Valborg

Det är inte varje valborg man får frukost på sängen av sin käraste. Igårkvälls medan mina vänner var ute och shakade ass satt jag hemma vid skrivbordet och skrev källkritik samt psykosocialt arbete, askalas! Men ikväll drar vi ut till Kassjö och festar in våren med grillning och lämnar läxorna hemma, såå byeeee people!

fredagkväll - plugg......

Pluggpaus....

Tänker du på/att:
Allt löser sig med tiden? det tror jag
Någon speciell just nu? En enda
Isåfall, vem? Min Peter
Ett liv efter döden? Den som lever får se..
Tiden läker alla sår? beror på såret
Pengar är lycka? Ibland.
Utseendet är allt?

Vad:

Är din favorit mat? Hatar frågan
Har du för tröjstorlek? XS
Har du för skostorlek?  36
Har du för underkläder på dig? bara Peter som får veta ;O
Ligger till vänster om dig? en pilatesboll
Lyssnar du på just nu? En surrande dator

Senaste:
Personen du kramade? Gissa
Personen du tänkte på? mamma...
Person du skrev med på msn? Amanda
Personen du var med? Nanny
Djuret du köpte? Varför ska man köpa djur?
Maten du åt? Grillat
Gången du spydde? Nån månad sen....

Har:
Du suttit i fängelse? inte än ;)
Du åkt ambulans? nej! 
Du haft sex med någon de senaste 3 veckorna? Oja!  
Du svimmat? Yes, hos frisören!
Delat säng med någon av de motsatta könet? varje kväll :)
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? JA
Delat säng med någon av samma kön? självklart
Fått IG i betyg? aldrig i slutbetyg
Fått MVG i betyg? Japp
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? kan man bli det? 
Du sjungit i duschen? Någon enstaka gång
Stått på en scen och uppträtt? ett antal gånger ja.. 
Spelat in en film? Det är vad skolan går ut på nu för tiden..

Vad sägs om det här

Om en vecka är projektarbetet inlämnat! Min man är i stan så under min 1,5h ensamma tid täntke jag försöka vara effektiv. Det är för tajt med tid till att hinna dammsuga och gymma, men att dammsuga, plugga och jogga bör jag nog hinna med under den tiden. Blir nog inte den längsta joggingrundan i mitt liv om man säger så... Bye


Hälsningar från andra sidan stan

Hej. Solen skiner och min dator visar att klockan är 23.42 den 1/3 1980. Jävla satans plåtburk. Men bara jag får skriva klart mitt projektarbete ifred så kan den få lacka hur mycket den vill sen för då ska vi ändå lämna in den och aldrig ses igen. Tackade nej till en käkkirurgstid idag för att jag ska få festa på valborg, det gäller att prioritera! Snart ska vi köpa balbiljetter. hejdå :)

Put me through hell

Just nu finns det inte mycket som suger lika mycket som skolan. Efter världens skönaste påsklov så var vi idag tillbaka i skolkorridorerna för att få genomlida en värdelös dag! 5 timmar gick åt till att göra ingenting och jag trodde i början av dagen att jag skulle få gå hem tidigt, men tji (normalt ord?) fick jag då projektarbeteslärarn bestämmer sig för att förändra halva vår rapport som ska in nästa vecka. Kl 17.00 fick vi äntligen lämna skolans korridorer men än är det inte slut... måste såklart sitta med rapporten hela kvällen också....

Slänger in en hälsning


Såhär har dagen spenderats, den senaste timmen besökte vi tre lekparker och nu bär det av på middag. Pussbajs


Påskkärring

  

Nu var det längesen men jag har mitt sista lov någonsin och har därför mycket bättre saker för mig än att blogga. Är med Peter 24/7, besöker Bodbysund, badar på Iksu, bär flyttlass, skrotar saker på återvinningen, kvällsbusar på stan i mörkret, ser filmer, tjockar, ser påskkärringar på Coop och de närmsta dagarna är vi bortbjudna på 3 olika middagar + födelsedagsfika som vilket gammalt par som helst. Jag gillar min Peter!


tralala

Det var en trevlig natt igår. Klockan 6 gick vi och la oss och om 1h bär det av mot mormor och morfar för lite göra ingenting och shopping. Så bye bye!

Natten går mot morgon

Hej och hå klockan är 04.30 och här sitter jag och väntar på världens bästa nattliga sällskap som sliter på till 05.00. Har spenderat dagen med Peter i sängen/mataffärer och natten med Amanda. Det känns som en sommarlovskväll och det enda som saknas är bara rejäl nattmat och en fin soluppgång. Men fåglarna har iallafall vaknat och kvittrar för fullt, lär bli kul att försöka somna.... Gonatt.

Hopp och skutt


Detta vackra porträtt pryder nu Peters skrivbordsbakgrund. Erkänn att man ändå blir taggad på sommaren av den ;D. Idag har vi filmat, jag har klarat en till fas på teorin och nu ska jag ut i solen! Pussbajs


Kamakaze

Igår spelade jag och Peter Worms för första gången på typ 10 år...det var helt askalas tills jag förlorade alla omgångar och insåg att jag inte var i närheten av att vara något proffs. Tisdagar stinker... kallt i skolan och värdelösa lektioner plus att jag dragit på mig nån förkylning och har lite feber så träningen uteblir. Istället ska det bakas (trodde jag tills jag insåg att vi varken har spis eller vatten), umgås med vänner och kanske kanske pluggas. bye people

Meningslösa måndag

Orken att kliva upp på måndagarna och dra sig till skolan innan 8.20 minskar all mer varje vecka. Tur att det bara är 10 veckor kvar till slutet. Helgen var partyparty med en härlig utgång tsm med tjejerna och lördagen spenderades i Kassjö på 50års kalas som slutade i en soffa där skrattet åt killarnas nostalgitripp tog över innan vi i mörka natten bilade hemåt under stjärnorna. Magiskt skrivet eller hur. hejdå :)

Jag tror jag är där

En skön vecka det här må jag säga. Ledig måndag och tisdag, en lektion på onsdag, fulldag torsdag och sen BAM fredag imorgon! I helgen laddar vi för fest = utgång och 50års kalas, shaka asss ska jag göra minsann! Jag har inget å skriva, det händer inte så intressanta saker i mitt lilla liv faktiskt mer än skola, Peter, vänner och mat men det visste ni ju redan och jag klagar inte. Har mitt liv någonsin varit intressant? Nä... tror inte det. Men jag taggar helg iallafall... hejdå! :)


När jag lever mina drömmar

Hade många konstiga drömmar denna morgon, något om att vara osams med mina vänner, nåt om att det som skulle ske redan hade skett osv. Pojken brevid mig hade tydligen också konstiga drömmar för jag vaknade av att han snärtade till mig med handen i tron om att jag var en mygga.... knäppis! Är iallafall ledig idag och jag háde tänkt vara effektiv, så det ska både pluggas, städas och tränas!

Osså måste jag ju bara berätta om hur seriöst Peter tog detta: "Om din pojkvän/flickvän inte kommenterar detta inom 10 minuter är han/hon skyldig dig, ett påskägg, bio, en present och massage"
Han hade redan bjudit mig på bio under helgen, dagen efter fick jag en liten present innehållande ett litet Lammgosedjur från Maxi, massage har jag fått varje kväll och igår efter mycket hemlighetsmakeri fick jag ett påskägg fyllt med godis. Haha så himla gullig!!!


Första April!

Vet ni vad, igår gick bussen jag åkte i sönder, det var tråkigt tyckte jag. I morse hann jag både busa med Peter, hjälpa till att städa hans rum, åka en fungerande buss, träna, äta lunch, 1 timmes skola och nyss klarade jag hela första fasen på körkortsteorin!! Haha busenkelt tänker väl ni, men jag har kämpat och kämpat och blivit underkänd allt för många gånger så idag vare dags. Nu bär det snart av till andra sidan stan för middag och en nykter förfest för när de andra drar ut skallar jag kudden och imorgon möter jag högskoleprovet kl.8.00!

RSS 2.0