Vi drar till fjällen...

..fest hela kvällen (bolibompa,plump och skräckfilm)
Se upp i backen för UMEattacken!!!


Jajjemen, precis som det står.
Ikväll 17.35 sticker vi (Jag,Nanny och Emy) till Klimpfjäll med buss.
Det tar 5h så om ni äger mitt mobilnummer, använd det! Under vecka också!
Detta brukar ungefär vara höjdpunkten på året, så vi taggar jävel!!!
Blir borta så länge vi kan, det är dock vädret som styr så vi vet inget säkert.
Inget internet och 4 kanaler i en vecka blir hur braaa som helst.

SKOTER
SNOWBOARD
STORBACKEN
MAT
GODIS
SKRÄCKFILMER
PLUMP

Adjö mina vänner, Nu ska vi alla ha det bra. Bryt inga ben!
TAGGA SPORTLOV NU!  Puss

"en penna, ett stift, en hand..."

Jag har för andra dagen irad lyckats köra in handen i amandas pennstift så att det fastnar, HEJJA!! Jag kommer få fina märken på handen. Och Tv dosan min har sprungit bort igen och är sådär spårlöst försvunnen. Jag fattar inte hur jag lyckas, BAAH, kom fram, JAG BEHÖVER DEJ!

Idag har klassen träffat 2 trevliga kristna Amerikaner som typ sa att de blev hitsända av Gud.... Vi fick spela Jeopardy med dom och vårat lag (cool dragons) vann såklart, precis som på Nk-provet igår!! We rock you know!!!

Jag har nu för första gången i mitt liv tagit bussen till Östra Ersboda, det var sjukt nära att jag missade den eftersom mina planer svek mig 40m från huset. Väl framme på stan råkade jag nästan hoppa på fel buss tack vare min inre stress men fick i sista sekund veta att jag var fel och fick lov att springa av och tvärs över gatan till rätt hållplats där jag precis hann med bussen som tog mig till Obs. Väärsta äventyreet!!

Dagen till ära har jag kommit på 2 saker. Det finns sjukt snygga flaskor inne på systemet. Värsta designerna och fina färgerna. Som ett litet fint land. Synd att det är alkohol, annars hade teletubis passat in rätt bra, iaf bland alla ciderflaskor. Det andra kom jag på för att jag upplevde det, är att det kan vara jobbigt för magmusklerna när man lastar upp varor från en vagn till ett rullband. Shit vare tog! Bra träning där alltså, fast träningsvärk lär jag nog inte få, men det var en fin upptäckt.

Nu, SOVA SOVA SOVA, imorgon, PROV, sen FJÄLLEN FJÄLLEN FJÄLLEN. Denna bild mina vänner är vad jag bl.a gör av mina värdefulla pluggtimmar!! IG IG IG.


A sunny day

100% SOL OCH GLÄDJE
Mardröm: En en fet ful och jävligt äckligt hemsk katt med gigantiska tänder tänkte hoppa på mig!!!! PANIK! Jag vaknade av att jag skrek rakt ut som en stucken gris!!!! LÄSKIGT! Sen somnade jag om.

Annars har det varit en underbar dag. SOL!!!! Innan jag ens hade hunnit till skolan hade jag redan hunnit prata med mina 2 favvosar. Den ena var snäll och underhöll mig på telefeon när jag stod och kletade på mig smink och den andra var övertaggad på msn!! BRA MORGON. Klassen var Glaad och på bushumör. Ett bus höll på att gå överstyr då Alexandras nycklar nästan försvann på riktigt men det var bara gamla goa Karlsson som haft stenhårt pokerface i 1h.

Jag har varit BAOTADUKTIG idag och inte suttit vid datorn förrns 21.30. Innan dess har jag både packat, pluggat ULS ooooooch tränat på våran uråldriga spinningcykel. HEJJA HEJJA! :}

  


Han är sorglig men utvald

illa...

HÄR ÄR JAG! Ännu en dag, ännu en kväll, ännu en fettisdag. Idag har jag fyllt min mage med årets första semla, den var hemmagjord och mumisg, MAMMA KAN! Vi hade snölekar på idrotten i det härliga vintervädret, min högsta önskan var att få vara i backen och köra snowboard men detta dög väl bra det också, LD1AD-BARNEN ÄR SÖTA!

Alltså jag är allmänt dåligt! För det första så har såklart ännu en kväll med timmar försvunnit och det enda jag gjort är att läsa sidorna i ULS-boken EN enda gång. För det andra så har jag tjockat som en gris sen helgen och inte tränat en endaste gång vilket är HÖGST ONÖDIGT eftersom vi på fredag sticker till fjällen där det brukar bli mer onyttigheter och mat än vad vi vanligtvis äter under en månad. För det tredje har jag upptäckt massa små smyghål i mina strumpbyxor som knappt vill visa sig men som finns där och lär växa sig allt större (jag har orsakat dom med ovilja). BLÄÄ på dom. För det fjärde har jag nu bitit av alla mina naglar och kvar är endast 10st små fula stumpar. Men faktiskt så har det inneburit endel positiva saker, det är t.ex. lättare att skriva på datorn vilket förhoppningsvis minskar antalet stavfel och att ta salva eller något ur en burk är också mkt lättare eftersom man inte får allt klegg under naglarna. Egentligen skulle jag kunna hålla på och dra upp dåliga saker ett bra tag till men den femte och sista punkten får bli att klockan än en gång blivit för mkt och att jag misslyckats med att går och lägga mig tidigt och få ihop 10h sömn.

Aja, vi har ju som sovmorgon så det får väl jämna ut. Noterade ni mina små utbrottsord här och var!? haha själv tyckte jag att dom var mkt fina... Nu ska anna lyfta på sin bak och sattsa på sängen innan 22.45! HEJJA

Vad har du för väder i din bok?

Vi äger på spanska. Egentligen översättningen var dock "vad har du för fritidsintressen?"

Med Maricas hjälp har jag nu äntligen nya msn på min egna lilla hatmaskin, sen jag vet, men nu är jag iaf en i mängden. Men jag undrar varför de måste hålla på och göra allting i denna värd så sjukt Hi-tec (stavning?) och komplicerat? Högst onödigt om man frågar mig, nu är det ju ingen som gör det så min åsikt räknas knappt, men ändå...

Jag drömde en mardröm om att någon mobbade mig för min fula nördiga ryggsäck på skolan, jag vaknade typ kallsvettig!! Fatta hur hemskt det var, aldrig mer ryggsäcken! Det tackar nog inte min rygg för men alltså nä, jag tänker inte råka ut för det där. Usch och fy (a)

Sen har jag kommit på att allting är som jag inte tror att det är. Alltid. Upp och ner. Men det är mig det är fel på. För det andra, det är liksom så logiskt, egentligen, bara man tänker efter, vilket jag aldrig gör.  NU VET NI LIKSOM. random..

Jag tänkte vara duktig och ladda ner nåt bildprogram och trodde stolt att jag hade lyckats tills jag skulle testa trycka upp det då såklart hela datorn laggade sönder och jag fick spel.... men efter 3 laggningar verkade datorn samla sig och lät mig utforska mitt nya program. Här har ni mitt extremt fina resultat av mitt första försök. xP


IN ACTION

Igår, hände något knäppt med mig hals,
så jag sov, sen var jag frisk. Halleleujah! 

Idag...... har jag typ träningsvärk från någonting jag verkligen inte kan komma på vad det är...
jamenar, vemfan får träningsvärk av att köra skoter!!?? 
Ifall det är det som är orsaken så är det ju riktigt tragiskt. 
Fast vad annars gjorde jag igår liksom? Att sitta stilla i 5h tar ju inte direkt
på musklerna och resten av tiden satt jag typ på en skoter eller stod rätt upp och ner och frös. 
Jag pulsade iofsg i snön fram och tbx typ 3ggr men alltså näe!!!
Jag vägrar medge att det är  det som är orskaen.... hur dålig får man va liksom?
haha fruktansvärt  illa. Men jag lovar, så otränad är jag inte..

Min stora lillasyster drar ibland dagen bästa, och när hon gör det...så är det verkligen humor på hög nivå. Ikväll t.ex cyklade vi hem i den opålitliga snön och kom till ett ställe där det var extra tjockt och extra slirigt så hon bah "okeej, nu ska jag minnsan ta satts!" Så hon trampade på som ett freak och styrde in på helt fel väg samtidigt som hon skrek "Visst äre hit vi skaa!?" Alltså, ahaha, det såg sjukt lamt ut när man skrev det i text men i verkligheten var det 100% humor!

Nä nu sprang klockan iväg. Jag hatar söndagar.
Min måndag kommer bli bajs. Men en vecka, vi härdar.


gatan full

Ännu mer snö, jag tycker faktiskt vi hade så det räckte nyss. Men nej, tydligen inte..någon ville att Umeå skulle få några fler centimeter att pulsa i. Inomhus har jag suttit hela dagen, försökt att skriva kommunikation och idrott och har väl lyckats lite sådär halvt. Städningen har jag inte orkat ta tag i, kanske väntar till slutet av veckan och istället drar en grovstädning någon dag innan avresan fjällen. Packningen måste jag också lägga till på veckans "måste-lista", den kräver en massa planering och långdtids-tänkande, men är ju rena rama latjolajban jämfört med läxa och sånt bajs. Skrivlusten ba försvann, vilket egentligen bara är positivt eftersom jag då kan hinna en massa annat innan klockan slår åtta och min syster och jag beger oss mot nannys lägenhet därvi mkt fint ska planera en veckan fjällenluncher. =D
OM EN VECKA SKA JAG SJUNGA DESSA UNDERBARA LÅTAR ASHÖGT UPP PÅ ETT FJÄLL!
Baaaraaa så niii vet, nanana


Keep smiling, keep shining

Att tiden kunde gå så fruktansvärt sjukt jävla långsamt hade jag ingen aning om. Men nu vet jag!Dagen md stort D började  redan 6.30 vilket var lite drygt inte på långa vägar så hemskt som vad som komma skulle. 8.00 på nåt random ställe innanför den öppna bommen drog skoteruppkörningen igång och ja... vad ska man säga. Jag hade några fighter med gasen och med konerna men bättrade mig allt eftersom, sen körde jag såklart ner för fel backe och de sa att de hade hört mina skrik borta i svängen (A), sen körde jag också fast i uppförsbacken andra gången, men annars så klarade jag mig fin fint, precis som Nanny, Paulina, Chris och alla andra i gruppen! Dagens försök-till-att-peppa varandra-mening blev "Keep smiling, keep shining" och man kan väl inte säga att den funkade alltför bra, men den kommer ge oss minnen iaf. Efter det praktiska tog helvettestimmarna på körskolan igång. I ett rum med endast bord och stolar satt vi i 5 HELA timmar och gjorde i princip INGENTING, det var asvarmt, inget syre existerade typ och alla var sjukt trötta. Halv fem fick vi äntligen göra våra prov som typ var klara på 10min, så de 5 timmarna kändes ju som sjukt ovärda. Alla i gruppen klarade sig, d.v.s även JAG. Endast 2 fel och jag får nästa vecka köra järnet uppe i Klimpfjäll tsm med Paulina, Chris, Jossan, Nanny och Emy!! yeeeey. Kalla mig de taggade sillen från saluböle som nu ska käka en efterlängtad middag och sedan ge bege sig 2 hus bort och hänga med brudarna sina.


Smack that

Söta barn är dom som tycker att mina inlägg är söta, jag tycker dom är kaos!!
Detta inlägg ska skrivas på typ 2minuter (så räkna med stavfel) eftersom jag en minut senare ska bege mig iväg på en promenad till lägenheten med Nanny där vi ska plugga jävel innan vi sedan somnar för att vakna upp till dagen med stort D. Nämligen dagen vi ska försöka ta våra skoterkörkort som innebär att vara ute i fyra timmar och sen genomföra det hemska teoriprovet som vi alla gruvar oss inför.

Spanskaprovet idag var faktiskt inte så farligt som jag trott, dock så hittade jag på lite egna böjningar och tjafs och la in lite svenska ord då och då i texten, men vadå, jag är ju inget proffs heller. Sen så vill jag bara meddela att jag är väldigt lycklig att jag hamnade i LD1AD, dom gör liksom mina skoldagar dubbelt så mkt bättre. Idrotten idag ägde fett och vårat lag fetägde och tog lätt hem flest stilpoäng, trots att det bara var jag som räknade dom.

Vi for till skoterskolan, fick en till fet bok som vi ska kunna tills imorgon och sedan fick vi fara hem. Men jag får inte glömma trädet!!! Trädet mina vänner, var det goaste jag sett på länge, så underbart klockent!!! Osså skotergubbens komentar var ju bra den också "Där finns det en bom..... och den är öppen" Haha, gött!
Jag och Nanny fetsög i poker, men vi hade iaf kul...

Nu taggar vi och säger LYCKA TILL till Nanny, Paulina, Chris och Anna!!!
Titta på trädet!!!!!


Get a grip girl

Nä nu får jag ta och skärpa till mig. Inga mer "hata-livet-inlägg" denna vecka inte. Men alltså, jag har kommit fram till att datorn typ styr mitt liv. Nej föresten. Inget "typ". rätt ska vara rätt. Datorn styr mitt liv! sådärja. Det låter illa och är precis lika illa som det låter, men tyvärr så är det den hemska saningen. Den tar över mitt liv och bryter ner det sakta och säkert. Usch. Men är det inte så att jag är en stark, självsäker och självständig kvinna? (det syns på bilden) Jag borde kunna ta kontrollen och börja styra över mitt eget liv. 17 år liksom, det känns som det borde vara dags nu. Fast faktiskt så har jag börjat lite smått, skaffade ju spotify nästan utan hjälp och bloglovin occch facebook. Fast bara nästan...

Och nyss fick jag reda på att skoterkursen börjar redan imorgon klockan16.00!!!!!! HETS! PANIK! Jag har ju inte pluggar färdigt, och vad har man på sig??? JAG VILL INTE HA JEANS! Har faktiskt inte använt jeans på 4 hela veckor, och jag gillare! Fast ibland är det lite problematiskt. Tänk er att JAG ska hantera ett livs levande fordon på motor, ofta jag kommer lyckas!?? Har inte höga förväntningar på mig själv alltså, hoppas det är massa efterbilvna vuxna som är där och inte massa snygga coola16-18åringar. Dock så tror jag mer på mitt senare exempel än det första. Håååå, tur att Nanny, Paulina och Chris finns där hela tiden så vi akn peppa varandra. Själv hade det aldrig gått!

Jag nöp mig ashårt i pannan, nu gör det sjukt ont och nagelmärkena är typ djupa :(

Nä nu, såhär kvällen innan provet så är det dags för Anna (den självstädniga, självsäkra och starka kvinnan) att ta tag i spanskan och forma om alla dessa ord till lite kunskap! och samtidigt lyssna till killarna i Westlife goa röster.

Do you remember butterfly?

Det är inte många som lyckas bita sig i i kinden när dom töntmimar till en låt, men jag lyckades. Det gjorde ont. Och dessutom har jag nu fått lov att klippa av mina båda tummnaglar vilket är en stor tragedi eftersom  jag varit duktig och haft dom långa och undehållna nu i några veckor. Sen ska dom såklart till att spricka där längst ner så man måste klippa av hela grejen. Högst onödigt. Det ser ut som två feta stumpar som skulle passa på en karl och att skriva sms är inte det lättaste kan jag meddela, fel blir det ungefär hela tiden. Så nu vet ni lite om mina kroppsproblem, intressant, jag vet!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SARA min vän!!!!
Och Frida på namnsdagen!

Något flytta hemifrån och istället flytta in i Nannys gamla lägenhet blir det inget av. BAJSKOTTE!! Jag vill ju!!! Nu har jag inget att se fram emot längre... eller jo, Fjällen. Men det är inte på samma sätt ju! Det dampades lös i huset och alla mungipor pekar just nu rakt ner och jag vill ingenting annat än att lämna detta ställe, men nej! Här är jag fast , och det i tydligen flera år till. Pengahelvete! Varför finns pengar? Varför gör dom inte bara pengar så att alla har så det räcker och kan leva någolunda lyckligt!?? Bra fråga tycker jag! Svar är väldigt välkommna. Aja, nu ska jag drunkna till mina fina idoler och hata livet lite mer. .Adjö.

NANNY ÄR BÄST I HELA VÄLRDEN. punk slut!



Vi faller, faller, faller

BLÄÄÄÄÄ!!! JAg lyckades med det man absolut inte ska lyckas med när man är trött och redan är less på allt så det räcker, nämligen att ha skrivit ett ordentligt och genomtänkt inlägg, sen trycker man fel osså poff, är skiten putts väck och det enda man vill göra är att skrika rakt ut och slita sitt hår men istället får man försöka samla sig och börja om. Hela kvällen har jag suttit här och deppat och hatat livet samtidigt som jag både hatat och tyckckt synd om mig själv. Jag har än en gång nästan lyckats slösa bort ännu en kväll med värdefulla timmar på onödiga skitsaker som typ skriva ord på en lapp eller glo på spanskaboken men inte läsa ett ord. Sjukt värdelös! Är man deppig eller har tänkt sig att deppa lite så ska man göra det med Lars Winnerbäcks alla underbara låtar och texter. Det går som inte att förklara men det får hela situationen att bli mer....djup, om man säger så. På ett bra sätt alltså. Så det är vad jag gjort hela kvällen samtidigt som jag "försökt" plugga spanska. Det har varit några underbart hemska timmar.

Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra..


Mina fötter är blåslagna och hela min kropp kliar från kloret på Paradisbadet som jag idag besökte tsm med Angelica, Marica och Linn. Det var trevligt men jag saknade syjuntan och alla grubbelever som brukar springa omkring och busa. Jag saknade Almas pepp till att åka magic eye hundra ggr efter varann så att benen är körda och man är helt yr i huvudet efteråt, jag saknade våra lunchpauser med underhållning från killarna på trampolinen och sist men inte minst saknade jag de goa bussresorna fram och tbx. Ja...fina minnen det där!! Alla doppar sina huvuden i matteboken utom jag som typ doppar huvudet i snön.... eller vad vet jag, inte äre mattboken iaf. Vilket gör att jag är körd körd körd till provet imorgon och kommer få IG IG IG. Kul. Nej. Fan. Nu ska jag sova hela våran långa sovmorgon till klockan 12.

..För vi faller, faller, faller

gissa bajset

Det luktar just nu bajs på hela våran undervåning, på riktigt det luktar verkligen bajs!! Skälet till det är tydligen en blandning lacknafta och gammal färg. Usch. bajs!! Min dag har varit totalbajs, har inte fått många timmars sömn under helgen så måndagen fick såklart ta smällen. Har gått runt som en zombie hela dagen och stirrat rakt fram, det enda jag egentligen vill göra nu är att sova. Men det får jag inte, först har jag saker att göra, bl.a spanska, packa och hälsa på Nanny. Men efter det, då ska jag sova många sköna timmar för att vakna upp och bege mig till paradisbadet.
Här är lite fler bilder från våran goa lördagskväll som Hanna har satt ihop så fint :)

Lek, Bus och Äventyr

Kvällen igår blev lyckad och sjukt mysig. Vi tjejer laddade först ensamma hos Nanny med pizza, twister och galen dans. Några timmar senare kom fler och vi drog igång med singstar, ännu mer twister och en massa annat i flera flera timmar. Vid 2-tiden gick vi en fin liten promenad hem till någon som sov och bara om ni vill veta så såg det helt sjukt skönt ut!!! Så Jag och Nanny skilldes från Amanda,Sara och Hanna och gick sedan tillbaka till lägenheten och gjorde samma sak. Eller sov och sov... fast 3h hann jag nog med. Sen sista timmen drömde jag en mkt fin dröm om alla som varit med under kvällen, COOLT. Det är typ första gången jag drömt om något jag just varit med om och om samma personer, så det var jag tungen skriva med här!! Vi vaknade, det visade sig att jag smsat i dvala, ALDRIG IGEN ska det ske. Sen sprang Nanny och jag omkring och letade ettt försvunnet spellock i en kvart tills Paulina kom till undsättning och hittade det på en sekund :P Tack allesammans för härlig lördagskväll!

 
ja, vi ser ihopskrynklade ut!                                  det är inte så lätt jämt
 
Jesper med sin vän Jesper                            Hög? ja

Idag:
Här busar vi med Leo, på Leos eget lekland, vi stojar runt och skuttar på jungelvis
Här busar vi med Leo, på Leos eget lekland ett äventyrsparadis
Här busar vi med Leo, på Leos eget lekland, vi stojar runt och skuttar så att pälsen yr
Här busar vi med Leo, på Leos eget lekland, lek, bus och äventyr.


 
Mitt rätta jag och min bästaste vän!


Alla hjärtans dag

 
Jag är nog inte den enda med en rubriken idag, men varför inte vara som alla andra liksom? Igår 22.50 satte jag mig på våran uråldriga cykel och körde hårt i 20min så att svetten rann, sen var jag död!! Inatt kunde jag typ inte sova bara för att jag såg fram emot den kommande dagen. Men jag klagade inte utan klev upp pigg och glad och vid 11.30 tog jag bussen in till stan för att unna mig en subwaymacka tillammans med Amanda. Efteråt tog vi våra fötter och vandrade vidare hem till mig i det undebart fina vintervädret. Hon fick sin Alla hjärtans dags-dikt av mig och blev nöjd och glad så jag kan vara stolt över min lilla instats och behöver inte skriva om något xP. Om en halvtimme ska jag befinna mig hos Nanny där vi ska ha en trevlig kväll folk, spel och mys. Jag får tyvärr inte träffa mina kära vänner från syjuntan men jag ska skänka dom många kärlekfulla tankar och kanske skicka dom varsitt sms med en liten kärleksdikt eftersom jag kärlekar dom så mkt :]. Haha, nä men dom bäst, precis som Nanny, och jag är liksom inte 2 personer, så de får bli bra såhär =D. Men nu har jag endast 25minuter på mig att få väldigt mkt gjort så det är dags att bege sig härifrån. Men hoppas alla får en trevlig lördagskväll och myser allt vad ni kan. Glad alla hjärtans dag på er! :)

Fredag den 13:nde

Här sitter jag och lyssnar på A-teens vid den gamla goa datorn som har en datamus och ett klumpigt tangentbord. Dagen var enbart dryg och tiden gick sakta, dock så fanns det en människa i klassrummet som hade en sämre dag än mig så efter skolan bar det av till Frasses där jag fick sitta och ta hand om min lilla Amanda i någon timme samtidigt som vi tjockade med promfritt och sörplade dricka. Annars har inget olyckligt hänt, fredag den 13nde brukar för min del inte vara mer otursfylld än andra dagar med klumpigheter och sånt, tur det! Ikväll tänkte jag stanna hemma och umgås med föräldrarna mina, kanske ta en tur på våran uråldiga spinningcykel eller göra lite läxa. Men först taggar jag mat!!

Sen satt jag här och tittade igenom lite gamla bilder som finns på datorn och fastande för sommren 08 och klassresan.
Hur underbart var inte livet då?? MAJ tillexempel, den absolut bästa månaden i mitt liv. Den vill jag ha tillbaka och leva om igen. Jag kom på mig själv när jag kom till bilderna från klassresan att önska att jag satt där på stranden under bar himmel och andades in den friska vår/somarluften!! Men det är ju bara såndär vanligt önsketänkande. Men ändå att vi hade det underbart.

   


When you're sleeping on the couch


Jag valde fåtöljen och sov där hela natten. Det ska jag inte göra om, det är ett som är säkert! Men det var ju kul att testa något nytt. Vid 04.00-tiden vaknade jag och hade sockerdricka i typ hela kroppen, inte så mysigt kan jag lova! Men att flytta till sängen vägrade jag, har jag väl har börjat kan jag ju inte ge upp och sluta. Så jag låg kvar hela natten, mestadels i någon dvala mellan sömn och verklighet och när klockan ringde var jag inte glad. Dagen blev bajs, tur att det är torsdag vilket på vårat schema innebär kortdag. Så 12.00 bar det av mot gymmet där jag stannade 1,5h med Amanda innan jag ensam cyklade hem i det fina och soliga vintervädret. Just nu sitter jag och pluggar spanska på glosboken.se samtidigt som jag tittar på Sex and the city, och Steve är ju den gulligaste!!! På riktigt, han är bäst! Snart ska jag ringa Nanny och sno åt mit några minuter av hennes liv. Annars så taggar vi helg imorgon! =D


onsdagsmys

Att mysa ner mig i min fåtölj med ett täcke borde jag göra oftare. Den blev som mkt större och mysigare, och min fina gosedjurshäst Frans-Bertil har suttit här och myst med mig ända sen 16.00 då jag startarde. Vid 17.30 -19.30 tog jag en paus för att äta middag och för att göra ett kort besök på gamla goa grubbeskolans Öppet hus-kväll tillsammans med Frida, precis som vi för ett år sedan tog i hand på att vi skulle göra. Där är allting sig oerhört likt, även lärarna som knappt förändrats en dugg, men söta är dom. Nu sitter jag här nedgrävd i mig fåtölj och begravd i ett grönt mjukt täcke och tittar på Pearl Harbor, jag funderar typ på att sova här i natt, fast vi får se hur det blir med det. Jag har just smällt i mig chokladröra som var evigheter sen jag åt, gott var det, men sjukt så onyttigt det är! Får försöka springa bort alla kalorier imorgon på gymmet xP. Annars så taggar jag helg och lördag sjukt mkt, denna vecka har gått himla segt tyck ja, men nu är iaf veckans prov över vilket känns skönt. Tiden har bah sprungit iväg och det är dags för sängen.... eller fåtöljen, jag har inte bestämt mig än. Natti natti


Kom och ta mig långt härifrån

Siiter just nu på sista lektionen som är NK och suger bajs!! Jag är sjukt trött, huvudet sprängs och jag vill bara hem, precis som många andra i denna klass jjust nu. För en timme sen satt vi nere i s5 och skrev kommunikationsprov så att pennan brann. Provet var inte så svårt men jag har inte en aning om hur det gick. Om 10 min ska jag sätta mig på min röda lilla cykel trampa hem så snabbt jag kan (vilket kommer gå sakta), sen ska jag ta mitt täcke, lägga mig på golvet och dö framför tvn med glass eller nåt och bara tycka synd om mig själv. Asbra. Godnatt dagen!

"sätt dig ner och kom-mun-icera"

"Kroppsspråket får bara en betydelse när det tolkas och sätts in i ett sammanhang.."
osv osv på 18 sidor. Väldigt drygt. Och nu har jag gett upp. Som vanligt är jag inte ett dugg medveten om vad jag kan/inte kan till det kommande provet så det återstår att se. Annars har jag varit så trött att jag blivit övertaggad och varit en speedo hela dagen. Munnen har gått i ett kör både då det passat och tvärtom. Precis som humöret så var också humorn på topp. Malin drog dock dagens bästa komentar idag på NKn. Vi satt och pratade om Immunförsvar, bakterier och virus ((som jag förövrigt ägde fett på!!)) så brister hon helt plötsligt ut "Alltså luktade det bajs på stan idag?" Haha, så sjukt random och bäst!  SOVMORGON IMORGON, gonatt högen!

såhär gör man för att överleva när skolan stänger av värmen så alla elever fryser sönder



I'm a small small girl in a big big world..

..it's a big big thing if you leave me!

Jag är helt jätteslut, sjukt trött, helt knäckt, galet less och som alltid lite förvirrad. Det finns typ ingen anledning, ingen som man kan ta på iaf. Dagen var bra. Träningen gick bra, sen hurtade jag till det och gick hela vägen hem från stan. Jag höll nästan på att göra bort mig  när jag halkade till mitt på övergångsstället utanför gymmet på den där stora vägen, (äre E4an?) men jag stod upp, skrattade tyst åt mig själv och fortsatte gå som om ingenting hänt.

Vi har nu haft våran nya dusch i nästan en vecka men än har jag inte riktigt vant mig. Det känns fortfarande mer rätt att svänga förbi Nanny efter skolan med duschgrejorna i väskan, ta en dusch och få sig en liten pratstund än att inte behöva ta med sig handduk till skolan, att alltid måsta ducha gymmet istället för att göra det hemma osv. Men men, det är väl bara till att vänja sig, och trots allt så finns det ju ändå fler positiva grejer i att ha en dusch hemma än att inte ha det. :P

FJÄLLEN! Ge mig Klimpfjäll. Det ser ut att bil grymt mkt folk som ska med till Sportlovet så jag håller tummarna stenstenstenhårt för att vi rymms och får följa med. Än så länge finns det hopp.
Godnatt mina vänner!


Free Fallin'

De mål jag uppnådde igår var att fara på stan, köpte dock en kofta istället för underkläder, träna, skotta, plugga väldigt lite, laga middag själv, städa och hitta på något roligt att göra på kvällen. Så ganska bra lyckades jag väl ändå!? :P

Jag hade glömt bort att denna dag skulle bli kväll men så var det helt plötsligt mörkt ute och innan jag traskade iväg till konsum i snöstormen för att köpa godis så kom jag på att jag skulle få middag. Och OJ vad glad jag blev, det typ höjde mitt humör dubbelt upp och nu taggar jag järnet. MAT UNDERBAR MAT. Så sen drog jag på mig långkallingar och vinterskor, satte musiken i öronen och traskade iväg till konsum för att få mitt efterlängtade godis.

Antingen håller jag på att bli förskyld eller så är det bara  för att det är en vanlig äcklig söndag. Fast det där första vore ju inte allt för otroligt eftersom jag igår slängdes i en snödriva utan ytterkläder och sen hoppade i en gång till själv. Vi får väl se hur det tar sig. Hur som helst så var gårdagskvällen en bra kväll som spenderades hos Nicke med Alma, Jejja, Amanda, Foppa och annat skönt folk. Vi hade wii-turnering i bowling där det i slutet stod mellan de 3 killarna och mig då jag stolt snodde åt mig tredjeplatsen xP. Sen körde vi nåt spel som bjöd på 90% underhållning. Amanda och jag drog dock kvällen bästa då vi skulle sätta Huvud mot mage. Det kunde gått bra men tyvärr kommunicerade inte vi som ledde till att båda tänkte lägga sitt huvud på den andras mage vilket resulterde i en fet huvudkrock med världens klonk. Klockrent och sjukt kul, ont gjorde det inte alls men en bula finns kvar som bevis. xD


Vi får väl se hur det går

Igår blev det en tidigt men trevlig fredagskväll hos Nanny i huset med gófolk, fredagsmiddag, socialt prat och en jädrans massa skrattanfall till bl.a Emys värdelösa sms hemifrån "Hej, vi går på en promenad, så jag låser dörren :)"  Hahaha, en sån sjukt dåligt och ointressant sak att veta att jag skrattade tills jag höll på att få fetkramp i magen, osså de smala gröna benen var ju värd några anfall, iaf från Nannys sida. Heath Ledger är ändå snygg och extremt charmknuttig!! Måste bara konstatera, synd att han är död.

Ikväll ska jag somna stolt har jag bestämt. Det innebär att jag måste hinna och göra en massa grejer som inte är onyttiga eller onödiga på något sätt. Att klockan är 10.40 och jag är jättevaken är en grymt bra början. Då har jag inte sovit bort massa vädefulla timmar och har istället tid till att göra allt jag ska göra, och dessutom göra det ordentligt. Så för denna lördag planerar jag bl.a att jag ska ta mig ner på stan för att både träna och köpa mig nya och efterlängtade underkläder, jag ska plugga, både skoter och Kommunikation. Jag ska städa mitt äckliga rum, laga gó middag med Emy, städa toaletten och sen hitta på något trevligt att göra ikväll! Utmärkt. Jag kommer med en utvärdering senare, eller så blir det ett par på vägen, det skulle inte förvåna mig. Men men, nu ska jag sätta igång. So long alla sjusovare!!


let the childern cry

Det är fredag, helg, fredag, skolveckan har gått!! Fattar ni? Fredag. Jag fattar inte! Aboslut inte. Helt fel känns det. Det var ju lördag igår, på riktigt. Det var det. Iaf i min hjärna. Jag tror jag levt som en död människa denna vecka. Jättesläkigt. Det var EN HEL VECKA sen jag satte varm choklad i halsen på caféet och gjorde suschi hos kusinen. Helt jätte kokobahia! Galet men tydligen sant, så nu är det bara till att leva helgen som den kommer eftersom inga planer än så länge existerar.
 

Efter klagomål och många genomfrusna fingrar så taggade LD1AD till och begav sig än en gång ut på isen, denna gång mkt mer stabila. Jag fick t.om beröm av killarna efteråt, det är ju status!!!! haha. På matten blev jag less och gav upp, drunkande i musik istället. ULS:en har jag typ glömt och svenskan pratade jag och Marica bort totalt, men kul hade vi. Efter att förfrusit mina lår på cykelturen hem så sitter jag nu här i ett varmt lagomt tomt hus med mjukisbyxor och ser på Gilmore Girls och i reklampauserna lyssnar på fina låtar, dock med tom mage, men jag har bestämt mig för att inte käka nåt så att jag är riktigt hungrig när jag kilar över till Nanny och blir bjuden på fredagsmiddag!!


Vi drar till med bananer

Mamma och Pappa snackar om att pappa inte talat om att han tydligen har en släkting i Jokkmokk:
Mamma  "alltså du är ju" hon pausar, letar ord och vänder sig sedan tvärt emot honom och säger högt... "NÖRD!!" haha värsta bästa uttrycket som inte alls passar in. Humor!

4/2 idag då, Grattis Almas Greta. Idag hade vi en fin sovmorgon till 10 som jag tog vara på allt vad jag kunde, kom till skolan i allra sista minuten, men jag hann. Resten av dagen flöt på med matte och ett hål där vi satt och jonade lagomt mkt i kaféterian innan det blev dags för sista lektionen som innebar NK-grupprov. Karlsson, Patrik, Oskar och jag bildade ett team som iaf hade kul. Jag underhölls med pruttande ögon och öron, rövarspråket och t.om hebreiska. Hur själva provet gick har jag faktiskt ingen aning om, men jag blir lycklig om vi skulle klara G. Har typ aldrig varit mer oförberedd på ett prov, hade ingen ork eller lust till att plugga vilket sög och gör att jag är himla beskriven på mig själv. Men men, jag får försöka hitta lite motivation och plugga hårt till Kommunikations- och skoterpovet. För skotertestet tänker jag då inte kugga på, då får jag inge körkort och gör bort mig alldeles förfärligt.

For till Nannys crib efter skolan och hon bjöd på ännu mer underhållning, fast jag tror det var för att jag var både trött och hungrig, men jag hade riktigt ont i magen efteråt efter alla mina skrattanfall. Snart ska jag och Frida iväg till Nolia för första gången på typ, ett år eller mer. Mitt mål är att försöka att inte stuka stortån i en plint två ggr på raken. Sen går jag tillbaka till Nannt för att låna duschen och hoppas bli bjuden på ännu mer underhållning. ;P

"Du är så pervisk"

Igår var jag trött, som vanligt, gick i dvala både på gymmet och senare på kvällen i  Nickes soffa, socialt, jag vet. Imorse vaknade hela Umeå upp till -17 iskalla grader så jag stannade kvar i den varma sängen lite längre som tillslut råkade bli lite för länge. Kom försent till skolan men det gjorde typ ingenting. Vi överlevde ett oförberett engelskaprov, en chill mattelektion då vi busade på, Amanda var pervers och gjorde mytiska ryck, sen sa hon att hon vill spela in mig en hel dag för att jag är söt? :) Graderna rasade under dagen till -5 så på idrotten drog vi på oss skridskorna och LD1AD lekte små bambisar på hal is, utom vissa som redan kan det där. Det smärtar just nu både i min svanskota och i min armbåge, men vad gör det, vi hade ju kul :). Trots min lilla sovmorgon har det svidit i ögonen precis hela dagen av trötthet, och i skolan är det ju rena rama minusgraderna, har man en t-shirt på sig överlever man knappt dagen!! Och barn ska vi skaffa, små barn som säger saker som "jag har kramats i 75 veckor" eller "ja, hon är mjukast på hela dagis" Synd att man måste ha pojkar till sånt, dom gör allting så krångligt. Ungefär det sitter amanda och jag nu och pratar om på msn istället för att plugga NK, detta är mkt intressantare men ungefär lika svårt. Mina inlägg är verkligen inte genomtänkta och svenskan ska vi nog inte prata om. MEN JAG ÄLSKAR NANNY!


"Men fram med stången"

LÄXA FÖRSTÖR VÅRA LIV OCH KAN GÅ OCH DÖ!! Bara förstör och förstör, ingen nytta ger det typ heller!! Eller jag kör då ytinlärning på max, djupinlärning sker väldigt väldigt sällan och överinlärning har jag nog aldrig testat, alltså om man nu snackar skolarbeten. Men nu är jag less på det ämnet. Lets go back to helgen.

I fredags gjorde jag Suschi för första gången i mitt liv som jag sedan åt och faktiskt tyckte om. Sedan bar det av hem till Amanda där vi chilla järnet hela kvällen med Frida och Alma. Myspys.
I går på dagen gjorde jag typ ingen nytta alls. Sen tjockade jag och Nanny på frasses. På kvällen blev det dags för en slags inflyttningsfest som blev allmänt mysig och trevlig med skönt folk, singstar, lite "dans", en promenad, popcornkastning i munnen samt trängsel på de båda madrasserna med två täcken och 8 pers. Natten spenderades tillslut med Nanny, Hanna och Sara, det kändes inte som att jag sov en enda minut men eftersom jag komihåg min dröm så måste jag nog slumrat till då och då.
Idag vaknade vi tidigt, Hanna hade redan hunnit stuckit till killlarna efter att ha lyckats somna tidgast av alla. Fusk! Jag lånade duschen och efter frukosten satte sig Nanny, Sara och jag framför skräckfilmen "På andra sidan" och blev rädda trots att vi sett den förut, det var förmiddag och solen sken. När ringklockan ringde hoppade alla högt och tjöt rakt ut. Sara och  for hem och Johannes kom och hälsade på, han och jag satt utanför Ica och väntade på Nanny medan vi pratade om solen och rymden, han är söt min bäste lille vän.Tack för helgen allihop :)
Hanna och Krille

Jesper och Marcus

efteråt

Nanny och Sara

RSS 2.0