Kalas och vinter ❄

Adina fyllde hela 1 år i lördags och i går drog jag och Marcus ut och åkte skridskor och skrana 😀

Surviving on my own

Anna 23 år här som sitt samma gamla vanliga jag men med en sprillans ny mobil som jag fick av världens bästa Marcus! Dock är jag så kass att jag inte ens vet vad den heter men att den har en speciellt bra kameran är jag säker på så från och med nu blir det bättre bilder här på min gigantiska blogg med hundratals läsare.. ;)

Min födelsedag var kanon med jobb, familjemiddag, Meghas soffa och lite Marcusmys på slutet av dagen. På lördag firar vi mig och Adina i Vindeln med tjocka släkten.

Jag är inte längre inskriven på arbetsförmedlingen och får inte längre ersättning från A-kassan utan från och med nästa vecka överlever jag på egen hand!

Kul uppdatering... Härrå 

I am 22 going on 23

Min sista dag som 22åring... Känns sådär alltså. Börjar bli så gammal men åstakommer ingenting och blir inte klokare på vad jag vill göra med mitt liv. Men har iallafall blivit husvikarie på en förskola och har 80% schemalagd tid och det är väldigt skönt och välbehövligt. Var fett less på att ränna runt till olika förskolor och aldrig veta var eller när jag skulle jobba! 

I fredags slutade jag tidigit och sen packade vi väskan och drog till Bodbysund för att hälsa på morfar. Det var ett mysigt dygn och igår körde vi hem för att styra födelsedagsfest hos oss. Vi hade kul och körde hårt på dansgolvet, idag blir nog en soffdag och imorgon fyller jag 23... 

The Golden Year

Funderar på att köra ett "Golden Year" med hjälp av bästa Hannah och Amandas bok. Känner bara hur tiden och dagarna rinner iväg och jag kommer ingen vart så varför inte bara ta makten över mitt eget liv så jag kan känna att jag försökt iallafall. Den här ledigheten har varat en evighet känns det som och idag var det ingen som behövde vikarie så ha är ledig ännu en dag. Det blir jag, soffan, Beverly Hills, PLL, baka lite kakor och en bok. Kanske ett bad också så det blir en äkta annatjejkväll! ☺

Bilder från de lediga dagarna

Åh vad jag älskar att vara ledig och umgås med allt fint folk som jag älskar! Skridskobilden är faktiskt från idag då vi drog ihop ett gäng och ägde isen i nån timme,mkt trevligt :) 

2015 är häär

Året som filmen Tillbaka till Framtiden tolkade som att vi skulle ha flygande bilar, skor och skateboards. Så är icket fallet. Här  slasksnöar det och jag har varit ner på stan för att fixa mina glajjer, missat bussen, sprungit rakt i en vattenpöl, städat lägenheten och kört Step och Core! 

Nyårsafton var helt okej till en början med god mat och spel. Sen blev det lite halvmysko så vi tog bussen hem vid 2.30. Men jag fick iaf pussa Marcus på tolvslaget och jag kan fortfarande leva på de två senaste nyåren vi haft och sen hade vi ju sjukt jäkla kul i lördags så jag är inte alls ledsen över att der blev som det blev. Tog tyvärr inga bilder alls, haha...

Igår låg vi i soffan hela dagen med en middagspaus hos mamma och pappa och ikväll väntar en spelkväll på Teg :)

C'mon let's bring it 2015!!

RSS 2.0