden mellan utskott och departement? jag fattar fortfarande inte.. !%¤&#% osv..

För er som undrar så blev det alternativ 4 = Gymmet, Stan, Utv.samtal. Det satt bra, förlorade 200kr men tjänade lite muskler och goda ord från elevhandledaren.. en helt okej combo tkr jag.

Tänk om man tyckte alla skolämnen var asparty... hur kul hade det inte varit att leva då!!? "Nu ska jag gå och pluggga Matte B och jag TAGGAR extremt, älskar att bli utsatt för kluriga tal som tar 10min att räkna.." osv. Det hade vart nåt.. man kanske borde ta efter Frida och sattsa på att bli en Sann Optimist! Man lever ju typ längre då :O


G-morgon (gangsta)

Ja är vaken men ligger kvar i sängen och försöker få ihop dagen som till 70% måste bestå av plugg, men lite annat liv vill man ju ha.

Gymmet, utv.samtal, stan
eller
Utv.samtal, gymmet, inget stadsbesök
eller
Stan utv.samtal, gymmet
eller
Gymmet, stan, utv.samtal

Det är svåra val det här och jag måste bestämma mig snart, det lutar åt det första lr sista alternativet, men vars fan ska jag få in lunchen om jag inte vill äta på stan? Probleeem!!! Aja, det löser sig...

Grattis min lilla Frida "pumpan" Johansson som blir 17 idag!

"Hon borde lära sig att proritera rätt saker"

Klockren komentar från Ron Weasly, en av mina underbara idoler.. jag har faktiskt några, kanske skulle ta att räkna upp dom ngn dag.

Idag var vi iaf lediga och 1h efter jag vaknat tog jag mig till Stael på min ÅTERFUNNA röda racercykel! Vi hade planerat in plugg och att epilatisera (vet inte vare heter?) mina goa och håriga ben... Vi lyckades faktiskt till viss del... vi kom t.ex fram till att jag ska gifta mig den 20 Juni 2020 enligt mitt äktenskapsförord och nu är mina ben lena och fina.

Sen fick jag äntligen träffa min Plums OCH min pys... han är sötast och bästast i världen och läste högt ur ettans Läs-bok.. "Var är min sko? sa Olsson". Vi såg också Harry Potter 1 dubbat på svenska... klockrent, supertöntigt och alldeles underbart!!

Vad kan man nu tyda utifrån min dag? JO... jag har knappt pluggat alls! Jag kan inget och vi har prov på fredag! skandal! Fail. Allt hänger på imorgon och lär jag mig inget då är jag kööörd.

Annelies reaktion: "Ulla håller, Jag slår!" ... om ni förstår? ;D Go Mammorna!!

Det låter som de i lägenheten brevid mig har sex, men jag tror fakiskt att det är deras hund.... Inga komentarer!

Anna saknar

* Pysen
* Ben10
* September
* Potatissallad
* Sol
* Klimpfjäll
* Snowboard
* Kroppsvärme
* Maj 2008
* sommaren
* En snygg rygg 
* Gamla Draggen
* Gamla facebook
* Farfar
* Daim i K4
* Advent
* Fredagsmiddag
* Cykegänget som det var förr
* Att ha rakade ben
* igår...

Nu; ska iväg till Amanda och skriva ett samboavtal :]

 


Glöm inte bort att du är värdelös

Denna kväll, värdelös! Jag, värdelös! Tvätten, värdelös! Disken, värdelös! Mobilen, värdelös! Jag, värdelös! Plugg... värdelöst! Datorn, värdelös! Tankar, värdelöst! Jag, värdelös! Tystnad, värdelöst! Önskningar, värdelöst! Längtan, värdelöst! Jag, värdelös... eller har jag nämnt det?

Så känns det ikväll. Nej jag orkar inte va positiv.. inte just nu. Kan vara det imorgon, då är vi faktiskt lediga då kan jag ha tid till det.. men inte ikväll. Jag saknar min Plums... vi har inte setts på 5 fucking dagar!! skandal! Nu ska jag moffa choklad och fortsätta vara negativ..

"Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra.."


Tingsrätten, the place to be..

Dagen började på Tingsrätten i sal 3 där vi iaktog en 3 timmar lång rättegång om misshandel. Det var både intressant, drygt och lite party..  vi fick höra 2 rätt olika versioner av samma händelse, svenska brytningar, extrem skånska och t.om dagens bästa drogs av den målsägandes tolk osv..

Sen pumpade vi i skolans gamla gym där det finns en massa mocho biffstänger och enligt Pikke skulle jag fått mvg i special idrott eftersom jag tog mig runt en stång uppe i taket... coolt :O

Nu ska jag ge mig in på husliga sysslor som att laga middag och tvätta, jag är grubbes egna hemmafru!


1,5h på gymmet

* Såg en skitsvettig biff som skulle sätta sig i bicepsmaskinen och såg ut att ladda asmkt så jag trodde han skulle ta sådär töntigt tungt som ingen egentligen klarar av. Sen drar han igång med endast två små sketna tyngdplattor och jag som va extremt inställd på att få se nåt överaturligt var alltför nära på att asgarva och fick lov att gå därifrån.. Dagens bästa!

* Slog i knät ashårt men låtsades som ingenting eftersom 3 pojkar satt i maskinerna mittemot och iaktog..

* Blev kär och "råkade" nudda hans rygg! :O

* Kom på mig själv med att mima till musiken och slutade genast

* Ägde en kille i snabbhet på löpbandet utan att han visste om det

* Fastnade med väskan i cykeln mitt i gatan och kunde inte röra mig så bussen tvingades vänta och jag fick en sur blick av busschauffören..

Det var dagens gymhändelser det.. Råkade nyss sätta igång brandlarmet när ja stod och lagade min sena middag och trodde jag skulle dö.. men nu vet jag iaf att det fungerar och kan sova tryggt framöver. Idag köpte jag kiwi.. såg aldrig att det var så många som det var,, nu äre ba till att moffa

Vem kan stoppa när jag bara rullar fram

En vanlig måndag på Hogwarts.. fast nu har dom faktiskt bytt ut pappertallrikarna mot hårdkartongstallrikar!!!! woow, det går framåt..

Min tredje skoldator som inte heller den ville stanna kvar i mitt liv precis som den var, är nu genomblåst och ominstallerad  för andra ggn på 3 månader och inte minsta lilla dukument, bild lr låt finns kvar, allt gick förlorat och jag hann inte spara. Underbart. Och snart får jag en ihopsatt lila "skitcykel" som pappa uttryckte det.. det är tydligen vad jag förtjänar, HOH, mitt liv rullar på men sånt... "flyt"


"jag är en kebab, jag är en kebab"

Igår hade vi en gókväll i lägenheten med spel, allsång, skratt, mystiska sms osv :D

Och idag är det söndag... jag är fortfarande utan dator och hänger därför i huset där alla är sura på mig och är är ännu argare på dom! Inte det roligaste men jag gömmer mig på övervåningen som vanligt. Läxa känns inte som ngt alternativ för mig denna söndagskväll så istället ska jag glo OTH och Sex & the City och hoppa in i andras problem för några timmar..

"AKTA DIG, NU KOMMER FARBROR GUNNAR" 


Datåårjevel

Jag hatar de här jävla fucking skoldatorerna!! Min tredje har nu pajjat för andra gången och jag måste återigen ta mig bort till huset för att få säga lite hej internetomvärlden och planera min lördagskväll som kommer spenderas i min lilla etta tsm med mina klassmysisar. Fick lov att fetsttäda där idag eftersom allt låg i en enda röra på golvet, sen gick jag en ofrivillig promenad hem med dammsugaren till huset, det är nog inte så ofta man ser en sån syn xD. Men nu är jag lite glad igen efter att ha kammat en vän som råkar vara 91a och offarar sig för mej i januari... vad som nu kan tänkas hända då.. ;) nä men det var fint och nu ska jag käka en normal middag med min mor och far och sen taggar jag lördagsmys!


02.15

Är nykommen hem från Alma och sitter på min säng med smälta snöflingor i håret, vi hade en trevlig liten  och jag är nu så mätt att jag är hungrig, typ. Vi sörjer lite att härliga lilla sötRabih åkte ut ur idol istället för Eddie men det finns tyvärr inget vi kan göra åt saken utom att kanske besöka Frasses i Lycksele... Men nu ska jag försöka att inte titta på min odiskade disk och istället käka lite nattmat! :)

"Hoppas inte föräldrarna stör"

Chaa Chaa, ännu en vecka över och dags för fredagsmys. Denna dag har varit allmänt slapp men helmysig, på hålet gjorde jag och 4 mysisar skolans "chill-rum" på våning 5 av 5 och kammade de dryga skolvärdarna som ville spela Uno xD. Om några minuter bär det av till alma som fyller 17 stora år där lär vi ha askalas och mysa hela kvällen lång... och imorgon taggas en oplanerad lördag :D Länge leve livet utan stenar!

Grattis till pluttefarfar som skulle fyllt år idag!

Remember remember the 5th of november


Idag hade vi en fin minnesstund i aulan för Niclas och jag var ingen sten utan känslor utan tårarna rann på mig precis som på alla andra. Det är inte rättvist någonstans att folk ska försvinna och alla andra tvingas leva kvar.. Det är mkt som tar sig ur mitt liv nu för tiden, killar, vänners vänner, farfar och idag blev min röda racercykel stulen :( . INTE OKEJ! Men vi får leva vidare, leva för andra, leva vårt liv, köra försiktigt, låsa cyklarna, visa och tala om att man finns där i vått och tort och bara se till att skapa en jädrans massa minnen tillsammans. Vi kör på det.. snart är det jul ju, då myser man som mest!!


Sist men inte minst.. Grattis Kevin!!

 


Live från M409

Direkt uppdatering från M409 på Mimerskolan där LD2AD sitter och hänger förfullt. Fast nu gick hälften ut i den korridoren, säkert för att leta gömda krymslen xD. Min dag startade på Draggen i K6 där vi tydligen skulle ha prov..  det var något som jag helt förträngt och inte ens tänkt på att plugga till... men jag ordbajsade ihop ngt om att alla har rätt till sexualupplysning i skolan osv... hoppas på G, haha bra Anna. Men nu ska jag kuta ikapp mina vänner och kittla dom... PUSS

En grå onsdag

Ännu en dag på Hogwarts med pappertallrikar, lönntrappor och mystisk fisk. Vi hängde mest i sal 409, busade omkring och sörjde att man inte ser en enda människa gå förbi i korridoren utanför. Om dom flyttade 788 elever så är de sjukt duktiga på att gömma sig för det är extremt folktomt.

Efter skolan dejtade jag Angelica på frasses där vi satt i 2h och munnarna gick i ett kör... hon är söt bruden! Sen kom hennes pöjk Samuel förbi och underhöll oss med sina klockrena komentarer... fast då han citerade Kämpe gjorde ju ändå min dag, "Tänk om ramlar i vattnet, sen vaknar man upp och har drunknat" hahah gó.

"Din själ är ljuv och söt som en ost" / Heliga Birgitta lr nåt... den är inte så dålig den heller :).

Men nu är det kallt.. på riktigt, har försökt få upp värmen i 30min men tror det enda som hjälper är en dusch.. sen får det bli pyjamas resten av kvällen :)

"Hälsan för halsen, Bronzol"


Så gick min älskade lilla pluttefarfar bort inatt, jag har liksom inte fått nåt tecken på att det kan vara sant än så hittils tror jag knappt på det, men då jag väl står på tröskeln till det gröna huset med den vita volvon så kommer jag fatta och attackeras som en bomb. Han är någon som liksom alltid har funnits där några kvarter bort, spridit glädje, höjt stämningen på högtiderna och alltid tackat glatt för alla smörknivar han fick på jularna när vi var små och trodde vi hade bra fantasi. Han hör till, så är det bara! Han skulle ju fylla år om 3 dagar!! :( Må du vila sött i all oändlighet!

Mkt död under loppet av en vecka och människor som lämnar ens liv sådär poff. Jag är inte bra på sånt! Och att möta andra människor i sorg är inte min grej alltså.. jag lovar, jag kan typ börja skratta för att jag får panik och inte vet vad jag ska säga eller göra, såna reflexer är inte bra på nåt sätt!

 


Secret hiding places

Vår första dag på Mimers skola för häxkonster och trolldom är nu utförd och jag säger precis som Frida sa när hon satt ensam och sörjde i trappen, "Jag längtar hem", hem menas då till Draggen där man ser folk exakt hela tiden, där korridorerna är snirkliga och där man slipper äta mat på papperstallrikar med plastbestick och plastmuggar. Det är t.om kallare på Mimer, satt i jacka alla lektioner men frös ändå. INTE OKEJ. Men men, det finns iaf mystiska krymslen, sidotrappor och sten så det räcker.. det kan göra skoldagen lite mer spännande. Nu ska jag vidare ner till stan och moffa kinamat med mina 2 syskon, partyy.


wilda western life

Också ett pojkband kallat westlife som ni vet är mina vänner sen barnsben. Så idag lyssnade jag för en gång skull på texten och se så fint den passar till en viss fin liten stenhistoria.

"Can't believe that I'm a fool again
I thought this love would never end,
how was I to know?
You never told me
Can't believe that I'm a fool again,
and I who thought you were my friend,
how was I to know?
You never told me"

http://open.spotify.com/track/5yT66WTjmFMBHZSK6GmNXK

Förutom att man kan ta bort det där again:et och det där med kärlek, log lite fint i min ensamhet då jag hörde det. Inte för att det är kul men... hahah. Men jag är lycklig och idag har iaf Teo hjälpt mig att bli lite cool... så nu är jag cool, iaf ser det ut som det xD. Imorgon ska vi leka Harry Potter på "Mimers skola för häxkonster och trolldom" (amanda och jag i rollerna som Fred & George) aweeeesoome!!

Mer av dig

"Men älskling flyg till mig, jag vill att du ska se
att det regnade idag och jag tackar dig för det!"

Idag är en regnig grå måndag i norra sverige och idag gjorde umeå sin största elevflytt någonsin. Jag var en av dom och kan meddela att det inte var speciellt på något sätt alls.. skolan var förstås fin och maffig, (men vilken lokal är inte fin jämfört med draggen!?) Det påminde mkt om Hogwarts och jag kommer leka Harry Potter varje dag, partyy! :D. Vi fick sluta tidigt och efteråt gick jag lös på gymmaskinerna för första ggn på ett halvår, det var tråkigt.. sen for jag hem, drog på mig pyjamasen och bosatte mig i min kära vän sängen där jag fortfarande sitter och planerer att glo Sex and the city och om jag inte minns fel så har jag Mango Sorbet i frysen!!


Må så ske kamrat



Gissa vart min dag har spenderats?? RÄTT, sängen! Som vanligt. Underbara lilla säng på 80cm, här kan man hänga hela dagen. Vaknade vid 11.00 kände ingen lust till att kliva upp... låg kvar till 15.30 och chattade förfullt, människor är allt bra intressanta figurer. For iväg och städade hos farfar men 1h senare var jag tbx i min säng med nya människor  i chattrutorna. Idag är jag glad jämför med igår, "jag vet att livet går vidare i samma takt ändå".. haha, Vi kör på den och blickar framåt. Imorgon är en ny dag med nya tag, imorgon flyttar vi till Mimer, imorgon startar vi ett nytt litet kapitel som jag ser fram emot att leva. HOH! Mina kamrater, vi är starka, självständiga och självsäkra människor, NU kör vi!!


RSS 2.0