En groda på bruk

Idag mår jag såhär bra och ser ut som en groda på bruk. Skoldagen var lättsam, eftermiddagen var myspysig, kvällen ska bli effektiv, natten spenderas på andra sidan stan och imorgon är det helg!

Jag ska slåss i dina kvarter

Ni har sett bilden förr och nu får ni se den igen för det var exakt såhär jag mådde idag. Det var kaos men mina fin Peter (och Mariekex) räddade min dag och nu ska jag pallra mig i säng för att få många timmars sömn!

Titta så söt

Idag redovisade jag om Mardi Gras på engelskan.. inga komentarer om hur det gick men jag kan ju säga att den här lilla krabaten är söt. Annars ogillar jag körkortsteori starkt, är hungrig, har tränat, väntar på pojken, längtar tills jag får sova, längtar till helg, längtar till sommar. Dagens facebookspam:

"Om din pojkvän/flickvän inte kommenterar detta inom 10 minuter är han/hon skyldig dig, ett påskägg, bio, en present och massage"

Låter rätt bra i mina öron, dock har jag redan fått en bio.. och presenten kan vi skippa, men ett påskägg och en massage låter alldeles aweeesomeeeee.

Skaka rumpa

En söndag med Peter:
- Vakna
- Sega
- Frukost
- Sega
- Jag gör läxa, han spelar
- 2h timmar senare gör vi samma sak
- Bakar en kladdkaka
- Jag fortsätter med läxa, han fortsätter spela
- Åker hem till mig
- Äter middag
- Går till konsum
- Lagar vofflor
- Tittar på Kalle Blomkvist på VHS
- Sover.

Jag gillare :)

Finally friday


Gu se skönt mä hälg! Nu ska här tränas, skrivas dikt, skrivas engelska, slå in paket och duschas innan det bär av på födelsedagsmiddag till Nannyplutten som fyller 19 idag och sen vidare på bio med P-ter. Solen skiner, synd att det är bajskallt! Puss babes


Anna gör Övik





Medan jag skriver engelska och har myskväll med min pöjk så tänkte jag att ni skulle få ta del av några randombilder från Övik i höstas. Vet inte varför, tänkte bara det. Jag hämtade ut min dator idag, 10 minuter senare var den inlagd hos datateknikerna igen...... inga komentarer på den.....


"jag ska aldrig mer sitta vid datorn"

Jag hatar all elektronik som har med IT att göra. Förstår mig inte på det och det enda IT:n verkar vilja mig är att jävlas! Fick tillbaka min dator igår men idag åkte den in på sjukan igen, jävla dumlåda. Är nu placerad vid vår stationära dator som lever om, har konstiga tangenter och ett ofungerande spotify. Nu tänker ni väl: "men varför sitter kvinnan ens vid datorn om hon hatar den så mkt?" Jo det kan jag tala om är för att vi har ännu en dum engelskauppgift som måste göras! Jag gnäller, det borde jag inte göra. Det finns faktiskt stackare som inte har mat och de som blivit bestulna på alla sina ägodelar ur  Draggens "supersäkra skåp." Dom är det synd om på riktigt, jag är ba en gnällspik som borde vara tyst. Hejdå.


Förr i tiden..

Medan min skoldator spenderar helgen hos datateknikerna och jag inte befinner mig på hemmaplan så tänkte jag bjuda på dessa fina bilder på mina vänner som gömmer sig på vår stationära dator. Se och njut.. hihi


 


Direkt från skolan

Hittills under min dag har jag: Vaknat, väckt Peter, diskat, agerat mörkhyad modell åt två Stylist med Spa-elever, tagit en sväng på stan och nu sitter jag i Mitten i väntan på att få lämna in min dator hos datateknikerna. Den beter sig nämligen underligt och jag vill hest inte att den ska panga och dö. Annars blir det myskväll med gamla goa syjuntan ikväll. Nu ska jag återgå till att titta på klockan... adjö


Titta, nu sprang dom förbi

Dagens enda lektion bestod av ett prov, sedan bar det av på körlektion. Efter det ville inte mitt gymkort fungera och jag blev utelåst så istället styrde jag en egen workout här hemma och har även jagat hunden runt på gården vilket fick stå för dagens konditionspass. Efter gårdagens konstiga och lite emo-aktiga humör så nu normala Anna tillbaka och det ska tas reda på genom en myskväll hos Peter utan läxa i tankarna. Pussbajs

Hej. Hejdå.

Idag vill jag bara säga att jag gymmat för första gången på 3 månader, det kändes i kroppen, lär kännas mer imorgon. Sen vill jag också säga att jag inte tycker om skolan, jag tycker inte om mitt kaos i huvudet och jag tycker inte om att stressa för ingenting. Ska fortsätta dödsplugga inför provet imorgon. hejdå.

Lazy sunday

Jag säger bara vädret mina vänner, vädret! Dock anser jag att jag tog vara på det igår och har därför rätten att få ligga inne i min säng lite längre idag. Dags för lite läxa, dags för lite städning, dags för att leta sitt USB, dags för en timmes dusch och det är dags för att säga adjö till mitt sista Sportlov någonsin. Så himla sorligt!


När vi drar till fjälls














Då har vi gjort fjällen igen då, 13 pers i två små stugor var alldeles lagomt mysigt. Vi hann med bob-race, snowboard, ramla i liften, en tur i skoterpulkan, bastu, öl, mat, vattenkastning, plump, skoteråkning, 5min pimpling och sist men definitivt inte minst.. en skoterolycka. Att se sina vänner volta med skotern var inte det bästa avslutet på veckan men dom lever och vi är en upplevelse rikare. Klimpfjäll levererar som vanligt!

Direkt från fjälls


Hej, tidsinställt inlägg! Jag befinner mig fortfarande borta i fjälls tsm med 12 andra personer och jag hoppas vi lever och att vädret är med oss. Har förhoppningsvis också åkt mitt första åk på snowboard det här året!!! Det var allt... stugan hälsar. Pussbajs


Off we go

När ni läser det här sitter jag i inpackad i en volvo med dunkande musik tsm med Nanny, Simon, Peter och Jonte (vet att namnen säger er mkt) påväg på Klimpfjäll där vi ska leva livet tills på torsdag. Är trött så jag finner typ inga ord för att uttrycka den otroliga tagg som jag egentligen känner!! Säger bara... Njööööörn!

Live your life


Alltså detta vårväder med sol och plusgrader gör mig typ galen. Så himla underbart. Mitt liv är jätteawesome just nu bara!! Och det knäppa inlägget ni läste igår var Peters verk, råkade godkänna publiceringen innan jag läst inlägget... my bad! Annars har vi nu gjort bort våra 2 prov. Det ena som var över på 10min och det andra som tog en evighet och slutade i 8st handskrivna a4. Men nu kan vi välförtjänat gå på Sportlov och detta firar vi med utgång ikväll och Fjällen på söndag!! Det var längesen jag var såhär taggad!!!!

Och jag kände mig som det

Molnen förstörde inte igår så vi fick  titta på Stjärnor, Norrsken OCH Saturnus, så det då! Idag är en ledig dag. Idag är en dag jag lyssnar på Melissa Horn utan att deppa. Idag är en dag vi ska på stan. Idag är en dag som är sista dagen innan ett prov. Idag är en dag jag måste packa för imorgon. Ikväll är en kväll jag inte spenderar hemma. Och nu säger jag Godmorgon/Goddag/God eftermiddag och Godkväll på samma gång.


Vi flyger in i mars


Byggubbar har invarderat vårat hus igen och just nu ser vardagsrummet ut såhär. Ändå lite charmigt, synd bara att dom har öppen dörr heela dagen och springer ut och in stup i kvarten med sina megaskitiga skor. Min lediga dag imorgon lär ju inte direkt vara lugn och ensam. Men varför klaga när vi får nya golv? Idag har jag tänkt vara effektiv. Jag ska skriva klart engelskan, jag ska faktiskt lära mig något till historia/ledarskapsfördjupnings proven, skicka tillbaka min balklänning och sen ska jag väl förtjänat åka till Peters jobb och titta på stjärnorna om molnen kan hålla sig borta!! :)


RSS 2.0