Burn batteri burn

Bränner batteriet på mobilen då det inte finns så mkt att göra på jobbet. Några spelar spel, andra ser på film och jag läser gamla blogginlägg och har kommit fram till att 2010 var det mest fartfyllda året i mitt liv, 2011/2012 var så lugnt och lamt att mitt undermedvetna totallessnade och gav upp och ut på nya äventyr. 2013 var det bästa året någonsin med mkt positivt nytt och 2014 tror jag bata kommer flyta på sådär lagom med förhoppningsvis några fina överraskningar :).

Mysig helg




Plus lite skräckfilm och sista dagarna av OS :).

We can talk about it on the way

Jag saknar och längtar till Klimpfjäll. Inga andra fjäll, bara fina klimpis med allt vad det innebär. Behöver inte köra skoter eller åka snowboard bara jag får åka skrana, äta Annelies underbara mat, spela plump, basta, dricka öl och vakna upp i lillstugan med minst 10 andra personer :). Kan det blir April Snaart!!

Annars ligger jag sjuk hemma igen och matar Gossip Girl-avsnitt, skön paus från vardagen må jag säga :). Hare!

Hjärtedagen♥


Började fredagen med ett mindre roligt grupparbete och sedan ett desto roligare Godkänt på provet. Det firade jag med några kilometer på löpbandet och snart kommer älskpälsk hem och då blire dundermys, lyxmat och kärleksfilmer hela kvällen :). Pusss på er alla fina människor och Glad Alla Hjärtans Dag på er♥♥

Tjafs förlänger livet

I lagom mängd behövs det även fast det inte är så roligt. Lite så började denna dag men som tur är så löstdet sig och nu är alla glada och gör en musikal av livet.

Vi såg Frozen i fredags, den va köng och i söndags åkte vi snowboard, det var också köng... fett köng! Annars hade jag nyss en 20minuters kexchokladdejt med Marcus i en hytt och nu skruvar jag gångjärn. Det var kvällens uppdate, byebye :)



RSS 2.0