a twisted firestarter

Spenderade min dag frysandes på min gamla mellanstadieskola hos min gamla lärare. Det var kul första timmen, sen blev det långtråkigt. Barnen hade smink, iphones och större bröst än mig :(, vart är ungdomen påväg? Jag har iallfall just varit ute och i stort sätt ÄGT de stora bilvägarna på umedalen, körde hela vägen hem också.. jag är typ Awesome :O. Nä men överraskade faktiskt mig själv lite grann. Men nu ska jag tagga ner, träna pilatesboll, duscha och sen spendera natten på andra sidan stan. Baj Folket.


Helgen i sängen

Har haft en jättemysigmysig och sjukt lat helg. Har mestadels legat i sängen och glott film om man bortser från några matvändor och 2 bussresor. Vi har gjort en filmlista och har i helgen hunnit bocka av filmer som Star Wars, Beck, Björnbröder, Horton, Dumma mig, Upp, I rymden finns inga känslor, några avsnitt OC och lite kass tv. Vi är på gång! Imorgon bäre av på fältstudier, njööörn

Lördag

Jag har en man i min dusch, ska klistra in hans tatuering snart. Coolt. Snöraset i natt skrämde livet ur mig och nu är vi typ instängda, måste skotta oss ut från tomten, tjohoo. Inga större planer för idag, kanske sängen vem vet.. hare finers :)

Dags för fredagsmys

Denna vecka har jag varit helt vilse i vilken dag det är. Tisdag kändes som lördag, Onsdag som söndag, torsdag som torsdag och idag vaknade jag upp och kände mig som en pensionär. Förvirrande. Har iaf hunnit med en körlektion och skola och snart väntar Nanny-besök samt en fredagskväll med Peter. Baj Baj


Snart så flyger du bland stjärnor


Denna jättemysiga bild får ni titta på medan jag befinner mig i en annan del av Umeå :)


Social network

Hej alla sociala nätverksfantaster. Jag har varit på vift hela natten/dagen och har därför inte kunnat uppdatera er om mitt oerhört intressanta liv. Men nuu är jag på hemmaplan igen och kan meddela att gårdaskvällen/natten var världsbrabra och slutade med att jag somnade kl 06.00 i en säng som inte var min egen. Vaknade, tog bussen till stan, hade körlektion, hälsade på Amanda och fick lunch, gick vidare till Nanny och blev bjuden på middag, sen hem och ja, nu sitter jag här igen och försöker skriva engelska men satan så dåligt det går! Det var mitt dygn, nu ska jag duscha. Over and out


Sås... ska de va

Ännu en ovärd dag i skolan med långa hål, försvunna lärare osv. Är iallafall hemma nu, har laddat upp med Glass, marränger och chokladsås och planerar att se en jädra massa OCavsnitt innan det blir middag, övningskörning och sist men inte minst skräckfilm hos Peter! Pussbajs kompisar :)


Coolt mannen

Idag är jag trött, inget snack om saken, Vill bara lägga mig i sängen och glo OC men det får jag inte. Istället måste jag göra ett väldigt ovärt arbete i en väldigt onödig kurs kallad Mediakommunikation där läraren har direktkopierat allt material till frågorna från Wikipedia. Känns verkligen supertaggande. Annars hänger jag i min oerhört heta och röda morgonrock och leker superhjälte, ett bra sätt att försöka glömma den dumma uppgiften. Snart ska jag köra bil, bajbaj :)

Sova är för mesar...

Har varit vaken 30h i sträck nu!. Lördagskvällen började med chill med syjuntan, sedan vidare till en lägenhetsfest där vid 01.00-tiden. Två timmar senare for jag hem, låg i min säng i 20min, fick ett samtal, cyklade ner på stan kl. 03.30, fick sällskap hem och somnade aldrig. Så idag har jag inte vaknat, utan kl 10 glodde jag några OC avsnitt och kl.14.20 bar det av mot hockeyplanen med Jejja, Frida och Emil. Min kväll lär gå ut på att inte somna för tidigt, träffa Nanny och göra något nyttigt. Över och ut.


You get high on life


Det är jag idag, hög på livet! Och det är tack vare det underbart fantastiska vädret. Det är en perfekt dag för backen meen eftersom det inte gick att ordna så gjorde jag det bästa av saken och tog med Mozart ut på en långpromenad med musik i öronen och njöt av livet. Sen kom jag hem och skottade gården, träden och taket. Nu ska jag ta tag i städningen och ikväll försöker jag få med syjuntan ut på skridskor. Vädret <3 Anna!


True colors

 

Jag tror att jag gillar nuet för en gångs skull trots att det verkligen inte är mycket att komma med. Har haft en mysig kväll med Jennie och Angelica som började i biomörkret och slutade med sällskapsspel. Det är sånt man gör när man lessnat på krogen. Och nu sitter jag ensam i soffan med Mozart och glor O.C, gillar min fredagskväll :).




Magic Magic Magic

Hatar då man tappar något lite sådär plupp och sedan hittar man det efter ett låångt tag flera meter därifrån, hur går det till liksom?

Annars har jag varit synsk den här veckan. Spådde att de skulle bli makaroner & korv i måndags, spådde att psykologen hette Eva och att Cajsas dator skulle pajja. Borde nog sattsa på spåtantsyrket... nä men lite lustigt äre faktiskt. Nu ska här övningsköras, bye.

I bilder



Har haft en finfin dag med finfina vänner och finfin släkt. 1 år till kvar 20. Det går nog snabbt, ska bara sova lite först :) Godnatt


19 and life

19 bast nurå. AWEESOME. Har hunnit med en lektion, en timmes väntan, fördelsedagslunch på Max med tjejerna, min allra första körlektion, göra chokladbollar, pumpa upp min pilatesboll, äta tacos och nu äre Tårtatime med släkten :D.

I'm gonna stay 18 forever

Hade inga fler lektioner efter kl 9.00 men blev på något konstig vis ändå kvar i skolan till 14.00, onödigt!! Annars är det sista dagen på mitt 18åriga liv. Det är lite sorligt tycket jag.. 18 ska ändå vara en lite speciell ålder som överraskar och bjuder på möjligheter. Dock har jag har gjort mycket nytt under mitt år som 18 men ännu mer har varit som det samma gamla men jag klagar inte, tycker bara det är synd att det är över. Att fylla 19 känns mest jobbigt, det låter lite som en misslyckad ålder då inget är speciellt spännande och motvinden sätter igång. MEN varför vara negativ när man kan va positiv!? 19.. njöörn!

Randompunkter

*Jag har ont i rumpan för att jag suttit för mycket hela dagen.

*Min mage är så tom att det ekar när den kurrar.

*Jag vurpade nästan inne på Stadium idag pg.a hala klackar.

*Gissa vad Julia!? Psykologen vi intervjuade hette Eva!!! Jag är typ synsk :O

*
Ikväll ska jag övningsköra ...igen

*Funderar på att införskaffa chokladsås och marränger till ikväll.

*JAG VILL ÅKA SNOWBOARD! Har typ inga vänner som vill göra detta med mig :(


Sex & Hälsa - Läs & Lär

Oxytocin (som utsöndras vid närhet) lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormon. Vi blir mer lugna, sociala och nyfikna på vår omgivning. Verkningarna är inte bara tillfälliga, utan dröjer sig kvar en tid. De ger dessutom mersmak - beröring är beroendeframkallande!

Sex förbättrar hälsan.. Man tror att sex faktiskt aktiverar kroppen på ett sätt så att vi skyddas från sjukdomar. Vissa forskare säger att sex och onani hjälper folk som har problem med lederna, de botar depressioner och förlänger livet.

Fysiska fördelar med sex bortsett från njutningen är även förbättrning av pulsen och hudens kappilärer, vilket leder till en skimrande hud. Du tränar även upp dina muskler vilket ökar lungkapaciteten.

Ja hörni.. detta ska Amanda och jag lära små barn i åk.8 om några veckor. Men jag tänkte lära er som inte redan visste detta först. Dock kan man ju ta det med en nypa salt.. vadå "skimrande hud" och "bota depressioner" haha, men ändå.. Sexa på mina vänner!! Men se upp för å bli beroende...

04.15

Tjaa bloggfolket. Klockan är 04.15 och jag är just hemkommen från en kväll hos Peter med honom, Nanny och Olle + öl + awesome musik. Vi halvavslutade kvällen på Frasses med nattkäk och sen helavslutade jag och Nanny med en promenad från stan till våra hus och vi klarade oss hem helskinnade. Om sisodär 10h vankas det julgransplundring i huset ett kvarter bort men innan dess ska jag sooova och sooova till jag vaknar :)

Bowling




Vi ägde på bowling, for hem, skrattade sönder lite, fick en födelsedagskladdkaka, fylleskjutsade med mig i bakluckan osv och sen var den finfina fredagskvällen slut!


Att falla är tradition

Jag hade saker jag skulle säga men glömde bort vad det var. Det handlade iallfall något om att jag är sjukt patetisk men att jag på ett sätt är tillåten att vara det vilket är väldigt förvirrande. Mitt patetiska jag kom fram ikväll och beslöt mig att ta till min smått efterblivna Norreturre till vän:

Jag: Var tog du vägen?
Han: va?
Jag: du försvann
Han: aaha, vet ikke

Detta är en del av vårt frukansvärt givande samtal. Dock sa han även att vi kan flytta ihop efter sommaren men då blev jag rädd och insåg än en gång vad jag håller på med. Patetiska människa. Men vad ska man göra? Dags att "skalla kudden" som alla coola människor kallar det nu för tiden, själva föredrar jag ordet sova. Godnatt

Friday night

Det har gått 2 veckor på 2011, tycker det är rätt fascinerande hur snabbt tiden kan gå samtidigt som den går så fruktansvärt långsamt. Helgen ser ut att bli kanon, började med sovmorgon till 13.20, middag i huset ett kvarter bort och sedan bowling mä brudarna. Tycker ni jag bloggar för mkt? ah.. det tycker jag också, men vem bryr sig om våra åsikter? jag lär nog fortsätta.. så.... vi hörs! :D

Gammal i gamet

Jag är less på skolan. VILL TA STUDENTEN! En termin kvar.. känns som en evighet! Fyller 19 nästa vecka, snart kommer åldersnojjorna. Snart finns det ingen mening med att fylla år. Snart kan man inte planera vad man ska göra på sin födelsedag med sina vänner eftersom alla kanske befinner sig på olika platser i världen. Snart förväntar sig alla att man ska skaffa sig ett liv. Snart kommer man längta tillbaka till skolan och läxorna. Snart måste man betala 20kr för en busstur. Snart förväntas körkortet att tas. Snart måste man betala för att bo hemma. Och jaa.. om 1 år och 6 dagar lämnar jag livet som tonåring.. men som sagt, det är en evighet kvar! Lev i nuet mina vänner :)


Svart



Ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång


Chaa Chaa bloggen, anna här




Kul man har... eller. Första skoldagen var rätt meningslös. Jag och Amanda hyrde kärleksfilm efteråt och tittade på en världskarta. Nu är jag väldigt väldigt trött efter nattens få sömntimmar men istället för att sova ska jag köra bil. Hejdå :)


Mina favvismeningar

*Would you lie with me and just forget the world?
Måste låta som bland det härligaste man kan göra, tänk er lite rått blåsväder på sensommaren osså får man ba ligga där och blåsa lite bort tsm men någon!!

*I surf till the sunset byond the horizon
Det är typ min dröm! Hör ni hur fantastiskt det låter? Att surfa till solnedgången.. woow

*Lets light up the town
 Skulle kunna göra en tråkig kväll väldigt magisk

*Somwhere only we know
Ja men mysigheten i denna mening säger ju sig självt.

*walking my very on road
..så blev du äntligen superwoman in ditt eget liv...


Keeps on going anyway

Trots ett jädra virrvarr av olika känslor hit och dit så har jullovet 2010/2011 varit det skönaste och lataste lovet på länge. Jag har inte gjort någonting samtidgt som jag har gjort väldigt mycket, precis som det ska va! Igår hälsade Nanny & jag på hos Peter och idag går timmarna ut på att göra så lite som möjligt innan skolan sätter igång imorgon.

Because the night


Finns inte så mycket mer att säga


Mjukisbyxor och sliskigt läder

Nattens motto: Hoppas inte. Dröm inte. Försök inte. Allt blir bara värre!

2 dagar kvar av lovet, ska försöka göra dom värda att minnas. Börjar med att rensa garderoben tror jag. Sen hoppas jag på 3,5-party med Nanny och Peter ikv.


Så taggar jag!

Katy Perry kan få mig asjävlataggad på livet ibland. Man kan ju inte sitta stilla och slösa bort sina tonår. UT OCH LEV UNGDOMAR! NU ELLER ALDIRG. NJÖÖRN

Min favvvis just nu, så ska en utekväll se ut bortsett från minnesluckorna!


Och den hääär, sjukt clean video!


Och såklart denna som sjöngs av mig några sekunder efter 12-slaget!



Fyra nyanser av brunt


Titta så oherhört fagert, man vill ju ba kääka, grrr! Jesper tyckte jag va lite knäpp när jag sa att jag satt och tänkte på ben... I can't blame him. Men håret på mina ben har slutat växa!!! Rakade dom på nyårsafton och jag har knappt fått stubb på 8 dagar. Inte för att jag saknar det men lite skumt är det ändå. Nu vet ni det. Idag är den sista söndagen utan söndagsångest på ett tag, så njuut mina vänner :)

öhhh... okej?

Jag är hungrig, ge mig mat
Jag är trött och väldigt lat
Nu äter jag choklad
brukar göra det varje dag.
Idag gick jag runt i klackeskor
inomhus, där jag bor
Ganska konstiga fasoner
men dom kostade inte många kroner.
Jag har tråkigt, det kanske märks
men min hunger bara stärks.
Hejdå.

En vanlig jullovsmorgon kl. 14.50

Jag gillar mitt jullov och vill verkligen inte att det ska ta slut. Efter tjejerna lämnat mig igår startade jag Titanic och såg den hela natten samtidigt som jag dokumenterade filmens händelser till Isak borta i Norge, han ville nog hemskt gärna veta tror jag. Har inte ätit idag. Har inte sett en annan människa idag. Har inte använt min röst idag. Har inte lämnat övervåningen idag. Vill träna idag men har inget gym att gå till. Borde städa. Ska nog stara partymusiken, dra på mig träningskläder hämta damvippan och sen kör jag allt på en och samma gång. Flera flugor i en smäll, KANON.


Hold my hand



Tears in heaven, tears on earth
tears from a hit and broken heart.
Tears with pain, tears with hate
tears; "it'll never be to late".
Tears for you, tears for me
and tears for something we can't be...


I ett snöoväder utan kläder

Nej det väldigt fint väder i Bodbysund där jag skottade hustak, såg hockey och skickade sms. Att befinna sig långt borta från all elektronik och kompisar betyder att man får sjukt mycket tid över till sig själv och sina egna tankar. Detta är är väl både positivt och negativt men det kräver ju mer energi än att skriva en engelskauppsatts år Erland. Jobbigt! 

Väl hemma igen klippte jag en killes hår första gången och det såg verkligen förjävligt ut, men han va nöjd. Sen landade jag hos Frida, såg film, pratade alldeles för mycket och nattåt våra omtalade varma mackor. Och idag lunchade jag med flickorna och sen käkade jag middag men Nanny som somnade framför tvn kl 20.00! Nu; Titanic

Andra Januari 2011

Skumpan förblev oöppnad och ljusballongen ligger fortfarande kvar i sin förpackning men jag hade ett riktigt bra slut på 2010 med mina tjejer och en riktigt bra början på 2011 med Teo, Johan &co på Berghem. 

God mat och dryck, fina flickor, en liggande biltur, 12-slaget på torget, raketer, en nyårspuss, en ensam promenad, må dåligt i soffan, säga hejdå till tjejerna, åka till Berghem, efterfest, inte sova ensam, sova sammanlagt 30 min och ligga kvar i sängen nästa dag tills det började mörkna. Detta sammanfattar min nyårsafton ganska bra.. idag har jag och Amanda åkt skrana. Nu lever vi 2011 :D hejsvejs


RSS 2.0