Dagens strandrunda

Hatar inte att få betalt för att vara på stranden!
  

Hatar inte heller middag på Bettnäs och ett kvällsdopp i havet med min käre pojkvän!

  


Ännu en solig dag på jobbet

 


Sliter hårt

Jag tänkte berätta om min hårda arbetsdag som startade klockan 08.00. Gjorde alla morgonrutiner,strök tvätt, diskade, bäddade, osv. Spelade sedan badminton, lekte med lego, åt lunch och sedan stack min arbetsuppgift plus att jag fick sluta en timme tidigare:

Stekte lite med en glass..

Blev blite utråkad så hängmattan fick bli min vän. Sen fick jag sluta en timme tidigare och gick barfota hem på asfalten. Nämnde jag att jag gillar mig jobb?


Det var väl längesen

Bloggen finns fortfarande bara i mitt liv som ett stöd då jag har tråkigt och en källa till många års minnen och de senaste dagarna har jag faktiskt haft rätt kul så varför ödsla tid på bloggen? Men nu är min man på jobbet och jag borde städa rummet så jag ansåg att det var ett perfekt tillfälle att rymma hit för det finns faktiskt några saker som borde dokumenteras från min nya dator i ord och bilder.

1. Bodbysund förra helgen då vi firade Morfar 90 år, rodde båt, solade och badade:




2. Har börjat jobba och har under den senaste veckan byggt en legostad samt fått en svärdtatuering på armen:


3. Midsommarafton - spenderades på umedalen med 9 härliga människor, alkohol, lite drama, musik och ölkubb:




Studentens lyckliga dag







Tack LD3AD för 3 underbara år!!!!


Studenten har äntligen hänt en!!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA! Dagen igår kanske var den bästa någonsin och jag njöt av varje sekund! Bilder kommer efter helgen i odbysund där vi ska fira morfar som fyller 90. VI VAR SÅ JÄVLA BRA!!!!

Studentbalen





11 juni 2011

Oj vad jag älskar dessa heta dagar
dock ligger jag ofta och klagar
på värmen som det knappt går att vistas i
och in i huset kommer ibland ett bi.
Idag bjöd Nanny på studentfika och
våra magar fick känna sig väldigt rika.
Vi tog oss en promenad ner till en brygga
där vinden svalkade och vi kände oss trygga.
Sen har kvällen bjudit på en liten "klassfest"
slutade på krogen där vi dansade som mest.
Vi började i klackar och slutade barfota
det är sjukt hur mycket fötterna får sota!
Men snart ska jag en väldigt sen cykeltur ta
ner till stan för att göra något bra
Ska nämligen överraska min man som slitit som katten
och tillsammans ska vi cykla hem i sommarnatten.
Nu är jag redo att ge mig av, men vi ses igen om ett litet tag!


Some like it hot

Klockan är 21.00 och termometern visar fortfarande 25 grader. Det är en härlig tid det här. Ledighet, bal (den va intressant), student, utomlandsvärme, klassfest, kärlek, god mat och härliga vänner! Idag besäkte vi även stranden och tog årets första dopp! Balen i bilder kommer nån dag men för nu får ni nöja er med dagens strandbilder:




Vad är väl en bal på folkets hus?

Igår svettades hela Umeå ihjäl tror jag. Jag åkte bil med Johan till Hissjö och åt glass för att sedan möta upp Peter för lunch. Resten av dagen gick åt till balfixande så som att stryka skjortor, putsa skor, platta hår, måla naglar, raka ben osv. Och nu, efter en mindre bra nattsömn så äre dags för vår stora baldag som vi planerat så länge, weehoo, Vi ses på röda mattan!

Hejdå Datorn

Detta är kanske det sista inlägget jag skriver någonsin på min bärbara dator. Efter tre år har jag hunnit med 3 datorer och haft många glada stunder men också väldigt många aggressiva, smärtsätta, hatiska och usla stunder då jag bara velat slänga datahelvettet i marken. Men imorgon ska vi skiljas och jag kommer tvingas till att inte längre vara lika datanördig. Hejdå datorn, ha ett bra liv!

sängdag

Japp, idag är en riktigt sängmysar dag. Har ätit en glass, lite kladdkaka, sett Nyckln till Frihet och kommit i underfund med att jag måste till zihuatanejo och såklart Acapulco, så det är bara att börja spara! Nu äre tvättid som gäller men snart startar vi en ny film. Gött med sänghäng

Kom igen, va lite crazy!!

Jag älskar mornar då man vaknar upp och är kär, är ledig, får sova hur länge man vill, ser en marabou rakt framför sig och inser att det är 1 Juni = Sommar!!! Om bara solen hade varit framme hade det varit den ultimata morgonen!! Nu sitter jag här, äter lunch för mig själv i Peter lägenhet, ser Top Model där Tyra skriker som en galning och skriver en Studentdikt till min vän Plumsen.. jag gillar ledighet!


RSS 2.0