241 Lussebullar senare

Åter igen en bakningsdag. Vi är grymma och vi har kul!
 

Så tjock och så trind som en bulle

 
Bullbaksdag idag. har jag nämnt att jag älskar mitt jobb? 

Bra dag idag


Jaha livet

Vad ska man göra nu? Vilse i världen vandrar jag omkring, vandrar omkring och jag fattar ingenting. Är den så? Nä det tror jag inte, men man kan ju göra om den. Men egentligen är jag inte riktigt så vilsen än.. men snart, efter jul, då jävlar. Hoppas jag kommer hitta hem innan dess, eller bort eller iallafall nånstans. Hoppet hoppet hoppet. Jag är ledsen över livet som det är just nu, ledsen över att jag är en dålig person, ledsen över att jag är vilsen, ledsen över att jag inte är modig, ledsen över att vara ensam, ledsen att jag ångrar allt, ledsen att jag skäms, ledsen över att vårat vi blev så brustet, ledsen över att inte kunna laga, ledsen över att inte kunna trösta, ledsen över att jag inte har någon mat i kylen, ledsen över att jag har massa räkningar att betala, ledsen över att mina fingrar och gitarren inte går ihop, ledsen över att det är så kallt överallt, ledsen över att jag tappar all ork så fort jag kliver in genom dörren, ledsen över att träningsrutinerna gick upp i rök efter 1,5 vecka och ledsen över att jag är ledsen. Men sen är jag ju glad också, då ni ser mig le fejkar jag inte. Inget sånt tjafs. Det är bara komplicerat. Nu snackar jag för mycket också.. men hellre det än att gå runt och prata med möblerna, det känns lite för mystiskt. 

Moto Moto

Älskar inte att bo på bottenvåningen med sovrumsfönstret vid ytterdörren då grannarna har fest och folk står ute och röker. Hej se in hos mig. Och nej jag känner inte heller för att dra ner persiennerna så jag får väl skylla mig själv. Här har ni nånting saftigt att titta på.
 
 

Some night

Om 8 timmar har jag varit på min arbetsplats i 24h. Har aldrig riktigt lämnat den utom för en tripp till konsum för akut inhandling av tacobröd. Är nämligen barnvakt åt Johannes inatt då hela världen befinner sig någon annanstans.  Ja, detta är ungefär min värld just nu. Plus familjen och min syjunta, Megha och ja.. sen finns det väl fler också.. men stor är inte min fina värld och jag måste lära mig hantera den igen. Ensam. Är inte bra på det. Måste öva. Övning ger färdighet men Ensam är inte stark. Såååå vi får väl se vad som händer. Men just precis nu ligger Johannes och snarkar och om 10min ligger jag väl i sängen brevid och snarkar ikapp honom. Är dödstrött, har varit det hela veckan. Godnatt

Lite kaffe i lilla magen

Hej och hå. I söndags drömde jag mardrömmar om Tjernobylpsykona från filmen vilket resulterade i typ 1 timmes sömn. Men min kropp valde att inte vara så trött dagen efter (igår) utan idag kom smällen och jag tänker inte vänta länge innan jag dunkar huvudet i kudden. 
 
Jag som länge sagt att jag inte känner av någon "kick" då jag dricker kaffe måste nog börja tänka om... nåt händer med mig. Jag skulle kunna beskriva det som att jag blir nyktert full. Fnissigast i fikarummet, pax! Nästan pinsamt ibland då jag inte kan sluta skratta och typ börjar svammla. Skärpning! Nuuuuu ska jag se lite Northern Exposure och sen, godnatt

Mycket bra start på dagen

 
Ett skypesamtal med hela Syjuntan, dvs även med Alma hela vägen från Australien. Mina fina flickor. Annars har soffan och jag nästan blivit ett par nu och det är inte okej. Måste skaffa mig en mening med livet känner jag. Åkte hem till huset för att äta Farsdagsmiddag samt se film och smaka massa "nyttiga kakor" med Emy. Mysigt :). Imorgon är det åter måndag och klockan är ställt på 05.50.. härliga tider!

I am tired and I wanna go to bed

Ooooj Oooj Oooj vad trött man kan vara!! Helt mongo i huvudet blir man ju också. Shiit, längtar så mkt tillbaka till sängen. Men snön är fin, den ger julkänsla! Det är iskallt på jobbet.. Går omkring och mysstädar i en tjock filt och försöker vara normal. Längtar till lilla Pysen kommer hem från skolan, det är typ alltid höjdpunkten på dagen och sen har vi vår lilla tid tillsammans då jag stryker och han ser på tv. Bara 3,5h kvar nu. Hääääjdå


The bus are meant for lonely people standing in the rain


Är du snigel? Så trodde jag alltid att det stod på Kamrat.se.. Fattade ingenting. Varför ville alla veta om alla andra var en snigel??? Själv har jag blivit snigel.. Kommer ta ett tag att vänja sig vid ensamheten. Har redan tråkigt också. Kallt är det överallt, tror att duschen ska bli min räddare... Hejdå alla sniglar och icke sniglar


Halloween


Mörkret faller sa han..

..Men titta Robot, nu ser man stjärnorna

Det är fortfarande höst. Fredag idag och det är lika med halloweenfest.. Samma imorgon också iofsg men vi börjar med denna kväll och detta party. Det blir kul.. Men att klä ut sig har verkligen aldrig varit min grej. Hatar det. Men vad gör man inte för andra!?

Min hjärna är upp och nervänd. Hänger inte riktigt med i vad den gör eller hur den tänker. Mitt långfinger gör fortfarande ont efter mitt fina fall i tisdags i träskor med soppåsen. Tur att ingen såg! Jag ordbajsar idag och saknar skoltiden lite. Det är okej att göra så ibland. Nu ska jag fixa morgonfika till kontorsflickorna.. Ha en braaaa dag!


RSS 2.0