Dimmig natt

Det är en dimmig natt i Umeå. En tjej sitter ensam på sitt rum och har just skrivit klart sitt svenska tal. Hon funderar på om hon ska vara vaken till klockan 05.00 då hon väntar nattligt sällskap eller om hon ska skalla kudden då hon vet att tiden går snabbast när man sover... Annars har hennes lördag bestått av kusinkalas, mys och middag på en indisk restaurang. Men nu ska hon sätta sig i sängen och fundera över sitt öde. Snipp, snapp snut, så var sagan slut!


Jag lagar din mat

Startade dagen med att lyssna på fina högtidsal som framkallade tårar hos alla i publiken. Skolan har även bjudit på både chips, glass och drickan MER idag, generöst tycker jag. Peter har köpt en överraskningmiddag till mig som jag nu i en timme legat och försökt gissa vad det är men kommer ingnen vart alls... förstår ni hur frustrerad jag är just nu!? Blir snart knäpp! Måste försöka fokusera på annat så jag tog till läxa, bye.


Hello there

Dagarna passerar i ganska lagom takt. Peter och jag har nu sett klart alla Sex and the city säsonger och ikväll väntar den första av två filmer. Han har varit så snäll som sett alla avsnitt med mig att jag nog måste börja följa någon av hans serier för att det ska vara rättvist. Jag skriver tal nu, snart ska vi på Konsum och sen filmkväll! :)

Bilderna talar för sig själv




Till Anna

 Detta är ett väldigt fagert konstverk gjort av Amanda. Tyckte den förtjänade ett inlägg på min världskända blogg. Idag tog jag ledigt från min enda lektion så nu väntar en helt fri dag. Dock var jag en trött bitch imorse så snart ska jag laga en god lunch och bakas muffins åt min man som fick smaka på trötta bitchAnna! Solen tittar fram idag :)


En tand mindre

Sovmorgonen i morse var den skönaste på länge. Tandutdragningen som jag helt oväntat fick gå igenom en timme senare var inte lika skön och det känns rätt puckat med ett hål längst bak i munnen. Men jag kan fortfarande äta och pussas vilket är det viktigaste och nån gång inom snar framtid väntar ett besök på käkkirurgen för ännu en utdragning, min mun misslyckas :(. Bye people

Godis är gott

Hej. Här sitter jag och äter godis. Har städat huset, tränat, pluggat körkortsteori och strax ska jag duscha, övningsköra och laga en överraskningsmiddag vilket lär bli väldigt spännande då jag är sämst på att laga mat. Imorgon ger vi oss in i vecka 20.. vi börjar närma oss målet!!!! Nu har jag inget mer att skriva. Hejdå.

Those three words



Nu ska jag, precis som min vän Frida vara lite cheesy och prata kärlek och det bara för att jag idag firar mina 3 bästa månader någonsin med min allra finaste Peter! Tycker att hela världen (Ja, hela världen läser min blogg!) ska få veta detta bara för att jag för första gången i mitt liv är kär och galen och tänker fortsätta vara det! Puss


There's a stranger in my bed

Hej alla vänner. Idag var det tisdag. Jag sov skönt i Peter lägenhet tills väckarklockan störde och sa att det var dags för skola. Bara att lyda. Efter lite bajsmediakommunikation så taggades det lite nationella prov i bajsengelska C men sen var det slut på dagen. Nu är jag på hyperspeed och vi ska gå och leka i lekparker. hejdå.


Waldorfbal



Han kommer med solsken till mig

20 grader i skuggan är U n d e r b a r t. Hann med både ett prov och träning i morse och sedan fortsatte en spännande dag: Vi satt som bäst ute på skolan och stekte då barndlarmet plötsligt började tjuta och dom utrymde alla ur byggnaden. Som vanligt trodde vi att det var en övning men det visade sig vara en eld på en toalett så brandkåren tittade förbi en snabbis. 30 min senare var vi tillbaka i solen för att sedan lyssna på en nykter alkoholist i en timme och sen tog skoldagen slut. Spännande som sagt. Ikväll kommer det bilder från Waldorfbalen i lördags...

PAAAAA1000

Projektarbete 100p - CHECK. Nu tar jag helg och imorgon går jag på bal! :D

Vars försvann värmen?

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit orden: sex- och samlevnad, ämne, undervisning och eleverna under den senaste veckan. Känns som att hela vår rapport består av endast dom orden. Ajja, projektarbetet börjar iallafall lida mot sitt slut då allt är klart utom självvärderingen, känns hyffsat skönt faktiskt....................... Men nu ska jag plugga ett annat ämne, äta middag med Megha och sova hos Peter. över och ut

Längtar till lite bättre dagar


Men icket

Valborg var festligt med mycket folk och mysigheter. Vi sov i köket, vaknade med 10 andra personer i huset, åt hemgjorda hamburgare till frukost, lekte bakislekar, åt en subwaymacka till lunch och avslutade dagen med några avsnitt av sex and the city. Idag.... dålig dag. Inga komentarer. Lär aldrig ta körkort. Längtar till min säng. hejdå.

RSS 2.0