It's in your head

Januari har typ varat i en hel evighet känns det som eller så har jag bara hunnit göra mycket under denna månad.. men det tvivlar jag på. Idag är jag dödstrött pga. snart 2 veckor utan någon sovmorgon och en alldeles för skön säng som knappt går att kliva ur på morgonen. Lyckat köp! Såå egentligen orkar jag inte träna.. Men så har jag tänkt de två senaste dagarna så idag ska magen, rumpan och konditionen minsann få sig en omgång innan jag beger mig hemåt för en kväll med SyjuntanSverige. Hejdårå


Får inte göra en normal länk för länken

Men seriöst, titta på den här. SÅ klockren!:
 
"Look at my instagram" http://www.youtube.com/watch?v=Nn-dD-QKYN4
 
Idag har jag fått hem min nya säng så inatt hoppas jag på att sova som en gud :D

Hey Boys

Helgen var bara brao. Överraskningsfesten för Simon med ballonger och härliga människor var askalas och på söndagen styrde familjen pipan mot Bodbysund för att hälsa på mormor och morfar och få smälla i oss Thaimat på bygdegården. 
 
Morfar 92år gled på sparken hela backen ner. Njörn!

Om man kunde konsten att leka med ord

JÄVA SKIT! Var är inspirationen? Var är mitt ordförråd? DET ÄR EN BIG DEAL! Det måste bli bra. Det måste bli bäst. Åhh.... hoppas hon blir glad ändå. Skulle man bli glad för tomt papper? Bästa vän. Det ska nog fixa sig.
 
Fredagkväll i soffan. Ovanligt? Nej. Men jag är nöjd. Ganska iallafall. Ska jobba 7-12 på Hemtjänsten imorgon och troligtvis festa till det på kvällen såatt det är lugge med en hemmakväll och soffan tycker nog om att bli sutten på. Hejdå
 

22 Januari

Idag har jag mått väldigt udda och det är inte kul. I min hjärna har jag massa allvarliga sjukdomar men troligast är det nog någonting lite snällare. Tränade gjorde jag ändå och där kan jag tala om att jag typ sov mellan övningarna, failade med att ta på mig byxorna, upptäckte att snöret på tröjan stack ut under min långa jacka som en svans.Sen tror jag att Vasaplan är stället som folk i Umeå springer på oftast.. tidsoptimister finns det gott om.
 
Nu ska jag träffa minijuntan som är kvar i Sverige, Hejs.

Vad håller du på med?

Asså jag ääälskar Försvarsmaktens reklamer. Dom är så klockrena! 
 
 
 
Jaha. Då var man 21. Coolt. Inte. Men firade gjorde jag i fredags med fina tjejor + Jonte, alkohol, utgång och maaassor av dans!! Kanonkul! Lördagen, själva födelsedagen var inte fullt så händelserik, gjorde typ ingenting på hela dagen, var ensam och tillslut cyklade jag hem till Mamma och Pappa för lite sällskap och middag. Men idag, söndag så har jag bjudit på kalas för både släkt och vänner och fått fina presenter så helgen var en mycket bra helg men tror den är glömd inom en snar framtid. Varför vet jag inte. Känns som det bara. 

Hejdå 20

Min sista dag som 20, shit asså... man börjar bli gammal i gamet som Joel...! skulle ha sagt. Fast ska man leva till 103 så är jag ju knappt född än, så det beror helt enkelt på hur man väljer att se på saken. Planen idag är att försöka åstakomma lite saker som att städa, cykla till Bolaget (i -25 grader, yaaay), Skicka in CV, Betala räkningar, göra ett till inlägg till er (mig) och att allmänt vara taggad på kvällen då det vankas 21års-parteey! Sååå vi hörs väl

Jag skulle klara vad som helst, jag skulle aldrig säga nej

 
Har genomlidit tre hela 7.30-17.00dagar på Hemtjänsten och träffat en 103åring, det är fett! Fattar inte riktigt vad jag har emot detta jobb men av någon anledning får jag alltid fetångest varje gång jag ska dit. Vi går inte ihop helt enkelt. Måste ge mig in i sökajobbfajten på riktigt nu när jag fått veta när jag måste sluta på min älskade firma för alltid i Juni. Åh så Sorgligt men åh så sant. 
 
Men gymmar gör jag, hej vad jag är igång. Kroppen mår så bra och psyket ännu bättre. Och Nanny har jag vid min sida nu också vilket inte gör saken sämre. Jag är typ beroende av henne tror jag. Har saknat henne denna vecka och längtat till gymmet då vi träffas. Hahah, men så har det faktiskt alltid varit, kanske lite mer nu bara och det är okej.
 
Imorgon är jag ledig. Imorgon är min sista dag som 20. Imorgon lär ni få fler inlägg!

Who says I can't get stoned?

Tjabba folket! Tänkte att ni gärna vill veta vad jag gjort varje timme under min lediga dag :)
 
08.15 - Bokad tid för vaccinspruta. 5 minuter senare kom jag ut 520kr fattigare.
09.00 - Körde hårt på ett nästintill folktomt Gym!
10.30 - Tjuvstartade på tvättiden
13.00 - Cyklade för att ta reda på vart jag ska jobba imorgon
14.00 - Jahaaaaa, vad ska jag göra nu???
15.00 - Bakade chokladbollar
16.00 - Tv/dator
17.00 - Halvsova i soffan
18.00 - Middag
19.00 - Duscha 
20.00 - Tv
21.00 - Sova hoppas jag!
Imorgon - Jobb på Hemtjänsten
 
Hoppas att denna lista gav er mkt. Mig gör den faktiskt glad för den är ett bevis på att jag kan ta vara på lediga dagar och att jag klarar av att baka utan att äta upp allt! Häjdå

Fucka ur

Åh vad jag vill vara en bebis ikväll med allt vad det innebär. Hoppas jag vaknar som en mini-anna imorgon.
 
Igår åt jag middag hos min mor och far sen välte jag ut en vas med massa vatten sen åkte jag till min sprillans nya vän Julia, sen bokade vi en resa till thailand, sen cyklade jag hem och sov. 
 
Eller vänta nu, vad skrev jag? Läste ni rätt? Jadå. För jag ska till FUCKING THAILAND i 3 veckor i Mars!!!!!! STÖRT. Vi ska möta upp Amanda och Sebastian och troligtvis kommer Alma ta sig dit från Australien så fattar ni hur FEEEEETTTT detta kommer bli? Det gör inte jag men tagggar sönder ändå. Måste bara köpa en ny sommargarderob först. Imorgon är det fredag och fredagsmiddag. Fett det också. (Fett är mitt nya ord).

Idag dansar jag till gårdagens depplåt

Ner som en pannkaka och upp som en sol var det visst. 
 
 
Det är en plåga att ha brutal träningsvärk i både magen och ryggens alla muskler samt i armarna. INTE okej att bli dödskittlad av Johannes då. Men sen sa han faktiskt såhär "Anna du borde också ta en glass... för du är så HET" , hahah tummen upp för den raggningsrepliken! Sen började jag planera sommaren med honom, picknick, kullerbyttor, vattenspridare, badminton mm. Jag och mina snart 11åriga lilla vän kommer ha såå kul!! 
 
Efter jobbet sprang jag 5 väldigt glada kilometer på löpbandet. Hade nog kunnat springa till månen men halsen började smaka blod så hjärnan tänkte att det var bäst att sluta.
 
Varför diskar jag alltid gårdagens disk samtidigt som kvällens middag kokas/steks på plattan? Det är ju bara meningslöst eftersom man direkt får lika mycket disk igen. Det var dagens frågetecken. Hejdå. punkt.

"Det tog slut för längesen men du är överallt"

 
Upp som en sol och ner som en pannkaka. Lärorikt antar jag men fett jobbigt. Separationsångest och framtidsskräck blir en härligt salig blandning av tankar och känslor i lilla mig. Glad. Ledsen. Ångest. Glad. En fas i livet, tror nog inte att den blir så långvarig men hittils har den pågått i 24h och jag är redan väldigt less. Det finns liksom i vardagen, i lägenheten, på jobbet och litesådär överallt. Men det är ett nytt år nu för tusan, en ny era. En fet resa planeras, snart blir jag 21 och ja, nytt år, nya överraskningar!!! Men jag är ändå dålig på sånthär, har alltid varit och kommer nog alltid att vara, även om det sakta och säkert blir bättre så får jag klaga. 
-----   -----
Jullovet är över. Hejdå lata soffdagar och sena nätter. Hejdå rutinlösa timmar och älskade sovmornar, men Hej världens bästa arbetsplats och gymmet.

Nyårsafton 2012


Annars har jag beställt en ny säng idag = 180cm bara för mig själv snart!!! Och nu ska jag plåga mig igenom ett högst otaggat 15.30-22pass på hemtjänsten. Ha en bättre kväll än mig, ciao :)

Zuuup bitches?

 
2013 är häääär.Wäälkommen!! Nyårsafton var en mycket trevlig afton som slutade i en ensam promenad mellan Teg och Haga kl 6.00 på morgonen. Men åh vad jag fick dansa, efter tolvslaget satt vi inte ner i många minuter. Hejja människor som älskar att tokdansa till all möjlig musik i hela världen, när jag får göra sånt är jag lycklig. Årets första dag har dock varit sjuuukt lam, låg i sängen till 15.30, sen la jag mig i soffan och har endast gått upp för att fixa lite nudelmiddag. Men imorgon har jag planerat att ta mig till gymmet och ge min kropp en omgång, den behöver verkligen det. Täntke nog ta tag i nyårsbilderna då också så förhoppningsvis dyker nån av dom upp här inom en snar framtid.

RSS 2.0