Ännu en tradition

Januari:
Nyår spenderas i Klimpfjäll med tillsammans med mina 2 familjer och på 12-slaget stod vi på altanen och skrek in 2010 med raketer och allsång! Vi åkte snowboard i pudersnö i soluppgången och njöt av fjällivet. Väl tillbaka i Umeå blev det bio, lägenhetsfester, poker och en randomfest. Enligt Joel lekte jag i kuddrummet och fick gratis ost på månen. Skolan började, jag fyllde äntligen 18 och det firades på olika sätt.

Februari:
Började månaden med en förkylning, levde för fredagar, bowlade med mina vänner, såg Patriks ihoplimmade öron och fick mardrömmar. Sen fick jag tillslut min efterlängtade Krogen-debut, ganska lam kväll men den gjorde ändå så att jag slapp vakna upp ensam på Alla hjärtans dag. Skolan fortsatte, vi bokade vår Alanya-resa och avslutade sedan februari med ännu en utgång.

Mars:
Vi asgravade oss in i Mars månad, tragglade matte och hade många långa trafikantlektioner med Angelica. Sen blev det sportlov och då bar det av mot Hemavan med Megha och 91orna. Fullt ös av 3 dagars festande, ett knullrum, lite snowboard, mkt mat och galenskap. Tillbaka i Umeå så tog pojkar över hjärnan, jag hängde i Täfteå, testade krogen 5ive för första ggn, spårade på hemmafest och myste med syjuntan.

April:
Festade in våren på 91ornas Over and Out, stack till Klimpfjäll och älskade livet. Vårsolen tittade fram och väckte befolkningen till liv, jag skrämde pojkar, började glo Vampaire Diaries och fick akupunktur.  Amanda fick infall och skulle stoppa metall i mitt öra, vi planerade Alanya, föreläste om Fairtrade och avslutade med en mindre lyckad Valborgsmässoafton!

Maj:
Med stukad fot inledde jag Maj, sen pajade jag en sträng på min gitarr, festade i dragonskolans ’Mitten’, solade utomhus i värmen, blev dissad på nattligt besök och pluggade matte som ett as. Värmeböljan kom och jag drog till Bettnäs med Megha, vi skrev nationella i matte B och fick godkänt! Vi drömde om sommarflörtar, jag fick gå på penicillin, vi Hajkade och sov i tält, håvade smådjur i ett träsk och avslutade månaden med en kvällspromenad.

Juni:
Bladlössen invaderade Umeå! Syjuntan styrde Dinner&Movie och jag fick säga hejdå till en pojke i gryningen.  Jag blev sjuk, fick sommarlov, avundades alla studenter, vi intog sommardroskan, jag återfann min röda racercykel och spenderade Midsommarafton på Bettnäs. Sen sommarjobbades det innan jag insjuknade igen och var på min andra penecillinkur under en månad och sa hejdå till soliga Juni liggandes i min säng alldeles ensam.

Juli:
Hade många långa tråkiga kvällar, fick ett nattligt besök och ett till fint gryningshejdå. Sen blev det den 7/7 och vi lämnade Sverige i ett flygplan och landade i underbara Alanya. Sedan följde en vecka fullt av värme, bad, turkar, balkonghäng, norrmän, fester, restauranger, ännu mer norrmän, svenneturkar, nattbad, meloner på huvudet, ögoninflammation och mkt mer. Väl hemma började jag leva för kvällarna på msn då internetvärlden tog mig till drömpojken norrmanen som planerade att komma hit. Sen for vi på trästockfestivalen och söööp, hade ”roligt” i tält, frös osv, och sen vidare till mormor och morfar för at måla hus och tjäna pengar.

Augusti:
Norrmannen tynade bort och höll inte vad han lovat men han kommer ändå alltid att vara min hemliga lilla crush! Vi festade på Sommardroskan, skurade fönster, besökte IKEA, saknade Alanya och var på ännu fler utgångar. Syjuntan spenderade ett dygn i Amandas stuga med tunnbad, havsbad och kvällsmys. Kvällarna fördrevs med olika vänner och aktiviteter tills den dagen då skolan började igen... då förvandlades sommarvärmen till höstkyla och läxorna startade smått att ramla in.

September:
Vi bodypumpade oss in i denna höstmånad, beställde studentmössorna, pardejtade mina flickor, röstade till valet för första ggn, kvällsmyste, rymde från problem och festade. Jag blev tvingad att köpa 3 par skor men fick dom gratis. Vi for till Ö-vik och plockade svamp och sedan till en träkåta för att mysa och skratta jäkel.

Oktober:
Diktade mig in i oktober om hur mkt jag gillar mina flickor! Jag gick på krogen i 39 graders feber, drack tequila och blev utslängd.. dock spårade alla tjejer den kvällen! Sen åkte jag iväg till Bodbysund, kom tillbaka, hängde med Johan på Iksu, pluggade, festade igen och igen och fick dansa en riktig tryckare precis som på lågstadiet!!

November:
Vi levde ett höstlov fullt av mys, träning, party och vänner. Vi var coola på rave, hade dålig humor, var less på livet och kom fram till att alla killar är psykon! Jag gick på mitt livs första dejt, firade syjuntans 3 nyblivna 18åringar, träffade kändisar, frös varje dag i skolan och välkomnade första advent.

December:
Vi höll tal i Aulan, pluggade till de sista proven, hade matkrig med Chili con carne och drömde om varmare länder. Vi spontarfor till Krogen Krogen, skrev klart uppgift efter uppgift, lämnade Mimer och intog jullov. Julafton firades med min knäppa men söta släkt, vi festade, strosade runt på mellandagsrean, såg en jädra massa film, vände på dygnet och inatt firar jag in det nya året med klassbrudarna någonstans i Umeå. Så adjö 2010 och tack för ett sjukt bra år! GOTT NYTT ÅR


Liten kyckling som tittar in

Liten kyckling tittar in
Då vattnas det i munnen min
Vill lilla kyckling äta upp
Synd att hans pappa är en tupp

Nä förlåt alla som läste detta, men asså jag är så galet sugen på Kyckling och ris!! Är fett less på julmat och vill BARA HAA Kyckling och riiis med sååås. Men vet ni vad? Att jag ska få Kyckling och riiis idaaaag :D JA JA JA! Tänkte bara informera er...

Annars går det rykten om att skandinavisk telepati är på G igen... man kan ju alltid hoppas :) Undra varför jag stavade kyckling med stort K i inlägget... whateverrr orkar inte ändra. Nu ska jag äta Kyckling och ris :D :D :D

En tradition på min blogg..

Som alltid en lista innan  nyår.. här har ni den:

1. Hur har år 2010 varit för dig? - Upplevelserikt
2. Bättre än förra året? – Absolut!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nä, men snart så!
4. Dog någon som stod dig nära? – Inte det
5. Vilka länder besökte du? – Turkiet
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? – Finns en del saker ja..
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - 11 Juli
8. Vad var din största framgång 2010? – Godkänd i matte B!
9. Största misstaget? – Valde engelska C

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Många gånger!
11. Bästa köpet? – Alanya-resan
12. Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder, godsaker och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – Otroligt många saker
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? – Country roads, Waka Waka, We no speak americano, Alejandro, Dum av dig och måånga fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Gladare!!
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Tagit en dag i taget
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Överanaylserat

18. Hur tillbringar du nyår? – Med klassbrudarna
19. Blev du kär i år? – nej tyvärr
20. Favoritprogram på TV? – Öhh… Vampaire Daries? Typ de enda jag har följt
21. Bästa boken du läste i år? – (enda boken) Frankenstein, så jäävla bra.. ellerrrr?
22. Största musikaliska upptäckten? – Nanny!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – En gitarr
25. Något du önskade dig men inte fick? – Biobiljett :/

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? – Åt tårta och hade kvällsskola
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Varmare skoldagar osv.
28. Har du flyttat under 2010? – Inget sånt
29. Vad fick dig att må bra? – Vänner, party, mat och musik
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Jag är inte sugen på kändisar
31. Vem saknade du? – Farfar och norrmanen
32. Nya människor du träffade? – alla 11 norrmän och alla krogenvänner :P

33. Har du kysst en främling i år? – haha Jadå!
34. Har du varit ute en hel natt? – Har hänt ja
35. Har du sovit i samma säng som någon med motsatt kön? - Ja
36. Har du varit full 2010 – Det har jag!
37. Har en dröm gått i uppfyllelse? – asså…. jag tror det
38. Har du blivit tagen av polisen? – Nej, men av vakten
39. Ser du fram emot 2011 – Absolut. nytt år, nya möjligheter!


Coco jamboo

"Mitt örhänge ligger borttappat någonstans inne bland svetten och dunket på "The Doors" och mina skor vilar någonstans på stranden i Alanya efter ett kolsvart nattdopp bestående av mig och 5 nakna Norrmän, men vem bryr sig, det var så sjukt värt det!"

Läste gamla blogginlägg och fastnade för dessa meningar. Så himla fiiint!! Tjatar kanske om Alanya rätt ofta men vadå... det är den enda utlandsresa jag gjort sen jag var 3år och det har inget alls med kalla och snöiga Sverige att göra. Ska drömma om det nu.. godnatt :)

Plötsligt händer det

Igår blev det utång till Tc där vi dansade och svettades med Umeås ungdomar. Idag vaknade jag och i nästa sekund stod jag plötsligt och damsög huset, 1h senare var jag plötsligt nere på stan mitt i mellandagsrean, 2h senare kom jag hem tomhänt men helt plötsligt var jag påväg till Strömpilen med mamma och pappa och snart beger jag mig mot Nannys lägenhet för en filmkväll.

Tog dagen i 2 meningar, njöörn.

So that was christmas

Det var julafton igår.. tänkte om ni kanske missade det. Jag kom iallfall på det där någon gång mitt på dagen då jag både fått och sänt iväg några God Jul-sms till mina vänner. Kalle Anka var hyffsat bra iår, maten var god och släkten... ja den är värst! Haha men söta är dom iaf, särskilt mormor och morfar. Fina julklappar blev det också och pengar som ska sparas för framtiden, och framtiden = efter studenten. Emy och jag roade oss iår igen:


"Tyvärr är han kastrerad"

Julafton imorgon... JAHA OCH. Äre bara jag eller håller julen på att dö ut eller nåt? Har ingen julkänsla alls, det går bara massa pengar heela tiden och t.om min ljusstake har fått krupp och lyser starkare än vanligt vilket är = inte mysigt ljus! DÅLIGT.

Jag myste omkring i mina fetaste mjukiskläder, gröna Hello Kitty-sockar, osminkad och FETT skabbig. Sen så kommer det en assnygg kille och ringer på dörren som såklart känner pappa och som pappa såklart bjuder in på lunch, helvette. Så måste jag sitta där med honom och va social i min skabbutstyrsel medan han sitter och är cool, snackar om sina katter och visar sin tatuering. Synd om mig...

Nu ska jag se några timmar tv eller nåt.. LATER

SKÅL mina vänner!

Sista inlämningsuppgiften är nu inskickad och vi har officiellt lov! INGE MER SKOLARBETE I ÅR!! Inte ens en tanke ska jag skänka åt äckliga läxor och prov. Min hjärna ska få vila i 3 veckor och bara göra saker som den tycker om. t.ex. slå in julklappar, baka julgodis, se Sex and the city från avsnitt 1, hänga med nanny, bestämma kläder, festa, titta på när julmaten lagas osv.  NJÖÖÖRN!

Vandra Draggen-Mimer varje dag

  

Nu har vi vandrat i Mimers alla trappor för sista gången, vi kommer aldrig mer äta med plastbestick och vi kommer aldrig mer titta ut över Vasaplan ifrån M409. Detta är sorgligt men sant.. idag sa vi Hejdå till vår kära byggnad, fikade, planerade nyår och sedan var det slut, No more Mimer! Istället ska vi tillbaka till civilisationen, dvs. draggen och äga! Men innan denna flytt sker så har vi faktiskt ett 3 veckors långt underbart fantasktiskt jullov att se fram emot. IIIIHHHHHHHHH!!!!!!!!!


Baby you're a firework


BABY YOU'RE A FIREWORK
COME ON SHOW 'EM WHAT YOU'RE WORTH
MAKE EM' GO OH, OH, OH
AS YOU SHOOT ACROSS THE SKY Y Y


Den här låten är så fiin. Jag vill ha världens bästa liv och sjunga den på världens finaste ställe med världens finaste människor!! Hoppas jag får uppleva de nån gång.

Annars var vår utgång igår ingen höjdare för min del.. Corona och jag går inte ihop, så är det bara! Men jag älskar mina söta flickor som är så söta både nyktra och mindre nytkra.. gullbullar! Och ikväll väntas en traditionell minijul med gullbulliga syjuntan! :D

Sparkling angel

 

Vad har denna dag bjudit på mer än prov, snökaos och ett pladaskfall mitt i klassrummet? Jo.. den har bjudit på Pjäxspäx, en liten show med några av Draggens alla lärare där dom drev med oss elever om både skolkning och Wow. När man slipper tänka på läxor och prov är skolan ändå väldigt mysig och gemenskaplig! Det har även letats julklappar på stan och sopats en bro utan framsteg, det fylldes nämligen på med snö hela tiden! Men ikväll tänkte jag feeetslappa heela kvällen för det är jag värd!!

Jävla kalla land

När termometern visar -23 grader är det verkligen inte roligt längre. Man vill bara ligga hemma under täcket eller åka tillbaka till varma Alanya och umgås med fina norrmän!


En spontan och random kväll

Vi började på O'learys där Amanda och jag fick komma in pg.a att vi såg snälla ut. Sedan fick vi infall om att spontanfara till krogen så vi samlade ihop 6st hemmagjorda julsaker för gratis inträde, stoppade in Jennie i bakluckan och körde iväg. Väl där började vi ångra vårt spontana infall men det tog sig, brudarna hittade några 20åringar och jag hittade mina grabbiga vänner Teo och Johan som gjorde min kväll. Dock gav vi upp och for hem redan kl. 01.00, men trots det så var det ett högst intressant besök på Krogen Krogen som inte lär göras om på ett tag.

Och dagen till ära består av plugg, julgodisbak och övningskörning!

Vem vare som kasta?



  

Idag har vi haft matkrig för första ggn i våra liv, dock arrangerat. Jag har även varit med och mitt livs läskigaste engelskalektion och blottat mig på gymmet. Känner att det räcker med händelser för idag, men är mer än redo för en chillkväll med delar av  lilla syjuntan!

put your hands on me

2 lektioner idag, det var skönt. Sen tror jag att jag köpte min balklänning, billig och bra, men ingenting är säkert än. Nu ska jag göra något vettigt och ikväll blir det Bio!


What you are


AMEEEN DUURAA

 

LD Survivers fortsätter att överleva skoldagarna, snön faller i olika former, jag övningskör och pappa responderar min utveckling med "duktig idiot". Det finns mycket jag vill göra men det är lite som görs och jag har insett Nyår kommer bli ett helvette om jag inte hittar något att göra!! Dumma högtider... eller är nyår en högtid? Ah nu kan ni iaf fråga Jennie var pärlemor är.. hon vet det. Ikväll ska det planeras juklappar! :D

Varning för sexig brud!


Såhär less är jag nu. Vill bara sova bort min huvudvärk och vakna lagomt till jullovet!


Despicable me



Jag måste se den här!!

Gud skapade världen.. eller?

Skippade Vampaire Diaries för att plugga Islam, men också för att ha en anledning till att kunna äta något då jag ser programmet en timme senare på datorn. Haha, man ska alltid planera till det bästa. Tog sovmorgon imorse, skönt! Fick tillbaka min religionsbok som jag letat febrilt efter, hade faktiskt saknat den men sen visade det sig bara vara lilltjuven Angelica som varit i farten. Imorgon är det fredag men inte utgång och tack Gud för det.. eller var det Allah? Aja, Amen...

True story

Men nu är iallafall svenskatalet överstökat och jag gillar våran gulliga klass som är nervösa tillsammans och övar i aulan 1h innan. Fick iaf 4 av 5 "parpas" av Patrik och sedan en lunchdejt på subway med 4st tjejer. Och från en aula till en annan.. ikväll befinner vi oss på Midgård för att titta på vår dansande vän Frida! :D

RSS 2.0