Vintern rasar ut bland våra fjällar

När man äntligen trodde att våren var här för att stanna och vinterkläderna har åkt in i förrådet så faller det självklart vita flingor från himmelen på inget mindre än själva Valborgsmässoafton som det så pråpert heter. Men för min del förstör det ingen grillning eller Majbrasa eftersom jag är fast inne på Volvo till 00.00. Jepp, jag jobbar eftermiddag och resten av Sverige festar. Men som tur är har Marcus samma öde så vi lyxade till det med sushi på våran 30min middagsrast!

Men om 5 timmar blir vi lediga och vad ska vi hitta på i helgen måntro? Njaa blir inget särksilt, bara att flyga till Polen, gå på ett 2dagars bröllop och sen flyga hem(!!!) Feet helg eller vaaad!?!? Jag är taggad och det mesta är fixat så imorgon blir det att städa, packa och träna och på fredag flyger vi till Polen för the party of the year! 👍👏💃

Påska mig hit och påska mig dit








Alltså Klimpfjäll i mitt hjärta! Finns inget bättre än att få somna och vakna i Lillstugan, göra gemensam frukost och bestämma vad man ska göra av dagen. Vi hann med en halvdag på brädan i strålande sol, grilla korv, köra skoter, åka skrana, en pimpeltävling, dricka öl, basta, äta oss liite för mätta, spela Plump, se skräckfilm och sist men inte minst så fick jag suuupermkt bebismys med alldeles egna systerdotter som är den finaste bebisen i heela världen!! En superpåsk helt enkelt :)

En fabulös helg


Med otroligt fabulöst sällskap. I fredags bjöds det på middag och en alldeles lagom jättetrevlig hemmafest hos Nanny och Oskar! I lördags gjorde jag och Marcus lite inredningsärenden, käkade pizza och totalmyste i soffan. Och i söndags åkte vi till Vindeln och hälsade på världens bästa syster och hennes lilla familj och planerade Fjääälllen som vi åker till på toorsdaag :)))!!!

Vad händer?

Inget särskilt som vanligt mer än att vi har premiärgrillat och partajat, Emy har firats 21år och Nanny 22. Jag har roterat från Dörrbanan till Mainline, Adina är den sötaste flickan i heela världen, vi har köpt en ny bil(!!!), jag saknar tjejsnack och fjällen kommer allt närmare :)






RSS 2.0