Tja, kul liv

Kul att jag håller på att bli sjuk
Kul att det är kallare inne i skolan än utomhus
Kul att jag blöder näsblod
Kul att vi har prov på måndag
Kul att norrmannen gick upp i rök
Kul att mamma har bakat kakor
Kul att det finns munkar och godis hemma
Kul att mitt golv täcks av ett fett lager damm
Kul att bästa vännen glider iväg
Kul att vintern snart är här

Men jag ska iaf träffa Syjuntan ikv, måste bara dammsuga först!

Flaggan flyger farligt fartigt

Gömmer mig från släktkalas, dom tror att jag sitter och pluggar, i verkligheten glor jag Idol. BUSIGT! Allihopen skrek "HEJJ" samtidigt till morfar i telefon... haha craaazy släkt eller vaaaad :O.

Vafaaan, orkar inte pluuugga, Hatar prov, Hatar läxor! Vill vara friii som en fåågel!

Har ni tänkt på att flaggor sitter fast ganska mkt.


Halllå folket... Whaaat uup

Hallå alla liv, VI ÄR UNGDOMAR! NU.. iinte sen. Vi måste leva våra liv jättemycket och göra massa crazy saker som man inte kan göra när man är vuxen och tråkig. LEVA LEVA LEVA! Hoppa, Skrika, Sjunga, vara ute hela natten, ha stökiga rum osv osv. GÖRE GÖRE!


En liten tripp till en kåta

I fredags tog vi bilen några mil söderut med ett efterlängtat stopp på Frasses där vi åt tills vi nästan sprack, sen anlände vi i Norrfors där vi bosatte oss i en supermysig träkåta med kamin och mysiga sängar. Vi bastade, tittade på kärleksfilm, kiknade av skratt, ringde Norge och ba myste på.

    

På lördagen bar det sedan av ut på kidnapnningsuppdrag i Nordmaling och vi klarade allting galant i våra utklädnader. Vårat offer anade ingenting under de timmar hon fick spendera med oss och vi lyckades slutföra uppdraget precis enligt planerna. Kvällen var sedan väldigt nära att spenderas på krogen men jag bangade halvvägs och for hem till min bästa vän sängen istället.
   

Och idag, söndag.. låg i sängen alldeles för länge och nu tänkte jag ta tag i något.. vet bara inte vad. Det är kallt, mina händer fryser och kan inte skriva på tangentbordet. Imorgon är det måndag igen, tråååkigt!!


Kærligheden kalder nu i nat

Dagens..

Fyskiska tillstånd: Helt okej med "en strimma" träningsvärk
Psykiska tillstånd: Instabilt
Saknad: Alanya och Norrmän
Längtan: Kan inte sätta ord på det
Önskan: Att vara 5 år igen
Drömde: Världens finaste dröm som handlade om en pojke och en flicka
Vill: Leva drömmen på riktigt
Läxa: Skriva allt arbete..igen jävla dator!
Upptäckt: Nog kan jag ofrivilligt framkalla tårar i telefon alltid
Uppdrag: Trösta, skratta, packa
Undran: Varför kan inte alla människor få må bra?
Sötaste: Johannes min lilla pys
Lyckopiller: Tanter

Krävande dag, men imorgon är det äntligen helg och då sticker vi till Maricas stuga ute i bushen någonstans! Aweeesome :D


Everything was perfect..

..til it wasn't meant to be!

Höstsol idag, skolan bestod av film/dator, Angelicas naglar och min rygg är det ultimata paret, träningen var neutral, ikväll ska amanda och jag äta chokladbollar och titta på idol. Jag behöver soova, men mina vänner... snart är det helg!! =)

Älskling flyg till mig



Melissa Horn är min allra finaste höstmysmusik. Vill bara mysa sönder med en filt och varm choklad, bara pojken som saknas!! Annars har det varit en lång, regnig, trött och skrattig tisdag, men vi planerar helgen och framtiden, så någonstans där framme finns iaf ljuset i dessa mörka skolkorridorer. Det var dagens djupa ord. Hejdå.


Ut och plocka svamp




Har spenderat lördagen/söndagen i Övik med familj och vänner där vi ätit, spelat spel, gjort stan, sett film och plockat svamp. Mysigt. Har även röstat för första ggn någonsin idag och nej, det var inte spännande alls. Nu ska jag sova.


Fredagskväll







Utgång med klassisflickorna, Kanonkul! Nu ska jag få världen att sluta snurra och imorgon bär det av till Ö-vik med familjen. Byee Bitches :D


A women's right to shoes



Hade ett presentkort och var tvungen att köpa ngt från Bianco innen de lägger ner. Så jag kirrade dessa 3 par för 200kr/st.. men gratis för mig! Frågan är ju bara när jag ska använda dom... men men, time will tell. Nu; Tårta med syjuntan!!


"Men du.. pannan"

Jahadå, idag tog vi vårt sista klassfoto någonsin, inga komentarer! Jag misslyckades med att ta ut pengar ur autometen och det råkade bli 10ggr mer än vad som var tänk.. Fail! Vi börjar få läxor och jag klarar inte av det, står fortfarande på lite sommarlovskänsla trots att det är rena rama höstrusket utanför. Men vad är Sverige utan höstrusk!? Ska mysa framför tvn ikv, ska fråga min nalle om den vill sällskapa.

I wonder how, I wonder why

Jag undrar om man kan skriva en sak i sömnen som man råkar glömma bort och sedan skriver det igen på ett annat ställe utan att veta det som man skrivit i sömnen visar sig vara exakt likadant när man hittar det... Om man kan det, så jag har gjort det!

Annars har jag hållt ett engelskt tal om mitt favourite place samt planerat helgen med flickorna. Jennie, Angelica och jag avslutade sedan dagen med en mysig dejt på frasses. Och kvällen har bjudit på saker som löpning, en träff med Megha och snart några timmars tv-tittande.. men först ska jag få tyst på Mozart som inte slutar skälla!!

Knep och knåp

Sitter här och knåpar på olika texter. CV, engelska x2, ett snällt ultimatum och nu även bloggen. 5 texter samtidigt är inte pjåkigt, dock blir inget av det som jag vill att det ska bli så jag känner mig inte alltför duktig.

Denna måndag startade iaf 8.20 med Gym, tuff start på veckan tänker vissa.... och även jag. Fett jobbigt att ta sig ur sängen men vad gör man inte för närvaro!? haha. Annars hoppas jag att denna vecka bjuder på lite spontana händelser så jag kan få en anledningen till att inte ligga i sängen hela dagarna.. Be spontaneous people!

Flyg du som kan


Wating on a sunday morning

Igår var det hemmafest med trevligt folk som avslutades med en nattlig cykeltur till Max för fyllekäk. Idag snurrade världen lite men efter städning och kusinkalas så mås det bättre och snart ska jag ta tag i antingen CV, läxa eller tv-tittande... vi får se vilket som lockar mest xD.

Fire away


Det nalkas fest/utgång och jag är taggad.. Njööörn!


Skal vi spise suppe?

*Soppa till lunch, Soppa till middag. Dagens matoutfit! Spännande spännande..

*Har cyklat runt på grubbe i mjukisbyxor och flipflops, det är coolt, det är Annastyle..

*Såg Idol/Family Guy hos Nanny & Simon.. tänk om man hade en talang.

*Ser på Efterlyst, fan vad mkt mördare och sajkomänniskor det finns i Sverige.

*Ska skriva om mitt "Favourite Place" med bra engelska.. typ omöjligt...

*Jag vill höra Norska språket talas live

*Har läst gamla  sms från förr i tiden:

"Han kysste mig =)" /Amanda stael

"Du parfen.. gjorde jag bort mig mkt ikväll?" /Anton efter första klassfesten



Tiden går sakta när man har tråkigt

Det är galet kallt på skolan, särskilt golvet!

Idag är en väldigt dryg dag.

Lektion inställd = 80min hål = suuuger

Jag vill vara utomlands i värmen

För prick 2 månader sen åkte vi till Alanya

Funderar på vars killar hittar alla sina konstiga länkar

När röda ögon ser svart


Det är bra att kunna läsa om andras liv när man inte längre vill läsa om sitt eget. Det är skönt att kunna förtrollas in i en film med andras problem när man inte längre vill ta del av sina egna. Det var en bra dag, tills det inte var det länge. Ska skriva lite om mitt favourite place och drömma mig in i en värld där jag ska spendera resten av kvällen..

Helgmys

   

Jamie i One Three Hill är en aaaning för lillgammal för att vara jättesöt, iaf i mina ögon. Annars har det varit en myspysig helg och idag har jag vart  i skogen/havet med Mamma, pappa och Mozart. Var nyss ute och övningskörde och snart ska väntar årets kanske sista grillningsmiddag! Måndag imorgon alla barnen, yeeehaaa!

Oh like like, I'll do it like a truck

Mysigaste myskväll hade jag igår med Amanda, Frida och Angelica. Vi tjockade på Max, dunkade musik i bilen, busade på Kvantum, såg fotboll, blev sockerhöga, skrattade osv. Bara mys! Och idag har jag läst klart en bok ute i sensommarsolen, ska städa mitt rum, fara ut och springa och sedan göra något fint av lördagskvällen. Varför känns det som att jag fortfarande har sommarlov...?

When the night comes

"Each night before we fall asleep, we lie to our selves in a desperate hope that when we wake up, it will all be true."


Wherever I lay my hat

Vet ni vad LD3AD har gjort idag? Vi har beställt inget mindre än våra... studentmössor!!! Yeeehaaa.  Bara 10 månader kvar, sen får vi stå på flak och jubla oss hesa i vita fina klänningar!! Jag har även fått min lön idag och kan ju meddela att det var mer än väntat vilket gjorde mig lite lycklig eftersom jag endast jobbade 2 veckor. Så Hurra för det! Våldgästade Nanny & Simon i lägenheten som inte längre ser ut som en ungkarlslya och nu ska jag göra något "vettigt" innan sängen och en låååång sovmorgon väntar. adjö


Ska det va så ska det

2 lektioner, sen bodypump med Julia och Amanda och jag kan ju säga att min träningsvärk imorgon inte lär vara så liten. Har typ svårt att röra mig redan nu från gårdagens träning... men men, det bådar gott för mina muskler xD. Annars så gjorde jag ett politiktest där resultatet visade att jag borde rösta på inget mindre än Sverigedemokraterna... haha ngt måste va fel! Men nu ska jag vandra vidare till huset ett kvarter bort och förhoppninsvis få min lön, yay yay yay!!


RSS 2.0