Shakarunka

- fint citerat av Annelie idag.

Kan det snöa istället för att regna!!??

Idag var en oerhört chillig dag på jobbet, Nanny och jag satt och kollade youtubevideos i typ en timme xD. Så blir det när man är två personer på en enmansuppgift och det blir tid över. Detta leder dock också till att jag förmodligen blir arbetslös efter nyår vilket är en aning sämre!!! Och lat som jag är har jag knappt skrivit ett cv än. BLÄÄÄ. Men i helgen vill jag festaa., så häng på mina vänner!

Staken står i fönstret

 

Den lyser så fint upp hela mitt rum som jag ägnat halva dagen åt att julstäda och fyller det med myskänsla. Men måste erkänna att det inte på långa vägar ger samma känsla som om det varit snö utanför som på bilden.

Annars har helgen varit väldigt lugn och jag skulle tro att begravningen samt lite sömn nog har varit anledningen till det. Imorse fick vi tyvärr inte heller sova länge då jag och Peter kl 07.00 skulle befinna oss i huset ett kvarter bort för det årliga första adventsfikat med 9 andra personer. Det var somvanligt helmysigt men nu börjar det bli riktigt svårt att spela pigg efter att ha städat och tränat hela dagen. Så när min pöjk kommer hem från jobbet blire till och fetchilla!!


Tuta och kör

Tjolahopp, idag tog jag helg. Har även brummat runt i stan med pappas bil alldeles själv för första gången. Tog dock Peter till hjälp för att hitta till ställen lite utanför centrum eftersom mitt lokalsinne måste vara det sämsta någonsin. På vägen hämtade vi upp mitt körkort som jag faktiskt kändes lite coolt att hålla i och sedan blev det ett halvt intensivt träningspass och nu sitter jag här och äter kakor :D.

Aww :)


Oppa

Dagens diss går till alla dumma människor som har startat advent i förväg genom att sätta upp adventsljusstakarna. INTE OKEJ! Nanny såg t.om en färdigpyntad julgran. Vad är det för fasansfulla fasoner!?!?!?! Annars har jag dragit ut en tand idag och nyss kom vi hem efter att ha firat Marcus på bemärkelsedagen. Godnatt.

Äter dina drömmar

  

Godkväll små människor. Idag har varit en helbra dag på jobbet som slutade på det gamla goa Biblioteket. Sedan åkte jag och Nanny till Emys place för en tacoskväll med cykelgänget där allt var precis som vanligt med dödsskratt osv osv.


Något jag vill ha

Ett heltidsjobb och en lägenhet!!! Lägenheten ligger dock på förstaplats men tyvärr krävs ett heltidsjobb för att kunna göra den drömmen sann :/. Jag och Peter har iaf redan sett ut vår drömsoffa och jag smider planer på att köpa den även fast vi inte ens börjat kolla på lägenheter :D :D.

Skriva snö i snön

Fredag: Chillsfest på två ställen.
Lördag: Födelsedagsmiddag hos Jejja och därefter nattbowling då jag och Nannny ägde ut Peter och Oskar .
Söndag: Slöa, beundra första snön, köra bil, hälsa på Röbäck, filmkväll.

Av med övningskörsskylten

FÖR IDAG TOG JAG KÖRKORT! NJÖÖÖÖRN.

Spring klocka spring

Shit vad den här veckan har gått fort, här hänger man inte med alls, snart är det sommar! Men först ska alla julklappar vara köpta och innan det ska man komma på vad man ska köpa och innan det ska man ha pengar men innan det ska man vara lite pank och innan det ska det vara helgen före den 25 och det är imorgon. Vad som händer då? Det vet ingen än. Ödet bestämmer. Trevlig helg allihopa

En låt med många minnen

Sorry men jag kan inte välj en låt som har många minnen. Varenda låt jag lyssnar på har typ massa minnen och dubbelt så många känslor. Vi gör såhär istället:

Lars Winnerbäck - Där elden falnar (men fortfarande glöder): En känsla av frihet, att ligga ute i efter middagssolen, av sista veckan på sommarlovet 2006 och minnen av sena kvällar.

Ronan Keating - Last thing on my mind: Hade den på huvudet ungefär hela åk 6, sjöng den tills alla blev less på mig. Känslor av att älska livet, tro att man är stor, klassresan till Munkviken, en awesome klass osv.

Savage Garden - Two beds and a coffee machine: Lägenhetskänsla!! dvs. en jävla mix av känslor. Deppminnen, glada minnen, ensamma minnen, "stirra in i en väggkänsla", äta skorpor till middag och hopp om att allt är möjligt.

Daniel Adams-Ray - Dum av dig: Kärlek vid första ögonkastet. Hösten 2010. Utång varje helg. Tjejer.

Florence Valentin - Pokerkväll i Vårbygård: En kanondag i fjällen, snowboard, diska, valborg, fester med randompersoner, TAAGGGGAA-känsla osv osv.

Ett urval från min blandade musiksmak. Skulle kunna fortsätta förevigt men eftersom det är dags för Tisdagshäng med Johan strax (rim, hih) så nöjer vi oss här.

Funkare?

Hellu,  vi har just sett klart alla How I met you mothersäsonger och jag sörjer lite :(. Men helgen var fiin. På fredagen bjöd vår kära pysselFrida på födelsedagsförfest och sedan bar det av till Corona för en riktigt rolig partykväll. Dock fick fötterna slita ont och mina stortår är fortfarande inte riktigt som dom ska :/. På lördagen firade jag och Peter 9 månader så det blev en myskväll och en måltid fylld av våra egna kokkonster. Annars vill jag att det ska komma snö. hejdå

saker ni inte visste om mig

* Ogillar starkt handväskor. Dom är jobbiga och ofta fula. Har därför haft min extremt fula "påsväska" i snart 4 år.

* Varje gång jag går på en A-brunn slår jag mig själv 3 ggr, oftast på benet.

* Varje gång det finns skum i diskhon måste jag stå och spola vatten tills det försvinner helt.

* Kan inte sova med nån liten on/off-knapp lysande, det gör mig endast knäpp.

Är sjukt snål. Priset styr ofta över viljan

* Gillar inte förändringar!

* Har konstant ont i ryggen och käken

* Vägde samma sak i ca 7 år tills jag träffade Peter xD.

* Är inte särskilt förtjust i djur. I mina ögon är dom mest lömska och obehagliga.

* Säger nån till mig att han/hon måste gå på toa men inte har någon möjlighet till en toalett just då får jag panik och kan inte tänk på nåt annat.

Det får räcka... adiós.


Mitt rum

I mitt huvud ser mitt rum alltid ut ungefär såhär även fast det är rent och välstädat... dock äre inte det så ofta, men detta tack vare min ca 13åriga hjärna som valde gröna tapeter.... det förstörde allt. Nu längtar jag bara tills jag flyttar hemifrååån.
Back to min vardag. Idag har va varit en väldigt bra dag på jobbet och sen fick jag t.om helg. Vi cyklade till Maxi och jag fick köpa saalllad, har längtat efter det :D. Men det roligaste av allt är att vi ska få en beeeebis i våra kretsar. JA JA JA. Jag älskar bebisarrrrr! :D

Min favvvoserie


Tröttnar aldrig.


En stulen lista!!!!!

Behöver nån som bestämmer över mina inlägg ibland så jag snodde denna från Camilla i hopp om att den ger mig och er vad vi behöver. NU ska jag träffa Meeeghaa.

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Mitt rum
Dag 3 - Saker du inte vet om mig
Dag 4 - En låt med många minnen
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 7 - Dåliga vanor
Dag 8 - Bloggfavoriter
Dag 9 - Mina favoritskor
Dag 10 - En bild på min handstil
Dag 11 - Min bästa vän
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Dag 13 - Så här är jag i skolan
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad
Dag 16 - Mitt drömyrke
Dag 17 - Bästa resan
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 - Bästa filmen
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 - Det här drömde jag om i natt
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 24 - Vad ska mina barn heta
Dag 25 - Mitt favorit ställe
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 - Barndomsminne
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Vad du klagar

Häj, jag är back from landet där vi latade oss, gick vilse i Skellefteå, gick vilse på sjukhuset och tappade bort vår bil men vi åt även på den bästa kinarestaurangen jag varit på hittils i mitt liv och det finns fortfarande kvar av godiset som vi fick med oss. Igårkvälls efter vår hemkomst samlades syjuntan återigen för att fira Almas stora 19 år med en mysig middag på All star. Det var det, idag har jag tränat för första gången på läänge, känner redan av träningsvärken......... tjarå

Godmorgon helgen

Tjena, ligger i sängen och har tråkigt medan jag lyssnar på Peter som sussar så sött :) Ville bara testa om det gick att mobilblogga vilket verkar funka ganska utmärkt. Adjö

Hej alla små pluttar

Idag var en skön jobbdag med härligt sällskap och ikväll sticker jag iväg till Mormor och Morfar med pappa och Peter. Vi har laddat upp med filmer/how I met your mother (är på sista säsongen nu så vi drar ut på det),
onyttigheter, pengar och bensin eftersom vi planerar en dag i Skelefteå. Hörs, hare, hej.


Från en stresshanteringslektion för 2 år sen:
Elev - "Är det inte bra att dricka alkohol ibland?"
Läraren - "Sa du varmkorv???"

JA, KUL!

Vi låtsas på riktigt

Det var ändå fint förut då det var syjuntaträff minst en gång varje helg. Sen längtar jag till snö, snowboard, skridskor, fjällen och att få byta ut fönsterlampan mot en advetnsljusstake.

"Under julen är det svårt, för då ska staken stå i fönstret och kulorna hänga i granen." - Sture.

Tog sovmorgon en kvart i morse, det va skönt. Imorgon tar jag nog 2 timmar, wehoo. Tar ut lite förmåner eftersom det är lov och cheferna har åkt upp till fjälls xD. Jag har ingeeeet att skriiiiva, ska kanske göra som alla andra amatörbloggare och följa en lista, värt å testa kanske. Hejå.

I can see you. Hello!

Tjenis, igår blev syjuntan hel igen efter 4 månader då Alma återvände från utlandet. Vi väntade på flygplatsen utan resultat då hon visst  redan anlänt en timme tidigare men det bevisade iaf att vi är trogna vänner xD. Idag har jag och Paulina ägt huset för oss själva, städat och dunkat radio och snart kommer Johan hit för lite coolt tisdagshäng.

RSS 2.0