Semester!!

Och än så länge har den varit helt fantastisk och bjudit på sol och bad 5 dagar i rad!
Först en natt i Åkullsjön med bus och bad!
Sen vidare mot Skellefteå och Vitbergsbadet
Några timmar senare lämnade vi solparadiset och gjorde Skellefteå stad osäkert
Efter det åkte vi till älskade Bodbysund och kvällsbadade, rodde båt och fiskade!
Väl hemma tog vi våra strandgrunkor och begav oss till Bettnäs liksom halva Umeå :)
 
 
Och ikväll har vi varit i Brännland och hoppat från klippor.. spännande spännande! 
 
Gud vad jag älskar dom här lediga dagarna som dessutom bjudit på drömväder! Ser nästan fram emot det regn som är lovat det kommande två dagarna innan vi sticker vidare mot Höga Kusten. Pusss folket!

Jag ber så hemskt mycket om Burträsk

Asså hallå.. uppdatering? Men det är ju faktiskt sommar och trots att jag typ är den enda som inte har semester så har jag tydligen ett litet liv ändå endligt denna blogg. Förra fredagen var det fest hos oss och sedan en brutal utgång vilken innebar dans dans och dans i sinne! Vi tog en enda paus på 5min från att vi kom dit, annars röjde vi som tokar fram till stäning. Grymt jäkla kul men kroppen fick lida dagarna efteråt, träningsvärk av rang! Annars myser vi på, har The Hills-maraton(sommartradition xD), äter ute, går på stan, träffar bebisar, fryser 30min på stranden, förbannar denna sommar, planerar semestern och såklart jobbar jobbar jobbar men är inne på sista veckan nu så slutet är nära!! Nu ska jag återgå till kvällens jobb och knacka på hos gammfölke mitt! Hejå

bääbis!

 

11 Juli

För tre år sen var vi i Alanya och hade en helt awesome kväll på The Doors och Nattbad med 5 nakna norrmän. Det var tider det. Sänder även en extra tanke till mina fina ballerinaskor och örhängen som försvann den kvällen. R.I.P. Men idag är inte heller en vanlig dag för idag fyller Världens bästa Marcus år! Weeii. Jag jobbade 7-12(höll på att svimma på morgonen, skumt), har dammsugit lägenheten och nu laddar jag inför muffinsbak som karln min ska få när han anländer om 2 timmar! Känner mig väldigt snäll och duktig då jag helst gärna skulle lagt mig och dött i soffan.

Hello lovers

Wzzaap?? Själv chillar jag i Åkullsjön där vi busar med barnen, solar, äter alldeles för mkt och spelar kubb. En supersommardag helt enkelt. Annars önskar jag att jag fick semester nästa vecka precis som resten av världen, kommer suga att kliva upp 6 och missa allt som skulle kunna hinnas med om man var ledig. Hoppas det blir dåligt väder då, hehe xD. Nu ska vi hoppa in i den blå faran och rulla hemåt för en kvällsfilm :) Hörs, hare, hej!


Om en månad är vi på bröllop..

..är lediga och lever livet. Men tills dess är det bara att kriga på i drygt 3 veckor till. Pengar är pengar. I lördags hade vi fest i lägenheten och drog sen ut och dansade, he va kul! Imorgon jobbar jag 7-12 och sen tar jag helg som lär spenderas i Åkullsjön med kalas och grejer. Nu ska min hjärna diskutera med sig själv och komma fram till om jag ska ut och springa eller inte, spännande spännande. Frän bild btw... not. Såg likadan ur för 3 år sen :/

RSS 2.0