"vi har kommit till 2"

Lördagsdagen innebar endast slapphet för min del för att vila upp sig inför kvällen då vi drog iväg på firmafest med 2 fina köttbitar i lite plastfolié. xP
Det blev en lyckad kväll fast vi inte riktigt deltog på riktigt så fick vi iallafall underhållning av högsta grad. Samuels liv drog han på ett sätt vi nog aldrig hört och han kom så långt som till 2. När han sedan skulle gå sin väg avslutade han med "Vi ses på toaletten". Emy kladdade ner Wii-ratten med något jag vet inte vad och Johannes fick sig en svängom uppe i luften både hit och dit, upp och ner. Lite lagomt vilt sådär. :P
Vi skötte musiken alldeles finfint tills vi startade "yeah yeah, wow wow", då fick vi lite underkänt men kom snabbt igen med att dra deras alldeles egna "var och en för sig". =)

Idag har jag bara trallat runt och rensat papper, gjort lite matte (skolan är igång vettni), trallat lite mer, ätit osv osv. En söndag helt enkelt.  Imorgon äre måndag.  Jag vill ha en rolig vecka och en ännu roligare helg.
Bara att hoppas. =)

"jävlar vad köttbullarna på Ica har blivit goda"


instead of going under

Istället för att gå under av denna förskylning så gör jag det bästa jag kan
av den och det funkar rätt bra. Jag köpte lördagsgodis för första ggn på evigheter. :]
Fast det var inte så gott som jag trodde..synd.

Igår efter att ha överlevt hela långa dagen på skolan så drog
Amanda,Frida,Alma,Sara och jag en fika på station och det satt riktigt bra kan jag lova
osså vare såklart mkt mysigt med skratt och massa sånt. :) Det är bra att vi finns!
Även om det inte längre är 24/7 så duger iallfall ibland.
På kvällen efter att ha frusit sönder som en galning så bar det av till Jejja för att få träffa henne och de andra ännu en gång vilket bara var helmysigt som vanligt, fast jag tvingade mej själv att göra det till en kort kväll och att sen gå och lägga mig tidigt vilket jag tror var ganska bra. Och regnet/haglet dag, haha såå underbart..jag ville gå ut, men jag fick inte. "/ Men om det kommer en nästa gång, då ska jag minsann ut och bara stå där jättelänge. =)

Nu ska jag gå och ta det ännu mera lugnt och sen taggar vi firmafeeest!!!
Då ska vi få den belöning vi förtjänar från att vi slet som djur ute i solen i sommras och vattnade blommor. haha...nej men det blir skojj. =D


kyl och frys

jag saknar mozart ju..


Dagen igår var bara härlig hela den.
Dagen idag var kall osv.

Idag har vi haft en ute dag på nydala med alla ledarskapare.
Det var ju som det var...vi körde någon helt värdelös, n komplicerad namnlek.
Vi lärde oss den där coola klappramsan med både armar,händer och knytnävar och mina knogar värker typ än, men det vare värt...nu kan vi den ju...nästan. :P
Vi skulle också till att ta oss över ett jättelikt rullande hjul men det klarade vi alldeles utmärkt fast det tog ju sin tid. Men det var en rolig dag på sitt sätt och våran klass är ju skönast.
Och jag har lyckats med att dra på mej en riktig förskylning med ont i halsen och massa sånt. Det suger! Och om rykterna stämmer så har vi orientering i morgon!!! ÅHH NEEJ!
Det värsta som finns ju! Stackars oss !!!

27 augusti 2008

Idag är en onsdag. Nu ska jag ta och berätta hur min onsdag såg ut.

Anna 08.30 vaknade och kände ingen lust för att ha på sig kläder, men tänkte att man kan ju inte komma naken till skolan redan andra veckan så hon valde att ta på sig något inte kändes så mkt. Sedan åt hon frukost i lugn och ro
och gav sig sedan av med sin röda cykel mot skolan och kom för första gången före Stael. Coolt!
Första lektionen satte igång klockan 10.00 och var Svenska... jag vill inte ha mål och kan inte tänka. 11.00 var den slut och vi gick för att äta lunch, Jag kommer aldrig våga hämta mer mat på den där skolan, möjligen när vi går i trean med det är tveksamt och dessutom 2 långa år kvar. Efter lunchen bar det av till Kafeterian som är LD1ADs place to be. Så letar man någon gång efter våran klass äre bara att komma dit. Där satt vi i typ en kvart och snackade livmoderscancer och tittade på William som käkade glasswienerbröd. Sedan tog lunchrasten slut och vi vandrade vidare till s209 eller nåt sånt för att ha matte med Anders som ser ut som en busschaufför. 
När vi överlevt den lektionen tog vi oss ner till danssalen där vi varje onsdag framöver kommer dansa HipHop i 2½timme.  yeey, tagga juh!! Fast denna gång snackade hon bara och vi fick sluta 1½h tidigare. yeey.
Så jag for hem till ett tomt hus så jag passade på att sjunga högt till musik på mobilen och gjorde samtidigt matte när musiken plötsligt avbröts och jag hörde min finfina rignsignal slå igång. Det visade sig vara tvättbrädan min som frågade om han skulle lära mig fotboll idag, jag var 10 min från att sabba allt men sen var jag väldigt duktig och tillslut
var jag och Nanny nere vid dragonen och erövdrade en gräsplan i väntan på Jesper och Jerry som tillslut kom,... och jag suger på fotboll! Men om det skulle bli en nästa gång ska jag minsann äga stenhårt! Det är mitt nya mål.
Vi satt i målet och jag fick en enkrona så nu kan jag köpa en klubba i kafeterian, yeey! Sen fick jag en boll i ansiktet också och Nanny lämnade mej ensam där mitt i allt, men jag överlevde faktiskt. =)
Sen kom jag hem, snackade gojja med pappa och gjorde klart matten...sen tänkte jag far ut och springa men istället lekte jag kärleksdoktor och smidde planer om framtiden i Skelefteå..sen rusade tiden iväg och nu är det försent, iallfall om jag har tänkt sova ikväll vilket jag faktiskt har eftersom vi måste upp och iväg till Nydala imorgon. Jag taggar inte...och snälla...ge oss inte regn!!!

Titta vilken lång dag man kan ha.... Nu ska jag se Oth med min kudde på golvet!

många ord.

Nu väntar ett långt inlägg för jag känner lusten av att skriva en massa, vad jag ska skriva och hur bra det kommer gå vet jag inte eftersom jag blivit allt sämre på att skriva..men något långt kan jag väl alltid få ihop. så,
Here we go..

Hjälp mej!... jag tillbaka i en såndär "sakna-allt-utom-nuet-period."
Det suger, för det enda jag vill ha är allt utom just nu, just idag.. därför går jag omkring och är purken och dryg mot hela familjen, gör mamma extremt irriterad osv.
Om det iallafall kunde vara igår kvälls, då skulle jag bli lite glad. Allt utom detta sugiga nu.
Sugiga, haha det ordet har jag aldrig sagt förut, jag lovar...precis som jag bara sagt "pinsamma ryckningar"  en gång i mitt liv och det räckte gott och väl. =P 
Kvällen igår var toppentoppen...än har vi ju inge mkt läxor eller prov så när man väl kommer hem så kan man gör vad man vill. Jag valde att ta en kudde (en av dom skönaste), lägga mig på mattan i mitt rum och titta på tv. mkt trevligt.
Sen valde jag att äta middag och pappa valde att hämta fil istället för mjölk 2ggr. Bra valt! Efter det vare typ kväll och jag lyckades med att skicka ett sms till fel person, sen lyckades jag med att skicka det till rätt person och med den rätta personen tog jag en liten promenad...det är bra att dom finns. Jag saknar sommaren och våra nattliga promenader...kvällspromenader är inte riktigt samma sak...fast nästan. Nu borde jag sluta upprepa ordet promenader. Så efter att vi varit ute gått och klockan var 21.15 så fick jag någon mysitsk kick och for ut och sprang vilket var hur härligt som helst, Kvällar äger ju!!! fast sen blev jag pigg utan att jag visste om det och kunde inte somna på ett tag fast jag var trött efter att ha mobilnördat en halvtimme och nu taggar jag fotboll. haha xP Så den kvällen var toppen toppen., Hur var dagen? Ska jag dra dagen?
- ja jag gör det lite kort.

Vi-timme - vi körde halvklass, smått ovärt
Engelska- "this game"
Matte - 100% äre enda som gäller, annars KABOMM!
Lunch - fisk, igen...varför?
Naturkunskap - "cyklar man in med huvudet i en lysktstolpe så blir man ju jordig" /lärarn,  hahah ofta??
Idrott - Läraren verkar lite läskigt men det är nog bah positivt.
ULS - Vi skrev på mkt flitigt och blev underhållna av William. =P

Japp det var min skoldag, när jag kom hem tog jag fram min vän kudden igen, la mig på golvet och glodde på OTH. Myspys juue! :]
Min rygg är fortfarande cp men min käke har lugnat ner sig lite vilket gör att mitt huvud inte längre känns som det ska sprängas hela tiden, utan nu bara ibland. =)
Sa jag att jag vill ha tillbaka sommarlovet? JAG VILL JAG VILL JAG VILL!
Men det finns inget att göra åt saken, så jag taggar helg istället. Den enda del av framtid som jag taggar, osså såklart studenten!! haha yeey.

Men nu ska jag ta mej till sängen och imorgon ska jag sova ut alldels lagomt länge eftersom vi har den där toppen sovmorgonen till 10.00.

helgen

Barnens dag i stort sätt sög men vi hann skaffa oss endel roliga minnen under halvtimmen som vi spenderade där. Alma blev t.ex jagad av en hög polack som inte var polack.
Sen for vi hem och bara chillabilla lite i ett vardgasrum och hade mys.
Lördagen spenderades med Nanny och vi kan göra det rätt kul.
Vi for förbi RockKrock och skrek till varandra, sen for vi till konsum sådär just när det stängde och där pratade nanny med sig själv medan jag gick ut och in och garvade som någon annan störd person. Men det var ju kul...
sen for vi hem och tittade på förra sommarens tvminne, Beck, yeey :P


Och jag saknar mitt sommarlov som aldrig förr....fast det är helg.
Jag vill ha den där.... känslan..


Idag har det varit en vanlig söndag...jag sov, jag vaknade, jag hetsade, jag var ute och sprang, ag var snäll mot Sofia och for till grubbekonstgräs och tittade på pojkar som sparkade på en boll.. Jag vill också kunna juh!!
Sen var jag duktig och städade och efter det fortsatte jag med
detta dryga engelskabrev som vi fått i läxa att göra. Högst ovärt!
Nu är sommarlovet över och jag Hatar söndagar igen..


pang, pang, skjut!

Efter att ha upplevt idag så tror jag...eller jag vet att torsdagar inte kommer bli en dag
som man längtar till. Kanske kommer det att bli den mest hatade dagen av alla skoldagar
men det vet jag inte nu eftersom vi ännu inte upplevt en riktig tisdag.
Men det står iallafall mellan tisdag och trosdag, det är jag då nästan hundra på.
Och efter det att jag som vanligt kommit hem alldeles slutkörd och denna gång helt sjukt trött och med ont i huvudet så fick jag för första gången den här veckan bara gå in, lägga  och ta det hur lugnt som helst, utan att behöva göra någonting. Hur skönt som helst ju! Och just nu sitter jag här och gör skolårets första läxa!! =O
inte för att den är så farlig men, Jag VILL ha TILLBAKA mitt SOMMARLOV!!!
Och samtidigt som jag gör denna läxa så sitter jag och försöker ge JonasBrothers nya låtar en chans, men asså...det är ju bara en massa skrammel, man får bara ännu mer ont i huvudet och snart blir jag nästan aggressiv på högtalarna så jag tror att jag ska sluta...får försöka plugga dom nån annan gång då dom är gjorda av bättre kvalla.

Men nu är jag ännu töttare än förut och vi har sovmorgon i morgon, så jag tänkte ta mej en låångnattssömn. får se hur bra jag lyckas...mitt första mål var 21.30 men det tror jag inte att ja kommer lyckas med, får se vad andra målet blir... NattiNatti

skooola

Japp, nu är vi igång igen. Ungefär som vanligt förutom att min klass inte längre
heter 9D utan istället LD1AD och att skolan är 3ggr så stor och mkt mer komplicerad.
HIttils flyter det på alldeles lagomt bra. Efter 2 tidiga mornar som faktiskt inte var så farliga  som jag trott så fick vi idag en lång sovmorgon ända till 10.30.  Och precis som jag förutspått så har vi kört namnlekar och det är inte få namn som man ska få in i huvudet och placera på rätt person, men det går iallafall famåt och jag gillar min klass vilket nog är tur eftersom vi har 3 långa år kvar. Men redan idag så började vi snacka om studenten så det är bara att tagga. =) Och vi har haft våran allra första mattelektion, gissa vad vi fick göra??
-Juste, en diagnos såklaaart, vad annars!? Och gissa hur det gick?
-Juste, helt åt pipsvängen, såklaart, vad annars!? Men det ju som vanilgt, så det har iallafall inte blivit sämre. Tur det!
Men annars så vare en bra dag, 2:orna och 3:orna anlände och skolan blev smockfull med elever och jag känner mig väldigt liten, mer än vanligt alltså. Men det är väl så det ska vara. Amanda och jag villade runt lite efter att vi hade slutat och försökte leta efter ett klassrum som inte existerade. Hejja!
Men nu är jag somvanligt helt slutkörd eftersom jag än inte blivit frisk, så jag ska gå härifrån och lata mej.
.

hejdå sommarlovet!


Hejdå sommarlovet och tacktacktacktack!

Nu har jag levt  alla dagar som sommrlovet 2008 hade att bjuda på och jag vet, för jag kommer ihåg, att jag hela tiden varit medveten om vad jag hade och fösökt göra det bästa av varenda sekund.
Men ändå så känns det som om hela lovet försvann på en sekund och jag saknar redan precis Allt. Varenda vecka, varenda dag, varenda timme, osv. Fast än förstår jag nog egentligen ingenting jämfört med vad jag kommer göra om nån vecka, eller några dagar. Och vi kommer aaldrig aaldrig igen att gå i samma klass...vi är ju...syjuntan, det är ju så det ska vara, 24/7 liksom... inte nåt en gång i veckan tjaffs...men men, det är så det är så det är bara för mig att inse fakta.

Men just nu så sitter jag här och sörjer... men det var väldigt varmt så jag ska nog förflytta mig in till mitt rum och fortsätta att sörja framför OS. Så jag taggar inte imorgon särksilt mkt...bah lite nyfiken på klassen...annars taggar jag typ att klippa gräset och Farfar mer. Men men... nu ska jag ta satts och gå min väg.


ordbajs

Jag har degat framför OS typ varje dag.
Jag är sjukt sjukt trött och börjar bli förskyld eller nåt! Det suger.
Vi hade Ice Age"maraton", Sid is the man....!
Det var kul att jobba idag, vi byggde med lego och badade vattenspridare! och jag kom hem rikare.
Jag blir bara mer värdelös för varje diarium och blogg jag skriver!
Aldrig mer Kinamat 2ggr på 1 vecka. blä!!
Jag hade typ kul jag när joggade?? hur?
Tack vare Rikard så kan Amanda och jag numera spela poker!
Imorgon lever vi sista dagen på detta 10 veckors långa sommarlov, aldrig mera lugn och ro,aldrig mera sova länge på riktigt, jag måste börja käka frukost,
jag måste vända på dygnet osv osv, i evigheters evighet.
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!

Men nu snart så ska jag ta på mej myskläder, hämta en filt och gullhunden Mozart, ta
ett glasspaket, lägga mig i soffan och sedan glo på tv! Så det så.
Fast först har jag endel måsten som jag måste genomföra.

Här hade ni lite ordbajs att läsa. Tack för mej.
Gokväll..


Tahdaah !!!

Om ni undrar hur bra det går för mig att kliva upp klockan 09.00,
så ska jag ta och tala om det för er.
Första dagen, I lördags, så lyckades jag ju inte så bra... resultatet blev då 12.30,
I söndags gjorde jag faktiskt framsteg och klev upp 11.00, bra gjort...fast det är ändå 2h för sent, så jag gjorde ett nytt försök i måndags och resultatet blev inte "tredje gången gillt" utan snarare "tillbaka till ruta ett" haha japp, jag lyckades än en gång med 12.30....varföör ska det vara så skönt att sova?
Igår och idag har jag bara gjort små framsteg....men No more 12.30, det är ett som är säkert!

Hursomhelst så har vi haft det riktigt trevligt de senaste 2 kvällarna.
I tisdags blev det filmkväll hos Sara med tjejerna + Nicke och Ted.
Skrattade gjorde vi ungefär hela kvällen, både åt filmen som bara var, jag vet inte vad
den var ,det får bli 'Inga komentarer' på den, och vi skrattade åt Nicke som var väldigt lättroad och spenderade det mesta av kvällen frmaför Pop Idol medans vi satt och skrattade åt Umeås egen lilla komiker, Ted.
"GAPA"





Och igår var det dags för vårat lilla "Surpriseparty" förr Jejja som lämnar oss.
Allt fungerade enligt planerna och jejja blev som planerat väldigt överraskad när hon
anlände med ögonbindel till ett rum som stod uppdukat med en massa härlig kinamat.
Så vi satt där på golvet och njöt av maten, skrattade och hade det alldes mysigt och när
vi väl tagit det lungt ett tag och låtit maten smälta så tog vi oss en gullig kvällspromenad runt i området. Vi sjöng, vi skrek, vi rap:ade och la oss på basketplanen. Kanonkul!
Sen tog vi oss tillbaka till rummet och fortsatte kvällen med bara en massa mys. =)
Och igår var det ju också en såndär äkta äkta härligt underbar sommarnatt, så efter att de andra hade gått hem så vandrade jag omkring lite för mig själv där ute, men sen kom ett fallande äpple och försörde stämningen så då gick jag in, men jag kunde lätt ha stannat kvar därute typ ungefär sisodär hela natten!!
Bara underbart!

         




 

 

små sommarnätter

Dom är typ slut...numera är det typ halvt sommar, halvt höst.
Aldrig mer några fina sommarnätter det här året.
=(

Igår kvälls blev det brännboll på våran kära konstgräsplan...
roligare kvällar har vi ju varit med om men det dög.
Och idag var dagen då regnet kom... det hade varit fint om det inte varit så onödigt kallt i luften,
nu kan man ju som inte kalla det sommarregn vilket suger.
Men vi överlevde ju dagen ändå...jag hade ställt klockan på 09.00 men tror ni jag lyckades palla mig upp?
Nej, såklart inte...jag täntkte "äh jag förtjänar att sova en halv timme till" ...sen blev klockan på
något konstigt sätt 12.30 och då blev det minnsan fart på mig. Inte så lyckat!
Sen fördrev jag dom första timmarna framför OS/So you think you can dance och efter det bar det av till
Stael där vi mös till det lite grann och pratade på...och sist men inte allra sist så blev det en filmkväll
här hemma och nu har jag sett Juno. Också tillslut allra sist så sitter jag nu här igen..
fast det är inge kul så jag ska istället ta mig till sängen och försöka med att sova, jag borde ju vara rätt trött
eftersom jag suttit och gäspat de sista timmarna. 
Så nu går jag och ser om jag lyckas somna och imorgon ska jag ge 09.00 ett nytt försök.
Så Lycka till till Anna!



I guess its really over

Jag:  Varför gillar man hamburgare egentligen?
Pappa-  ja! pomfritt är gott
han är bara så borta ibland! =)

NÖRD!!! Jag är världens datanörd!! Vi ska inte ens prata om hur länge jag suttit dag.
Men faktiskt, detta säger jag bara för min egen skull så att jag inte ska gå ner i depression så for jag iväg på en liten joggingtur och jag gick en promenad med Mozart.  Så helt ingrodd i datorn har jag inte varit, men ändå väldigt illa. Jag fick mig en liten chattstund med  våran Norske vän Erik... helt plötsligt mitt i konversasionen skriver han, "VI DRAG HO". haha, det är ju bra att han minns.


Här har ni en del av våra norrmänn....jag skulle försöka
ta en gruppbild men misslyckades.



Jag läser min gamla diarium från apberget och egentligen var jag bättre på att skriva då än vad jag är nu...trots att det var ganska flumm då och jag bere skrev så att jag själv fattade. Men ändå, på nåt sätt var det bättre. Och jag har kommit fram till att Maj det är året är den roligaste måndaen jag haft i hela mitt liv typ. Bara så att ni vet!

Vad händer med vädret??? 
1 Augusti kom och sen vände allt, som om det betydde att nu ska det bli höst, bort med sommaren och värmen och fram med kylan och gula löv. Okej, löven är fortfarande gröna men det kommer bara gå på en sekund och sen har dom skiftat till alla möjliga färger. Bara sådär pang! Så nu är den där riktiga sommren typ över och snart har det gått en hel vecka sen jag sa att jag skulle börja göra grejer som jag aldrig gör. Och med det har jag inte lyckats så bra. "/

Igår skulle vi ju fara till Norrmjöle för att titta på mina "idoler" Mates of mine, men vi kom när dom redan hade  varit på secenen, alltså missade vi dom...inge kul. "/ men jag får nöja mig med musiken från datorn.

Nu har jag just käkat milkshake och det är dags att börja fundra
på vad jag ska göra av kvällen som är kvar. =)


små liv

För min del har denna dag mest gått åt till att försöka få denna blogg att se lite bättre ut.
Om jag lyckades vet jag inte riktigt...det är inte direkt min grej att få det att se snyggt ut.
Men nu är det iallfall min egen på mitt sätt, så det duger för mig. =)

Igår gjorde jag typ ingenting... tur att jag sov ett bra tag där på morgonen,
annars hade dagen blivit väldigt lång och dryg. Och jag tycker att Morden i Midsomer
borde gå tillbaka och bli lika bra som det var förut. Det enda som är bra nu är

Kommissarie/inspektör eller vad han nu är Jones, han gör prugrammet, annars äre inte så mkt bra.

Ikväll får jag iallafall ha lite kul och dessutom får jag se mina Idoler igen som jag
skaffade på skolavslutningskvällen, Mates of mine. Toppen toppen.
Alma skickade mig lite låtar och jag förstår ju varför jag sa då att de var mina nya Idoler, dom är
ju helhärliga. :)


Men nu ska jag ta och gå från denna dator, egentligen borde jag typ käka lunch men
jag har inte blivit hungrig än? Fast snart smäller det väl till och jag kommer till ett såntdär däradöden stadium
där bara maten kan rädda en. Så jag ska nog ta mig nåt.
Sen ska jag ta en liten promenad med Mozart och Rickis om han vågar, haha.

Adjöken =)
 


helg med norrmän

Japp, det var precis som det står.
Vi fick oss en helg med en massa norrmän, eller män var dom ju inte utan det var ett helt fotbollslag
med killar födda 92. Träffades gjorde vi av en slump i fredags kväll på Frasses.
Jag vet inte riktigt hur men helt plöstligt ställde dom upp sig för att vi skulle fota och vi löd...sen gick det väl lite från det ena till det andra och vi bestämde oss för att vara snälla och fara till Gammlia nästa dag för att hejja på deras match. Det var ju kul det också...dom vann och vi fick oss en liten pratstund efteråt när dom var sådär alldeles lagomt svettiga.xP Men kvällen dagen efter, alltså igår, slog ju allt.
Vi träffade dom på stan vid 20.00 och for hem vid 00.15.
Under den tiden hann vi bli "dragna" det var egentligen bara sjukt. De tog liksom tag i armara och benen sen...hur ska man säga..dom gjorde som när man slår lakan..haha nämen de höjde en upp i luften osså ner igen. hahah asså,ja...jag suger på att förklara..det var rätt kul..men mest bara knäppt...jag säger bara "norskar??" ;P Vi hann också spela laserdome, Blått lag vann!!! och tjejerna regerade...nästan..om man räknar bort att Håvard tog min fjärdeplats...annars hade vi haft 4 itopp. Men Jejja, Alma och Sara däremot rockade ju och kom etta,tvåa och trea av 14,och jag nöjer mig med en femteplats med tanke på att jag oftast brukar komma bland de sista...och jag var ju i det vinnande laget så det var bara kul. =) Sen hann vi gå till McDonalds där vi stannade resten av tiden och snackade på.
Håvard, Simon och...nån till blev våra kompanjoner och vi hade alldeles lagomt kul och jag fattar inte hur de kan förstå oss så bra när vi nästan inte fattar något alls av vad dom säger. Men vi klarade oss faktiskt väldigt bra ändå tycker jag.
Lite less blev dom väl och vi fick många gånger se dem dra händerna för ansiktet, säga "svenska" och samtidigt skaka på huvudet. Haha, men det var en rolig kväll, lite smått jobbig men mest bara kul. Aldrig får vi se dem igen...fast vi fick ju se så det räckte och blev över... xP
Jag vill lära mig norska! Men jag vill ju ganksa mkt..så vi får väl se hur det går med det.
Nu vet ni lite om våran norska helg :P

Nu så ska jag ta mig i säng och försöka sova mig pigg.
Så lycka till till mig. =)

RSS 2.0