Citat på fat

Ur Sex and the city:

"Vissa forskare påstår att när en kvinna har sex producerar hennes kropp en substans som gör henne känslomässig. Denna substans är också orsaken till de ändlösa frågor som ofrivilligt dyker upp efter bara ett tillfälligt möte. Frågor som "Gillar han mig? Ringer han igen? Och den klassiska: Vart leder det här?" När det kommer till män, trots att vi försöker göra det lättsamt, varför slutar det alltid med att vi famlar i mörkret?"

Det är så sant och så jävla orättvist! Får jag chansen ska jag skriva en uppsatts om detta ämne och få in i alla killars huvud att vi faktiskt inte kan rå för det!

Men nu ska jag spela Sims och sen taggas Kebab och filmmaraton med flickorna :).

ett år senare

Det är dagen med stort D... om det hade varit för ett år sedan vill säga. Det var inte direkt den bästa dagen jag haft i mitt liv, men kanske Nannys, eller? En duo-historia slutade iallafall den kvällen och en annan började. Jag kastade Sten i umeälven utklädd till tjuv och hon i sina trasiga jeans kammade "08an ...!" som jag så fint kallar honom. Det var tider det...  Saknar dom inte en blekaste sekund, bara massa jobbiga känslor hela tiden. tråkigt. Har mkt roligare denna lördagskväll kan jag tala om, har sett film, spelar gitarr och drar dåliga skämt med någon 35årig holländare... creepy. 

Holländaren:
so who on the foto are you?
Anna:
the brown girl in the pink dress xD
Holländaren:
ahh not the pink girl in the brown dress?

random...


Titta vad jag hitta

Lyckades väcka min döda kamera till liv så här kommer lite bilder från förra veckans utgång, dock bara några eftersom många av dem inte bör synas offentligt xD.




  


Mountain mama


Enligt planerna skulle vi vara påväg mot fjällen nu på måndag men planerna sprack vilket är både bra och dåligt. Saknar stället, myspys hade vi haft.. men men, vad gör man? jo...pluggar! Sitter i datasalen med tjejerna, Julia kollar på konstiga vidiosar, några pluggar, andra "facebookar" och jag bloggar. SEN SKA JAG SPRINGA ALLT VAD JAG HAR PÅ LÖPBAND! Frankenstien dödade aldrig mig i sömnen =)


Freakin Frankenstein

Började dagen med att tappa bort min mobil, men någon vänlig själ hade som tur var hittat den liggades ensam på marken så nu är den tillbaka i mina trygga händer. Vem vet, jag kunde suttit och sörjt en teknisk ägodel just nu, men att en i familjen redan gör det räcker tydligen. Annars såg vi Frankenstein idag och ja... den var lite hemsk. Att Frankenstein ska stå utanför mitt fönster en natt har blivit min värsta rädsla, iallafall för ikväll! Kommer typ bli paranoid eller något, och på tal om det... Psykologiprovet gick inte som jag önskat, reslutatet lär bli intressant. Men nu har jag glott Sex & the city och käkat godis så jag tänkte unna mig lite plugg...... Eller vare tvärt om?

Nej, nu tog det stopp i hjärnan

Idag ville jag inte vara med mina tankar så jag lämnade dom i skolan och for på ett Afrodance-pass med Julia och Amanda istället där vi lekte vi fåglar och elefanter, så mkt roligare x). Sen har kvällen bestått av Paradise Hotel, Psykologiplugg och nu dator/tv/godis. Imorgon väntar prov och gissa vad...plugg! Kul liv :( Ge mig frihet!


Oh, what a night

Hade en riktigt rolig kväll igår, helt klart värd att tagga 1,5 vecka i förväg. Dock var de såkallade "kungarna av tylösand" en besvikelse men skit samma. Min gamla kamera pajjade så bilderna är oåtkomliga vilket suger lite. Vi dansade hela kvällen lång och jag fick till och med dansa en äkta tryckare till 'My heart will go on', precis som på mellanstadiet!!! Det gjorde min kväll :D. Sen blev det nattkäk och en biltur hem i den fallande snön.

Det var dock inte lika roligt att vakna upp imorse, dunkande huvud och träningsvärken från gårdagens gympass har erövrat hela min kropp och det är inte lite smärta, kan ju knappt gå! Och mina tår värker som aldrig förr, jävla människor som ska kliva på dom hela tiden.. Men som tur är ska jag ju inte göra något mer aktivt idag än att gå ut till brevlådan och hämta posten xD. Snön ligger kvar på marken och hela världen är vit. Det är en väldigt fin syn tycker jag även om det är lite väl tidigt, men det ger som en liten jul & snowboardkänsla. Shit... hade skrivlust idag ser jag, men nu väntar lunch, plugg, middagsdejt med Nanny och sen får vi se vart kvällen leder. :)

"...to the place, I belong. West Virginia.. ALABAMA.."
Hahah, skön

Vi klättrar tillsammans


Det tog en vecka och en dag men nu är den här, FREDAG!! UTGÅNG!


I'm not superstitious

Hej alla monsterdiggare, här sitter jag efter en nästan helt ledig dag från skolan och studerar Psykologi. Psykiska sjukdomar är ämnet, Schizofreni, Paranoia, Manodepression osv. roligare kunde man ju ha. Men engelska anlysen är iaf klaaar, det luktar middag, bra tv ikväll och imorgon är det fredag, YAAAY!


She need someone to take her home

                        She would change everything, just ask her

Sen ibland så undrar man vart pennan tog vägen när hjärnan äntligen var aktiv. Eller var det hjärnan som sprang bort då man skulle använda pennan?


 


"hejdå.....HEJ"

Idag var en lång och seg tisdag. Engelskan var drygast men man kan ju ha kul ändå. Dagens bästa drogs av "miniMats" som sa "HEJ"...ni fattar inte. Räddningen blev godis, träningsvärken tog över lite, sexualkunskap är underhållande, grytor är grytor, vädert är höstrusk osv osv.

Jag är sugen på pizza.
Måste plugga psykologi, måste skriva engelska analys, måste läsa Frankenstein.
Hatar måsten, skulle kunna strunta i det. Fast... näe


Någonstans emellan var jag

Helgen den lugna:

* såg idol, slängde godis på golvet, speedade lite med syjuntan
* föll i trappen med gitarren i ena handen och datorn i den andra
* åt jag tills jag typ sprack
* snackade skit med flickorna
* blev rädd för mördare
* snackade med en 35årig holländare
* såg en galen traktor mitt i natten
* drömde madrömmar om min balfrisyr
* mördade bananflugor
* fick norrmansåterfall
* njöt av att vara ensam hemma
* hatar engelska c
osv osv... mysig helg!

Tunga flingor sakta dalar

SNÖÖ! Årets första snö har i dag öst ner från himlen i mängder blandat med galna isvindar. Det var jobbigt att cykla hem i motvinden kan jag tala om, det var typ inte ens lönt att trampa, man kom knappt någon vart! Annars har denna kalla torsdag bjudit på ett prov där jag inte förstod vad jag skrev och även en otroligt... fascinerande sexscen som inte riktigt går att sätta ord på xD. Jag har även blivit 450kr fattigare men en bustier och ett par skor rikare. Ikväll blire palt och bra tv, aweesome!

Det känns jättebra

Vi har bästaste underhållningen och sötaste på våra engelskalektioner. Underbart!
.

"Många tycker även att det är skönt att använda penis för samlag."
hahah men nähä!? menar du? Roligt projektarbete vi har iaf... :)

Paradise Hotel och Sverige-Holland i fotboll, kvällen kan inte bli så mkt bättre! Har dock gjort ett 'vad' med Holländaren så jag håller på sverige mer än vanligt ikv.. HEJJA HEJJA!


När, var, hur?

10/10-10 var datumet igår.. cooooolt.

Har kommit på att jag kan sätta "Jag är inte insatt" i princip vilket ämne som helst utom typ Harry Potter. Måste fan bli lite allmänbildad snart...

Amanda och jag har kommit fram till att vi umgås minst 35 timmar varje vecka.

Har även insett att jag har 2 standardposér som jag alltid drar framför kameran, nykter/onykter spelar ingen roll, enformigt ja!

Har gjort ett prov idag, for sen hem och sov i 2h och snart bär det av till skolan igen för redovisningar och sånt tråkigt. Måndag is back..

5ive







hej hallå, stan är blå

Ny favoritmening: "Snart så flyger du bland stjärnor"
Åhhhhhh... vill göra det!

MSN är farligt för såna som inte kan kan skilja raderaknappen med enterknappen!

Idag hängde jag med Johan på Iksu, vi tränade i 20min och badade i 2h, fett skönt. Men nu är jag så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen, måste dock plugga i minst 30min innan jag får stänga ögonen för dagen :(. Men fredag imorgon = paarty!

En dag, jag krag slag prag?

Vad har hänt mig de senaste dagarna?

*Körde en folkvagnsbuss betydligt bättre än förväntat
*Såg min morfar falla handlöst i köket
*Blåste lite bort utomhus i hösten
*Promenerade med Nanny
*Spelade vårt Nintendo 8bitars för första ggn på eviigheter!
*Dejtade Angelica på frasses
*Fick lock för ena örat, är halvdöv
*Snackade 3 språk samtdigt på msn
*Drömde den mest ångestfyllda drömmen någonsin!!
*Har hostat mig till sömns
*Har fått en piggtand som gör ont när munnen är stängd
*Pratade sexualkunskap med min lärare

osv osv... hejdå


En saftsoppa skulle alla ha


En sötisvän jag fann, för 2 år sen bland Draggens gamla damm.
En enkrona hamnade i disken utan mening, hon skrattade åt mitt misslyckande men det blev vår förening.
Vi jobbade med barnprostutionsfakta och en tredje individ, som inte riktigt hängde med men ändå stod brevid. 
Vi har många glada stunder men även sega dagar, då sätter vi oss ovanpå varandra och klagar. 
Hon förstår mina konstiga tankar och bekymmer, tillsammans vi i en luftballong förhoppningsvis rymmer, bort från livet ett litet tag, där sover vi tills natt blir dag.
Sen tar vi oss ned till marken igen, spanar på killar och vad händer sen!? 
Det vet ingen än men den som lever får se, men med min Saftsoppa kommer jag alltid att le! Pussbajs

Mitt hjärta dunkar

Hatar att astmamedicinen gör en fett skakis och ger en hjärtklappning. Obehagligt! Annars är det måndag, skippade styrketeorin och sov 3h extra istället, sjuukt värt! For till skolan i mjukisar, pratade om helgen och gjorde terminens första prov. Intressant dag. Här kommer bilder från våran roliga men spårade fredagskväll!





Hallå natt

Halvt spårad kväll.

Rösten är helt fucked up, blödde näsblod ett antal ggr, blev utslängd från krogen..icke pg.a fylla!! Vissa spårade redan hemma. Andra blev portade för kvällen osv. Men ja, mina flickor är finast, synd bara att jag ska till mormor och morfar imorgon och uppföra mig som en normal människa utan bakfyllla och feber... YAAY.

Ni gör mina dagar

Alla är inte med på bilden!

Fattar ni vilka jag jag pratar om, vad tror ni? Det är ju såklart... DOM!
Mina allra finaste klassisbrudar, dom som gör att hela jag bara sprudlar.
De som gör det värt att kliva ur sängen, cykla i -20 grader och ja... ni fattar pängen.
Vår vardag tillsammans är att sitta på kalla golv och plugga till prov där alla fattar noll.
Men på helgerna då går vi lös, festar, dansar och det är full ös.
Men jag kom på att det snart är över, när 3 år passerat skolan oss inte längre behöver.
tar vi studenten med buller och bong och ut genom Draggen tar vi ett språng!
Sen vilar ödet i Guds händer och tar oss troligen till andra länder, men jag är glad över minnena jag har, för tiden med flickorna är underbar! Pussbajs
IKVÄLL KÖR VI!


RSS 2.0