Ond nagel bruten


Några väldigt små bilder från i lördags...


Vet ni hur mkt jag skulle kunna ge just nu för att få fara till fjällen och bara vara!? Jag vet inte riktigt själv men det är mkt iaf. Imorse fick jag inte ens gömma mig under täcket utan var istället tvungen att kliva upp 8.00 och cykla iväg med pappa på utvecklingsamtal och våran elevhandledare Lotta är egentligen väldigt söt, extremt mesig men ändå väldans gó. Och bara för att göra precis tvärtemot min egen vilja så cyklade jag sedan vidare till gymmet och körde hårt i nån timme, usch och fy...men nu kan jag iaf va lite stolt. Resten av dagen lär gå åt till ännu mera hjärnanalysering (säkert bra men sjukt jobbigt), lite plugg, väntan på obesvarade sms, och våfflor hos Amanda eftersom vi igår bytte ut det mot nåt banantjolavips. Låter som en lagomt bra ledig dag. Nu ska jag bil vän med min tv.


En ledig måndag

Har för min del gått ut på att göra ingenting. 12 timmars sömna satt riktigt fint och bedövdes verkligen. Men ändå vill jag bara gå och lägga mig och fara iväg till drömmarnas värld där man slipper verkligheten som just nu går mig på nerverna och kommer förstöra mig innefrån och ut. Eller nej. fjällen. Dit vill jag fara, till frihet, bort från umeå. För drömmar verkar itne heller vara något att lita på...eller med hjälp av en drömbok så tydde Nanny  min dröm om den svartvita jätteäckliga katten som hoppade mot mig och man kan ungefär säga att den blivit sanning. Dock inte på den positiva sidan. Och katten som hoppade mot mig var riktigt riktigt läskig! Annars så taggar jag en till ledig dag imorgon och våfflor hos Amanda ikväll :)

Och nu brinner hela skogen

Jag är tillbaka ska dock fatta mig kort eftersom jag är sjukt jävla sliten, trött, skabbig och stel, men ändå så sitter jag här i pyjamas, på sängen, med datorn i knät och ser på Wipeout. Vad ska man säga om våran lördag då? Jag kan försöka sumera den med endast några ord. Party,Musik,Underhållning, och lite Drama. Ungefär så. Jerry drog helt klart kvällens bästa då han sprang, halkade, flög och föll under loppet av 2sek. OJ så galet bra, fick ett såntdär skrattanfall som kommer från magen och verkligen är påriktigt, helt underbart! Men nu har jag varit vaken sen 10.00 igår morse, så ni kan förstå jag går på 100% överskottsenergi och egentligen inte är så medveten om vad jag gör, så jag ska avsluta detta inlägg med att säga att  jag är väldigt glad att mina barndomsgator alltid förblir mina barndomsgator. Random jag vet men det kändes ba så bra när jag kom fram till det idag, så jag fick lov att skriva ner det xD. Och för er som aldrig testat sova i en sackosäck så kan jag meddela er att det inte är något vidare skönt, finns det ett annat alternativ så ta det! Bilder kommer imorgon under min lediga dag men nu ska jag minsann sova.

Who gets the honeys?

Nu bär det snart av mot stan och sedan vidare... tror jag hunnit med allt jag skulle göra, måste ba käka lunch och springa till bussen. Great!! Och jag har funnit en ny favvolåt att spela gitarr, och man kan typ sjunga falskt till den vilket passar utmärkt för mig =D. Mamma sitter just nu i fjällen och chillar jäveel på lillstugans altan, det vill jag ooockså göra, men det är faktiskt inte så länge kvar till vi sticker dit igen, 2 veckor är ju som över på ett kick, sen kan vi också sitta och steka i Klimpfjällsolen och njuta av livet. Men idag ska vi göra the same shit but way different, enda likheten är väl att vi ska leva livet och njuta av varje sekund, det är kul det också. Men nu går min buss och 20 minuter alltså måste jag vara där om 15 och innan hinna äta lunch och klippa snöre. SNART FÅR VI BADA BADKAAAR! Ha en bra lördag nu. Lev och må xD

Hace frío

Mucho mucho frío....jag trodde nyss att mina öron var förfrusna efter cykelturen hem från Nanny, men de tinade upp och nu mår de bra. Fredagskvällen var alldeles perfekt och ensamma i lägenheten såg vi Så ska det låta, dansade lös till partyskivor, ringde samtal, smsade sms och smidde planer samtidigt som vi var sjukt trötta vilket rsulterade i sjukt massa skratt/fnissanfall. Bara härligt. Men nu är vi iaf taggade inför morgondagen som dels bjuder på ett badkaaar!!! Partyyy,det var längesen jag badade i ett badkar, jag saknar vårat. Vet inte om jag hinner uppdater imorgon pg.a tidsbrist och ingen tillgång till internet (nu lät jag som en äkta "gangsterbloggare" igen! xD) Annars så finns jag med 99% säkerhet här igen dagen efter =). Nu ska här fixas och donas lite innan det bär av till sängen för en fin liten helgnsömn. Natti Natti

How you doin' ?

Mina naglar är typ sjukt fula, och det blir typ inte bättre av att fila dom...särksilt inte på höger hand då jag måste fila med vänster, det blir ba fulare...eller iaf konstigare, men jag kör på ändå. Dagen flöt på, i början var hela klassen allmänt taggad, Emma höll på att flörta med italienaren och allihopa sattsade hårt på volleybollen. Sen dog vi halvt....men det var fredagseftermiddag, då får man dö. Men nu är det helg!!!! Yeeey. Ikväll ska jag cykla med min ryggsäck till lägenheten och ha en myskväll med Nanny, sen ska jag minnsan sova men allra först tänkte jag fila klart min andra hand och käka tjockpizza!!!! Men nu mina vänner, nu lever vi helgen som för min del dessutom är 2 dagar längre =D party!


Tiden ba flyyyger iväg


Det är verkligen sjukt hur snabbt det går. Idag fyller min stora lillasyster 16 år och detta är alltså anledningen till varför jag är vaken, har käkat frkost och nästan är påklädd då klockan endast är sju. Hon fick sig en riktig Sweet 16 sång med goa morgonröster och lätt det charmigaste paketet av mig, så det så! =) För ett år sedan vaknade vi om 2h upp i fjällen, gick upp till storstugan, sjöng och åt tårta osv...sen stack vi iväg till backen och körde snowboard hela dagen, fast först delade spådde vi in oss i bögrösten, O och J...ungefär nåt sånt. Haha ja... fina minnen. Och när jag endå är igång måste jag ju bara dra upp att det idag också är prick 4 hela år sedan våran "sladden-upplevelse" för oss 3 även kallad våran enda "Nära döden upplevelse" eller okej, jag var inte inblandad...kom flera meter bakom på en sjukt seg skrana men däremot så såg jag allt....Emy och Nanny på samma skrana i fullfart...Skotern och sladden nere på isen, närmare, närmare osså PANG, Emy tappar andan, Sture tror att hon typ är död och skriker, Nanny slår smalbenet och skriker hon också jag kommer sakta och säkert närmare olyckan och fattar inte så mkt. Haha ja alltså för er som inte fattar så är en sladd nån järngrej man har för att göra "issnön" mer platt och de kunde ungefär nästan blivit spetsade av järngerjerna som sticker ut på sidan. Japp nu vet ni, och jag säger som Kenza "Här är man trött men det är fredag så jag är glad"...och en rolig för min del helg väntar. Men nu, skooolan.

Keep going

Haha min statistik är fan pinsamt låg...men äh, jag skriver på ändå, för mig själv... i min ensamhet.

Dagen slutade tolv, Amanda och jag skippade träningen och gick istället på stan ett tag innan vi mötte upp några klasskompisar och hade en trevlig liten pratstund inne på frasses, sen vi vandrade hemåt tillsammans med Jessica.
Väl hemma kröp jag ner i soffan och tittade på Rädda Willy 2 (a), den är sööt. Sen ville jag duscha...igen...jag har fått nåt fel, vill typ duscha heeela tiden, förut var det typ det dryygaste jag visste, men där ser man...jag utvecklas visst! Resten av den läxfria kvällen har jag planerat att städa och slå in paket, kuul ju, dags att tagga till!?!? Annars så har jag lyckats med att förstöra min idag nyinköpta foundation eller vare är...var nära på att tappade den , så jag ba högg till och helt plötsligt hade jag 3 naglar nerkörda i geggan och hade skapat 3 fula hål. Typiskt mig! Nu är den såhär fin (det är djupa hål):


Hemsk natt, tidig morgon

He blev en trevlig kväll igår tillsammans med syjuntan. Prat,skratt och bara allmänt flum passar perfekt att lägga in på en onsdagskväll mitt i veckan =). Sen skilldes vi åt för att sova och jag lyckades....enda tills klockan 03.50 då det typ ramlade ner en isklump från antingen taket eller himlen ner på mitt fönsterbräde. Jag trodde det var ett pistolskott och vaknade och trodde jag var död samtididgt som mitt hjärta hoppade upp till halsgropen och jag typ dog på riktigt. Jag lovar, det var väldigt hemskt! Sen kunde jag såklart inte somna om på 2h eftersom hjärnan blev överaktiv och började producera 100 tankar per sekund. Sjukt drygt...men tillslut så lyckades jag, men det var dock endast en timme innan klockan ringde. Så nu sitter jag här lagomt trött, lagomt irriterad och ska om ett tag cykla iväg till skolan som som tur är slutar 12.00, partyyy!! Ha en trevlig torsdag världen :)


"Jag går på Nk ben"

Igår höll jag på att halka på mina kilklackar 2ggr inför publik. Första gången var inne i matan där någon hade spillt soppa på golvet som jag inte såg utan klev i och typ for iväg en halvmeter med ena benet samtdigt som ajg tjöt rakt ut...pinsamt!
Andra gången var i den stora S-korridoren där någon tappat banan (??) på golvet som jag gick i och gjorde precis samma sak som med soppan... hemskt!!!





Idag....gjorde jag inget speciellt...tror jag. Nä...en vanlig hederlig onsdag med minusgrder och lagomt dryga lektioner. Efteråt bar det som sagt av till Nannys lägenhet tsm med Emy där vi käkade kex och skrattade åt vår sjukt bra humor. Vi 3 tillsammans måste nog vara bäst i världen!

Snart ska jag äta midddag vilket innebär maaat vilket är det bäästa som fiinns!!! Och sen så sticker jag till Sara och träffar mina andra må brudar....värsta tjeeeejkvällsdagen jag fick, asparty ju! Nu, MAT!

Du är en av flera tusen

-Känn dig inte speciell på nåot vis ;O

Gissa vad? Jag läste inte en endaste liten mening ur min bok...istället var jag grymt ratlös och gick omkring och smakade maten mamma lagade, mkt gott. Sen gick jag runt i huset och gjorde ingenting, satt lite vid datorn, såg några sekunders tv osv....var verkligen sjukt rastlös! Men orka klaga!? Vi befinner oss ju typ halvt i himlen när vi inte har något skolarbete att måste jobba med. Så tyst på mig. Bara Le och vinka, le och vinka xD.  Idag har vi sovmorgon till 10.00 Partyyy, utvilad och sådär lagomt pigg en lagomt tidig vardagsmorgon är alldeles lagomt bra. Efter skolan så bär det av till lägenheten för att FIRA NANNY min plums och bästa vän som idag fyller 17 stora fina år!! GRATTIS på henne!!! För ett år sen var i underbara fjällen och vädret var det sämsta under veckan emn ändå himla bra, vi åkte i storbacken och filmade 2 av våra korta nördiga men oerhört genomtänkta kortfilmer ;P. Fina minnen. Annars så vill jag äta våfflor idag!

 

Before you drive the car you take it for a testride

Inte ett ord står på mitt "anteckningsblock" helt blankt och fint är det...inga läxor, inga prov, ingenting. Oj så partyy!!! Så för kvällen har jag absolut inga planer men har iaf betämt mig för att inte slösa bort den framför tvn elle datorn...kanske tar till boken som jag läst 2 sidor på...ja, det låter som en plan. Så får det bli! Synd att vi itne längre har ett badkar...då hade jag tagot ett förjävla varmt och långt bad....tänk så underbart, men som vanligt bara vanligt önsketänkande, ingenting som går i uppfyllesle, bara att leva med det!

Annars så är jag som den yngsta systern i denna familj...man skulle lätt kunna tro det, både på utseende och beteende, det är väl både positivt och negativt, men ganska ofta så tar jag faktiskt kommandot och agerar storasyster, det är kul! Men mina syskon är söta...på olika sätt sådär. Och dom tar hand om mig som deras lilla "lillasyster" så jag trivs. Ville bara skriva nåt lite random sådär. haha.

Idag var vi uttråkade på Nkn så Amanda,Angelica,Jennie,Marica,William och jag startade en mkt fin msnkonversasion:

Adam
var
en
liten
sten
som
var
väldigt
mogen
men
hade
en
gädda
till
att
leka
mamma,pappa barn
hos
hans 
farbror
PUNKT.


Ja, man blir hög på knark

Jag kände inte av sockerkicken, fick bara känslan av att jag inte ska äta kladdkaka på vääldigt länge. Och engelskan typ halvt sög, till nästa prov kanske man iaf borde ägna 2h åt att plugga grammatik :P. Matte-Anders fick ett utbrott på klassen, gav upp sin genomgång och var aspruken resten av lektionen, LD1AD verkar gå honom lite på nerverna :). Just nu sitter vi på Nkn och alla nördar somvanligt framför datornerna och ägnar endast ett öra åt Stina som pratar m att hon ska "rita bollar som Anton inte riktigt tycker om". Haha ja det låter ju partyy! Idag är våran klass riktigt på G....på många olika sätt...underbart, snart har vi idrott, då kan man gå fetcraazy, yeeey =) Nu ska skänka mitt andra öra åt Stina, adjöö.


Change one's mind


Nyss satte jag i mig lite kladdkakesmet...inte så smart, men gott var det och vi fika blir det minnsan imorgon på Vi-timmen. Vi laddar upp med socker innan provet vettni, då kommer det bli  toppenresultat för hela klassen! Idag kom det snö, sen kom det sol sen kom det moln. ett ord. VÅRVINTER! Skoldagen var helt okej, gymmet sög men Nanny var glad och piggade upp mig efteråt. Sen har jag suttit med engelskan och samtidigt framför msn...det har väldigt sakta och säkert gått framåt men lär ändå vara rätt kass på provet, men det är engelska....man kan gissa! xD Och jag ringde lilla Johannes som är uppe i fjällen och lever livet, han är väldigt väldigt söt och jag saknar honom!!!! ge oss fjällen ba!!!
 
Anna: Vad har du gjort mer då?
Johannes: Jag har åkt bobb
Anna: Åh vad kul, gick det snabbt?
Johannes: Jaa, det gick så fort att man kunde säga....Yeah!!

nej se det snöar

Och där försvann våren! Näe eller förhoppningsvis så hinner det inte denna fallande snö bilda värsta vinterlagret på marken. Jag är vaken, sovmorgon äääääger, nu är jag typ utvilad trots min lilla sena natt igår efter hemkomsten från Nanny. Där käkade vi + Emy  våran "lysmat" och hade det alldeles trevligt och slutade upp framför Wipeout och Så ska det låta och skrattade så vå grät. Nu "sitter jag häär och äter min fruukost" och ska snart hoppa på min röda racercykel och cykla till skolan och efter den så bäre av till gymmet för träning, Det är såå mkt måndag idag....jag tror inte att jag gillare, men än har jag inte bestämt mig.

A BLA A BLA BEN



Skådar ni den stora fina fotbollsplanen som tar form där nere!?! =D

Jo nog kan föräldrar vara sjukt irriterande och få en på uselt humör...men sen ger dom en ju pengar också...så det jämnar ut sig ;P Först var vi säkra på Vindeln, sen tänkte vi på Vännes men tillslut blev det lilla bräntbärget vilket dög alldeles utmärkt. I ett underbart soligt väder åkte vi upp och ner i 3h och jag hoppade, yeeey...sen råka jag iofsg göra nån knäpp landning och gled 3m på rygg, men annars ägde vi alla 4 fett, och Nannys skills är som vanligt de allra snyggaste ;D.Ikväll sticker jg till lägenheten där jag och Nanny har planerat att laga värsta lyxmaten, nämligen nudlar och "grekisk" sallad, haha...värsta partymaten alltså, kanske myser vi till det extra mkt och sätter igång nån film.....vi får väl se. Nu. Engelska.

En handväska full med äpplen

 
Klockan är 9.15 och jag är både vaken, påklädd och har hunnit med en hel del humör. Toppen! Om 15 min sticker Frida,Jag,Nanny och Vilja till Bräntis och kör hårt i de 2 små lillbackarna!! Igår kvälls blev det bowling för hela slanten, Gud vandrade från sida till sida och kunde aldrig riktigt bestämma sig vem som få lyckan på sin sida. Efter det stack vi hem till Amandas soffa och drog i gång planer och budget för vår  kommande resa om 7 månader och vi kom fram till en massa äpplen och mkt mer =D. Men nu mina damer och herrar måste jag käka frukost och bylta på mig täckbyxor och snowboardskor. På återseende xP

Hakuna Matata

Det är som ord är bra,
Hakuna Matata, gör att man blir glad
Inga bekymmer, man är lycklig vardag....
 

Alla jag snackat med och bloggar jag läst hittils denna dag har vaknat klockan 10.00, även jag. Eller jag vaknade faktiskt klockan 9.00 men låg kvar en timma och ba njöt, sen drog jag upp rullgardinen och möttes av värsta stora gula solen så jag drog på mig kläder, käkade frukost, hoppade på min röda racercykel och racade till stan där jag inhandlade till måstesaker innan jag drog vidare till gymmet och tränade en timma. Så nu är ja hemma och klockan är endast 13.50 vilket innebär att jag fortfarande har mkt kvar att få ut av dagen. Bara toppen. Ändå att vädret kan påverka humöret och känslorna så mkt, coolt tycker jag. Idag ska ingenting få förstöra mitt glada humör...så det så =D Men nu ska jag dra vidare till duschen, lunchen och läxorna, see ya!

Mitt i natten

Jag har just varit med om den absolut läskigaste cykeltur jag någonsin varit med om...usch, vädret är sådär grått,svart höst/vinter, kallt, bålsigt, kusligt och bara allmänt läskigt så jag fick såklart en såndär hemsk känsla av att någon hela tiden förföljer en vilket gör att jag hela tiden tittar mig bakåt över axeln och reagerar på minsta lilla ljud, sen blev jag även rädd varje gång jag ser min egen skugga. Sen var det en bil.... den stod stilla, den var svart...jag såg den ba tvärt och typ trodde att jag skulle dö, haha på riktigt, jag lovar...det typ gick ett dödsrus genom min kropp och hela jag ba stelna till. Usch usch usch....  jag önskar jag vore kille, då kunde jag ba cyklat där för mig själv och bara sett allmänt cool ut...eler okej, jag hade nog varit rädd ändå, men inte lika mkt. Annars så var kvällen jättetrevlig, mina fina spel som jag hade tagit med kom aldrig till anvädning utan vi pratade istället flera timmar i sträck och jag lovar...det var intressanta ämnen ;). Men nu håller mina ögon på att svidas sönder innefrån och ut, så sängen here I come!

"Har du slutat prata med boken nu?"

Denna fredag startade 8.20 i aulan tillsammans med mkt nervösa LD1ADare och 3 klasser till. Det tog 2,5 timmar, tappade och rullande äpplen, några fnissanfall och en massa knapprande på datorn innan det var klart, men nu är det över och vi kan lägga det bakom oss. Dagen fortsatte sen med en halv mattelektion och 20min ULS innan vi slutade och jag drog vidare till stan där jag mötte upp Nanny och gjorde några småärenden innan vi satte oss på Max och gjorde ingenting.Nu sitter jag är på sängen som vanligt med datorn i knät och på tvn går just nu Scrubs som jag sitter och skrattar för mig själv åt :P Och helgen ska mkt fint startas med en myskväll hos Amanda tsm med Frida och Angelica, men innan dess hade jag tänkt börja på Män som Hatar kvinnorboken så jag hinner läsa ut den innan jag ser filmen.

Jag fick nyss värsta uppenbarelsen av reklamen, dock inte så positiv, men det ärju coolt ändå...nu ska jag läsa, sen ska jag utforska min uppenbarelse. Adjöö..


Solen går upp över kk-gränd


Det är sol och vår och sommarkänslorna bara svämmar över! Snön och kylan skulle bara våga sig tillbaka, då tror jag hela Sverige skulle gå under. Men eftersom det än så länge endast är mitten av Mars vilket innebär vårvinter så har jag en ond känsla av att det är just precis det som kommer att hända inom en snar framtid. Men än så länge kan man ju le och tagga livet. Jag planerar redan valborg, asbra xD. Jag och Marica satt för ett tag sen vid msn och pratade sommarlov, sol,sték, brundbrända killar och framförallt sommaflörtar...tänk att ha en, gu se mysigt det vore, att gå sådär längs strandkanten och hålla handen...jag skulle dock säkert bli kär...men det kan man ta itu med sen, haha ja det skulle iaf göra min sommar snäppet bättre ;P. Men än så länge kan vi bara längta och vänta, har som tur är fjällen till påsk att se fram emot vilket är tur, annars hade jag gått under. Får bara hoppas att vintern fortfarande stannar kvar där uppe så vi kan köra skoter utan att isen spricker och slipper åka snowboard i salsk. Men nu får det vara nog med sommarprat för idag, ska ta tag i svenskahäftet för sista gången istället....tagga 3timmars A-kursprov i Aulan imorgon..naaaaat!

can only make me stronger

Den 29 maj förra året spelade vi vårens första brännboll!! Vet ni hur galet taggad jag är? Dock mest  på fotboll men ändå...tänk er vår och värme!! Onsdagen börjar lida mot sitt slut och jag inte gjort någon nytta alls... spelade gitarr i 1,5h sen typ tetris blandat med gitarr blandat med svenskan blandat med att sjunga högt. En blandad kväll framför mitt skrivbord helt enkelt.... jag är trött, vill ha sovmorgon...men imorgon är det iaf torsdag och vi slutar tolv, party :)

Vi...och dom..

Ännu en solig dag, underbart, man känner våren!!! Jag fick lite lust att hoppa hopprepp på minsta lilla asfaltsfläck, fast det får jag nog ta och vänta med ett tag. Idag hade vi iaf GA-dag som till en början innebar en massa långa dryga timmar i aulan med film och teater om handikappade och utvecklingstörda, men efter lunchen hade vi en föreläsning med någon sjukt söt liten kort person som drog sin fantastiska lilla livshistoria och ja...hon var typ helt underbar och fick hela aulan att skratta 1h i sträck! Hon gjorde lätt dagen som sedan fortsatte med en solig promenad hem från skolan med Amanda och sen även en date med Nanny på frasses och finns det någon goare person så säg!! Vi försöker att tagga livet, men det är lättare sagt än gjort alltså....riktigt svårt.

Jag har nu käkat Thaimat 5 av 7 dagar sen förra fredagen då vi köpte hem från det som blev över av thaimiddagen på grubbe.  Så nu kan ni gissa att jag är sjukt less ...det var gott första gången, lite andra men sen blev det bara för mkt och nästan äckligt, men ikväll var sista gången på väädligt länge. Men klaga ska jag inte, för vi lever i ett land där man kan äta sig mätt varje dag, vi slipper majssoppa! Så tack Sverige du gamla och fria nord, du tysta och glödjerika sköna....


"Kalla mig sill"

Våran lärare snackar om vad GA-dagen imorgon kommer att handla om:
-Jo, men det är viktigt ämne, det handlar ju om att alla är lika mkt värda...det heter Vi och dom andra.
haha ja...de får det verkligen att låta som att vi alla är en....naat, snarare tvärt om ;P.

Idag var en fin tisdag...solen sken, luften var skön, snön var slask på den positiva sidan, klassen var glad och alla lärare utom matte-Anders var på humör, efter han hade klagat på klassen var den enda komentaren jag fick av honom "Du fattar visst" sen gick han. Humor! Min kropp typ värker från allt springande på snöfotbollen och av alla tacklingar + träningsvärkfrån träningen på gymmet igår, men det är ju positiv värk så he ä ba till å härda!

Tetrisrekordet på denna dator är för tillfället 77 som jag som vanligt "slog" på en Nklektion...men nån gång när jag är på depphumör ska jag, bara för att få deppa lite till, ta fram det och försöka att slå mitt riktiga rekord och verkligen känna att jag inte har nått liv. haha...jag planerar att sparka lite på mej själv när jag redan ligger ...bra anna...you go girl! xD haha.

Men nu blire svenska och sen tänkte jag avsluta kvällen lite fint med Ice Ages 2, kände att det var längesen och jag började sakna Sid (a).


Anna älskar skolan...

Nu har jag införskafat mig några låtar, en bild och soptify och tetris till min nya dator, det går framåt men är fortfrande en bra tag kavar tills den är sådär fin och full som min förra... men den har ju en fin och icke fettfläckig skärm, det är ett plus =). Jag fick just ett stort bröm av min lilla lärare för min otroligt fina närvaro, 0.6% hahah ja..vad ska man säga? Anna älskar skolan?.... nja okej, det är inte riktigt sant, men att vara sjukt är som ovärt så jag hänger hellre i skolan under dagarna ;).

Amanda says Hi beacuse now we have english and talking like craaaazy! And I jjust make her cry just beacuse  I said "Sleep well cykelställ" vilket hon tydligen inte hade hört...sucker!! Partylektionen vi har alltså, bra humör, bra början på dagen! Goodbye my dear friends, have  lovely day xD


Nä nu sa du fel

Jag har egentligen ingen tid har knappt pluggat nåt och ska träffa Nanny som är tbx, om 10 min och efter det lär kvällen vara slut...men än så länge är det ju bara måndag. Helgen avslutades som sagt hon Nicke med honom, sofia, foppa osv. Nicke ägde ut oss andra i Wii och sen bar det av ut i snön för lite snöfotboll där tacklingarna duggade rätt tätt, eller för min del så var det endast bara försök till tacklingar, men jag ägde dom ändåå!! haha. Jo men det var kul...tagga ba grönt gräs och en riktigt konsträgplan, då ni...då ska alla få med mig att göra =D. Jag hann även med att göra mig nyttigt kvällsfika och ett 25min samtal från Jesper innan helgen hel tog slut och ersattes av måndagen.

Annars så gjorde jag och Marica en fin liten skills framför en hel hög killar vi kafeterian idag!! och jag fick en ny datoor!!! yeeey...nu måste jag bara hitta hjälp från olika håll och kanter så jag kan få den uppdaterad och installera alla grejer jag saknar... men det får bli under veckan. Nu bär det av till lägenheten =)


Det är en konstig värld vi lever i

Jag har tryckt på min egen blogg 90ggr under 2h....så nu tjaffsar den med mig igen, får fixa det sista imorgon :P. Nu sitter jag istället här och lyssnar på min underbara Lars Winnerbäck och just nu sjunger han en låt om mig!!! "Jag ska värma dig Anna, jag ska lyssna och förstå..."  Mkt klok och fin mening tycker jag....fast i verkligheten kan det ju gärna få vara någon annan Lasse xD.

Annars så taggar jag sommar mer än vanligt....FOTBOLL, jag vill spela fotboll på grönt gräs, eller jag vill lära mig spela fotboll och få springa allt vad man har. Fatta känslan en varm sommarkväll! Het underbart!! jag vill jag vill jag vill, jag längtar! Snart är vi där...faktiskt....tiden bara rusar iväg. Och just nu vill jag också vara i soliga Klimpfjäll med 1 minusgrad och åka skoter, pimpla och sjunga Ja må hon leva för Annelie, jag fick tyvärr nöja mig med telefonen. GRATTIS endå.

Och sist men inte minst så ska jag meddela att jag nu efter 6 hela veckor inte längre är less på jeans så ikväll bryter jag mitt uppehåll och hoppas på att de har förbättrat sig och visar sig vara sköna och användbara. Bah och hålla tummarna. Nä nu innan middagen tänkte jag plugga lite glosor innan det bär av mot Nickes place som ett litet slut på helgen. Och JAG SAKNAR NANNY!

Try again

Pappas tappra försök om att få fram vad han tyckte om Agnes guldoutfit i melodifestivalen:
"Gulddräkt, int tyck jag att det är nå... det är ju som..... guld."

Min lördag får ett G+.
Träffade min goa granne och vi hann dra igenom många samtalsämnen på 2h. Sen övertalade jag Amanda att följa med mig till min storasysters tacomiddag på Ersboda, det var gott...sen for vi vidare till sjukhuset och hälsade på lilla farfar som är en riktigt hårding till gubbe och han är bäst! Melodifestivalen får inga andra komentarer av mig än att det borde läggas ner. Och sist men inte minst så lyckades jag göra mig en header, om den blev bra vet jag inte riktigt men mer avancerat än så ligger inte på min nivå, så detta får duga. Fick dock lov att tjuva lite hjälp av Sofia med att lägga upp den xP.. internet tjafsar med mig så färger och skit fixar jag imorgon. En lugn bra kväll var precis vad jag behövde men nu ska här sovas :).

I'm just a kid

Lördag. Helg. På riktigt. Ingen novellanalys som måste göras. Skönt. Jag ska inte gör någonting. Bara lata mig.
Eller okej, jag har tänkt ge mig på ett försök att fixa min header..vi får se hur det går....kommer säkert bli kaos. Sen ska jag träffa min kära granne några timmar också....men efter det ska jag bara lata mig och göra ingenting =D.
Och vi TAGGAR stockholm i Oktober!!! yeeey!

Fredag den fucking 13nde

Haha jaa... Sjukt så fruktansvärt arg och less jag var när min dator från skolan inte ville sig till att starta när jag som allra allra mest behövde den. Den fungerade liksom helt normalt imorse när jag använde den för att lyssna på musik, sen stängde jag av den, lämnade den hemma....osså kommer jag tillbaks och den är döare än dödast. jaja... trots ett inre psykbryt så överlevde jag och tvingades sätta mig vid den "stora datorn" och skriva om hela min novellanalys + självvärdering. Men det är någonting med stress och hets, man jobbar 5ggr mer koncentrerat och tänker verkligen på vad man håller på med, så därför, efter 4h är jag nu klar och har skickat in arbetet på fronter! HALLELUJAH! 

Jobbade faktiskt inte 4h i sträck utan tog en timmes paus där klockan 18.00 och for med familjen och åt Tahimat i grubbeskolans kära lilla matsal. Det var gott men jag lyckdes tugga i mig nån röd liten äcklig sak som var hur jävla stark som helst... min tunga svällde typ upp och både ögonen och näsan rann, hemskt! Jag lovar att många av mina smaklökar dog... sen på vägen hem var jag 1dm från att bli påkörd av en galen bil i full fart som svängde utan att sakta ner. men ja....det är ju trots allt Fredag den 13nde, så jag får skylla hela min dag på det!!

Men nu mina vänner, ska jag ta min röda lilla racercykel och styra mot Almas place där jag ska få träffa några av världens goaste människor =D Men tare ugnt nu, gör inge dumt för det är fortfarande fredag den 13nde!!

Rent hat

Kommer hem från skolan helt slutkörd med huvudvärk som typ vill spränga huvudet innefrån och ut. Jag vet att det är helg men att jag måste hinna göra klar min novellanalys ikväll och måste börja direkt, så jag går upp och trycker på startknappen. MEN DATORN STARTAR INTE!!!!!!! DÖD. HELT SVART. DÖD. Helvette! Jag vill bara gå och lägga mig men måste istället BÖRJA OM hela skiten som typ tog år att få ihop...och den ska vara klar ikväll!! Ord för mitt hat och min ilska finns typ inte... jag vill bara gräva ner mig under jorden och dö....inte drömde jag om någon revy heller....


När tankar blev för stora och sprack

Eftersom det är torsdag så slutade vi som vanligt klockan tolv och det bar för första gången inte av till gymmet utan Amanda och jag hade bestämt oss för att för en gångs skull verkligen ta reda på de långa lediga timmarna vi egentligen har men aldrig riktigt fått uppleva.  Så ensam i huset hade jag 5 härliga timmar framför mig....trodde jag. Satt med novellanalysen under heela tiden utan att komma direkt långt, så efter 5h gav jag upp och tittade istället på The Hills och lyckdes med det man som normal människa inte borde göra... börja böla. Asså Vaa??? haha...illa Anna...illa!! Vart är du påväg människa? Man undrar ju.

Sen bar det av med Amanda till Midgård där vi tittade på estet-ettornas föreställning där vår kära vän Frida medverkade. Allt ägde fett!! Jag saknaaade Revyn och bölade lite igen, både av skratt (då det svängdes loss riktigt hårt på scenen) och av saknaad. Haha, undra när min glada dag tog sig en vänding, jag var själv aldrig medveten om att det hände, men nu sitter jag här och vill bara sova och drömma om att jag är med i en revy.


I'm an Englishman in New York

Klockan är 12.30 och vi slutade skoldagen för en halvtimme sen så nu sitter jag här på min säng med datorn i knät (jag vet, precis så jag sa att jag inte skulle göra...) och ska skiva svenska. Idag är jag trött, men jag döljer det hela och är asglad och övertaggad istället, det är ju dubbelt så kul =D Munnen har gått på mig stup  i ett och inte har jag pratat på svenska heller, hehe nej...engelska har varit dagens språk, dock var väldigt mkt oseriöst och halvt svengelska, men ändå.... bra träning ju xD. Angelicas "spända näsborrar" var inte heler att leka med...

Idag vill jag vara med Nick Jonas...typ...gå en sväng med honom på stan eller nåt =D Fatta kul ju...sen skulle han få spela lite gitarr för mig och sedan bjuda mig på en asgoo middag på nåt fett elegant ställe..men BARA som kompisar! Synd att han är i USA =(

Nä men nu har den första lediga timmen bah flugit iväg och jag har bara "ynka" 5h på mig med läxa och tjafs innan jag och amanda cyklar iväg mot midgårdsskolan för deras föreställning.... =) Ha en bra dag!!

Everybody give it up

Det bränner satan i min rygg just nu.....att sitta på sängen kväll efter kväll med datorn i knät är nog inte den bästa "pluggställningen" eller vare nu heter, som jag kan hitta. Borde flytta tillbaka till mitt kära skrivbord på andra sidan rummet och skona min kropp och datorn lite grann.

Jag saknar människor i mitt lilla liv. Syjuntan!!! Otto!! Johannes, Nanny, Mozart, Momo&moffa, en nattpratarkompis osv osv. Buhuuuu, kom till mig!!....jag måste nöja mig med Amanda :O haha nej men min lilla tå duger bra...imorgon ska jag ta mig en tryckardans av henne =D haha puss

Glass, jag är sjukt sugen på glass!! Har vi glass i frysen tro?? ingen aning...lets go och ta reda på det!! Natti natti

Nyponbuskar nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar


Onsdag,  vaknade som skrivet utan ström i huset viket gjorde det lite läskigt att vara inne i badrummet, kolsvart blev det och det såg väldigt sorgligt ut i kylskåpet när alla matvaror stod i mörker och utan kyla. Dagen tog sig framåt, jag sprang i en tom korridor med Amanda och Marica tätt jagandes efter vilket ungefär var dagnes bästa...ni skulle sett dem, sjukt kul.
På Nkn såg vi nån atomfilm med den där mannen som var med i Olles alla atomfilmer i nian....det var ett fint litet moment med minnen....men Amanda verkade inte fatta så mkt och kom inte ihåg alls. illa. Efter skolan drog jag och Angelica och tjockade lite på frasses... underbart gott, underbart onyttigt... jag blev asrädd när jag nästan attackerade mig själv med dressingburken. haha, humor. Sen höll jag på att halka omkull på vägen när jag sprang över med mina halkiga klackar... hade jag gjort det så hade jag blivit påkörd, men turen var på min sida och det enda jag gjorde var att skrika högt och skratta åt mig själv (a) Men nu... Novellanalys och middag!!

waooow

Någon gubbe i våran matkällare hade tagit bort strömmen ur hela huset så jag kunde inte skriva i morse under min sovmorgon (nu låter jag som en såndär riktigt "gangsterbloggare ;)) så istället levde jag loppan uppe på mitt rum med kläder, smink, frukost och musik....party party. Haha nördAnna jag vet... men när man väl är vaken så måste man ju på nåt sätt ta vara på sin sovmorgon. Igår valde jag en 15min massage av mamma istället för Sex and the city-filmen...det var lätt värt, och min rygg är cp. Tagga ostreopaten igen!!...

Ajja, nu ska jag återgå till den kära skolan, adiós.


Hutt hutt, banka på, sen kör vi!

"Äkta Indiskt hår till fynd priser.
Vi ligger steget före alla andra!"


Hahah humor... nu kan tydligen även de med indiskt hår få proffsiga hårförlängningar, och kanske många svenskar som fuskfärgat håret svart kan snylta från det "oerhört vackra och starka" indiska håret och bli ännu snyggare än vad de redan är. Jojo, vilket kliv!!  ... Ja, själv så har man ju 100% indiskt svart hår så om ni vill äre bara att bjuda till med en summa och jag klipper av en bit av mitt hår med glädje ;) Det låter som en bra deal tycker jag xD!

Annars så blev det som förutspått en lång dag till en början, Men efter lunchen blev jag sådär överspeedad och galet taggad och tiden bah for iväg. Hela ULS:en blev dagens bästa lektion då vi körde heta stolen med temat könsroller. Vi kom fram till att killar mer "Hutt hutt, pang på" och  Patriks teori om "att tjejer utan parasiter har lättare att hantera bananer", eller nåt liknande. Haha, ja det var iaf en galen lektion med mkt skratt och man kan ju inget annat än att älska våran klass!

 
Naturkunskap                                                                                            Ibland undrar man ju xP

...KILLAR....det finns ju inget bättre. Jag älskar killar! Bara allmänt sådär!! Iaf just idag. burkar jag hata dom ibland, men inte just nu. Idag är de bara underbara och jag älskar dom på alla möjilga sätt. Tänk att få vara en kille och ha en egen kompis som också är kille, det verkar så härligt... tänk att ba få brottas sådär på skoj. Åh Gulligt. Anna (L) Killar idag! 

Men nu har jag gett upp novellanalysen, käkat upp chokladbollen  och skickat in min sommarjobbsansökan så nu ska jag unna mig lite av Sex and the City-filmen innan det bär av under täcket :O... haha gonatt mina vänner.

 

 

Godmorgon världen

Gangsterbloggaren är här igen!! Tisdagen är igång...jag började min skoldag med att TAPPA MIN DATOR stenhårt i golvet!! Fett ovärt, men den lever....fast jag tror inte det mår så bra :/  stackars hopplösa lilla manick.

Idag lär bli en lång seg dag som blir lite roligare tack vare den söta lilla LD1AD klassen... haha men nu ska den lilla gangsterbloggaren bege sig ner till sitt skåp och hämta sina hatade engelskaböcker. =)


Jag ska bli en reko kille med finess

2 inlägg på en dag....jag ska kanske tänka på att bli en såndär gangsterbloggare som bloggar minst 3ggr per dag men då att inläggen inte är så långa och invecklade som mina brukar bli. Vi får väl se...

Visst, jag var rastlös...hade inget bättre för mig så jag tänkte slänga lite med armarna sådär för skojjs skull nivet xD men såklart så var det en stor dörr där i vägen och SWOSH så hade jag krockat med dörren och min hand fick väldigt ont. :(

Jag lovar att typ alla ben och kotor i min rygg just nu ligger fel, ont göre!! Är i stort behov av massage, någon frivillig?? (nivet att jag ger tbx också ;))

Jag råkade lyssna på "en vänlig grönskas rika dräkt" och sommarkänslorna bah svalla upp!! sjukt! Ge mig sol, värme och sommarlov.....på tal om det. Jobb. "PAPPAAAAA"

Jag har inga vapen att ta till


Vaknade, låg kvar 40 min extra, klev upp, halvt stress fikade/sminkade mig till westlifes söta låtar, attackerades sen av 2 hemska mjölkattacker och kom därför försent till skolan (gjorde dock en väldigt snygg entré)! Kan tyvärr inte kalla det en härlig start på varken denna måndag eller veckan. Men dagen tog sig faktiskt och blev en bra dag ända tills sista lektionen då mitt huvud typ sprängdes sönder och ögonen knappt klarade att vara öppna... men efter en snabb sväng på stan med Amanda där jag köpte mig ett par nya jeans så sitter jag nu här på min hårda säng och har tänkt däcka ihop en timme innan det detta hus ställer till med äckligt palt-kalas...eller alltså, det är inge fel på Farfar och pappas paltar, bara sjukt osugen! Nä nu, täcke, kudde, sova!

hej sköldpadda

Lovet är slut. Sorgen är stor. Minnena och bilderna finns kvar. Bah till å härda fram till påsklovet.

Jag glömde bort att jag hade en blogg..hade inte en tanke på att uppdatera, men vad gör det med mina få läsare. Haha, ingenting....fast det såg faktiskt lite hemskt ut när man var borta en vecka och statistiken ba rasade totalt, så nu är jag tbx och lovar att fylla mina kommande inlägg med mkt kärlek, omsrog och väldigt intressanta saker. jag vet att ni taggar!!!

Gunvald, han är en galet skön person men NEJ han är icke snygg. Bröst för den delen är också väldigt fula... i bh ska dom va, där passar dom bra. Sen har jag också kommit på att man hinner odla mkt hår på en vecka... benen hinner bli såkallat håriga och ögonbrynen blir små fula spretiga granbarr. Men precis som Chris sa så bli det många "Fashion disasters" i fjällen, och dit kan man nog räkna de håriga benen och graniga ögonbrynen.

Jahapp, så var dagen slut. Tagga 06.40 imorgon.....naaaaaat!!! usch blä och fy. För en vecka sen låg vi i lillstugan och hade just spelat TP och Beck, det är helt sjukt vad tiden rusar iväg. Snart är vi döda.

Vi är tillbaka

Och jag hatar det! Jag har kommit på felet, Umeå är felet. Umeå gör en deprimerad med sin tjocka luft och små smutsiga gator. Klimpfjäll skare va, i Klimpfjäll mår man bra. Eller varför inte dra till Västergötland och hälsa på en viss snygging som vi bekantade oss med idag på busstationen i Villhelmina. Allt utom umeå och detta hus, som jag nu sitter ensam i eftersom föräldrarna är borta över natten och syrran har ett liv och stack ut 1h efter hemkomsten. Fast ensam hemma är ju inget man ska klaga på utan istället ta vara på, så jag har tänkt ta tag i alla dessa goa bilder och låter dem berätta om våran underbara vecka i fjällen eftersom en bild säger mer än 1000 ord.

 
 
Ditresan i en proppfull buss, vi fick sällskap av Hanna,Amanda,Sara,Anton
och Andreas som oxå kom och hälsade på oss i stugan en dag.


BACKEN!

 
Spel varje kväll. Samma lag. Chris och jag gjorde så gott vi kunde och fick till några "IN YOU'RE FACE-momnets" Och Johannes min allra sötaste lilla vän kan hantera en bobb bättre än mig, men pósa kan vi båda två..



   
Snowbaord hemma i stugbacken.


Mina allra bästa! "Böj på benen, böj böj på benen"


    
SKOTER         "kaanin"


Jag och Nanny lyckades välta!! :D


Någonting med bilden känns bekant....right?


Lillstugegänget med hela klimpfjäll bakom sig! "No no no no no no NONO" 

Med halvbra väder, Underbara människor, underbara skotrar, underbara fjäll,
underbar mat, underbar stämningså kunde det ju inte bli annat än en helt underbar vecka!!!


RSS 2.0